- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Това, това, това определено!
А иначе някой тъп български коментатор ме събуди, дори не разбрах кой е. От един час се мъча да заспя и не ми се получава нещо. Осъзнах, че откакто не съм там, ме е потърсил само един човек от тях и то този, който никога не бих очаквала да се поинтересува от мен. Щом не съм им притрябвала, дгд. Малко ми омръзна от изпълненията на всеки един от тях. Само с трима-четирима човека ще си поддържам връзка и това е. А ако случайно някой от останалите се сети за мен, ще се направя, че ме интересува какво мислят за случващото се около мен, за критиките им относно личния ми живот и естествено, за станалото преди месец-тях нали това най-много ги касае. Една част от тях не бива да бъдат набеждавани де, но след като никой дори не ме попита защо го направих, а се очакваше поне половината да се поинтересуват, защото са ми "много добри приятели", не заслужават грам внимание. Не че някога ще разберат, че вече не ги тача особено де, но това е друг въпрос. Малко се изнервих след изписаното, не съм сигурна дали въобще ще успея да заспя пак.
Изнервен ... изгубих си съня напоследък и вече почти всичко ме изнервя ..
легнах си и се събудих с усмивка. отдавна не ми се беше случвало. много омагьосващо ми действа случващото се. пия си кафето и отивам да си подам документите за университета. после ще ходя да си правим домашно тесто за пица, за мачовете довечера. a пък после July morning на Витоша, awwww ;3 обожавам P.I.F, много се радвам, че отново ще имам възможност да ги слушам на живо. морето ще ме изчака, до другата седмица. ще ме извини, че тази година ще му изневеря, ама какво да се прави... :Д
ей такова ми е https://www.youtube.com/watch?v=FCeI200qhpk
Задават се доста доста криви времена.
Welcome to the Jungle...
Странно ми е пак... Един проблем по-малко, но даже не мога да се зарадвам. Дано другият месец да е по-добър от тоя, защото ми се разказа играта през последните седмици. И едно такова предчувствие имам... Знам, че всичко ще се оправи, но ме интересува КОГА!!! Понякога не само, че не виждам светлина в тунела, ами даже и самият тунел е на хиляди километри от мен. Грр! Как мразя да мрънкам, а напоследък саааамо това правя! Поне го правя само тук, пред себе си и пред още един-двама човека. Пред другите се правя на мис Добро настроение. Мда, трябва да ми дадат Оскар за главна женска роля. Знаех си, че трябва да стана актриса! :/
I`m trying to make your dreams come true...
Ти ще си първият, на когото ще се похваля когато стана свободна.Ама все още не съм се решила.
Много е тъпо да свикнеш с присъствието на някого и да си забравил какво е било когато го е нямало... Сега се сещам за един цитат от "Портретът на Дориан Грей", който много добре описва състоянието ми: "Колко много неща бихме изхвърлили, ако не се страхувахме, че друг ще ги вземе...". Беше нещо в тоя смисъл... Ей такова ми е!
I`m trying to make your dreams come true...
Маги, успех!
Не искам онази да идва. Три дни само още.И ако той си мисли, че случайно ще седя будна да му чакам колета сутринта, при положение, че той е решил да си легне в 5-6, защото е играл, много се е объркал.
И онова създание от съседната стая - снощи само дето си правих труда да говоря. Просто видях как влиза от едната страна и излиза от другата. Пълен малоумник.
Пак започвам да се стресирам за всичко и да не мога да спя. :/
СЕСИЯТА СВЪРШИИИИ! Още не ми се вярва как си мина,но - факт.
Ох, хубаво ми е! Цял един уикенд с него, взет изпит и край за тази година...
дейм - втори курс![]()
maDamn
мноо ми е тъжно ама напрао.... всеки божи ден тъгувам за нещо и аз не знам защо... просто няма щастие.Аз ако намеря щастие то ще е късно.
Видях го. Не го познах поначало и когато приятелката ми ме осведоми, че той ме е гушнал отзад, а не някой непознат бях най-щастливата. И се молих, и историята се повтори. И ми беше хубаво. И ме болеше вътрешно. И се чувствах чудесно.
Бях на плаж, починах си, заредих се с енергия.
Продължавам да го мисля, надявам се скоро пак да го видя, защото имам нужда от това.
Обичам, мамка му.
когато съм навън ми е добре, когато се прибера.. главата започва да ме боли, драпам се със сестра ми, направо чук. и с него няма да се виждам тия дни явно, ама от една страна съм окей защото така съм се изпъпчила, че ме е срам да се покажа пред хора, кво остава пред него :д и тия малки пикли дето видях на спирката лелее ебати развратните пачи, ще ми се натискат двете (окей да бяха лесбийки, ама съм убедена, че не са), след тва да дойде и някво момче и едната и с него да почне да се целува.. и тва се случва на спирката дето минават 3904829 хора и милите стари хора гледаха уплашено, а на мен ми идеше да отида и да и извъртя един шамар на тва леке.. пфф.
