.
Затворена тема
Страница 143 от 195 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 4861
    Мега фен Аватара на xoxi
    Току-що осъзнах, че този месец съм направила 5 години във форума... Ужас.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Току-що осъзнах, че този месец съм направила 5 години във форума... Ужас.
    Споко, аз съм от 7, ако не и повече..

Мега фен Аватара на 102
    гет а лифе

Мега фен Аватара на Dagichka
    едно такова.. абе добре ми е. не е като да имам повод за радост, нито за тъга, така че съм окей :д и тоя сладолед дето се натъпках с него ми вдигна настроението, както и песните и слънцето навън :3

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ето такива коментарчета пък напоследък ги ОБОЖАВАМ. Много ви знаят устичките на вас.Но за сметка на това понеже сте много умнички и с огрмно самочувствие милите не се досещате,че така без да искате може и да създавате разни си там проблеми и раздори.Защо? Да не си му хвърлила ти око случайно? Ако е така отивай,прелъстявай го и да я зарязва оная грозната и тъпата.В противен случай се опитай поне малко да опознаеш въпросната тъпа и грозна и вземи и схвани,че все пак в живота има нещо като личен живот,който си е личен и не всеки винаги прави правилният избор,но пък за него си е най-правилният поне докато не започне да страда пред хората заради него и че всичко в тоя свят е относително и някоя приятелка на твои бъдещ може да те обяви един прекрасен ден теб за тъпата и грозната и да видиш що е зор...
    Ей, ама значи! И като си помисля, че като е ставал някой скандал заради теб, все съм си траела или тактично съм се опитвала да го потуша без да взимам отношение! Като не знаеш за какво става въпрос, не ми лепи етикети, моля. Някъде да съм написала, че ще ходя да ги разделям? Не, нали?! Или че аз съм му хвърлила око? Тогава мога да си коментирам спокойно, още повече, че така или иначе го правя само в тая тема.
    И да, то самочувствието ми е толкова огромно, и аз съм Мис Свят, ама да... 'Баси.
    Честно, бих желала повече да не ми коментираш мненията. И без това тая тема е единственото място, където си изливам каквото ми е, последното, което искам е някой да ми прави разбор и да ми се обяснява. Мерси.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ей, ама значи! И като си помисля, че като е ставал някой скандал заради теб, все съм си траела или тактично съм се опитвала да го потуша без да взимам отношение! Като не знаеш за какво става въпрос, не ми лепи етикети, моля. Някъде да съм написала, че ще ходя да ги разделям? Не, нали?! Или че аз съм му хвърлила око? Тогава мога да си коментирам спокойно, още повече, че така или иначе го правя само в тая тема.
    И да, то самочувствието ми е толкова огромно, и аз съм Мис Свят, ама да... 'Баси.
    Честно, бих желала повече да не ми коментираш мненията. И без това тая тема е единственото място, където си изливам каквото ми е, последното, което искам е някой да ми прави разбор и да ми се обяснява. Мерси.
    Ти пък защо обръщаш внимание на който и да е? Остави който иска да говори каквото иска, пък ти нали си знаеш как е. ;д

ПТ: Отвратителен ден. Стомахът ми е на топка от сутринта, по едно време щях да се разрева. Усещах, че ще стане нещо, тъкмо се успокоих, че всичко ще е наред и то стана. И то точно както си го мислех. Оттам-нататък ми стана още по-зле. По-ужасно не съм се чувствала никога. Пак като беше момчето на магазина да ме успокои и да ме усмихне малко. Утре ще отида да се запозная с него, поне това заслужава, а и едно благодаря ще е от полза.

Надявам се докато дойде време да се видим, да се успокоя напълно, защото не искам да го притеснявам. Особено като знам колко е грижовен. Мда...Ако направим и една репетиция, ще е добре.

