.
Затворена тема
Страница 132 от 195 ПървиПърви ... 3282122128129130131132133134135136142182 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 276 до 3 300 от общо 4861
    Ще се побъркам от нерви. Айде, да минава тая седмица, да се свършва. Изцедена съм психически вече.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-19-2014 на 19:33
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Английски. Времена. Глаголи. Фрази. Conditional-и. Reading. Listening. Writing. Английски. :/

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    dsadsa
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не мога да повярвам за няколко дни как ми се преобърна живота.Знам че не правя грешка,искам да се измъкна от тая дупка,в която бях цяла година,но защо така ще ми се пръсне сърцето?Буквално ще се пръсне...страх ме е и не знам защо.май е време наистина да потърся професионалната помощ.
    Иначе...добре мина вчера.Е,добре е мнооого оптимистична версия,но все пак.Подадох си оставката на единия шеф,сега остава другия.И в понеделник наново-работа,колеги,шефове...Поне сега перспективата е много по-хубава и си заслужава.Макар че е прекалено хубаво че да се случва на мен..........

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много кофти нещо е това да си заедно с някого всеки ден в продължение на 3 години, а накрая да се разделите, макар и за два месеца. Брр. Като затворя очи усещам ръцете му, усмивката му, топлината му. А като ги отворя....

Мех.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Споко, август е близо.

Бивам. Снощи нещата бяха тръгнали да се сговняват тотално, но после се изясниха. Жалко, че някои хора са такива путки и въпреки всичко нямат смелостта да кажат истината в очите. Но те губят.

Англичаните са жалкари.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Много кофти нещо е това да си заедно с някого всеки ден в продължение на 3 години, а накрая да се разделите, макар и за два месеца. Брр. Като затворя очи усещам ръцете му, усмивката му, топлината му. А като ги отворя....

Мех.
    Това, само дето при мен не са два месеца, а остава още половин година... : (
    Цял ден учене ме очаква, а утре- изпит, а след като се прибера учене за други изпити, бляякс, но такъв е животът.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на xoxi
    Мисля, че е крайно време да го закрия тоя фейсбук веднъж завинаги.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    И аз все си го мисля, обаче все не се решавам. Въпреки че почти спрях да го използвам, пак ме дразни от време на време.

Колко е нагъл понякога! Щом така ще си играем - добре. Ама не знам колко пъти да му обясня, че тия игри аз съм ги измислила и, че ще съжалява ако започна да действам без да се съобразявам с неговите чувства. Нямала съм била повод да мрънкам! Тия неща аз ги решавам!
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на skatew
    Взети изпити - 1/3. Само останалите изпити и с повече от 3 ако ги взема ще съм най-щастливия ;d
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Някой се оплака, че само за учене говорим, та аз пак да се намеся. Имам около 12 часа и 4 доста неприятни теми за учене и това ме очаква следващите няколко дена. Нека ми, като всичко в последния момент правя така ще е.
    Все повече започвам да съжалявам оставането ми в БГ всеки изминал ден ;3

Иначе ми е много хубаво в редките моменти, в които не мисля за история, лекичко, приятно и влюбено, бях забравила какво е чувството. ;3

Супер зле...тъжна, мооже би забравена и много раздразнена че няма на кой да си излея чувствата (знам ,че звучи тъпо и банално но ...така се чувствам.)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Споко, август е близо.
    И аз с това се утешавам.

Ох, доволна съм. Толкова ми е добре, че се чудя какво да правя и захващам да търся под вола теле вече. Дано да ми отдели време да поговорим довечера и да се убедя, че си въобразявам.

Имам мускулна треска от вчера, което ме прави още по-доволна! Дано днес най-сетне успея да изляза да карам колело, че не ми се ходи пак на фитнес.

И тук да си постна въпроса, който е насочен конкретно към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-20-2014 на 10:45

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    И аз преди доста време го закрих,но не ми липсва

В следващите дни ме очакват близо 2 000 страници и 3 сезона на Supernatural. В това "чудесно" време какво друго да правя?!? И както си ги мъдря и...***БААААМ*** спират ми тока и...ОооОткачам,а теб те няма...

Между тъжна и щастлива съм
    1- Щаслтлива съм защото отивам на парти.
    2-Тъжна защото не мога да изляза с момчето в което съм лудо влюбена и ще трябва да чакам 2-3 дена за да излезем отново.
    Но нека бъда позитивна, защото поне ще излизаме на още срещи.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И тук да си постна въпроса, който е насочен конкретно към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.
    Не съм от варна,но положението е зле.Не се знае как ще е в средата на следващата седмица,но поне това,което дават по телевизията е брутално.Има вече 12 смъртни случая и продължава броенето.

А аз продължавам да съм на ръба на нервна криза!Мразя се!!!!Омръзнало ми е да съм такава,но това с психиката трудно се лекува.Винаги съм била така.Като бях много малка една в детската ми каза че ми е скъсан и грозен чорапогащника и моя милост се съсипа от рев.Още ми се реве като се сетя.И сега вместо да се радвам че се отървавам от тая фирма,дето не получих нито уважение като хората,нито парите бяха навреме и кой знае колко....и аз съм се затръшкала какво ще си помислят,как да им кажа че напускам и т.н.Такова хубаво бъдеще ме чака,а аз съм пред инфаркт,защото съм на прага и не смея да направя последната крачка.Новото е по-хубаво от очакванията ми и може би точно това ме влудява-аз кога съм получавала нещо толкова хубаво на тепсия?Никога!Вече сериозно се замислям да ходя на психолог...

anonymous895156
    Guest
    алелелелей

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Последните дни са ме налегнали мрачни мисли. Споделянето във форума помага ли ?
    аре де

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Ии имам идея за тема, която да провокира дискусия, само че още не съм измислила как точно да я формулирам/подредя, въпреки че всичко е в главата ми. Сигурно утре ще я пусна.
    кво стана

Мега фен Аватара на 102
    варненлии
    варненци бе майна

Супер фен Аватара на mayaaa
    Мех. Поне мина. Не знам какви ги сътворих, нооооо... Абе, докарах го. По-малоумно съчинение не съм писала през живота си, ама айде, ако е граматично правилно, всичко е Ок.
    Да си дочета Кери и ме чакат Ад и Роуз Мадър. Най-накрая ще имам време да чета! Какво да направя, като обичам да чета вечер, а през учебната година почти всички вечери съм развалина? Ох, лято, липсваше ми! ^^

Супер фен Аватара на tireheb
    златните са на 30 км от варна
    а и тва в момента е само в аспарухово
    ше оцелеят приятелите ти от германия

Супер фен Аватара на shmatarok
    Хайде да ми е честита първата заплата официално.

Днес мина идеално иначе, само дето се притеснявах толкова. Ама пак се чувствам претрепана от всякъде.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Хайде да ми е честита първата заплата официално.

Днес мина идеално иначе, само дето се притеснявах толкова. Ама пак се чувствам претрепана от всякъде.
    Shmatka

Ще черпиш, ще черпиш и честито
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си