.
Затворена тема
Страница 136 от 195 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 4861
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Обичам го. Толкова много.
    Съвсем скоро ще си празнуваме четвъртата годишнина, откакто сме заедно. Не мога да повярвам, че времето минава толкова бързо. Има хора, за които 4 години са си много време, но на мен въобще не ми се струва много. Даже ми се струва прекалено малко време прекарано с него. Искам още и още и още.

пп: случайно намерих из архивите едни от първите ни снимки като двойка, затова и се разнежих нещо ;D само като погледнах датата, че са от 2010 и ми стана едно такова миличко... xD
    И аз искам да я видя!!

Лежерно ми е. Обичам да ми е тихо. Само песът е вкъщи... не че не вдига валянка като за трима, но няма значение.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    xoxi, честита годишнина!

Нещо съм станала много сънлива напоследък и едвам се разсънвам, а сега ме очаква четене+пиене на количка и една разходка след това.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Lilanda
    Let the summer begiiiiiiiiiiiin. ;3

Станах един час по-рано отколкото трябваше и след малко ще отида да го видя. Не сме се виждали от..цяла вечност. Така де, виждаме се всеки ден, но не съм оставала за повече от 10 минути при него поне от 2 седмици. Имам да му разказвам толкова много. Надявам се да успее да се освободи и да дойде с мен до Слънчев бряг. Баща ми ако не попита това зетят ли е, пък на!

Идиотът скоро ще ходи до Франция. ;/ 2 седмици, ще се побъркам. ;/

едит: xoxi, и аз искам снимки!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Тая шибана операция много ми обърка плановете, а и на хората около мен.. но какво да правиш живот.. случва се.
    Тя ме подкрепя.. т'ва е важното.. еби му майката, няма да се скапвам, к'во пък толкоз нали мина вече. Само нагоре и напред
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Грр тая сесия официално ми съсипа нервите.......... толкова да треперя, да не мога кафе да си направя, смятай......
    Не мога повече, сериозно, никога няма да се науча как да оцелявам по време на тъпите изпити!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може би трябва да учим не само в сесия ама и аз съм на това дередже.
    maDamn

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    diplomirah seeeeee

Супер фен Аватара на paradosou
    Ich weiß nicht.

Мега фен Аватара на Dagichka
    притеснено ми е, че не се обажда/пише, но предполагам просто си вее напушената главица някъде и му е кеф.
    малко се поуспокоих иначе, може би тия истерии бяха главно заради идващия цикъл :д
    утре дипломиране, пфф. още някак си не мога да осъзная, че тия хора повече няма да ги видя или ако се видим, ще е в съвсем друга обстановка.. ще ми липсва висенето ми на прозореца в класната стая, да гледам боровите връхчета на дърветата в двора, да се гушкам с момчетата от класа, да се закачаме.. идиоти са, ама ги обичам

Супер фен Аватара на sometimes_
    Гррр... Понеделник е! Как мразя началото на седмицата... Искам най-накрая да се махна от града и нямам търпение вече да стане 18ч, за да тръгна... Не, че ще успея да се отърся от всичко за един ден, но поне ще помогне. Надявам се!
    Тоя досадник дано не ми надуе главата с глупости, защото днес определено нямам нерви да му слушам простотиите и ако се наложи ще му обясня неучтиво, че е наложително да млъкне.
    Беше ми спокойно до преди малко, а сега пак станах нервна. Мразя това, че толкова лесно се ядосвам. Даже вчера ми обясняваха, че съм нетърпима когато съм нервна и, че се държа ужасно с хората около себе си когато не съм на кеф. Ами аз какво да направя? Да не мислят, че на мен ми е лесно? Те пък да спрат да ме занимават с истории от селски вечеринки, за да не ме дразнят.
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Може би трябва да учим не само в сесия
    Това... ма как да уча през другото време като ме мързи, а когато не ме мързи имам прекалено много работи и задачи на главата...
    миличкият най-после успя за заспи, толкова се беше уморил вече, сладулченценце :3 Като се присетя за вдругиден и чак ми призлява... Поне тая седмица и край, от 28 официално започва лятото за мен *доволно фейс*. Еxx да беше сега до мен, да се гушкаме и да си говорим, толкова ми липсва уханието му, на моменти нз изобщо как се справям със ситуацията...
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 06-23-2014 на 11:21

Отлично се справих.Доволно ми е
    Продължавам си с докладите от утре физическите ми почват но и там ще ги отнеса .

А, така! Добре е, добре се справих, не го очаквах. Само и другите резултати да видя и съм дотук.
    Иначе ми е лошо, а за 0 часа сън съм доста будна.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Оф, тръгваме не толкова подготвени, колкото ми се искаше... От нерви съм свалил 4 кг. Нямам думи просто. Туко що си претеглих раницата - 15 кг, а не съм сложил всичко и няма вода. След таз' планина тотално ще се стопя на вейчица. Поне времето се оправи точно на време.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Обичам го. Толкова много.
    Съвсем скоро ще си празнуваме четвъртата годишнина, откакто сме заедно. Не мога да повярвам, че времето минава толкова бързо. Има хора, за които 4 години са си много време, но на мен въобще не ми се струва много. Даже ми се струва прекалено малко време прекарано с него. Искам още и още и още.

пп: случайно намерих из архивите едни от първите ни снимки като двойка, затова и се разнежих нещо ;D само като погледнах датата, че са от 2010 и ми стана едно такова миличко... xD
    Кога ще правите четири години? Не че нещо ама и ние в четвъртък чукваме трите и ми е интересно.

