- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Industrious, instinctive, healing, power, sovereignty, guardian of the world, watcher, courage, will power, self-preservation, introspection, and great strength.
Sacredness, life, great strength, abundance, gratitude.
Companion on journeys to other worlds, grace, silent power.
Divine spirit, sacrifice, connection to creator, intelligence, renewal, courage, illumination of spirit, healing, creation, freedom, and risk-taker.
Reputation, presence, and strength.
Transforming, strong, inspiring, chaotic, passionate.
Loyalty, perseverance, success, intuition, spirit.
То се знае.. :О
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^Много ли си як като пишеш на английски?(шегувам се)
Липсва ми.Искам пак да е до мен.
![]()
^Това ми означават татусите..![]()
не садвай.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ама аз вече съм сад.![]()
днес беше...ебаси деня. противоречив. чувствам се изморена, чувствам се менструално. баси каръка съм. точно днес ше ходим на басейн. ок, но ЗАЩО точно в този момент ще ми дойде??? изгорях на къси панталони :Х по-лошото е, че изгорях много яко и приличам на нещо средно между негърче и добре узрял червен домат. кожата ме боли и париии. прибрахме се, но ДОРИ не мога да седя отвън на спокойствие. уж се пръсках с лосионче а-у... файдата е никаква. само им подсладих. проклетите комари ме направиха да заприличам на пациент с едра шарка за отрицателно време. оф, а проклетите спазми... стига толкова се оплаквах.
Летящи холандци бее! Ето това е истински футбол! =D> =D> =D>
Welcome to the Jungle...
Статусът ми от фейсбук, за да ми е мирна душата:
"И най обичам по световни и европейски как всички започват да гледат, да се интересуват и най-вече да РАЗБИРАТ от футбол. Мед ми капе на сърцето направо."
обожавам го тоя момент, толкова жалки изглеждат някои хора в опитите си да се направят, че разбират от всичко
аз поне не се бутам между шамарите и не претендирам за нещо хахахаха
лягам го , щото трябва да стана в 5.30 мяуууу
то много смешно и жалко да гледаш и да се интересуваш от толкова мащабно събитие, oт което можеш да изпиташ оргазмена наслада от гледката. то световното всеки ден го дават...![]()
А НЗ, аз гледам футбол от скоро. :>
Welcome to the Jungle...
футболът е много сложна игра и изисква определени умения и възможности. трябват ти ДЕСЕТКИ години практика пред екрана и на стадиона, за да разбереш този толкова дълбок и смислен спорт.
ВАН ПЕРСИ! АЛИЛУЯ! АМИН! ХАКУНА МАТАТА!
общо зето Ива хубаво обобщи
рядко можеш да кажеш глупост на тема гутбол, но некои успяват
Да го еба, изпратих и поредния човек от компанията, вече нищо не остана в тоя град, искам да изчезвам вече.
Искам да се изкажа най-сетне!
Таа тъпата пак ли раздава акъл без да са я питали.. мъдра.. мъдра..
Dr. Gregory House
Днес си направих супер тренировка, за пръв път тренирах толкова усилено и вместо да чувствам умора, се чувствах все по-добре и по-добре. Днес беше хубав ден, но все пак ми е едно объркано. Сънувах странен сън, който цял ден се опитвах да разгадая. Беше свързан с едно момиче, което не познавам, а следя в инстаграма, с което се запознах в някакъв хотел в който бях, тя ме сваляше, после трябваше да заминавам, а тя ми даде лист с българско име, на което не помня фамилията. Другото странно беше, че каза че е на 52 години или 52 набор...някакви пълни глупости де...Както казва един сафоромник, утф?И цял ден в главата ми са и други работи и това нещо ме обърква. Чувствам се не на мястото си, дискомфортно ми е..Не се разбирам сам даже
![]()
>>DjBelev<<
Влязох в някаква стабилна серия от вчера.Още от 9 и нещо сутринта в селото.Цял ден пълнене на основите за една площадка.Вечерта сбирка на випуска.Този път бяхме доста по-малко хора от обикновено.Около 15 човека, а имаше и хора дето идват рядко или въобще не бяха идвали.Доста от стандартните идващи ги нямаше.Подозирам,че световното до голяма степен е виновно за това.И все пак изкарахме до към 3 часа, а аз докато си легна стана 4. Днес станах.От 11 часа съм на интервю за работа.Стискайте палци нещата да се наредят както трябва и да ме вземат,че поне това дето ми казаха ми хареса бая.Че е на 10 минути път пеша от нас,заплатата,която напълно ме устройва,работното време от 9 до 17.Това,че уж с техни кадри и допълнителни трябвало там да заработят 70-80 човека и то предимно млади хора,че евентуално мога и да работя на компютър там,че си има обучение и т.н и т.н.Днес ще ходим с една роднина дето и тя се е записала.Разбрах и че една съученичка е ходила на интервю там,но нещо не са и се обадили, а една друга дето вчера беше на сбирката мислела да се пробва.Както и да е.След приключване и ако е недъждовно времето трябва да се отиде в селото да се отлее въпросната площадка дето правихме вчера.И накрая довечера съм в едно близко селце на рожден ден.И сигурно и там ще го откараме до никое време. Не че се оплаквам де.
Edit: А да,забравих.И във футбола и във волейбола, а може би и във всички други спортове бразилците са пълни цигани.Не бях за тях,но след поредният цирк ала Бразилия и съдията вече ми станаха още по противни![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-14-2014 на 06:15
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ммм какво е намръщено отвън. Харесва ми.
Дано вали. Ама не да пръсне само, искам поне един мини потоп да има.
Чудя се да го карам ли да идва с мен или не. Знам, че няма да му е много интересно, но пък ако го помоля, ще дойде. В нас и без това няма какво да прави днес, освен да сваля филми, да слуша музика или да си играе на някоя от игрите глупави.
Спах само 3 часа тази нощ, но не се чувствам кой знае колко изморена. Болят ме очите и сигурно са червени, но не искам и да се поглеждам в огледалото. xD
Татуирал си си native American totems?
http://www.legendsofamerica.com/na-totems.html
//копи, пейст.
Аз се чувствам прекрасно. Пълно ежедневие, динамично, топло, позитивно!
Беше ми казал, че всяко моя изречение започва с "искам" и за момент изпитах вина, моля? Никога повече.
след слабата игра на испания вчера беше хубаво бразилия да са на второ място в групата си шото ако са на първо и испания са на второ ше е тъпо да отпадне единия толко рано /бразилските медии са признали че дузпата е била фалшива/ /жалко че я дадоха всъщност защото колкото и добри да бяха хърватите бразилия бяха чудесни като за първи мач/