- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
xoxi, честита годишнина!
Нещо съм станала много сънлива напоследък и едвам се разсънвам, а сега ме очаква четене+пиене на количка и една разходка след това.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Let the summer begiiiiiiiiiiiin. ;3
Станах един час по-рано отколкото трябваше и след малко ще отида да го видя. Не сме се виждали от..цяла вечност. Така де, виждаме се всеки ден, но не съм оставала за повече от 10 минути при него поне от 2 седмици.Имам да му разказвам толкова много. Надявам се да успее да се освободи и да дойде с мен до Слънчев бряг. Баща ми ако не попита това зетят ли е, пък на!
![]()
Идиотът скоро ще ходи до Франция. ;/ 2 седмици, ще се побъркам. ;/
едит: xoxi, и аз искам снимки!![]()
Тая шибана операция много ми обърка плановете, а и на хората около мен.. но какво да правиш живот.. случва се.
Тя ме подкрепя.. т'ва е важното.. еби му майката, няма да се скапвам, к'во пък толкоз нали мина вече. Само нагоре и напред
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Грр тая сесия официално ми съсипа нервите.......... толкова да треперя, да не мога кафе да си направя, смятай......
Не мога повече, сериозно, никога няма да се науча как да оцелявам по време на тъпите изпити!!
Може би трябва да учим не само в сесияама и аз съм на това дередже.
maDamn
притеснено ми е, че не се обажда/пише, но предполагам просто си вее напушената главица някъде и му е кеф.
малко се поуспокоих иначе, може би тия истерии бяха главно заради идващия цикъл :д
утре дипломиране, пфф. още някак си не мога да осъзная, че тия хора повече няма да ги видя или ако се видим, ще е в съвсем друга обстановка.. ще ми липсва висенето ми на прозореца в класната стая, да гледам боровите връхчета на дърветата в двора, да се гушкам с момчетата от класа, да се закачаме.. идиоти са, ама ги обичам
Гррр... Понеделник е! Как мразя началото на седмицата... Искам най-накрая да се махна от града и нямам търпение вече да стане 18ч, за да тръгна... Не, че ще успея да се отърся от всичко за един ден, но поне ще помогне. Надявам се!
Тоя досадник дано не ми надуе главата с глупости, защото днес определено нямам нерви да му слушам простотиите и ако се наложи ще му обясня неучтиво, че е наложително да млъкне.
Беше ми спокойно до преди малко, а сега пак станах нервна. Мразя това, че толкова лесно се ядосвам. Даже вчера ми обясняваха, че съм нетърпима когато съм нервна и, че се държа ужасно с хората около себе си когато не съм на кеф. Ами аз какво да направя? Да не мислят, че на мен ми е лесно? Те пък да спрат да ме занимават с истории от селски вечеринки, за да не ме дразнят.
I`m trying to make your dreams come true...
Това... ма как да уча през другото време като ме мързи, а когато не ме мързи имам прекалено много работи и задачи на главата...
миличкият най-после успя за заспи, толкова се беше уморил вече, сладулченценце :3 Като се присетя за вдругиден и чак ми призлява... Поне тая седмица и край, от 28 официално започва лятото за мен *доволно фейс*. Еxx да беше сега до мен, да се гушкаме и да си говорим, толкова ми липсва уханието му, на моменти нз изобщо как се справям със ситуацията...
Последно редактирано от TheDevilInMe : 06-23-2014 на 11:21
Отлично се справих.Доволно ми е
Продължавам си с докладите от утре физическите ми почват но и там ще ги отнеса .
А, така! Добре е, добре се справих, не го очаквах. Само и другите резултати да видя и съм дотук.
Иначе ми е лошо, а за 0 часа сън съм доста будна.
Кога ще правите четири години? Не че нещо ама и ние в четвъртък чукваме трите и ми е интересно.
Иначе ми е много такова едно... като перната съм с парцал през носа. Пак. Тая пролет и лято имам навика като почне хубавото време, все да дъвча кърпички, баси късмета. Снощи не спах както трябва, защото слон ми беше стъпил на носа и ми беше студено, сега пък ми е уморено от жегата... Освен тва ме цепи главата и не ми се прави нищо.
