.
Затворена тема
Страница 145 от 195 ПървиПърви ... 4595135141142143144145146147148149155 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 601 до 3 625 от общо 4861
    Мега фен Аватара на tori
    10 дни. Танцувам, скачам, викам, радвам се, пляскам, пищя, рева от щастие. Нямам търпение.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Вече и аз не знам кво става с тая банка, как от нищо ще ми блокират картата - КАК?! сега 24 часа кур. Да им се не знае и нещастниците. На всичкото отгоре от днес за вчера ми казва,че сме канени на гости,ама нищо. Поне него ще го видя...
    Много скапан ден, а и в + , обаждат ми се за работа, по която съм кандидатствала и според обявата отговарям на условията,ама те хората в последния момент решили,че искат студенти със завършен минимум 2ри курс по специалността - е мерси,много прекрасно,как да стане тва...
    СКАПАН,СКАПАН ДЕН.
    maDamn

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Гадно ми, че не е осъзнава, че бившите са част от живота ми и ме кара да се чувствам виновно, че някога съм казала нещо за тях. Не мога да ги премахна от миналото си и да не ги споменавам изобщо.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Заредих се със сладолед...с мноого сладолед. Доволно ми е.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Чуден ден! Свършихме полезна работа, че дори готвих любимата на всички мусакаАлаПирина. И до довечера още толкова хубаво ще си изкарваме. Пу-пу!

Мега фен Аватара на babity
    Пак въртя няк'ви неща срещу себе си. Дам, самозалъгвам се и то доста често. И после се чувствам ужасно глупава. И да, заслужавам да ме носят на ръце...
    Но съм бясна, че от битовизми просто не ми издържат нервичките. Дано успея да намеря някакъв баланс преди да се поболея тотално.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Прибрах се от вкъщи, отидох на работа, 9 часа ми се събраха за работа и накрая след като 5 дни ме е нямало се прибирам- естествено, вкъщи никой, пълна кочина, мивката догоре, леглата разбутани.
    Бясна съм.
    Щото когато аз съм оставала сама дори и за два дни вкъщи-къщата е лъсната, не да няма чиста вилица и банята да прилича все едно 10 момчета са ходили са сутрешния си тоалет.

Поне ще изляза да се поразсея, дано утре да изляза пак, да спя до късно и да не се засичаме много, много. Черна ми е пред очите и нямам желанието на този етап.
    Обичам си родния град, всички приятели там, всички любови, всички дискотеки, кафета, магазини, ниски цени и хубави продукти от пазара. Искам да си живея там. Писна ми да се съобразявам с мърли, недоспали хора, станали с гъза нагоре и софиянци със самочувствие от тук до небето.

Оплаках се, извинявам се, мерси, лека вечер.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Нямам думи.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на weheartiit
    като парцал се чувствам,ужасно ми е ...
    нищо няма да излезе от цялата работа,само дето възлагах надежди

Супер фен
    тъпо.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Същото. Накрая ще зарежа цялата работа като завличам и себе си.

Супер фен Аватара на Jaune
    Писна ми да си променям настроението час по час. Що ли не поставя въпроса ребром?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Мноооого изморена. Но си заслужаваше. Вече ми липсва. ;/

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    нищо няма да излезе от цялата работа,само дето възлагах надежди
    Ми недей.Ако нещата са зле...не си заслужава...повярвай....ще става по-зле

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Прекрасно!
    Днес сложих край на всичко. Това е едно ново начало.

Купих си лукчета, царевица и чипс. <3 Лекуват всичко!
    *сън*

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Сад.
    Че нали точно това исках. За това мислех всеки ден. И сега какво? Мъчно ми е, тежко ми е. Един КРАЙ. Това е. Как да разбера какво искам? Как сама да се разбера? Наистина изхвърчах високо, а май беше прав - не съм пораснала още. Какво искам? Интересното е, че в главата ми изплуват само хубавите спомени и тъгувам, в същото време се самонавивам да се сещам за всичко лошо, което ми е причинил, за да усетя, че сме взели правилното решение.
    Не знам, не знам.

