- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
^ очаквах транс и куиър ес фолк ;/ #дисапоинт
по темата; тази седмица календарът ми свети в зелено ;3 доволен съм от себе си. Пропилял съм точно 16 часа от почти 80 в ровене в нета и дота за 7 дни. Още 3 седмици така и ще се превърне, да се надяваме, в навик. Оказва се полезно да си записваш какво си свършил![]()
Много, много лош ден и продължава да се скапва...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
притеснено ми е леко и заспало ,
да си имам и приятелките,една на място да имаше
Утре. <3 За три години минахме през какво ли не, спасихме се един-друг няколко (хиляди) пъти, учихме се да се обичаме, да сме заедно, да сме щастливи всеки съм със себе си. Плаках, обичах го, гъделичках го, смях се, мразих, удрях, драх, виках му в ушите. И шепнах даже. Гърба му стана червена магистрала от ноктите ми. А рамото му - предполагам има повече сълзи, отколкото мога да си представя. Имам чувството, че съм целунала по няколко (хиляди) пъти всеки квадратен сантиметър от тялото му. И все още не го познавам напълно. След него мириша на любов, след него не би останало нищо от мен. Позволявам му да руши и създава настроенията ми, да рисува с пръсти по мен. Разтапям се в ръцете му, усещам как искам да му откъсна ръката и да го пребия с нея и същевременно да го хвана и да избягаме далеч, далеч от света. Толкова е... Странно да го обичам - сякаш досега никога не съм го правила, а тялото, ума и сърцето ми знаят как стават нещата. Аз... Станах наркоман и си чакам утрешната доза, защото инак бих се разпаднала на съставни части.
Това ли значи да обичаш? Ако някой знае, нека да ми каже, моля.
И все пак - честита ни трета годишнина.
Честно, не разбрах как успяхме да се скараме така?! Винаги сме спорили така, винаги съм била устата, какво й стана тоя път?? И как от спор за важността на религията и необходимостта да се съобразявам с нея (с което аз не спорех!) стигнахме до татуировката ми?
Честно, изумена съм. Не го разбирам, обаче със сигурност знам, че не искам да се караме и не искам да плаче, много мразя да плаче! Все едно съм на 5, никаква идея какво да направя и как да се извиня.
Оф бе.
А денят беше съвсем хубав!
Видях се с бивш съученик, добре си поговорихме. С него си писах цял следобед, спуках се да се усмихвам и да се смея. При моята мацка нещата се развиват страхотно, много е доволна, дано нещата се развият по най-добрия начин, много ще се радвам за нея.
Пуснали са нов сезон на Тру Блъд, с който ще започна утре сутрин, йес бе.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-25-2014 на 22:14
днес мернах качен в Замундата филм с нея и малката сестра Олсън (която, вярвай ми, е просто гениална!).
свалих го, но не съм го проверила още, но ти го чекни!;
по темата: чувствам си:Д
не мога да си намеря работа и това ме съсипва.
//да си имам и образованието, и капацитета, и контактите:Д
Блаб, какво си завършила?
Толкова много искам да ме приемат, че направо ще експлодирам.
Баси, не знаех, че съм способна да се развълнувам така за нещо все още.
Интересното е, че изведнъж в мен се зароди неистово желание да ставам журналистка, а не ми се учи журналистика, харесвам си книгоиздаването. Дъ фак.
всяка сутрин се будя и всяка вечер заспивам с мисълта за заминаването ни.
нямам търпение да започнем да си изпълняваме плановете за лятото. ей така!
сигурна съм, че ще си изкарваме супер-добре всеки ден, ще си почиваме и в
същото време ще пътешестваме и приключенстваме! <3
![]()
![]()
![]()
Събудих се изключително рано - 9 часа за мен е постижение, когато не съм на работа.
Идват ми едни налудничави идеи в главата... ама като ми дават пари и си имам собствени финанси, с които да разполагам, така е - идват ми разни неща на акъла и сега нямам търпение да се занеса до работа и да сюрпризирам шефа. Ох, ще ме изгонят накрая.
Чувствам се ..неприятно. Едно от нещата , които мразя най-много, е да загубвам самообладание, а точно това стана снощи. Колкото и внимателно да избирам, все не мога да попадна на правилното момиче. Дали съм бил сляп или съм избирал да бъда сляп, не знам и няма значение. За да забележа за първи път след толкова месеци тази прикрита вулгарност и душевна простата .. На глупав човек бих могъл да простя подобно нещо, но на образовано момиче като нея.. А момчетата са мерзавци. Всички до един. Да е имало периоди , в които сме излизали всеки ден от седмицата заедно да се учим, да съм смятал , че са пичове на място, явно аз самият съм бил глупак. Да останат да гледат сеир и да си тръгнат чак когато схванат , че колкото и да е сигурно , че ще има сценка, тя няма да стане докато са при нас....Не знам , наистина не знам.
Поне във водата можеше да не ни пращат днеска.Но пък още малко само месец и отиваме
Нямам търпение вече !!
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-26-2014 на 12:42
Плюнча се вече един час върху едни мотивационни въпроси, но почти ги привърших и да не казвам голяма дума, но съм почти сигурна къде ще работя следващата учебна година.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
подадох си документите, бях с тия прекрасни идиоти и се лиготихпосле в градинката на уасг се сцепихме да се смеем докато ни учеше на арабски, ненене отдавна не съм ревала така от смях :д и все пак ми е тегаво за него..
