- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
^Цяла една година ли не сте се виждали? Ох, милите! Пожелавам ви да си изкарате страхотно. Знам какво е да чакаш някого толкова с такова нетърпение.
Май ще стане за събота, което е добре. Надявам се да си прекараме забавно, хем плажче ще има. Аз се чудя сега как да го измъкна от тях, хах.
"Woho vakanciq"
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Мех. Понякога ми се иска да не съм толкова чувствителна. ;/
Сърчицето ме боли. Абсолютно буквално.
Разбито ли е, какво му е... не знам. Но усещам физическа болка.
Отвратително.
Всичко друго върви по план.
Снощи беше интересно. Още ме държи емоцията.
Откакто сме заедно сънувам всякакви простотии. Ще ми се сънят ми от онази вечер да се сбъдне все пак, би било чудесно.
Някои хора продължават да се опитват да ми доказват колко неправа съм, че се държа така с тях, но те това са си заслужили. Вчера ѝ казах де-докато не си променят поне тя и К. държанието си към мен или поне не започнат да ми казват това, което имат, в очите, а не зад гърба, не желая да говоря с никой от тях, дори и тези, които са просто потърпевши. Само един-единствен човек ми е доказал за всичкото това време, че мога да му имам доверие и той ще е единственото изключение. "Аз нямам какво да правя без теб там, нали знаеш колко са ми скучни? Ако теб те няма и мен ме няма, това е.". Не само ми го каза, а и ми го показа. Другите дгд. Знам, че се повтарям, но това заслужават.
бръмбарчето ми оцеля нощта, даже обикаляше в кръг толкова смешноама реших да го послушах и го пуснах на свобода.. толкова беше миличко как си стоеше на ръката ми и усетил някак си какво предстои постепенно си отвори крилцата и след 5минути си литна самичко..
весело ми е, макар да трябва да стоя затворена в тая жега със сестра ми и майка ми, екстра направо :д времето си тече, скоро ще стане месец откакто е тук ии броя дните честно казано докато не си замине пак..
най-драматичният засега епизод на "Отчаяни съпруги"![]()
Намерих си работа, за което съм мега доволна, ама си е изморително. Ще свикна де.
О, и... поставих въпроса направо. Викам си, като съм настъпила, ще давам. Не, че получих адекватен или близък до конкретен отговор. Явно или не ме харесва и му е неудобно да ми го каже, или му харесва вниманието, което му отдавам. Изключвам категорично възможността да ме харесва и да не иска да ми каже, защото
а) защо, по дяволите, няма да ми каже, след като вижда, че аз го харесвам
б) разстоянието не е стабилно оправдание за липсата на/колебание в чувствата на човек
в) като цяло КОЛЕБАНИЕТО "харесвам те, ама не съм сигурен" не ме кефи, не е яко, не е сериозно и няма да го търпя.
Стига съм правила реверанси, бе! С мен никой не се съобразява, аз трябва едва ли не да се оформям по чуждите критерии за всяко нещо, а пък аз ще им пускам аванси и то на ник'ва почва, ще ми говори той без никакъв респект и аз ще търся сламчици да се хващам, за да го оправдавам. За к'во? Ай сиктир ве.
Имам отпуска! Йей!
10 дни без да се занимавам с претенции, ранно ставане, чуждо мрънкане, нареждане и т.н., и т.н. Обещах на шефа подарък, мисля да му донеса една високоградусова ракия, да го видя като се прави на много отворен.
Днес за малко да изтърва нещата от контрол, ама късметът ми се усмихна и всичко мина без инциденти.Алелуя!
Трябва да си избера каква кола искам до месец и половина, да си сменя и книжката, отделно да си запазя час за фризьор, козметик и лекар, отделно и още 1000 глупости трябва да свърша и не знам как ще се оправям изобщо.
Имам чувството, че съм заобиколена с идиоти от друга страна.
И утре като се прибера вкъщи вече ще е оная. Бляяяяя.
майка им дейба
Топличко ми е.![]()
Точно! Писна ми да ѝ ходя по гъза, писна ми да съм все на разположение, да тичам насам-натам, да заебавам всички (родители, други приятели, гадже) заради нея, да съм ѝ все на крака. Писна ми все да съм виновна, все крива, все недооценявана. Писна ми все да чакам, да се бора за нейното скромно внимание. А тя просто не прави нищо за мен, нежелана и обидена съм ѝ, озлобена. Ако иска, нека ме търси. Щом ей така петнайсе години могат да се захвърлят по дяволите, нека - обаче да не се сърди щом аз го направя. Иначе като я попитат, сме много гъсти, постоянно сме заедно, големи приятелки сме, но не помни важни неща, дати, моменти. Не е първа, няма и да е последна. Не е единствена, не е незаменима. Някой ден ще се усети, че е имало две, които са били все на нейна страна и са бърсали сълзи, но ще е ужасно късно.
