Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
запознах се със супер интересното същество. отдавна не съм водила толкова интелигентен разговор. е, комарите провалиха всичко. иначе беше... прекрасно.
мразя да се оправдавам, ма защо винаги съм такъв карък. баси, тъжна ралта. толкова хубаво не е на хубаво. не обичам събеседникът ми да ме превъзхожда, но той естествено има преимущество, което не зависи от мен. не обичам да ме затапват и другият да се окаже прав. не обичам! мразя да губя, даже бих казала, че имам панически страх от това. предпочитам да не се впускам в неща, за които не съм на сто процента сигурна и уверена. лоша черта, но искам да е моето, обичам да печеля :/
О, БОЖЕ! О, БОЖЕ! ОМГ! та, аз съм идеалният спортист ;д
Не тръгвай по тоя път.На тези години все още може да не го направиш.Не влизай така яко във филма.Че тук си имаме един филмар и повярвай ми хич не е готино за околните.То са едни битки,едни войни,едни предатели, едни схеми,едни кой спечелил и кой изгубил,кой бил лошият и кой добрият,на кой щяла да бъде последната дума.Абе пълна филмарска история.Де да можеше да щракна с една вълшебна пръчка и да оправя нещата или просто да изтрия спомените за мен и да се пренеса на към едно 10 000 киломентра разстояние....минимум

JustaLittleKid от поста за Холандия ми се стори,че животът ти не е чак толкова безинтересен.Даже направо си е доста интересен май.И най-вероятно стига да искаш не е проблем да постигнеш всичко за каквото имаш желание.Въпросът е разни страхове да не те спират.А относно баща ти....е,позната история.Все повече имам усещането че на някои бащи им е просто вътрешно заложено да не вярват в децата си.Друг е въпросът и че често родителската обич може да се изроди в чувство за притежание.Много те обичам ама ти трябва да ме държиш постоянно за гащите...