Иначе ми е много такова едно... като перната съм с парцал през носа. Пак. Тая пролет и лято имам навика като почне хубавото време, все да дъвча кърпички, баси късмета. Снощи не спах както трябва, защото слон ми беше стъпил на носа и ми беше студено, сега пък ми е уморено от жегата... Освен тва ме цепи главата и не ми се прави нищо.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Оф, тръгваме не толкова подготвени, колкото ми се искаше... От нерви съм свалил 4 кг. Нямам думи просто. Туко що си претеглих раницата - 15 кг, а не съм сложил всичко и няма вода. След таз' планина тотално ще се стопя на вейчица. Поне времето се оправи точно на време.
    В коя планина ще ходиш ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на xoxi
    Жегааа. Не се диша.
    За три дни прочетох две книги. Само по това си личи колко време прекарвам вкъщи, на хладно.
    Утре ще взема да стана с него, за да изведем кучето и да си направя аз една хубава разходка, да ми се раздвижат мускулите малко. От почти седмица не съм ходила по-далеч от магазина и вече си усещам как бавно започвам да губя форма, което не ми харесва.

тори, ние не сме чак толкова скоро.
    А да питам просто от любопитство: вие ще празнувате ли? И ако да, как?
    Защото ние още се чудим как да отбележим четворката.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    asdasd
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ахх много ги мразя тези номера-дай като ти си го направила и аз да го направя. Ми да прави каквото иска. Прекалено много изпълнения станаха, щом вече и най-дребното забелязвам. Чак ми призля като чух "Мога да му се обадя вместо теб". Ще кажеш, че услуга ми прави.

А това добричанското чадо много бой ще яде, само да ми падне в ръчичките. Казвам ѝ, че този боклук не заслужава да мисли за него, тя ми вика "Ама защо така мислиш?". Ходи ѝ обяснявай, че черното не е бяло просто..

Поне денят ми беше страхотен. С него си прекарахме идеално и както си и знаех, баща ми започна да ни сватосва! Не че не е питал и преди, като съм му разказвала за него, за гаджето ли става въпрос, ама хайде сега, да не издребняваме.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Всеки път, когато има причина да пропусна тренировка, ама накрая си преподредя нещата и се навия, се запознавам с някой. Ама голям пич се оказа и бая полезни неща ми каза. Точно каквото ми трябваше в момента!
    Вече съм си във ваканция, макар и не официално. Сряда ми предстои обиколка на лабораториите из техническия, нямам търпение!
    Май съм омазала половината тест, ама какво да правя, слаба съм в езиците. Поне математиката си я направих и то без да съм барнала учебник. То по-лесно нямаше на къде!
    И най-накрая си възстанових клипа ебавка с Цар Лъв и го качих. Трябваше още първият път така да направя, а не да ми се изтрие всичко и да трябва да възстановявам. Даже, може би, предишната версия беше по-добре или просто така съм го запомнила. Е, не мога да не ви се похваля: https://www.youtube.com/watch?v=iGWBdtNfnIU&feature

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    странен ден
    счупен нокът имам от вчера и целия свят ми е крив
    отивам да пия бира с приятелка
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Йеййй поредният взет изпит, остават последните 3, като че ли са ми малко... ;D Само дето ме е яд за една пропусната възможност, да не кажа, че много ме е яд, но карай сигурно всяко зло за добро, хах ;D

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    И най-накрая си възстанових клипа ебавка с Цар Лъв и го качих. Трябваше още първият път така да направя, а не да ми се изтрие всичко и да трябва да възстановявам. Даже, може би, предишната версия беше по-добре или просто така съм го запомнила. Е, не мога да не ви се похваля: https://www.youtube.com/watch?v=iGWBdtNfnIU&feature
    Що да е ебавка, станал е супер готин

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...97986738_n.jpg
    чудя се.. ох, объркан съм.. тя ме обърква.. притиска ме, дейба хем й казах недей.. но пък и ме влудява по оня якия начин.. като е до мен не моа я трая, а като я няма я желая...
    но поне е до мен, ся това опериране това шибано падане, а и последвалото.. всичко съсипаха.. откачам. но ми е забавно.. интересно ми е да я наблюдавам.. столкър майна.. всеки нейн трепет ме дразни.. и ми харесва ;д хахах уат а мес. ;/
    оф ае б, че ми е гадно.
    весело лЕто.

https://www.youtube.com/watch?v=71xeMTazmMo
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Как може да е тоооолкова малоумен.
    Сто пъти му казах да ме пита преди да реши да кани повече от 1 човек вкъщи. Тоя път са тихи и няма да ги изгоня в момента, ама утре ще му свия сърмите. И вратата към Портата на Ада, а.к.а. шибаната му стая, съм казала да седи запечатана. ОФ!
    Много ми лази по нервите т'ва копеленце. Не стига, че без да ме пита намери човек, който да ми вземе стаята, две седмици го чакам да изчисти, и сто пъти се карам, и пак няма и няма. Идиот!
    Нямам търпение да се разкарам, честно.

Иначе добре ни мина вечерта с него, гледахме страшен филм, от кога само не ми е обръщал внимание. Имам още само 10 дни да се възползвам. :/ не знам какво си въобразява и той...
    И утре с тях ли точно на смяна... оф, пак ме присвива от притеснение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си