- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Дишай, издишай. Дишай, издишай. Всичко е наред, няма да се доближиш до "Напиши ново съобщение", няма! Без повече импулсивност!
102, някой май иска съавторство, ако ме разбираш ;d;d
Train hard, go pro.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добре.. егати хората. Още някой да ми се меси във връзката?
И как ме гледа тая на кръв.
Думите ми към Х за тая ситуация:
-Ако някой посмее да ми каже какво да правя във връзката си, ще му 'чупя канчето. Нека пробва, после ще съжалява. Държа си на думата.
И не стига, че ми беше хипер тъпо, ами тоя искал да говори с баща ми, за да не ме пуска да ида в ... . Егати човека!?
Сериозно ми иде да направя някоя глупост, ама ще се въздържа. Личните отношения са си ЛИЧНИ с една цел - никой да не ти се бърка. Защо хората са такива тъпаци?!!?!?!? *ядосва се на макс*
От друга страна ми е много приятно днес. Искам да го чуя.
*сън*
Искам да го видя през уикенда. Много. Защо?
Само се наранявам, ама пак искам.
Снощи ми се провалиха плановете за бира, ама днес успях.
И на работа беше добре.
Чакам момента, в който няма да ме чакат да съм почивка, за да изчистя кочината. Щото до другата неделя трябва да се изчисти у дома, а аз съм всеки ден или на работа, или извън града.
Но по-важно е да се ходи по гостита, майната му вкъщи че живеят нощни пеперуди, а вече свършиха чистите чаши и вилици. Ще се яде и пие с пластмасови. Нали така хвърляме и няма опасност да се развали маникюра или да паднат пръстените в канала.
Чак на мен ми е доспа, като го гледам как сладко е заспал.
Обаче съм се оцъклила тук да разучавам програми за фотообработка. Трудно, сложно и неприятно занимание. Въпреки, че е интересно как използвайки едни и същи инструменти върху една и съща снимка, дава различни резултати в различните програми. Ще изпробвам всяка програма, която намеря, но това определено няма да стана тая вечер, както /доста оптимистично/ се надявах.![]()
Определено ми трябва сън. Много сън. Здрав сън. Дълбок сън.
Печатани страници; музика; високи чаши, прегръщащи червено; слънца над високи върхове и бор, отгледан от семейството ми през всичките 50 и кусур години. Покой, неспокойствие, кураж, (не)търпение. Любов.
л
я
т
о.
Think of all the roads...
Think of all their crossings...
Taking steps is easy...
Standing still is hard...
Remember all their faces...
Remember all their voices...
Everything is different...
The second time around...
Залезите ще се давят в езерата,
ще се плува,
ще се мечтае,
ще се виждат милиони звезди,
ще се покоряват върхове,
ще се катерят орехи и покриви,
ще се строи,
ще те прекопава градина,
ще се берат домати,
ще се готви и снима,
ще се тича с кучетата,
ще се прави Любов,
ще се слуша джаз,
ще бъде лято за чудо и приказ.
Много се радвам, че изчезвам от София за месеци.
прекрасно, прекрасно, прекрасно, спокойно, спокойно. много ми е хубаво.
+само още един изпит.
<3 гледаш ли Orange is the new black?
ОН:
Новини, новини и пак новини
Иначе съм горе-долу добре. Пак ми писа, ама к'во да го правя. Няма да му отговарям, дано събере 2 и 2, че ми писна да се обяснявам дълго и напоително на всеки как се чувствам. Ако не можеш да си направиш извод от държанието ми, какъв е смисълът да се разяснявам?
Не мога да уча езици. Просто не мога. Мозъкът ми отказва да ги възприема.Ама айде, мина, всичко е ок.
А от Техническая университет били големи пичове.И все пак очаквах повече. Но има време... Като за първо посещение видях интересни неща. А баща ми е велик, честно!
Мисля, че се справи далеч по-добре от всички лектори или поне казваше разбираемо това което знае. А бе, впечатли си публиката, а аз така му се радвах!
И след мноооого обикаляне си намерих поне бански. Мразя да обикалям по магазините! А уж на всяко момиче й харесвало. И все пак, много си се радвам на покупката. Страхотен е! ^^ И изведнъж, като по чудо, ми дойде някаква муза да се понаправя за завършването. Рокля си имам, но установих, че имам точно никакви различни от кецове обувки. >.< Не ми се търси и това, бе. Мрън! И ми се върти в главата нещо за кок, ама ще видим.
избухвам си на музика и само леко overthink-вам, що не :д работата не се получи, но просто не мога да лъжа и навсякъде си казвам, че най-вероятно ще уча висше и няма как за постоянно по начина, по който те искат.. и с него не можах да се видя, да съм отишла аз до тях пфф ей ся. не стига, че пътя до даскало ми е 40 минути, ми после и с трамвай още 15 и докато му намеря блока още 10.. не съм кученце на повикване, 'баси, утре ще го накарам да си довлече гъза до мен примерно, ако не - няма да се виждаме и тва е.
Ахх много хубаво име има. ;3 Не съм сигурна за името ли си мисля или за него самия.Шегувам се, естествено.
Голям сладур е. ;3 Радвам се, че пое инициативата, аз скоро нямаше да го направя. А тази усмивка...;3 Днес вече ще му пиша! ;3 <3
Песен на деня: Lenny Kravitz-I belong to you ;3
Чалга и "Отчаяни съпруги" <3