Мега фен Аватара на pandabear
    доста неща започна да ми споделя без да го питам дори. объркана съм. предложението му за July на Алеко, поканата за планина и море, движенията му, държанието му. всичко е толкова различно и нетипично за него. мадамата от Швеция е аут. може би още му е кофти. може би просто търси нещо да го разсее. или пък не? не знам как да отреагирам на действията му. винаги ми е било приятно да съм в компанията му. но не знам как да приема всичко, което прави за мен напоследък. не мога да игнорирам факта, че е най-добрият приятел на брат ми. апф. тръгвам, след като изгледаме мача ще му предложа да направим една разходка из парка, за да си поговорим хубаво. искам да ми се разяснят малко нещата.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ужасно наранена.
    Влюбена.
    Повече от всякога.
    Няма по-точно определение в момента за състоянието ми.
    Мразя се затова, че мога да съм такава тъпачка понякога.
    Вчера ми беше супер, ама днес депресията не ме пусна, мамка му и шибан живот.

Трябва да се взема в ръце по-бързо.
    *сън*

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Вчера попрекалих не малко , а доста. Не съобразих навреме, че банановият шейк ще повлияе точно по този начин.

Днес е хубав ден. Най-сетне и на мен да ми стане топло. София си има своя чар , макар че оня гаден клоун баш мен реши да напръска. Чакам момчетата да дойдат всеки момент и да се разбиваме. Дано поне портокалите защитят честта на Европа

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Aбе Някойтaмтaм ти кой си зa дa ми говориш aз кaкво изпитвaм.Нито съм ти искaлa съветите,нито нищо.Спри дa се взивяш кaто форумен психолог.Досaден си вече .Олигофрен той ще ми кaзвa зa моите чувствa
    он-нервно ми е.
    Можеше това да го подмина с усмивка,но нямам това намерение.Така че смятам все пак да съм малко по-груб.Смотана пача такава.Олигофрен ще викаш ама на баща си.Ходи си изкарвай тъпата селяндурщина на тоя дето ти тича по скапаният задник, а не на мен.Загряваш ли.Звезда голяма си няма що.Най мразя някой да ми се дърви като не съм го предизвикал първо.Като ти е нервничко може да си завреш смотаната нервност там където слънце не огрява.Ейййй напълни се със звезди в тоя форум.И всичките блестят ли та блестят.Айде спирам се вече че май наистина не заслужаваш и това.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Да,точно от заради такива експерти ми се нарушава душевният мир отвреме навреме.Защото само те знаели какво виждат.А ще си коментирам точно толкова колкото си пожелая.Ако не ти харесва както съм казал и преди...просто си пиши мислите в тетрадка.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пак ли си показахте мръсните ризи?

Аз съм... разочарована. И усещам как лошият ми навик на пушене отново се връща. Предстоят някакви изпити и резултати от други.

Мех.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

https://www.youtube.com/watch?v=aqFO88ElQrk

Странно ми е. ебаси.
    Оф излизам за по бира с нея и после да поправям шибания мотор..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Когато прочетох това преди минута:

https://www.facebook.com/Animal.Resc...427360/?type=1

Се почувствах ама наистина много, много, много гадно.Понякога наистина няма абсолютно никаква справедливост в тоя смотан свят.Насълзиха ми се очите...

А иначе да, вече си имаме трето коте.Едно вътре и две отвън и две кучета.
    Третото си го взехме днес от селото.И без това му търсехме приятелче на това навън, а това днес беше изнемощяло от глад и жажда и все пак доста активно.Слабо,но и доста мяукащо и с течащи очи.Дано се оправи.След като се наяде и напи млъкна и легна да спи.Сега вече прави компания на другият малчуган отвън и на малкото коте на братовчедите.А големият си е вътре.Той и без това е отвикнал и не понася други котки да му се навъртат в личното пространство.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-29-2014 на 17:05
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Много се набутах,отново ...
    дано ме пусне защото ми е неудобно вече пред тези хора,не знам какво да правя .