Жегааа. Не се диша.
За три дни прочетох две книги. Само по това си личи колко време прекарвам вкъщи, на хладно.![]()
Утре ще взема да стана с него, за да изведем кучето и да си направя аз една хубава разходка, да ми се раздвижат мускулите малко. От почти седмица не съм ходила по-далеч от магазина и вече си усещам как бавно започвам да губя форма, което не ми харесва.
тори, ние не сме чак толкова скоро.
А да питам просто от любопитство: вие ще празнувате ли? И ако да, как?
Защото ние още се чудим как да отбележим четворката.
Ахх много ги мразя тези номера-дай като ти си го направила и аз да го направя. Ми да прави каквото иска. Прекалено много изпълнения станаха, щом вече и най-дребното забелязвам. Чак ми призля като чух "Мога да му се обадя вместо теб". Ще кажеш, че услуга ми прави.
А това добричанското чадо много бой ще яде, само да ми падне в ръчичките. Казвам ѝ, че този боклук не заслужава да мисли за него, тя ми вика "Ама защо така мислиш?". Ходи ѝ обяснявай, че черното не е бяло просто..
Поне денят ми беше страхотен. С него си прекарахме идеално и както си и знаех, баща ми започна да ни сватосва!Не че не е питал и преди, като съм му разказвала за него, за гаджето ли става въпрос, ама хайде сега, да не издребняваме.
![]()
Всеки път, когато има причина да пропусна тренировка, ама накрая си преподредя нещата и се навия, се запознавам с някой.Ама голям пич се оказа и бая полезни неща ми каза. Точно каквото ми трябваше в момента!
Вече съм си във ваканция, макар и не официално. Сряда ми предстои обиколка на лабораториите из техническия, нямам търпение!
Май съм омазала половината тест, ама какво да правя, слаба съм в езиците. Поне математиката си я направих и то без да съм барнала учебник. То по-лесно нямаше на къде!
И най-накрая си възстанових клипа ебавка с Цар Лъв и го качих. Трябваше още първият път така да направя, а не да ми се изтрие всичко и да трябва да възстановявам. Даже, може би, предишната версия беше по-добре или просто така съм го запомнила.Е, не мога да не ви се похваля: https://www.youtube.com/watch?v=iGWBdtNfnIU&feature
Йеййй поредният взет изпит, остават последните 3, като че ли са ми малко... ;D Само дето ме е яд за една пропусната възможност, да не кажа, че много ме е яд, но карай сигурно всяко зло за добро, хах ;D
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...97986738_n.jpg
чудя се.. ох, объркан съм.. тя ме обърква.. притиска ме, дейбахем й казах недей.. но пък и ме влудява по оня якия начин.. като е до мен не моа я трая, а като я няма я желая...
но поне е до мен, ся това опериране това шибано падане, а и последвалото.. всичко съсипаха.. откачам. но ми е забавно.. интересно ми е да я наблюдавам..столкър майна.. всеки нейн трепет ме дразни.. и ми харесва ;д хахах уат а мес. ;/
оф ае б, че ми е гадно.
весело лЕто.
https://www.youtube.com/watch?v=71xeMTazmMo
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Как може да е тоооолкова малоумен.
Сто пъти му казах да ме пита преди да реши да кани повече от 1 човек вкъщи. Тоя път са тихи и няма да ги изгоня в момента, ама утре ще му свия сърмите. И вратата към Портата на Ада, а.к.а. шибаната му стая, съм казала да седи запечатана. ОФ!
Много ми лази по нервите т'ва копеленце. Не стига, че без да ме пита намери човек, който да ми вземе стаята, две седмици го чакам да изчисти, и сто пъти се карам, и пак няма и няма. Идиот!
Нямам търпение да се разкарам, честно.
Иначе добре ни мина вечерта с него, гледахме страшен филм, от кога само не ми е обръщал внимание. Имам още само 10 дни да се възползвам. :/ не знам какво си въобразява и той...
И утре с тях ли точно на смяна... оф, пак ме присвива от притеснение.