и така се натъпках с тоя вегетариански бургер, че още не ми се вярваох, доволно ми е
Никаква храна на съм докосвала днес, затова ще тичам към кухнята да си направя нещо, преди да съм припаднала от глад. Вчера мина много добре, компанията беше супер. Не си промених мнението за него, даже го харесах още повече. Мда, доста приятен. Дано да се засиваме от време на време.
По-късно май ще се пият бири, но на мен ми е гадно, че няма да си видя моя човек днес. ;/ Късно се прибира и няма как. Ох! Обаче утрееееееее.. <3
Сънлива съм.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес малко по-малко работа в селото за разлика от предишните дни.И тъпата ни компютърна щайга се прецака преди няколко дни.И то се бъзика хардуерно понеже е много дърта.И интернета си бяхме блокирали за около 2 дни заради пренастройките по рутера ни.За капак на баща му му дойдоха още няколко компютри за поправка и не може да обърне кой знае какво внимание на нашият, а пък на другият му използва монитора за проби.От около 5 компютъра в момента в нас кой от кой е по зле.Ама нали се оправи интернета та сега съм седнал на лаптопа ни.Но пък и него го взехме с прецакана батерия и съм се омотал в кабели.Добре,че поне си имаме wi-fi прихващачка та съм икономисал един кабел.За капак и от двете ни USB мишки нито една не работи та като много работил с туй устройство вградена лаптопска мишка шаря като първокласник.А на брат ми лаптопа не ми се използва,защото хем е с парола,хем да не му прецакам нещо,хем е с тъпият Windows 8.Та така за проблемите с компютрите.
Иначе в сънищата напоследък съм го подхванал на някаква много философска вълна.Онзи ден убеждавах някаква млада мафиотка колко по-добре е да си принципен в някаква неутрална среда като полицейско управление например,защото осъзнавах,че в реални условия въобще няма да ми се даде възможност да споря с нея.Тя пък ме убеждаваше,че не е баш така и какво ли съм постигнал в живота с моята принципност.Аз я контрирах,че именно за да се чувства гот ина и за някакви си пари е загърбила всички тези неща.После я видях в някаква скъпа кола возена от някакъв мафиот и си говорихме,но усещах явното и желание да се промени.Едвам успявах да задържа задоволството си,че такава респектираща личност се е вслушала в думите ми на мен,човекът никой и само страхът от мафиота до нея ме спираше да кажа: Казах ли ти и да продължим дискусията.Не знам защо,но след този сън имах усещането че коремът ми е пълен с тежки камъни.Такава самота изпитвах,че най-малкото в близките една две седмици не бях изпитвал по-силна.И си ме държа яко около ден.
Вчера пък сънувах една съученичка(не,не онази дето се чудя защо сънувам отвреме навреме)Нещо я карах да ми се довери и да се отпусне убеждавайки я че аз не съм никак перфектен човек и всеки трябва да възприеме другият такъв какъвто е.Размятаха се насам натам някакви стари грамофони,някакви епроветки с разни вещества,газови котлончета и т.н.Всъщност като се абстрахираме от съня винаги ми е била някак интересна.Някак загадъчна,но не насила.Гледаш я някаква такава по към срамежлива бие,не знаеш да е имала някакви връзки някога,познаваш я като пълна отличничка.За момент може и да се поотпусне,но сякаш за момент и в същото време ако седиш на масата до нея я гледаш как успява да погълне алкохол,който се чудиш ако я последваш дали ще успееш да и стигнеш темпото в съзнание.Някакво средно положение.Малко ми прилича да мое величество.Мога да съм срамежлив да погледна някого,но да се държа като пълен развратник ако съм предразположен и разлигавен за това.Та както казах все ми се щяло да я опозная повече като личност,нещо за което така и не ми стигнаха около 5 години съвместно учене с нея само че условията така и не го позволяват.Както докато учехме така и сега се движим в съвсем различни пътища,които понякога за много кратко се пресичат.Е, всъщност знае ли пък човек.Ако евентуално ме вземат на тази работа,за която ходих на интервюто, а и тя кандидаства понеже не е доволна от нейната работа и ми сподели,че може и тя да се пробва там и я вземат може и да имам възможност да я опозная по-добре.Всъщност аз това го забравям, а сега съм се сетил,защото сбирката ни беше скоро,тя като веднъж на 3-4 години този път реши да дойде, а и беше на една нейна чанта разстояние от мен та отново усетих тая любопитна загадъчност.Е нищо чудно следващата ни засечка да е след още няколко години,защото тя даже и фейсбук няма.Имаше и даже бяхме приятели,но съвсем мистериозно си блокира профила и така и не го отключи повече![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Дадададададададададада. Да. <3 Много го обичам, много! Нищо, че щеше да ме набие, все пак го обичам.
усещам ,че скуката започва
ама дано не ,искам да си изкарам готино това лято и най-важното
да имам разнообразие ,да се запозная с нови хора и просто да ми е яко!
За утре се надявам да изскочат някакви планове ,повече хора да се
съберем,че хич не ми се стои вкъщи.
Велик, велик ден! Най-после репетиция. Хубавите моменти от лятото започнаха. <3 Обичам, обичам, обичам. И музиката, която правим заедно, и прекрасните моменти-разходки, смях, прегръдки..грижа. А лятното слънце, плажът и морето са като подправки на това прекрасно ястие. ;3 Много е мил. Чак ми липсва в момента. ;/ Нищо де, неделя е близо. ;3
едит: Песен на деня: Denyo & Sensei-Okay ;3
Последно редактирано от Lilanda : 06-26-2014 на 18:48