.
Затворена тема
Страница 146 от 195 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 4861
    Супер фен
    Странно в кожата си.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Свърши! Няма повече учене в следващите 6 месеца!!!
    И го отпразнувахме подобаващо, това беше най-готиното събиране, което съм правила в нас, толкова бях щастлива и толкова добре си прекарахме, отдавна не ми беше било толкова хубаво :3 много си обичам приятелите, лелелеле <3
    Вчера пък най-накрая отидох малко по магазините и си взех полата, която оглеждам от 2 месеца ;д А после излязох с най-близката ми приятелка, която учи на майната си и която не бях виждала от януари.
    Само хубави емоции тия дни!!
    Днес смятам да ударя малко релакс с книжки, Симс (защото съм бебе) и сериали :3 мммммм много ми е хубавооооооо

Мега фен Аватара на Colouring
    И аз не знам как съм. Бивам май. Супер беше тия два дена, жалко че свърши толкова бързо. Искам пак на басейн да се пека. Снощи ударих един хубав сън около 11 часа. Hell yeah! Ама то не беше работа 48 часа да изкараш с 5 часа сън. Трябваше да си наваксам.
    За днеска нямам все още планове. Ще видим какво ще се измисли за по-късно.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Много напрегнат ден. И тея идиоти ми звънят през половин час да се видим. Намериха кога. Не знам дали въобще ще ми остане време за тях това лято, камо ли днес. Все пак ще се опитам да се освободя по-късно. Няма да е за сметка на времето ми с Него обаче. Най-много да ги завлека с нас.

Супер фен
    Кефя не са бебИтата ми котки. <3

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ЕЕЕЕЕЕЕееебахти детето
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Пак съм в един от ония моменти, в които се смятам за различна и специална и ми се струва, че не принадлежа на това време... Не съм странна, просто не съм лигла.
    леле Боже открих сродна душица
    много е трудно да спазваш "правилата на съвремието"
    не че имам и намерение де

Сутринта ми не беше от най-приятните. Не е хубаво да си лягам в 5 сутринта и в 9 вече да съм скочила в гащите,хванала парцала. Ама пък доволно ми е. Когато искам мога да съм много организирана и да свърша всичката си работа,която хич не е малко. Днес имам време,което ще оползотворя в кухнята. Йей : )

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    един от многото, които искам-done
    оправихме се, просто бях много изнервена след всичкия bullshit вчера
    днес ми е екстра, кафенце, книжка и живота е песен и щастие!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на babity
    Адски съм доволна от всичко т'ва, дето го свърших днеска. Добре, че беше комшито да ми помогне. И с'а ми е толкова яко с щендерчето да си бройкам всичките яки парцалачки, подреденички и спретнатички. Изчистих си и с'а ми е чук. Липсва ми простора само.
    Направих ужасен грях. Още ми е адски тежко. Изхвърлих чанта. Обърнах се на другата страна като я слагах в торбата за смет, просто не можех да гледам! И я затрупах с боклуци, за да знам, че няма да мога да си я изровя от кофата. И малко ми е тъжно, че си прибрах всичките мръснишки аутфити, ама фазата го изисква.

С'а смятам да си пусна филмче и да се изтегна доволно в легълцето с филмче. А довечера ще правя нищо. И неговата фаза явно отмина, ама ня'а да му пра'а евала повече. Край!
    За утре имам много айляклийски планове, дано си станат нещата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    ЕЕЕЕЕЕЕееебахти детето
    Много ме обиди..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Егати неблагодарните хора.
    Аз да се чудя как да ѝ направя престоя по-приятен и да ѝ угаждам на всичките прищевки, и накрая тя да ми изтърси такова нещо във feedback-a. Безплатни ъпгрейти ли? Екстри ли? Глупости! Толкова много се надразних. :@
    И като си гледам късмета... Просто. :Д Чувствам се като във филма Good luck, Chuck, само дето не се налага да спя с хората, че да си намират половинките така. Необходимо е просто да набележа някого.
    Крив ден общо взето.
    И оная патка ще е тук утре като се прибера от работа, от сега ми идва да се метна отнякъде.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Спи ми се. Имам някакъв гаден късмет , където и да живея , под кооперацията ми да се изгражда детска площадка. Малките бандюги ме будят всяка сутрин. Днес беше ползотворен ден - покрай устната част на изпита , ще взема да науча някои неща и по биология , въпреки най-добрите ми намерения

Отвратително, психически и физически.
    Баси, как може да съм свързана биологично с такъв ненормалник, който на всичкото отгоре е и баси боклука и все другите са му виновни? Срам, срам.

