.
Затворена тема
Страница 126 от 195 ПървиПърви ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 126 до 3 150 от общо 4861
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Татуирал си си native American totems?
    искаш да кажеш че дори за миг си си помислила че е вярно ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^Това ми означават татусите..
    не садвай.
    Направил си си татуси в началото на лятото?!

Ох, искам да има с кого да гледам мачове и да ме просветли по темата.

По темата: Зорлем да спиш до късно, да ядеш шоколад за закуска и да киснеш в леглото със сериал - ЕБАТИ КЕФА, който не може да бъде помрачен дори от онзи заблуден индивид, който с огромно усърдие си измъчва виолончелото или каквото е там.
    Ебати партито снощи, напълно мулти култи си беше, с толкова готини интересни индивиди се запознах! Дано рожденикът не се сърди, че си тръгнах така, ама... как да осведомя някого, който носи корона на главата, знамето на Англия като мантия и си е наврял езика до сливиците на някакво момиче, с което се е запознал преди 5 минути :д Трябва да го поздравя, хахах :д :д
    Днес още малко задачки, после стягам багаж, евентуално или ще се празнува с колегите, или ще празнувам самосиндикално. ОХ, не ми се пътува към България, бееее! Или поне ми се прекарва още седмица-две тук...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Направил си си татуси в началото на лятото?!
    Само ги започнах.. ще ги пълня на есен..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    <3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аз поне изглеждам ентелегентна и представителна. мисли за себе си, че лошо, когато нямаш нито едното, нито другото. ( :

Мега фен Аватара на babity
    От сутринта нещо не мога да спра да ям. Тежко ми е, ама продължавам. И нещо ми е сънливо. Уф, искам снимки от снощииии. И още мно'о работи искам, ама няма. Дано довечера стане нещо за няк'ва гребна, че адски ми се ходи на разходка. Само 'дето ми е много мътно с какво ще успея да се обуя, 'щото краката ми са леш, ама айде...

Мега фен Аватара на galaxy29
    наай-накрая хубав прохладен ден
    ухапал ме е комар на стъпалото и така ме дразни ;/

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Учене на макс по банково дело, кафенце, бананов шейк, после малко бебешки шопинг :3 xaxa
    П.П Нямам търпение най-добрия ми приятел да си дойде от Лондон и да се шматкаме тримата с малкия, блаженство.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    след слабата игра на испания вчера беше хубаво бразилия да са на второ място в групата си шото ако са на първо и испания са на второ ше е тъпо да отпадне единия толко рано /бразилските медии са признали че дузпата е била фалшива/ /жалко че я дадоха всъщност защото колкото и добри да бяха хърватите бразилия бяха чудесни като за първи мач/
    Добре,че съдията им даде измислена дузпа,спираше атаки на Хърватия и им отмени гол та да може някак "силната" Бразилия да ги бие.Друг е въпроса,че ако я нямаше тая измислена дузпа,Бразилия нямаше да бие, а можеше и да падне.Както каза един коментатор и Чико Бяла да облекат екипите на Бразилия и тях съдията ще ги бута.А пък коментатора по БНТ направо се усра с възглласите и не знам как не оцапа гащите в ефир.Всъщност ще е хубаво Бразилия и Испания да се паднат едни срещу други.Поне вътрешно ще викам с пълен глас за Испания да се махат тия бразилски мангали
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-14-2014 на 10:38
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    нещо имаш да ми кажеш ли?

не разбирам защо мнението на някви .. някви е толкова меродавно за мен. и тука ли ме преследват?! кво ми звънят?! интересува ли ме - не. майната ви. писна ми да ме намесват в некви филми. колкото повече страня, толкова повече ми се бутат. а аз дори .. не знам за съществуването им. искам, искам, искам да изчезна. да съм сама. никой да не знае за съществуването ми.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    казвай че винаги става неговото и се цупи
    бъди жена
    Намерих по - лесен изход. Насочих го към всяка друга, която ще изпълнява неговите искания, без да се замисли.
    Никой не може да развали връзката ми със себе си.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мързи ме, та ме боли, ама буквално.
    Поправката чука на вратата вече, а мен не ми се занимава хич ..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Изобщо не трябва да си я давам тая почивка.. толкова много имам да уча, не знам как ще стане, други ден ми е изпита..
    ох, много се притеснявам ;\

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Мързи ме, та ме боли, ама буквално.
    Поправката чука на вратата вече, а мен не ми се занимава хич ..
    me2

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Изобщо не трябва да си я давам тая почивка.. толкова много имам да уча, не знам как ще стане, други ден ми е изпита..
    ох, много се притеснявам ;\
    Hello! И аз така...
    и просто ше изгърмя.
    maDamn

Супер фен Аватара на paradosou
    Идиот. Ама май съм го омагьосала вече наистина сериозно . Не е идиот заради омагьосването де, хаха.

Много свежо пътуване. Разговорът беше толкова завладяващ, че шофьорът, който ни е почти непознат, подмина отбивката и продължихме към съседния град. Колко смях имаше после...
    Иии от понеделник включвам турбо режима, ще ми бъде необходим доста дълго.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Абе май не беше толкова лоша идеята с допълнителните ми почивни дни, колкото ми изглеждаше в началото. И сега като разгледах графика, явно нарочно ги е направил така смените, че да съвпаднат моите с неговите, както ми беше обещал, хах. Надявам се само да не ми се отели вола другата седмица.
    Излязоха ми оценките от годината, йей, всичко е наред, като изключим двете С-та, едното от които съм направо потресена защо го имам, всичко друго е наред, хаха.
    Не че ми пука, ако всичко е както трябва, тея оценки изобщо няма да ми бъдат определящи. :Д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ахх колко прекрасна разходка. ;3 Запознах се с толкова страхотни хора само за 1 час. И с Рони си намерихме по едно другарче хаха. Е, вярно, че неговото е много по-сладко, все пак кой би устоял на това малко кученце. ;3 Осмелих се да направя и това, което се каня от доста време насам, макар че беше насочено към друг човек. Много е приятно чувството да отидеш до витрината, да си поръчаш сладолед и да ти отвърнат "Надявах се да дойдеш при мен" с широка усмивка на лице. На улицата ми има толкова прекрасни хора, а дори не го бях забелязала. От днес започвам всеки ден да се разхождам поне по 1 час! ;3

Супер фен Аватара на Jaune
    You're a doll, you are flawless
    But I just can't wait for love to destroy us

Искам

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Hello! И аз така...
    и просто ше изгърмя.
    Гражданско право при Матeeва, tell me more, please... Иначе успех и на двете ви. Както онзи ден един колега каза, по-добре петък 13, отколкото понеделник 16.
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам манджаааааааааааааааа!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig Виж мнението
    Гражданско право при Матeeва, tell me more, please... Иначе успех и на двете ви. Както онзи ден един колега каза, по-добре петък 13, отколкото понеделник 16.
    О,да!
    Конституционно право при Карагьозова. Успех и на теб.
    Аз просто искам малко спокойствие,ама докато не мине 16ти...(дано да се кротна след това) няма да ми се получи.
    maDamn

Колко е хубаво да си говориш с приятел, с когото не си говорил дълго време...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Добре бе, как веднъж ще съм супер щастлива и някой ще дойде и ще ми изтърси нещо, което да ми съсипе настроението? Всеки път.

Едно "Добре ли си?" би било от полза, но няма кой да се сети да го направи. 3/3 човека. Найс.

^Стегни се мацка, всичко ще е наред. Каквото и да е станало недей да мислиш много за това. Ако искаш да споделиш ми пиши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си