- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Да тръгвам, че мен чака. изтощен съм..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ох... Може би днес е денят! Притеснено ми е и развълнувано. Нямам търпение и в същото време ме е страх... Само се моля всичко да е наред. Ще бъдат тежки часове, прекарани в очакване... Дано, дано всичко да е наред... Щом чак той звучеше притеснен, значи... И най-лошото е, че не моgа да говоря с никой за това, поне за сега, ще им кажем при свършен факт, дано не получат удар.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Егати късмета, честно.. Очаквах го донякъде, ама можеше да не се получава така. Предстоящият изпит утре допълнително ме изнервя, искам окончателно да разкарам всички разновидности на физиката от живота си.
В момента представлявам кълбо от негативни емоции.
You are broken, I can fix you...
Раздрах се от четене на книжки и ходене по кафета![]()
![]()
Тва отпуската било голям кеф
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
дразня се, много при това. не стига, че вчера така се притеснявах за него, ми като се появи най-накрая във фб дори не се сети да ми драсне две думи. може би реагирам твърде остро, а може би съм права, не знам и аз вече. днеска се дипломирам а-у, а аз само си мисля как искам да съм с него пфф. искам и да се стегна и да отслабна, но в същото време такава краста ми е за сладко, че..
Супер разочарована, сефте.
За какво се навивах 4 месеца?
Край, братле, отсега нататък, ако някой иска да ме спечели, ще трябва много да се потруди, въобще няма да правя компромиси със себе си, да се себепреглъщам и дори обвинявам, че не съм достатъчно добра, за да не получа в крайна сметка нищо в замяна. Ей богу, изтощих се от емоционални инвалиди, играчи и простаци. Няма ли друг живот?
Няма да се примирявам с глупости повече, т'ва е. Нека съм сама, но да се влача по няк'ви идиоти с максимален коефициент на неадекватност... аре нема нужда.
И в НБУ има един учител ала тъпанар от класа. Да знаете. Не са всички пичове. Ама да го духа. Нa тези, които не са му се подписали на списъчето, щял да пише 2-ки ако нямат 11 от 11 верни отговора на тъпия му тест. Чак се ядоса като видя, че проекта ми е направен като хората. Да има късмет да ме прецака, ще му съсипя живота, щото му знам тъпите номера, 'дето е въртял, за да заобикаля "заповедите" на ректора.
Ениуей, живота е хубав и ще прекарам лятото планинско и градинско. Няма по-хубаво нещо. ^ ^
https://www.youtube.com/watch?v=elsh3J5lJ6g
Чух я днес и искрено ме развесели.
Както каза една добра приятелка, тази песен показва света типично по женски.![]()
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Интересно ми е да видя утре тази "среща" каква ще е точно. Той е много готин, ще излезем, пък да видим. Иначе моят човек си идва скоро и нямам търпение вече. <3 ООООх, искам да си го прегърна.
аз се чудех на кво ми миришело то кво било
дам има резон
От вчера вече съм официално арх. Сега наистина нямам какво да правя...уиърд...и той е задник....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^Това гифче ми хареса.
Отчитам, че се чувствам окей в сравнение с напоследък, и си пействам питанката от Кофата:
Искам да си купя фотоапарат, но познанията и опитът ми са нулеви, затова ми е трудно да определя характеристиките, които трябва да притежава. Някой има ли желание да ме ориентира?
Би трябвало първият отговор да е на въпроса, за какво ще използвам фотоапарата. Освен че ще запечатва спомени от близо и далеч, бих искала и да пробвам да фотографствам. Не съм снимала с качествена машинка досега и не знам какво ще ми хареса - дали макро, хора в движение, пейзажи.. Така че може би ми трябва нещо, еднакво добро на всички фронтове; за начинаещ, но все пак с възможности да напредвам с него. Не ме интересува качеството на видеозапис.
Хм?
Чувствам, че утре е денят в който трябва да съм на 100% подготвена.
Мотивацията я няма.. просто трябва да се стегна. Трябва
О, не, не. Конкретният пост на Jaune e доста по-рязък и краен в сравнение с обичайните постове на Мила. Но съм съгласна, липсва ми като потребител.
Доволна съм, прекарах си хубаво със скъпа стара приятелка.
Искам да ми преведат парите скоро, да си оправя всичко и в неделя да хващам за морето и другата седмица по това време да го видя. Много, много съм нетърпелива.
Захванах си книгата на немски, не съм навлязла в дълбочина в материята, но до момента съм приятно изненадана от това колко лесно ми влиза в главата и че не представлява особена трудност. Така, така.
Добре, ТОЛКОВА ЛИ Е ТЪП?Не мога да повярвам, че ми звънна, за да ми съобщи "Т. каза, че не му се занимава с това и че си права". ДОБРО УТРО. Вече трети ден му обяснявам, че не искам да се занимава с него, защото НЯМА СМИСЪЛ и той пак. Ама бой заслужавал, ама трябвало някой да го сплаши, ама не-знам-си-к'во-си. Ще му дам един бой аз на него. Поне на Т. дано е повярвал наистина, че не знам какво ще правя с него иначе. С изключение на тези глупости от негова страна, наистина е невероятен. Иска ми се да не беше толкова зает, та да може да се виждаме по-често, но..Поне след 5-6 и аз съм свободна и мога да вися при него. ;3
завърших, наградиха ме, доста пъти излизах по различни и все хубави поводи и все пак.. не можах да се насладя, не се зарадвах даже.. нито усетих липса, че се разделям с тия хора.. и после да си губя аз 50минути в квартала за да го чакам, колкото да се целунем два пъти и да се извие ебати бурята и той да си тръгне.. и после да видя как се сгромолясва буквално дърво на метри от мен.. страшничко си беше, ама аз си го заслужих, да ме бие дъжда по тъпата кратуна, току виж ми дошъл акъла.
Ебааати навлека братче.Поне приятен разговор водихме, не беше от онези енергийни вампири, които говорят с теб и те измарят същевременно. Поредната интересна разходка. ;3
Сериозно започвам да мисля, че съм прокълната... или заведението е. Пък те да бяха направили няколко нормални вътришни маси, 'бах ти... Три пъти отивам там и трите почват няк'ви дъждове и бури, като последните 5 дни е било супер слънчево и топло. А ние си киснем под навеса в градината и се самонавиваме, че е прекрасно.Това просто не е честно!