.
Затворена тема
Страница 127 от 195 ПървиПърви ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 151 до 3 175 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Благодаря ти, засега нямам нужда, но ще го имам предвид. ;д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Изпих си чашата с прясно мляко като малките дечица ;д Сега ще позяпам още малко тестове и заспивам, че утре сме на изпит, стискайте ми палци.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Dagichka
    днеска е по-добре душевното положение хаха
    все още го мисля де, но да кажем.. веднъж на час :д и като попаднахме покрай опелото на това убитото момче от горубляне просто толкова гадно ми стана, осъзнах, че дори аз да си живея в моя розов, хипи и спокоен свят навън си стават доста страшни неща...

Мега фен Аватара на xoxi
    Както си се чудех какво да правя се сетих, че днес си изтеглих сериалчето. ^^
    Последните месеци нямах достатъчно време даже филмите от компютъра да си изгледам. Сега най-накрая имам малко повече свобода и ми се гледа нещо ''ангажиращо''. xD Нанайна... започвам със среднощните маратони отново! Кой като мен?!!! Щастие!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Мина мина ми и този изпит, по всичко изглежда, че съм се справила добре, дано да е така, лошото е че не знам как ще станат нещата с получаването на резултата, защо са толкова смотани и ги забавят толкова много...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на 102
    писна ми да чета само за изпити ве
    вие за венерически болести чували ли сте

Наааааай-после!

Снощи беше тежка вечер, но си заслужаваше. Май трябва да го послушам, но първо ще изчакам да видя какво ще стане. Прекалено често му се случва да е прав вече, не може така!

едит: Сърцето ми спря като го видях. Знаех си, че не е било безпричинно, знаех си! Все пак с нея никога не сме били близки, май така и ще си остане. Преди 2 седмици ѝ казах нещо, което не трябваше. Поне бях честна. Повече няма да го допусна!
    Последно редактирано от Lilanda : 06-15-2014 на 10:02

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Пътуването и престоят в Холандия бяха ПРЕКРАСНИ! Влюбена съм в тази страна, в този град, в този университет. Надявам се, че няма да имам проблем с настаняването, нали затова пътувахме... Просто... всичко е толкова красиво, подредено, организирано. И навсякъде има зеленина, цветя. Магично е. И хората са толкова мили! И свободомислещи. Като си представя, че ще прекарам близо 4 години там... йей!
    На добър час!

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    писна ми да чета само за изпити ве
    вие за венерически болести чували ли сте
    Спокоо, лято идва, само за това ще слушаш!

Много ми е добре! Още се съвземам от снощи, имам чувството, че всичките ми органи са се сбръчкали като стафидка от дехидратация, но ми е ДОБРЕ!
    Напук на предстоящото събиране на багаж мисля да си кисна в леглото със серия на Гейм ъф троунс! :д
    И вечерта ми се очаква страхотно прекарване и отсега знам как ще ревна. Не ми се ходи в България, бе. Ходи ми се, ама за 2-3 седмици да си видя народа и после да се прибера в Германия... Пу.
    Въпреки това се очертава интересно и доста изпълнено с дейности лято. Дано да успея да нося всички 10 дини под една мишница.

Мега фен Аватара на skatew
    Айляк ма ся сядам да уча и съм си казал, че цял ден ще уча!
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на babity
    Добре, КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАВА?! Снощи беше най-откачената нощ в живота ми. Ако някой вчера ми беше казал как ще станат нещата, вероятно щях да крещя. Направо... Ще избухна от емоции.
    Утрепания снощен ден и мощно нищоправене. Планове. Ник'ва реализация. Гребна. Бедствието, в което тря'аше да шофирам. Истерията от това. Фактът, че тая кошница още е цяла и в движение, слава Богу. Приспиване в приятел. Промяна в плана. Реакцията. Как се натресох. Как въобще си вдигна телефона. За първи път преспах. Сутринта...
    Напра'о не знам какво да мисля/изпитвам. Знам само, че такъв шок ме е завлядал, че не мога дори да се зарадвам. А т'ва е нещо, за което бих обезумяла от щастие нормално. КАК?!
    И кога, по дяволите, ще разбера дали т'ва е просто фаза?
    И казах твърде, твърде много. Надявам се, ако ще се плаши, да се плаши и да се виждат хавите. Баш накрая се вкарАх с двата крака в батака. Айде да видим...
    100% тоя изпит ще го завтарям. Два дни, два учебника и 274546576576767876 теста. Успех!!!
    Последно редактирано от babity : 06-15-2014 на 11:13

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    I'm gonna fight for whats right
    Today I'm speaking my mind
    And if it kills me tonight
    I will be ready to die

<3

This too shall pass...

