.
Затворена тема
Страница 130 от 195 ПървиПърви ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 226 до 3 250 от общо 4861
    Мега фен Аватара на xoxi
    Честно казано, по-зле не съм се чувствала никога преди.

Чувствам се скапана, не мога да си стоя на краката от умора. Това, че по закон ми е позволено да съм сама с 18 деца, не означава, че аз мога или искам да съм. Петък напускам, решено е вече. Ако ще след това с месеци да не мога да си намеря работа.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Днес е денят. ;3

Песен на деня: Ивана-Кръв ми капе от сърцето.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Тоя малоумник ще го кастрирам вече.
    За какъв чеп си лягам аз в 9, когато той в 12 решава да си извика оня другия идиот и двамата да ми седят под прозореца и да си кудкудякат съвсем спокойно. Пак много възпитано се държах, аман и от мен вече. Трябваше направо с някой леген студена вода да ги залея.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Очертава се излизане по работа, ама изобщо не ми се ходи никъде в това време. Плановете за днес включват предимно сериали и поне 5 теми. И държа да отбележа, че се събудих прекалено рано и цял ден ще кривея.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на Jaune
    Ся па го и сънувах. Грейт.
    Иначе съм добре, ама днеска имам да ходя по задачки. Даже не знам дали ще успея да мина през личната :о. Ама ще трябва.
    И дали да не ходя тайно да си пробия ушите?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Странно ми е. Днес си идва и не знам дали се радвам... А си мислех, че ще се чувствам ужасно през тая седмица. Но отдавам всичко на времето! Настроението ми е променливо като него. Другия месец отивам на почивка и тая мисъл ме крепи. Вече си представям как ще си лежа на плажа и ще пия Мохито или Кампари с портокалов сок... Ако пък се съберем и повече хора, ще е идеално. Ама дори и да си отидем само двамата, поне ще си почина. И без това не ми е много party настроението и не ми се обикаля по барове. Искам просто да си поспивам и да не се съобразявам с никого. Мдааа, ще дойде и това време.
    Пък довечера ще видим какво ще става...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    И дали да не ходя тайно да си пробия ушите?
    Отиди. Бъди бунтарка. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Някои хора наистина не могат да схванат толкова простата логика,че ако са решили да са до болка искрени трябва да са готови да се сблъскат и с искреността на съответните хора от тяхната гледна точка.И да я приемат вместо да се правят после на обидени и ощипани моми като че ли само тяхната истина е единствена и само те имат право да бъдат напълно искрени и да си казват всичко,което мислят...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^просто кажи 'майната ви' ( :

тая алергия ли, кво ли е ме побърква. много е досадно. не мога да спра да кихам. НЕ МОГА. еуфорията от вчера още ме държи. щастливо ми е, но примесено с чувство на неудовлетвореност. можеше и повече. много повече. както и да е. само се оправдавам. дните минават толкова бързо. не мога да повярвам. скоро ( :

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Издразних се много жестко....
    Защо да не му пише бившата му посред нощ...сетила се
    пффффффф...
    Както и да е, преживява се.
    maDamn

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Претрепано и изнервено грррр
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на mayaaa
    Сега пък имам чувството, че нищо не се е случило. Даже на моменти май несъзнателно се принуждавах да го мисля. За да какво? За да си изясня пред себе си как се чувствам от това? Притрябвало ми е. Колкото по-малко си обмислям преживяванията, толкова по-добре и толкова по-щастлива ще се чувствам. Другото е драматизиране и филмиране. Поне го осъзнах бързо.
    Не е истина колко мразя пмс... Даже повече от самия цикъл! Пфффф... Лицето ми стана на нищо. Това просто не е справедливо!! Все тая с какво ще се мажа в този период, кожата ми пак ще е леш. 'Баси. -.-
    Остава ми седмица училище, а изобщо не ми е ваканционно. Може би, като ми мине изпита ще ми стане, ама за сега...
    А госпожата, естествено, ни мотивира както винаги. Ако сме оформени за 5 и имаме 4, ще ни пише 4, ако сме за 5 и имаме 6, ще ни пише 5. Оооооок! И ако сме се били справили добре сме щели да го отпразнуваме на завършването. И предсмъртно не бих прекарала завършването си с нея! Пфф, поне се надявам това да ми е последния пост в който я храня и мрънкам и да не я виждам повече след 30-ти! Не, сериозно, знам, че звуча като ощипана госпожица, на която не й се нрави някоя по-строга госпожа, ама... По-лош учител не съм имала н.и.к.о.г.а. Във всички аспекти. Дори и класната ми не я одобрява, а не знам да се е случвало преди да каже нещо отрицателно за колегите си.
    Цяла година не ми правеше впечатление, че компанията ни се раздели. Излизах си с много и различна хора... И ми беше перфектно като цяло. Но сега се замислям какво ще правя цяло лято. Не, че пак няма да излизам с различни хора и тн. и тн., но няма да ги има нашите разговори, няма да можем да се събираме всички заедно. А си мислих, че няма да почувствам носталгия, но уви. Липсва ми това да мога да ни нарека "ние". А уж пак сме приятели, но не сме близка, а за някои да не говорим... НО това не е края на света. Ще видим как ще се развият събитията. Горе главата за сега!
    И пак се връщам към желанията си за промяна. Едно такова сиво ми е, искам нещо по-цветно в живота си. ;d