Мега фен Аватара на Dagichka
    главата ме натяга зверски, май е от слънцето. поне с него си прекарах добре, аа един час щастие общо взето.. толкова ми е прекрасен като се напуши и започне да се разхожда напред-назад и да обяснява някакви неща, че ми иде да му скоча майка ми ме ядосва, сестра ми също, ама.. тва си е ежедневие. само главата да ми мине и ще съм доволна. и дано бръмбарчето ми оцелее.

Още малко остана.Подготовката вече започна,ще е нечовешко,но всичко трябва да е на ниво.Ако може и по рано да се измести ще умра от радост.Изпитвам и страх и вълнение едновременно

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Обнадеждена.
    maDamn

Супер фен
    50на50.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Всички могат да си го начукат.

[Ще опитам да съм нормален и да опиша нещата си по начин, който не е монолог - както споменах последната си "публична изповед", да напиша нещо което мога да разбера само аз е стриктно по-зле от това да помисля същото - с единствената разлика, че ще спестя време ако го мисля без да го пиша. Не че виждам някаква определена полза в това да е публикувано вместо помислено, просто намирам за интересно упражнение да се изразявам разбираемо.]

Интересно, изживях го още когато го предвидих с много висока вероятност и когато реално се случи, вече беше даденост за мен. Поне този път няма остатъчни вредители. Все още ми е крайно любопитно защо нещата не протекоха по другата алтернатива, но не мисля че това любопитство ще ме доведе до полезни истини. Трябва да се науча да съм любопитен по-селективно и за по-важни неща само.

Но както и да е, да се приключва, че ме чакат следващите ми стъпки към амбициите ми. За момента тези стъпки са подобряването на похвата си с алгоритми, един софтуерен проект, и един важни психологически работи.

Вече мога официално да кажа:
    Код:
    n = n - 1
    (т.е., стойността на n вече е с 1 по-малко от преди)
    Не говори добри неща за това колко добре си следвам целите, ако съм назначил толкова централна променлива като n да е това.

Oh well.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на skatew
    утре мий последния изпит и после айляк! не ме интересува реално кво ще става искам само да свърши

все пак стискайте палци към 9
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на babity
    Припомням си защо не пия водка.
    Мо'а ли да седя в дискотеката и да си мисля как не съм достатъчно добре изглеждаща, деба, при положение, че в никой случай не е така...
    Мършиходчето си дойдееееее.
    Само да се събуди снАхито и отиваме на плааааааааж!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Всички могат да си го начукат.
    +1 !

Направо ми идва да се кача някъде високо в планината и да остана там няколко години!!! Нямам желание да виждам никого, всички са толкова скучни и досадни. Имам чувството, че е било преди векове, когато не можех да стоя сама и минута и не се спирах вкъщи. А сега никъде не ми се ходи и с никого не ми се говори. Ненормално ли е да си представям идеалната почивка като излежаване САМА на плажа, с коктейл и книга?! Да не се налага никой да ме натоварва с глупостите си и аз да се правя на заинтересована... Мисля, че започвам да се превръщам в социопат. Ама просто не издържам тия драми повече. Преди излизахме, за да се забавляваме, сега излизаме, за да се наоплачем един на друг. Алооооо! Аз не съм "Лична драма", уе! И аз си имам проблеми, ама не занимавам с тях хората около себе си. Като искат да мрънкат, да го правят другаде.
    На всичкото отгоре ми стана ясно защо е било цялото това мило отношение напоследък. Хах... Както и предположих, всичко е било целенасочено. Ама даже не ми и пука особено вече. Да прави каквото иска. На мен никой не ми трябва. Имам си всичко необходимо, за да се чувствам добре. Хора не ми трябват.
    I`m trying to make your dreams come true...

(y) и аз се отървах от нещо подобно

Супер фен Аватара на weheartiit
    ден 2:
    надявам се да е по-добре от вчера,бавно минава всичко без него ...

п.с - Историята се повтаря.Не мога,не мога да изживея всичко на ново,
    защо?Не може ли веднъж нещата да ми се получат бе ,мамка му ,искам да спра да
    мисля за всичко и да бъда единствено щастлива.
    Последно редактирано от weheartiit : 07-03-2014 на 10:25

Мега фен Аватара на tori
    Нямам търпение бе! Осем дни. ОСЕМ! Въобще не мога да повярвам, че е изминала година, откакто си тръгна. Двайсетина дни съм само негова, който иска - да се сърди. Тази година мисля, че ще имам силите да го изпратя като си тръгне, за това време станах шибан БТР и ще издържа да видя това. В неговия живот започва да изгрява слънчице, и двамата с майка си се отърват от оня смотаняк, дано не се дразни много-много с момчето ми и не завърши грозно.
    Обещах му да го гушна така силно, че да убия едногодишната тъга, събираща се и у двама ни. Мечето ми то, нямам търпение.

Иначе се дразня за битовизми, не знам докога ще я трая. Какво, да я набия ли иска? :@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си