Не че нещо, но защо трябва и тук да се заяждате, като точно си е тема ''Как се чувствате днес?''? Баси, нямам думи просто.

Иначе, не знам, странно ми е, слушам музика и просто ми е, не знам. Хубаво е. И направих суупер голяма промяна днес, още ми е шантаво. Но добре се получи.

Супер фен Аватара на Jaune
    СУПЕР! Човекът, по когото си падам, ме мисли за посредствена и неспособна явно, и не, не си внушавам, просто ми писна да съм толерантна към простотии, което си обещах, че няма да правя, но нееее, нека продължа да се излагам.
    Може би наистина не ставам за там. Все тая, то за к'во ли ставам. Бе да ми живее ниското самочувствие Ясно що никой не ме уважава, като моето себеуважение отдавна не съществува, ако въобще някога го е имало.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Спокойна. Много спокойна. Искам да се върна, да го прегърна и да го изрека. Но само ще го уплаша, а определено не искам това. Вече ми липсва. ;/

Мега фен Аватара на an7raks
    Бесен съм! :@

anonymous708973
    Guest
    ТОЛКОВА се наядох днес, едвам мърдам!
    И остават около 32 часа докато тръгна!! Нямам търпение! Толкова неща трябва да направя още!!!
    Божееее, ще припадна от кеф, честно!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След всичко прочетено по частно право- в главата ми е каша,имам чувството,че нищо не знам...ама заеби.
    Утре е последният изпит. Не ми се вярва колко бързо мина.
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Уморено-спокойна съм. Винаги след риба съм уморено-спокойна. Мъничките вълнички когато кълве, концентричните кръгове и отблясъците на слънцето. Не разбирам защо го правя толкова рядко, наистина е прекрасно. Докато седиш и чакаш да ти върже, намираш някакво вътрешно спокойствие въпреки мизерията по ръцете, неудобните камъни, смрадта на риба, гнусните червеи между пръстите. Безсилието в ръцете от тежкия телескоп обаче не знам как ще лекувам. :д Определено трябва да ходя за риба по-често, веднъж на две години ми се струва твърде рядко.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    доста неща започна да ми споделя без да го питам дори. объркана съм. предложението му за July на Алеко, поканата за планина и море, движенията му, държанието му. всичко е толкова различно и нетипично за него. мадамата от Швеция е аут. може би още му е кофти. може би просто търси нещо да го разсее. или пък не? не знам как да отреагирам на действията му. винаги ми е било приятно да съм в компанията му. но не знам как да приема всичко, което прави за мен напоследък. не мога да игнорирам факта, че е най-добрият приятел на брат ми. апф. тръгвам, след като изгледаме мача ще му предложа да направим една разходка из парка, за да си поговорим хубаво. искам да ми се разяснят малко нещата.
    (24-каратова усмивка)
    прекрасна вечер.
    искам...
    ама много искам...
    (((((((((((((((((((((((((((((:
    http://prikachi.com/images/659/7435659Q.jpg ;3 <3
    Последно редактирано от pandabear : 06-29-2014 на 20:01

anonymous708973
    Guest
    Ооо, обичам лалета! Толкова са нежни и пролетни и са рядък избор!

Обичам света в момента, заразително доволно ми е.
    И тя е доволна, миличката ми, та вече не се чувствам гузна колко ми е щастливо. Не помня кога за последно и двете едновременно бяхме откровено щастливи, не просто доволни.
    Нито помня кога за последно чаках нещо с такова диво нетърпение!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Всичко се нарежда перфектно... Ако продължава в същия дух, съвсем скоро ще разбера какво значи пълното и безгранично щастие. От няколко дни съм се захилика като побъркана и просто не мога да си скрия усмивката.

Мега фен Аватара на tori
    Всичко се нарежда перфектно... Ако продължава в същия дух, съвсем скоро ще разбера какво значи пълното и безгранично щастие. От няколко дни съм се захилика като побъркана и просто не мога да си скрия усмивката.
    Точно, да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си