- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
пак не мога да заспя, заплела съм се, но все тая ще се оправя
Днес е денят на страшния съд. Надявам се да стане. Искам да си скъсам гъза от работа това лято. А дано. Вероятно няма да го виждам толкова често колкото си представях, но...Едва ли нашите ще имат нещо против да се виждаме преди работа. Може би това ще значи, че ще пиша повече. Все пак работата ми трябва. С какви пари ще се ходи до Испания на есен иначе?Дано да се получи.
В очкаване съм телефона ми да звънне, а той упорито си мълчи.Като че ли никога в живота си съм нямал такова огромно желание да ми се обадят за работа.Не знам още дали и на братовчедката са и звъняли,защото ходихме заедно.Каква ирония започвам да опознавам вторите си братовчедки на дърти години.И тази като и другата.Тя има да изхранва две деца въпреки,че мъжът и работи.Аз този проблем го нямам,но все пак...Искам най-накрая да се махна от нас поне от 9 до 5 бе да му се невиди. Искам да съм поне за известни периоди малко по далеч от вкъщи.Искам да се почувствам като бял човек,искам да си изкарам пари,да си придобия самочувствие,да мога да си празнувам рожденият ден и да мога да си събера хора.Искам и тя да е сред тях.Не мога да разбера какво толкова съм се провинил и къде,че ми се натриша тоя скапан живот дето живея.
А пък гаджето на брат ми вчера на връщане ме заговори на една тема.Без да се усети обаче леко ми бръкна в раната и я поразчовърка.Не с лоши намерения разбира се.В никакъв случаи.Искам,искам...няма никакво значение какво искам всъщност.И да по всяка вероятност мисля да изчакам още 2-3 месеца и май ще си кажа всичко каквото ми е на сърцето.Без значение от ситуацията,без значение от последствията и без значение от каквото и да било. Да не казвам голяма дума предварително обаче,защото нерешителността ми е от ясня по ясна все пак...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Имам мускулна. Боли.
И ми е празно... Не знам как да го опиша т`ва чувство. Понякога си мисля, че нещо не ми е наред. В един момент се чувствам добре и щастлива, а в другия - подтиснато и гадно. Сега осъзнавам, че не сме се виждали от 3-4 дни, а не усещам липсата му. Май не трябва да е така?! Вероятно, защото се занимавам с много неща и не ми е останало време да мисля за него. Или пък просто избягвам да мисля за него. И разговорите по телефона са кратки и някак делови. То е ясно защо е така, де... Но все пак е странно. Интересно ми е дали и той се чувства така. Понякога толкова ми се иска да чета мисли. Просто, за да видя как мисли той по тия въпроси. Дали и на него нещо му липсва във връзката ни, както е при мен. Сигурно да. Опитвам се все да съм в добро настроение, за да не го натоварвам, ама...ебаси, аз не съм придворния шут. Понякога ми писва. За моето настроение никой не се старае толкова. Явно си мислят, че съм перманентно ухилена и щастлива. Да, бе. Добре, че имам талант на актриса от Народния театър, та умея добре да заблуждавам.Хубавото е, че в стремежа си да изглеждам щастлива, доста често започвам наистина да се мисля за такава. Не, че има причина да не съм. Просто не съм. Без причина.
Мислех си, че не може да ми стане по-тъпо. И тъкмо докато пиша тоя роман, получвам съобщения с поредната гадна новина. Е, тва вече не е реално.Майната му. Винаги измислям решение на проблемите, за някои просто ми трябва малко повече време.
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Бясна съм и чувствам, че мястото ми не е тук. И за пореден път се чувствам адски глупава. Пълен провал. Не мога.
Не тръгвай по тоя път.На тези години все още може да не го направиш.Не влизай така яко във филма.Че тук си имаме един филмар и повярвай ми хич не е готино за околните.То са едни битки,едни войни,едни предатели, едни схеми,едни кой спечелил и кой изгубил,кой бил лошият и кой добрият,на кой щяла да бъде последната дума.Абе пълна филмарска история.Де да можеше да щракна с една вълшебна пръчка и да оправя нещата или просто да изтрия спомените за мен и да се пренеса на към едно 10 000 киломентра разстояние....минимум
JustaLittleKid от поста за Холандия ми се стори,че животът ти не е чак толкова безинтересен.Даже направо си е доста интересен май.И най-вероятно стига да искаш не е проблем да постигнеш всичко за каквото имаш желание.Въпросът е разни страхове да не те спират.А относно баща ти....е,позната история.Все повече имам усещането че на някои бащи им е просто вътрешно заложено да не вярват в децата си.Друг е въпросът и че често родителската обич може да се изроди в чувство за притежание.Много те обичам ама ти трябва да ме държиш постоянно за гащите...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Доволна и щастлива.