Имам изпит след 2 дена и изобщо учебник/речник не съм пипала, срам, срам. Не ми се занимава, к'вото изкарам, т'ва е. Малко ме е страх, ама нищо.

В 3 ни сьбудиха...и вече нямам търпение за онова място.

Fisherman само не ми коментирай мненията нещастник.

Мега фен Аватара на Blab
    ретроспективно:Д
    така обяснявам присъствието си в този форум))

//как се сменяше подписа, или още/отново не може?:Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тъпото време ми развали плановете...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Dagichka
    изпразнено ми е от съдържание май..сама съм си виновна, че го продължавам тоя фарс, толкова ми беше.. никакво.. да го слушам как ми говори, въпреки миличките думи..
    просто съм шибано гушкливо човече и имам нужда от топлината на тяло до мен и това ще ме погуби с неправилните хора, мда..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Подразнена.. ужасно, какви са тия чуждопоклоннически коментари на всяка втора плюнка във фб, която и името не може да си каже на немски :X
    Иначе, ми е добре, време е да наваксам с троновете в този мрачен дъждовен следбед. Ще си почина пък, имам нужда

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ретроспективно:Д
    така обяснявам присъствието си в този форум))

//как се сменяше подписа, или още/отново не може?:Д
    Я, добре дошла . Подписите и сега са блокирани.
    Хората от курса не ми изглеждат 100% мотивирани, но пък са приятни. Мисля след малко да си уредя федебрал. Всъщност може да гледам сериали или да почета, явно ще се избира в движение. Ии имам идея за тема, която да провокира дискусия, само че още не съм измислила как точно да я формулирам/подредя, въпреки че всичко е в главата ми. Сигурно утре ще я пусна.

Мега фен Аватара на babity
    Адски съм уморена. Допивам си втората бира. Смятам да шокирам баща ми с т'ва колко бира ще изпия преди да почна да повръщам в кръг. Времето е отвратително. И на мен ми е едно такова... Ако не чаках наш'те да ми висят на главата да гледат разни снимки, бих циврила яката. Което е супер неповикано такова. Днеска похарчих срамно много пари за курвенско бельо и си натъманих поне 3 различни сета, ама на! Еуфорията ми беше супер кратка.
    И с'а си слушам Ей, сиди си! и се изкъртвам. Може след още една бира да ми стане неадекватно еуфорично. Знае ли човек!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Коооооолко съм изморена..

Заслужаваше си де. ^^ <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Издразних се много жестко....
    Защо да не му пише бившата му посред нощ...сетила се
    пффффффф...
    Както и да е, преживява се.
    въпросът е по-скоро защо изобщо ти е казал

боли ме ръката, а дори не помня да съм се удряла
    венецът ме боли ужасно, все едно парче месо ми виси в устата, блякс
    посмяхме се днес на работа, така и така работа нямаше, поне фън

продължавам със супите и тараторите, жалко че забравих да си купя сладолед
    поне сега мога да се оправдавам с мъдреца когато ям сладолед хаха
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ебаси.. пожелах подкрепа и реално я получих..
    Отивам да я взема от тренировка, а тя ми подава протеин, кърпа и ръкавици, хваща ме за ръката и във фитнеса.. о.О
    При, което;
    - Ама душицо, тренирал съм.
    - Аз не съм видяла, пък и сега ще тренираме заедно!
    - Ти не си ли изморена от танците?
    - Абеее, ае тихо ся.
    - Сигурна ли си?
    - "много усмихнато и доволно" мдам.

Ааа лол. после плувахме.. умораааа. умирам. спи ми се. сън. а.
    I might give her a chance..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    О, o, OoOooo also https://www.youtube.com/watch?v=TeVTzPkqKeo <3 THIS!!!

Хетерохромия ааааа<3

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си