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Таковам ти ти изпита, ще се побъркам.
    maDamn

Супер фен Аватара на weheartiit
    цялатаа съм червена,дано мине и не ми останат ранички и белези,
    че вече ще ми дойдат в повече. Добре ми е иначе,искаше ми се и
    тя да дойде ,но дано все пак си изкараме забавно.

Мега фен Аватара на Colouring
    Обожавам времето. Нека да вали още, ощеее! И да гърми, ама много силно!
    Аз цял ден се излежавах и четох книжка. Дъждът не ми пречи и мисля да излезна малко за по едно кафе, че вкъщи цял ден трудно ще издържа.

Супер много ми писна и от двамата. То бива бива, такова изнудване от майка си не бях очаквала.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Вкъщи, пийвам си биричка
    Доволна съм от пътуването, ама сега ще съм по-доволна , ако си намеря компания
    всеки зает, ще чакам докъм 11 и ако никой не се освободи-лягам.
    Сега чакам сестра ми да заспи, за да мога да си почета книжка
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Като бяхме малки, постоянно бяхме на училищния двор, играхме на стражари и апаши, на туба, на криеница по улиците на стария град, за един ден го обикаляхме по 10-тина пъти от до. Днес дворът е пуст, улиците са пълни с туристи, но няма и едно местно дете, което да обикаля града, да седи на плажа, да стреля с прашка по гларусите, ако щеш. Единствената ми надежда остава в 5 момченца, които играят футбол на градинката до нас почти всеки ден. Пет момченца от цял един град. Не мога да повярвам...Дори в деня на откриването на фестивала "Слънце, радост, красота", няма едно усмихнато детско лице навън.

Като изключим това, се оказва, че имам най-прекрасните приятели. <3

А тази усмииииивка. ;3

Мега фен Аватара на Dagichka
    влюбих се в това място. гората, дърветата, ниските облаци и вятърът, ах <3 и макар да бях със сестра ми и баща ми да я учи да кара там, аз си се вкарвах в моя филм в съвсем друго измерение :д
    тъпо ми е на душата, че той все още не ми е отговорил, трябва да го оставя и забравя, но.. ох не знам, искам да си имам малко мое си местенце, да съм сама, да слушам музика и да гледам дъжда през прозореца..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    запознах се със супер интересното същество. отдавна не съм водила толкова интелигентен разговор. е, комарите провалиха всичко. иначе беше... прекрасно.
    мразя да се оправдавам, ма защо винаги съм такъв карък. баси, тъжна ралта. толкова хубаво не е на хубаво. не обичам събеседникът ми да ме превъзхожда, но той естествено има преимущество, което не зависи от мен. не обичам да ме затапват и другият да се окаже прав. не обичам! мразя да губя, даже бих казала, че имам панически страх от това. предпочитам да не се впускам в неща, за които не съм на сто процента сигурна и уверена. лоша черта, но искам да е моето, обичам да печеля :/
    О, БОЖЕ! О, БОЖЕ! ОМГ! та, аз съм идеалният спортист ;д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Божее колко беше изненадана като видя, че мога да танцувам ;ддд
    смисъл да, танците като нейна страст, може би предполагат споменаване от моя страна, но явно просто съм "забравил"...
    Гледаше като ударена с мокър парцал, като я прегърнах в гръб и затапихме тия дебили ;ддд само дето не съм танцувал 2 години и съм позабравил, а тя каза, че ще ставаме с час по-рано за да танцуваме, а лол мое си гледа работата... възглаааавница.... сън. а-у. татус мейна. обмислям трети татус, без двата да са готови, но пък съм си перфекционист.. а как искам да се изкъпя.. след няк'во там време де.. към 1 ;/
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на babity
    От утре яко мобилизация. Искам утре вечер да се напоркаме с нея ПЪК. Само 'дето ако е болна ще откаже. 'Ма я па не съм!
    С'а май съм крива по дифолт.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    в рая сме. пак.
    кеф.

anonymous895156
    Guest

Приятно и спокойно. Денят мина толкова леко, без никакви проблеми и като знам, че онзи си го изпратихме за година-две-три и няма да ми се налага повече да се занимавам с лиготиите му и всички емоционални проблеми, съм готова да започна седмицата по много позитивен начин.
    Едва ще дочакам до Събота, искам вече да си докарам Оли вкъщи и да си го намачкам
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...41360451_n.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си