дойде времето на кефъ :3
и днес ми щукна една щура идея да си събирам в нещо като албум идеите за сватбата ни, за да не се чудя какво да правя и да не ми е изведнъж като му дойде времето. и ще си го направя, пък, защото ми е хубаво ^ ^
Искам да падне бала на ФЖМК, искамискамискам.
Аз даже няма да кандидаствам тамна една приятелка е 22.40, бясна е. Искаше ВО.
Дойдох, настаних се, предстои ми да си намеря постоянно място за живеене, работа и да почна да си подреждам живота, а този град, голям, голям ;д
Гадно ми е, снощи без малко да повърна. Трябва да започна да ям като хората пак. Не знам какво ми става.. знам, де. Обаче това не ме оправдава.
Вчера говорих с В., който ме успокои и ми каза много мъдри думи. Радвам се, че въпреки, че не говорим често ми дава такива съвети. Обичкам си го! <3
Днес смятам да извлека най-хубавото от деня.. което е останало от него, де. И от утре си оправям режима!
Да видим дали тая работа ще ми се получи!
*сън*
Свърших доста нещица днес, билетът е купен, багажът е събран, аз съм полукрасива и остават довършителните дейности като педикюр, маникюр и душ, за да стана максимално прекрасна. Ох, исках да лягам в 10, ама как да изтърва мача на Германия?! Ооооф, да мина с 5 часа сън, като знам, че ще спя чак във сряда призори или да си спинкам като бебе 7-8 часа? Дори не е дилема! :д Ще гледам мача, пък утре вечер ще разчитам на приятната компания да ме държи будна :д
Дам, дам, заминавам да се правя красива и да си попиша с този-онзи.
Густо ми е, бе! Даже ноктите ми са дълги, пу, пу!
И тя е доволна, и аз съм доволна, иииииии животът е прекрасен!
И защо трябваше да ми казва всичко това? Защо трябваше да ми звъни?! Защо? Накрая това просто ме уби.. Не мога да повярвам! По-добре изобщо да не ме беше търсил. (...)
Ще се бия в главата. Много ще се бия! Те двамата бяха много прави като им казах всичко днес, не ги послушах, говорих още веднъж с него, но мерси че ми отворихте очите момчета! <3
Както си казах, ще ми е обеца на ухото и от тук нататък няма да позволя някой да направи нещо такова пак.
Оправяне на режима - друг път.
Мисля да се огранича от компютъра повече, да правя различни неща. Ако има как да ме вземат на работа там където искам, ще е прекрасно. Нова среда, нови хора. Без много драми, без излишни простотии. Искам просто да си почина, сериозно. От всичко.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 07-01-2014 на 03:47
*сън*
изпуснах джулая, същевременно не спах от светкавиците, майка ме събуди с думите "ставай да пишкаш в тва бурканче да го нося за изследвания".. е как да съмдобре че скоро не съм пушила :д
ще стане война за мен както вика братчето, ахах, ама то по чата е лесно на думи всеки.. аз си искам него, не сме се виждали от седмица, имах някво чувство на търсене досега, но вече започва да ми минава..
нов месец, нов късмет, ай дано да си намеря и работа, че 2 месеца със сестра ми и майка ми в нас няма да издържа.
Мързеливо. И колебливо. Да се надяваме, че правя правилен избор. Let the chips fall where they may, както се казва.
Тази вечер ще се помни! Тъкмо бях готова да си лягам и чувам, че някой звъни на вратата. Баща ми отваря, бави се две-три минути и по едно време влиза в стаята и вика "Сладурче, ставай да се оправяш и изчезвайте към Иракли". Отне ми време да асимилирам с кой ще ходя към Иракли. После осъзнах, че няма кой друг да е освен Той. <3 Мама първоначално не беше много доволна, но и тя се съгласи в крайна сметка.![]()
Милото ми заспа малко преди изгрева хаха.Много е сладък като спи.
С А. после му се подигравахме много.
Как няма?
![]()
Най-накрая. Надминах очаквания резултат, 'ма нещо не ми е особено еуфорично. Даже още не мога да се отпусна кат' хората още. Няк'во 'баси спрялото такова... Надявам се утре, когато съм по-отпочинала нещата да са различни. Толкова дни изолация, майна, а единственото, което ми се прави е няк'ъв опустошителен мръсен секс и после малко мохабетче, евентуално на чашка, и да си заспя, ако може докато си приказвам с някое от моите котета. Което няма да стане, разбира се.
Знам, че лятото сега започва, както и знам, че имам прекрасни поводи да не стъпвам по земята от кеф и вълнение, ама уви, просто не го изпитвам в момента.