Ама баш сега ли трябваше тва да стане.Малко прецакано,ама ще го преживея.
КЕФ.
maDamn
Днес ми е супер готино и щастливо ей така без причина, 'щото съм си якаОбичам си живота.
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
С такова мислене не се надявай скоро да усетиш подобрение... positive thoughts = positive outcomes
Каква сесия... имам чувството, че ако реално седна и уча 1 седмица по цял ден както правят колегите ми ще си взимам всичко със 6тици. Ама тоя мързел моя ако беше хляб цяла Африка щеше да нахрани. Сядам да уча
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
и баш като бях решила да действам и да го резна, той ми прати тоя смс и всичко ми се преобърна аааргх. беше миличко, макар че.. винаги става такъв когато е под влиянието на някви наркотици, не знам да се радвам ли или не :д ама съм наясно, че всеки сам си решава кво да прави, няма да го ограничавам, просто ми е болно, че така се получава.. и тамън се зарадвах, че ми звъннаха за интервю от 2 от трите места, на които бях кандидатствала, ама сега като ги разгледах по-подробно.. съмнителна е едната, а другата за 7 часов работен ден 20 кинта заплащане.. оф де'а, знам, че няма как всичко отначало да ми тръгне яко, ама поне тва да се уреди, че то лятото си минава..
Като ще ми говорят зад гърба, поне да се убедят, че е ЗАД гърба ми, а не от лявата ми страна. Ебаси и детските глупости.
Абе, за кво всички се държат като задници, когато не са на кеф, въпреки че не съм им виновна?! За кво изобщо се занимават с мен - а, да, за да им помогна с нещо, да им вдигна самочувствието, да си подхранят малко така и така премного високото его. И кво ми се държи сякаш съм й длъжна с нещо? Оф, искам да изчезна, честно, просто не мога да се занимавам с никого точно сега, толкова съм разочарована от всички хора в живота си, че вече съм отвратена, не искам да давам и най-малък шанс на когото и да е, да допусна когото и да е, защото съм почти 100% обречена да пострадам от собствения си наивитет. А уж съм имала trust issues.
О, и кОр за сексистките реклами!!!
В абсолютен застой съм. Не знам на какво се надявам вече...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Някой тук да има проблеми със съня?![]()
Оказа се доста лесно да се намерят хора, които цяла нощ седят пред компютъра, защото сън не ги лови... Тъжно, но пък е приятно да си намериш компания по никое време. В момента си говоря с един руснак, една англичанка, поляк и финландец, но пак е нещо. xD
Тези нерви покрай изнасянето в близкото бъдеще, заминаването в чужбина, раздялата, стреса... всичко, просто не ме оставят да спя като хората. И преди не можех да спя, но от седмица някъде, нещата станаха малко по-сериозни от преди. За последните 48 часа, дали има да съм спала 48 минути. Но както казват хората - едни врати се затварят, други се отварят...
Ще си лягам. Поне не ме болят очите, когато наблюдавам тавана, вместо екрана.![]()
Ох не питай. За шестте часа, през които лежах в леглото, сигурно съм спала общо половин. А часовникът, който виждам на стената като се събудя, е с 2 часа и 50 минути напред. Нямаш си и на идея как се стреснах като се "събудих" в 3:00 и видях 5:50.![]()
Песен на деня: Тодор Колев-Фалшив герой
аз също имам проблеми със съня, но в интерес на истината най-много чакам някой да прочете темата ми за ревността и да ми даде съвет , за момента май всички я игнориратиначе си чета тук по форума, защото хич не ме лови сън мен.
Както имаше една приказка "бият ме да ставам, бият ме да лягам"
Lumia може ли да ми пратиш покана заприятелство??????
Последно редактирано от mimaria : 06-17-2014 на 04:34
аз ше видя и ше ти дам съвет
и ти блогода ря че ми погна
Lumia![]()