- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
10 дни. Танцувам, скачам, викам, радвам се, пляскам, пищя, рева от щастие. Нямам търпение.
Вече и аз не знам кво става с тая банка, как от нищо ще ми блокират картата - КАК?! сега 24 часа кур. Да им се не знае и нещастниците. На всичкото отгоре от днес за вчера ми казва,че сме канени на гости,ама нищо. Поне него ще го видя...
Много скапан ден, а и в + , обаждат ми се за работа, по която съм кандидатствала и според обявата отговарям на условията,ама те хората в последния момент решили,че искат студенти със завършен минимум 2ри курс по специалността - е мерси,много прекрасно,как да стане тва...
СКАПАН,СКАПАН ДЕН.
maDamn
Гадно ми, че не е осъзнава, че бившите са част от живота ми и ме кара да се чувствам виновно, че някога съм казала нещо за тях. Не мога да ги премахна от миналото си и да не ги споменавам изобщо.
Заредих се със сладолед...с мноого сладолед. Доволно ми е.
Чуден ден! Свършихме полезна работа, че дори готвих любимата на всички мусакаАлаПирина. И до довечера още толкова хубаво ще си изкарваме. Пу-пу!
Пак въртя няк'ви неща срещу себе си. Дам, самозалъгвам се и то доста често. И после се чувствам ужасно глупава. И да, заслужавам да ме носят на ръце...
Но съм бясна, че от битовизми просто не ми издържат нервичките. Дано успея да намеря някакъв баланс преди да се поболея тотално.
Прибрах се от вкъщи, отидох на работа, 9 часа ми се събраха за работа и накрая след като 5 дни ме е нямало се прибирам- естествено, вкъщи никой, пълна кочина, мивката догоре, леглата разбутани.
Бясна съм.
Щото когато аз съм оставала сама дори и за два дни вкъщи-къщата е лъсната, не да няма чиста вилица и банята да прилича все едно 10 момчета са ходили са сутрешния си тоалет.
Поне ще изляза да се поразсея, дано утре да изляза пак, да спя до късно и да не се засичаме много, много. Черна ми е пред очите и нямам желанието на този етап.
Обичам си родния град, всички приятели там, всички любови, всички дискотеки, кафета, магазини, ниски цени и хубави продукти от пазара. Искам да си живея там. Писна ми да се съобразявам с мърли, недоспали хора, станали с гъза нагоре и софиянци със самочувствие от тук до небето.
Оплаках се, извинявам се, мерси, лека вечер.
Нямам думи.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
като парцал се чувствам,ужасно ми е ...
нищо няма да излезе от цялата работа,само дето възлагах надежди
тъпо.
Писна ми да си променям настроението час по час. Що ли не поставя въпроса ребром?
Мноооого изморена. Но си заслужаваше. Вече ми липсва. ;/
Прекрасно!
Днес сложих край на всичко. Това е едно ново начало.
Купих си лукчета, царевица и чипс. <3 Лекуват всичко!![]()
*сън*
Сад.
Че нали точно това исках. За това мислех всеки ден. И сега какво? Мъчно ми е, тежко ми е. Един КРАЙ. Това е. Как да разбера какво искам? Как сама да се разбера? Наистина изхвърчах високо, а май беше прав - не съм пораснала още. Какво искам? Интересното е, че в главата ми изплуват само хубавите спомени и тъгувам, в същото време се самонавивам да се сещам за всичко лошо, което ми е причинил, за да усетя, че сме взели правилното решение.
Не знам, не знам.
По скапано до сега не е било ....
не ми се верва.
Ехх, има няма още няколко релаксиращи дни и другата седмица сигурно пак започвам на старата работа.....Брутално ми е тъпо в момента, защото се заканих, че повече няма да работя по курорти като сервитьор...Искам да си намеря нещо в града, което да ми позволи да работя поне до края на годината, докато имам и лекции, а не само за тука 2-3 месеца...Адски ми е шибано и се чувствам като пълен нещастник...От хората съм, който ако не нещо, спазват обещанията и заканите си и нарушаването им го преживявам адски трудно...Утре си отивам на плажче и не искам да мисля за нищо...Just relax...и се надявам да не отида на плажа и да ми звъннат баш тогава за колата..щото за 4ти ден почивния ми ден ще бъде прекъснат или преебан...
>>DjBelev<<
Абсолютно прекрасноАко въобще може да има абсолютна стойност на прекрасното.... или може би не съвсем. Радвам се на хубавото време, чувствам се добре, спокойно, мисля да релаксирам цял ден
Но една частичка от мен липсва иииииии тази частичка е на работа
Miss my boy :/ Хубав ден на всички и го карайте по-ведро! :*
Липсва ми ,гадно ми е още,но не мога да имам никакви отношения повече
с този човек.Имам чувството,че никой не ме разбира или просто никой не се опитва.
Ще мине и това ,просто филмите дойдоха малко в повече.
Страхотно започване на лятото ...
Еб*си гадни кошмари! Изобщо не успях да спя и се въртях цяла вечер. Даже в собственото ми легло не ми е удобно, какво остава за всичко останало! Пак съм в един от ония моменти, в които се смятам за различна и специална и ми се струва, че не принадлежа на това време. Кат` се замисля - кое пък ми е толкова специалното... Ама не аз съм виновна за това, че се смятам за такава, цял живот всички ми повтарят колко съм странна. Не съм странна, просто не съм лигла.И това не е безчувственост, а опазване на егото... Ама к`во да им обясняваш. Нека ми казват колко съм различна, повдигат ми самочувствието.
![]()
Не знам само защо все не се чувствам на мястото си напоследък. Все нещо ми липсва, все нещо не ми стига... Не е нормално само новите дрехи да ме правят щастлива, ама просто нищо друго не е в състояние да ме зарадва. Всичко ми е скучно и досадно. Или трябва да сменя обкръжението, или града, или държавата.То и това няма да помогне, аз си знам, щото празнотата е някак си...душевна. Мислех си, че като имам сериозна връзка, ще се чувствам добре, ама дори и тия отношения ме натоварват. Не обичам да се обременявам с такива неща. Като съм сама ми е най-добре, ама...пустият му навик...
I`m trying to make your dreams come true...