- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
наай-накрая хубав прохладен ден
ухапал ме е комар на стъпалото и така ме дразни ;/
Мързи ме, та ме боли, ама буквално.
Поправката чука на вратата вече, а мен не ми се занимава хич..
Изобщо не трябва да си я давам тая почивка.. толкова много имам да уча, не знам как ще стане, други ден ми е изпита..
ох, много се притеснявам ;\
Днес ми е супер готино и щастливо ей така без причина, 'щото съм си якаОбичам си живота.
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Идиот. Ама май съм го омагьосала вече наистина сериозно. Не е идиот заради омагьосването де, хаха.
Много свежо пътуване. Разговорът беше толкова завладяващ, че шофьорът, който ни е почти непознат, подмина отбивката и продължихме към съседния град. Колко смях имаше после...
Иии от понеделник включвам турбо режима, ще ми бъде необходим доста дълго.
Абе май не беше толкова лоша идеята с допълнителните ми почивни дни, колкото ми изглеждаше в началото. И сега като разгледах графика, явно нарочно ги е направил така смените, че да съвпаднат моите с неговите, както ми беше обещал, хах. Надявам се само да не ми се отели вола другата седмица.
Излязоха ми оценките от годината, йей, всичко е наред, като изключим двете С-та, едното от които съм направо потресена защо го имам, всичко друго е наред, хаха.
Не че ми пука, ако всичко е както трябва, тея оценки изобщо няма да ми бъдат определящи. :Д
Ахх колко прекрасна разходка. ;3 Запознах се с толкова страхотни хора само за 1 час. И с Рони си намерихме по едно другарче хаха. Е, вярно, че неговото е много по-сладко, все пак кой би устоял на това малко кученце. ;3 Осмелих се да направя и това, което се каня от доста време насам, макар че беше насочено към друг човек. Много е приятно чувството да отидеш до витрината, да си поръчаш сладолед и да ти отвърнат "Надявах се да дойдеш при мен" с широка усмивка на лице. На улицата ми има толкова прекрасни хора, а дори не го бях забелязала. От днес започвам всеки ден да се разхождам поне по 1 час! ;3
You're a doll, you are flawless
But I just can't wait for love to destroy us
Искам![]()
В очкаване съм телефона ми да звънне, а той упорито си мълчи.Като че ли никога в живота си съм нямал такова огромно желание да ми се обадят за работа.Не знам още дали и на братовчедката са и звъняли,защото ходихме заедно.Каква ирония започвам да опознавам вторите си братовчедки на дърти години.И тази като и другата.Тя има да изхранва две деца въпреки,че мъжът и работи.Аз този проблем го нямам,но все пак...Искам най-накрая да се махна от нас поне от 9 до 5 бе да му се невиди. Искам да съм поне за известни периоди малко по далеч от вкъщи.Искам да се почувствам като бял човек,искам да си изкарам пари,да си придобия самочувствие,да мога да си празнувам рожденият ден и да мога да си събера хора.Искам и тя да е сред тях.Не мога да разбера какво толкова съм се провинил и къде,че ми се натриша тоя скапан живот дето живея.
А пък гаджето на брат ми вчера на връщане ме заговори на една тема.Без да се усети обаче леко ми бръкна в раната и я поразчовърка.Не с лоши намерения разбира се.В никакъв случаи.Искам,искам...няма никакво значение какво искам всъщност.И да по всяка вероятност мисля да изчакам още 2-3 месеца и май ще си кажа всичко каквото ми е на сърцето.Без значение от ситуацията,без значение от последствията и без значение от каквото и да било. Да не казвам голяма дума предварително обаче,защото нерешителността ми е от ясня по ясна все пак...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
С такова мислене не се надявай скоро да усетиш подобрение... positive thoughts = positive outcomes
Каква сесия... имам чувството, че ако реално седна и уча 1 седмица по цял ден както правят колегите ми ще си взимам всичко със 6тици. Ама тоя мързел моя ако беше хляб цяла Африка щеше да нахрани. Сядам да уча
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Искам манджаааааааааааааааа!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Колко е хубаво да си говориш с приятел, с когото не си говорил дълго време...
Добре бе, как веднъж ще съм супер щастлива и някой ще дойде и ще ми изтърси нещо, което да ми съсипе настроението? Всеки път.
Едно "Добре ли си?" би било от полза, но няма кой да се сети да го направи. 3/3 човека. Найс.
^Стегни се мацка, всичко ще е наред. Каквото и да е станало недей да мислиш много за това. Ако искаш да споделиш ми пиши.![]()
Благодаря ти, засега нямам нужда, но ще го имам предвид. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
днеска е по-добре душевното положение хаха
все още го мисля де, но да кажем.. веднъж на час :д и като попаднахме покрай опелото на това убитото момче от горубляне просто толкова гадно ми стана, осъзнах, че дори аз да си живея в моя розов, хипи и спокоен свят навън си стават доста страшни неща...
Както си се чудех какво да правя се сетих, че днес си изтеглих сериалчето. ^^
Последните месеци нямах достатъчно време даже филмите от компютъра да си изгледам. Сега най-накрая имам малко повече свобода и ми се гледа нещо ''ангажиращо''. xD Нанайна... започвам със среднощните маратони отново! Кой като мен?!!! Щастие!![]()
писна ми да чета само за изпити ве
вие за венерически болести чували ли сте
Наааааай-после!
Снощи беше тежка вечер, но си заслужаваше. Май трябва да го послушам, но първо ще изчакам да видя какво ще стане. Прекалено често му се случва да е прав вече, не може така!
едит: Сърцето ми спря като го видях. Знаех си, че не е било безпричинно, знаех си! Все пак с нея никога не сме били близки, май така и ще си остане. Преди 2 седмици ѝ казах нещо, което не трябваше. Поне бях честна. Повече няма да го допусна!
Последно редактирано от Lilanda : 06-15-2014 на 10:02
На добър час!
Спокоо, лято идва, само за това ще слушаш!
Много ми е добре! Още се съвземам от снощи, имам чувството, че всичките ми органи са се сбръчкали като стафидка от дехидратация, но ми е ДОБРЕ!
Напук на предстоящото събиране на багаж мисля да си кисна в леглото със серия на Гейм ъф троунс! :д
И вечерта ми се очаква страхотно прекарване и отсега знам как ще ревна. Не ми се ходи в България, бе. Ходи ми се, ама за 2-3 седмици да си видя народа и после да се прибера в Германия... Пу.
Въпреки това се очертава интересно и доста изпълнено с дейности лято. Дано да успея да нося всички 10 дини под една мишница.