.
Затворена тема
Страница 13 от 195 ПървиПърви ... 3910111213141516172363113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 4861
    Супер фен Аватара на tireheb
    беден се чувствам
    кво е тва парно 200 кинта
    бахго
    ;/

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    They say the passage of time will heal all wounds, but the greater the loss, the deeper the cut and the more difficult the process to become whole again. The pain may fade, but scars serve as a reminder of our suffering and make the bearer all the more resolved never to be wounded again. So as time moves along we get lost in distractions, act out in frustration, react with aggression, give in to anger, and all the while we plot and plan as we wait to grow stronger, and before we know it, the time passes. We are healed. Ready to begin anew.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не успях да се измъкна... Ще трябва да премина през доста шитни в близкия месец, к'во да се прави... I Will Survive

3 месеца здрави тренировки показват резултати, доволен съм.

JustaLittleKid
    Guest
    Празно ми е.
    Кога ще спре да ми е празно.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Малко кофти ден, но нали мина, така че всичко е Ок.
    Утре май няма да се подреди както ми се искаше, ама може би, така ще е по-добре. Само се надявам някой по-бързо да ми каже дали ще имам школа или не, защото тренировката ми с инструктор е на път да се провали... отново! -.- 'Баси късмета.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Заслужена победа и най-после малко спокойствие и самочувствие.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на djipsito
    Днес му казах, че съм буреносна и че е дразнещо да духа вятър, пък дърветата да не помръдват.. И че е нормално после да задуха по-силно.
    Засмя се, имала съм дар слово, ама май не разбра, че говоря за нас...
    Пък може и да е. Мхм.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Е, ти много си надценила мъжките възможности за схващане на намеци :Д

По темата: бия си бялото вино, изглеждам си сериала и си лягам
    Чакам няколко хубави неща, някои са ми малко неясни в бъдещето. Пише ми се... не съм писала от месеци, ако не и години...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, ти много си надценила мъжките възможности за схващане на намеци :Д
    искрено ме развесели...
    (аз съм на червено вино, salud!)
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    не лош ден като цяло.

винаги след време почвам да се сещам за хубавите неща..жалко , че отново предстоят лоши.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Обичам да си говорим тихичко и да ми казва това, което мисли. Успокоявам се много по-лесно така, вместо да си измисля някакви неща, които няма как да станат, като примерно "О, не се притеснявай, от небето ще ти падне решението". Мда. Защо просто не можем да си говорим така винаги, когато ми/му е гадно за нещо?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Последно време ми е някакво странно. Изведнъж ми става супер напрегнато и изнервено и направо ме дразнят всички който говорят...Днеска както си говоря с някой спокойно и усмихнато и 3 минути по-късно ми е супер изнервено да говоря с който и да е, дразнят ме просто как говорят...Изперквам пак..
    >>DjBelev<<

Много го желая безумно много . Краката ми се подкосяват само като е около мен
    И заради моят инат и горделивост не мога да го имам а много искам .

Мега фен Аватара на draid
    Потресен от това как пак някой се изгаври с F1 и новите болиди звучат като пасатори.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Криво ми е.не ми се говори с никой.дали не е от цикъла или е понеже по 9 часа всеки ден съм заобиколена от некадърни идиоти и дървени философи,които ми вдигат кръвното със самото си присъствие.Ако тя знаеше колко е тъпа в действителност дали щеше да го има това самочувствие?Следващият път избухвам /това го казах и миналия път/

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Като претрепана, беше гадна нощ и денят не обещава да бъде нещо по-различно. Само в разговора с него ми е надеждата...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на mayaaa
    Добре, тъпо ми е да ме забрави заради такава простотия. Напълно наясно съм, че наистина просто забрави и не го е направил нарочно. Не знам трябваше ли да му напомням за себе си, но реших, че е по-добре да изчакам сега да му видя реакцията. Пф, просто започва да ме дразни, а се опитвам да игнорирам това чувство. Все пак аз бях единствената, която казваше, че не бива да го съдим заради някакви дреболии, но... Стават прекалено много дреболии. Познава 10 човек и го изкарва като голяма работа. What?? Къде ми е приятелят и какво направи с него????

Супер фен Аватара на Cloud9
    Някой гледа ли The Walking dead?още съм потресена от последния епизод,но няма с кой да го обсъдя,защото като спомена зомби апокалипсис и всички ме прекъсват

Мега фен Аватара на Colouring
    'Що пак ме заболя главата, баси? Времето е страхотно навънка иначе. Ще изчакам да ми мине и после задължително правя една дълга разходка.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    биатлон, биатлоооооооооон
    изпускам гоооооооо :Х

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Някой гледа ли The Walking dead?още съм потресена от последния епизод,но няма с кой да го обсъдя,защото като спомена зомби апокалипсис и всички ме прекъсват
    Аз, ама не съм гледала последния епизод все още

Какво е това блъскане, тряскане, тропане, не мога да разбера?! С коне ли живея в тая къща? Дори тя ходи като разкована кобила насам-натам, имам чувството, че всички тропат нарочно, за да не мога да се наспя. После се стряскат аз като се появя някъде, ами сори, ама не обичам всички да разбират, че се придвижвам нанякъде.
    Много се радвам, че той най-накрая взе отношение по проблема, ама трябваше да изпадна в истерия и да хълцам цяла нощ, за да се усети, че нещата са сериозни. Ако знаех, щях да го направя по-рано.

Ии така, сбогом социален живот, имам точно седмица да приключа с всичко. Очаквайте скоро поредицата от постове "Баси, т'ва пак не работи, Kill meh plz" and soo on.

Да им го начукам на съседите. Писна ми от ремонтите им. Точно преди изпит по цял ден. Чудничко!
    Дали няма да ми стане навик да им пея Излел е Дельо хайдутин възможно най-фалшиво до 1 през нощта.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз! И аз съм шашнат от този епизод...

ПП - Чувствам се страхотно!

Мега фен Аватара на babity
    Мисля за твърде много неща едновременно. И пак съм в шах, което АДСКИ много мразя. Деееба, зак'во не зависи от мен!!
    Чувствам се ужасно. Пак старите филми. Имам чувството, че изглеждам като Квазимодо с размерите на айсберг и не мога да спра да мисля за това. И понеже ям повече от един път дневно или просто малко по-обилно, съм гузна постоянно, пък ПМС глада ме чупи и... порочен кръг.
    Искам да го видя утре.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Обичам да правя проекти. А още повече обичам когато всичко мине страхотно и успея да грабна вниманието на всеки един в класа. Утре е петък и не мога да повярвам.. тази седмица беше безкрайна. Но пък имам 8 часа и то последен час география, а след това на хор и после тренировка. Ясно е, че един ден не ми стига за нищо. Чакам си ваканцията, че имам доста задачки, но планирам и заслужена почивка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си