Щастливо ми е, че прекарах деня с него, но ми е малко тъжно, че заминавам.. от друга страна пък ми е спокойно, защото ще се откъсна за малко от света и ще си почина.
Но не знам, някакво мрачно ми е в душата и не знам какво ми има..
След 2 дни (даже вече е 4ти, тоест 1 ден) имам рожден ден и се вълнувам, което е странно, защото принципно въобще не ги отразявам![]()
Приятно ми е, единственото ми задължение в следващия месец ще бъде да ходя в клиниката, което не го приемам като задължение. Мисля този месец да го отдам на айляк, тренировки и стаж. #chinchillin
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
^^ Циганска копанарска магия?!
Викни Венци ,Дидо и катерицата бая бая да я развалят
Малко ми е напрегнато за утре. 2 интервюта, не се надявам много,ама ако стане-стане. Отивам-пробвам и тва е.
И ще си го видя хем се радвам,хем ми е тегаво,заминава за 10 дни и направо гррр...малко тегавичко.Ама ще го преживея,хаха
maDamn
Много тъпо... колегите търсят само бройка и да ебат курвите, пък аз "оо, искам да намеря правилнатА" бахти тъпото задръстено лайно дето съм
Очите си не мога да държа отворени вече...
Всичко ме боли.
Забравих да си измия косата, ама сега ме мързи да се върна в банятаАма то от толкова мислене за работа и...
>>DjBelev<<
Чак съм учудена,че днес ни оставиха да си починем.През носа ще ни излезе но както и да е
Събудих се и го чакам да казва ще ходим ли да "пазаруваме" или няма да ходим. Лол, това ще е забавно. Ама 100% няма да намеря желания артикул, то това не е лесна работа, хах. Надявам се довечера онова нещо да стане и да отида. Филм и гушкане - рай! Ееей, а после епичен мач ще има. Не се интересувам от футбол, обаче Бразилия - Колумбия ще е страшно, хвърлих 2 лева даже на облог.
И за утре съм развълнувана. Ще направим едно бързо еднодневно трипче. Йей!
Единственото негативно нещо е, че времето си вървиии, вървиии.. а аз не искааааааам!
Ден за привеждане във вид на стаята. Ще е доста продължително и досадно занимание. Ама пък вечерта се очертава да е хубава. Баланс да има.![]()
You are broken, I can fix you...
Ох, малко почивка. Дано не излезе пак нещо,че днес от 9 часа бях на селото.Утре отливане на парче ограда.Вчера пак бях от 9 часа на селото но до към 19 часа, а след това и за десерт прекарване на бали.Онзи ден цял ден ходене и направо на стъпалата са ми излезнали мазоли дето ги чувствам като някакви тенис топки.Кога съм стъпвал аз от петата към пръстите, а не обратно.Е,вчера ми се случи.
Иначе имам съмнение,че онзи ден на 2ри юли пътувах в автобуса с една форумка от тук.Но пък може и да съм в грешка де.А форумката,която мисля,че беше е Пирина или както се пише тук XTREMEFREERIDE.Поне от не многото снимки,които съм и виждал приликата беше удивителна.Също и лъхаше от нея някакъв позитивизъм, както и при въпросната потребителка във форума.Е, поне докато в рейса не влезна някакъв дето не осмърдя тотално цялата атмосфера де.
Та автобуса беше 604.Аз и баща ми седнахме на някакви седалки дето бяха обърнати така,че седяхме точно срещу всички.Та там имаше две момичета,приятелки.Едното седящо, а другото право.Седящото ми приличаше на Пирина.Доколкото си спомням от разни писания май беше и фенка на татуировките.И понеже,когато слизахме минах изключително близо до тях та даже се и допрях до правата забелязах,че има някаква татуировка сякаш от ръкописни букви на английски на лявото си рамо,но половината се покриваше от дрехата и и не можах да прочета какво пише.Седналото момиче имаше подобна татуировка на дясната китка на ръката си,но с моето зрение първо беше трудно да прочета какво пише и второ една част от нея беше скрита под две гривни.Дали е била тя и нейна приятелка или просто съм се припознал нямам представа.Факт е обаче,че щом я видях ми се стори позната и се зачудих от къде може да е.След това се сетих за XTREMEFREERIDE от форума на teenproblem![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-04-2014 на 12:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!