- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Направил си си татуси в началото на лятото?!
Ох, искам да има с кого да гледам мачове и да ме просветли по темата.
По темата: Зорлем да спиш до късно, да ядеш шоколад за закуска и да киснеш в леглото със сериал - ЕБАТИ КЕФА, който не може да бъде помрачен дори от онзи заблуден индивид, който с огромно усърдие си измъчва виолончелото или каквото е там.
Ебати партито снощи, напълно мулти култи си беше, с толкова готини интересни индивиди се запознах! Дано рожденикът не се сърди, че си тръгнах така, ама... как да осведомя някого, който носи корона на главата, знамето на Англия като мантия и си е наврял езика до сливиците на някакво момиче, с което се е запознал преди 5 минути :д Трябва да го поздравя, хахах :д :д
Днес още малко задачки, после стягам багаж, евентуално или ще се празнува с колегите, или ще празнувам самосиндикално. ОХ, не ми се пътува към България, бееее! Или поне ми се прекарва още седмица-две тук...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
<3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
От сутринта нещо не мога да спра да ям.Тежко ми е, ама продължавам. И нещо ми е сънливо. Уф, искам снимки от снощииии. И още мно'о работи искам, ама няма. Дано довечера стане нещо за няк'ва гребна, че адски ми се ходи на разходка. Само 'дето ми е много мътно с какво ще успея да се обуя, 'щото краката ми са леш, ама айде...
наай-накрая хубав прохладен ден
ухапал ме е комар на стъпалото и така ме дразни ;/
Учене на макс по банково дело, кафенце, бананов шейк, после малко бебешки шопинг :3 xaxa
П.П Нямам търпение най-добрия ми приятел да си дойде от Лондон и да се шматкаме тримата с малкия, блаженство.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Добре,че съдията им даде измислена дузпа,спираше атаки на Хърватия и им отмени гол та да може някак "силната" Бразилия да ги бие.Друг е въпроса,че ако я нямаше тая измислена дузпа,Бразилия нямаше да бие, а можеше и да падне.Както каза един коментатор и Чико Бяла да облекат екипите на Бразилия и тях съдията ще ги бута.А пък коментатора по БНТ направо се усра с възглласите и не знам как не оцапа гащите в ефир.Всъщност ще е хубаво Бразилия и Испания да се паднат едни срещу други.Поне вътрешно ще викам с пълен глас за Испания да се махат тия бразилски мангали![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-14-2014 на 10:38
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
нещо имаш да ми кажеш ли?
не разбирам защо мнението на някви .. някви е толкова меродавно за мен. и тука ли ме преследват?! кво ми звънят?! интересува ли ме - не. майната ви. писна ми да ме намесват в некви филми. колкото повече страня, толкова повече ми се бутат. а аз дори .. не знам за съществуването им. искам, искам, искам да изчезна. да съм сама. никой да не знае за съществуването ми.
Мързи ме, та ме боли, ама буквално.
Поправката чука на вратата вече, а мен не ми се занимава хич..
Изобщо не трябва да си я давам тая почивка.. толкова много имам да уча, не знам как ще стане, други ден ми е изпита..
ох, много се притеснявам ;\
Идиот. Ама май съм го омагьосала вече наистина сериозно. Не е идиот заради омагьосването де, хаха.
Много свежо пътуване. Разговорът беше толкова завладяващ, че шофьорът, който ни е почти непознат, подмина отбивката и продължихме към съседния град. Колко смях имаше после...
Иии от понеделник включвам турбо режима, ще ми бъде необходим доста дълго.
Абе май не беше толкова лоша идеята с допълнителните ми почивни дни, колкото ми изглеждаше в началото. И сега като разгледах графика, явно нарочно ги е направил така смените, че да съвпаднат моите с неговите, както ми беше обещал, хах. Надявам се само да не ми се отели вола другата седмица.
Излязоха ми оценките от годината, йей, всичко е наред, като изключим двете С-та, едното от които съм направо потресена защо го имам, всичко друго е наред, хаха.
Не че ми пука, ако всичко е както трябва, тея оценки изобщо няма да ми бъдат определящи. :Д
Ахх колко прекрасна разходка. ;3 Запознах се с толкова страхотни хора само за 1 час. И с Рони си намерихме по едно другарче хаха. Е, вярно, че неговото е много по-сладко, все пак кой би устоял на това малко кученце. ;3 Осмелих се да направя и това, което се каня от доста време насам, макар че беше насочено към друг човек. Много е приятно чувството да отидеш до витрината, да си поръчаш сладолед и да ти отвърнат "Надявах се да дойдеш при мен" с широка усмивка на лице. На улицата ми има толкова прекрасни хора, а дори не го бях забелязала. От днес започвам всеки ден да се разхождам поне по 1 час! ;3
You're a doll, you are flawless
But I just can't wait for love to destroy us
Искам![]()
Искам манджаааааааааааааааа!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Колко е хубаво да си говориш с приятел, с когото не си говорил дълго време...
Добре бе, как веднъж ще съм супер щастлива и някой ще дойде и ще ми изтърси нещо, което да ми съсипе настроението? Всеки път.
Едно "Добре ли си?" би било от полза, но няма кой да се сети да го направи. 3/3 човека. Найс.
^Стегни се мацка, всичко ще е наред. Каквото и да е станало недей да мислиш много за това. Ако искаш да споделиш ми пиши.![]()