По скапано до сега не е било ....

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Сад.
    Че нали точно това исках. За това мислех всеки ден. И сега какво? Мъчно ми е, тежко ми е. Един КРАЙ. Това е. Как да разбера какво искам? Как сама да се разбера? Наистина изхвърчах високо, а май беше прав - не съм пораснала още. Какво искам? Интересното е, че в главата ми изплуват само хубавите спомени и тъгувам, в същото време се самонавивам да се сещам за всичко лошо, което ми е причинил, за да усетя, че сме взели правилното решение.
    Не знам, не знам.
    Заради виното го казвам, ама... Гуш! Евала за смелостта. Адмирирам те! Наздраве! За едноличните решения ( които още не съм започнала да вземам)!

Мега фен Аватара на Blab
    не ми се верва.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    In bira veritas.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ехх, има няма още няколко релаксиращи дни и другата седмица сигурно пак започвам на старата работа.....Брутално ми е тъпо в момента, защото се заканих, че повече няма да работя по курорти като сервитьор...Искам да си намеря нещо в града, което да ми позволи да работя поне до края на годината, докато имам и лекции, а не само за тука 2-3 месеца...Адски ми е шибано и се чувствам като пълен нещастник...От хората съм, който ако не нещо, спазват обещанията и заканите си и нарушаването им го преживявам адски трудно...Утре си отивам на плажче и не искам да мисля за нищо...Just relax...и се надявам да не отида на плажа и да ми звъннат баш тогава за колата..щото за 4ти ден почивния ми ден ще бъде прекъснат или преебан...
    >>DjBelev<<

Абсолютно прекрасно Ако въобще може да има абсолютна стойност на прекрасното.... или може би не съвсем. Радвам се на хубавото време, чувствам се добре, спокойно, мисля да релаксирам цял ден Но една частичка от мен липсва иииииии тази частичка е на работа Miss my boy :/ Хубав ден на всички и го карайте по-ведро! :*

Супер фен Аватара на weheartiit
    Липсва ми ,гадно ми е още,но не мога да имам никакви отношения повече
    с този човек.Имам чувството,че никой не ме разбира или просто никой не се опитва.
    Ще мине и това ,просто филмите дойдоха малко в повече.
    Страхотно започване на лятото ...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Еб*си гадни кошмари! Изобщо не успях да спя и се въртях цяла вечер. Даже в собственото ми легло не ми е удобно, какво остава за всичко останало! Пак съм в един от ония моменти, в които се смятам за различна и специална и ми се струва, че не принадлежа на това време. Кат` се замисля - кое пък ми е толкова специалното... Ама не аз съм виновна за това, че се смятам за такава, цял живот всички ми повтарят колко съм странна. Не съм странна, просто не съм лигла. И това не е безчувственост, а опазване на егото... Ама к`во да им обясняваш. Нека ми казват колко съм различна, повдигат ми самочувствието.
    Не знам само защо все не се чувствам на мястото си напоследък. Все нещо ми липсва, все нещо не ми стига... Не е нормално само новите дрехи да ме правят щастлива, ама просто нищо друго не е в състояние да ме зарадва. Всичко ми е скучно и досадно. Или трябва да сменя обкръжението, или града, или държавата. То и това няма да помогне, аз си знам, щото празнотата е някак си...душевна. Мислех си, че като имам сериозна връзка, ще се чувствам добре, ама дори и тия отношения ме натоварват. Не обичам да се обременявам с такива неща. Като съм сама ми е най-добре, ама...пустият му навик...
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    цял живот всички ми повтарят колко съм странна. Не съм странна, просто не съм лигла. И това не е безчувственост, а опазване на егото... Ама к`во да им обясняваш. Нека ми казват колко съм различна, повдигат ми самочувствието.
    А, говори ми! 1:1 сме в това отношение.

Аз... бивам. След малко почвам да уча и ще бъда максимално сериозна, колкото и конкретно тая материя да не ме влече. Зарекла съм се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си