- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Току-що осъзнах, че този месец съм направила 5 години във форума... Ужас.![]()
едно такова.. абе добре ми е. не е като да имам повод за радост, нито за тъга, така че съм окей :д и тоя сладолед дето се натъпках с него ми вдигна настроението, както и песните и слънцето навън :3
Ей, ама значи! И като си помисля, че като е ставал някой скандал заради теб, все съм си траела или тактично съм се опитвала да го потуша без да взимам отношение! Като не знаеш за какво става въпрос, не ми лепи етикети, моля. Някъде да съм написала, че ще ходя да ги разделям? Не, нали?! Или че аз съм му хвърлила око? Тогава мога да си коментирам спокойно, още повече, че така или иначе го правя само в тая тема.
И да, то самочувствието ми е толкова огромно, и аз съм Мис Свят, ама да... 'Баси.
Честно, бих желала повече да не ми коментираш мненията. И без това тая тема е единственото място, където си изливам каквото ми е, последното, което искам е някой да ми прави разбор и да ми се обяснява. Мерси.
Ти пък защо обръщаш внимание на който и да е? Остави който иска да говори каквото иска, пък ти нали си знаеш как е. ;д
ПТ: Отвратителен ден. Стомахът ми е на топка от сутринта, по едно време щях да се разрева. Усещах, че ще стане нещо, тъкмо се успокоих, че всичко ще е наред и то стана. И то точно както си го мислех. Оттам-нататък ми стана още по-зле. По-ужасно не съм се чувствала никога. Пак като беше момчето на магазина да ме успокои и да ме усмихне малко. Утре ще отида да се запозная с него, поне това заслужава, а и едно благодаря ще е от полза.
Надявам се докато дойде време да се видим, да се успокоя напълно, защото не искам да го притеснявам. Особено като знам колко е грижовен. Мда...Ако направим и една репетиция, ще е добре.
доста неща започна да ми споделя без да го питам дори. объркана съм. предложението му за July на Алеко, поканата за планина и море, движенията му, държанието му. всичко е толкова различно и нетипично за него. мадамата от Швеция е аут. може би още му е кофти. може би просто търси нещо да го разсее. или пък не? не знам как да отреагирам на действията му. винаги ми е било приятно да съм в компанията му. но не знам как да приема всичко, което прави за мен напоследък. не мога да игнорирам факта, че е най-добрият приятел на брат ми. апф. тръгвам, след като изгледаме мача ще му предложа да направим една разходка из парка, за да си поговорим хубаво. искам да ми се разяснят малко нещата.
Няма по-точно определение в момента за състоянието ми.
Мразя се затова, че мога да съм такава тъпачка понякога.
Вчера ми беше супер, ама днес депресията не ме пусна, мамка му и шибан живот.
Трябва да се взема в ръце по-бързо.
*сън*
Вчера попрекалих не малко , а доста. Не съобразих навреме, че банановият шейк ще повлияе точно по този начин.
Днес е хубав ден. Най-сетне и на мен да ми стане топло. София си има своя чар , макар че оня гаден клоун баш мен реши да напръска. Чакам момчетата да дойдат всеки момент и да се разбиваме. Дано поне портокалите защитят честта на Европа
Можеше това да го подмина с усмивка,но нямам това намерение.Така че смятам все пак да съм малко по-груб.Смотана пача такава.Олигофрен ще викаш ама на баща си.Ходи си изкарвай тъпата селяндурщина на тоя дето ти тича по скапаният задник, а не на мен.Загряваш ли.Звезда голяма си няма що.Най мразя някой да ми се дърви като не съм го предизвикал първо.Като ти е нервничко може да си завреш смотаната нервност там където слънце не огрява.Ейййй напълни се със звезди в тоя форум.И всичките блестят ли та блестят.Айде спирам се вече че май наистина не заслужаваш и това.
Да,точно от заради такива експерти ми се нарушава душевният мир отвреме навреме.Защото само те знаели какво виждат.А ще си коментирам точно толкова колкото си пожелая.Ако не ти харесва както съм казал и преди...просто си пиши мислите в тетрадка.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пак ли си показахте мръсните ризи?
Аз съм... разочарована. И усещам как лошият ми навик на пушене отново се връща. Предстоят някакви изпити и резултати от други.
Мех.
https://www.youtube.com/watch?v=aqFO88ElQrk
Странно ми е. ебаси.
Оф излизам за по бира с нея и после да поправям шибания мотор..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Когато прочетох това преди минута:
https://www.facebook.com/Animal.Resc...427360/?type=1
Се почувствах ама наистина много, много, много гадно.Понякога наистина няма абсолютно никаква справедливост в тоя смотан свят.Насълзиха ми се очите...
А иначе да, вече си имаме трето коте.Едно вътре и две отвън и две кучета.
Третото си го взехме днес от селото.И без това му търсехме приятелче на това навън, а това днес беше изнемощяло от глад и жажда и все пак доста активно.Слабо,но и доста мяукащо и с течащи очи.Дано се оправи.След като се наяде и напи млъкна и легна да спи.Сега вече прави компания на другият малчуган отвън и на малкото коте на братовчедите.А големият си е вътре.Той и без това е отвикнал и не понася други котки да му се навъртат в личното пространство.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-29-2014 на 17:05
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много се набутах,отново ...
дано ме пусне защото ми е неудобно вече пред тези хора,не знам какво да правя .
Не че нещо, но защо трябва и тук да се заяждате, като точно си е тема ''Как се чувствате днес?''? Баси, нямам думи просто.
Иначе, не знам, странно ми е, слушам музика и просто ми е, не знам. Хубаво е. И направих суупер голяма промяна днес, още ми е шантаво. Но добре се получи.
СУПЕР! Човекът, по когото си падам, ме мисли за посредствена и неспособна явно, и не, не си внушавам, просто ми писна да съм толерантна към простотии, което си обещах, че няма да правя, но нееее, нека продължа да се излагам.![]()
Може би наистина не ставам за там. Все тая, то за к'во ли ставам. Бе да ми живее ниското самочувствиеЯсно що никой не ме уважава, като моето себеуважение отдавна не съществува, ако въобще някога го е имало.
Спокойна. Много спокойна. Искам да се върна, да го прегърна и да го изрека. Но само ще го уплаша, а определено не искам това. Вече ми липсва. ;/
ТОЛКОВА се наядох днес, едвам мърдам!
И остават около 32 часа докато тръгна!! Нямам търпение! Толкова неща трябва да направя още!!!
Божееее, ще припадна от кеф, честно!
След всичко прочетено по частно право- в главата ми е каша,имам чувството,че нищо не знам...ама заеби.
Утре е последният изпит. Не ми се вярва колко бързо мина.
maDamn
Уморено-спокойна съм. Винаги след риба съм уморено-спокойна. Мъничките вълнички когато кълве, концентричните кръгове и отблясъците на слънцето. Не разбирам защо го правя толкова рядко, наистина е прекрасно. Докато седиш и чакаш да ти върже, намираш някакво вътрешно спокойствие въпреки мизерията по ръцете, неудобните камъни, смрадта на риба, гнусните червеи между пръстите. Безсилието в ръцете от тежкия телескоп обаче не знам как ще лекувам. :д Определено трябва да ходя за риба по-често, веднъж на две години ми се струва твърде рядко.
(24-каратова усмивка)
прекрасна вечер.
искам...
ама много искам...
(((((((((((((((((((((((((((((:
http://prikachi.com/images/659/7435659Q.jpg ;3 <3
Последно редактирано от pandabear : 06-29-2014 на 20:01
Ооо, обичам лалета! Толкова са нежни и пролетни и са рядък избор!
Обичам света в момента, заразително доволно ми е.
И тя е доволна, миличката ми, та вече не се чувствам гузна колко ми е щастливо. Не помня кога за последно и двете едновременно бяхме откровено щастливи, не просто доволни.
Нито помня кога за последно чаках нещо с такова диво нетърпение!!
Всичко се нарежда перфектно... Ако продължава в същия дух, съвсем скоро ще разбера какво значи пълното и безгранично щастие. От няколко дни съм се захилика като побъркана и просто не мога да си скрия усмивката.