- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Аз живея в някакъв филм, заклевам се!!! Това може само на мен да ми се случи! Еб*аси деня! Толкова е драматично, че чак ми е ужасно смешно. Поне не ми е скучно днес, определено! Хаха... Мъже?! Смешници!![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Много ме притесни вчера, признавам! Длъжна бях да го успокоя все пак. И усетих доверието му за пореден път. Липсваше ми. Утре ще отида до Поморие, обещавам!
всичко си има граница. писна ми от путьовци с двойни стандарти. само пренебрежение от сега нататък. ако успее да си събере топките нека заповяда някой прекрасен ден, за да си поговорим очи в очи, 'щото не е приятно от трети човек да разбирам няк'ви пълни шитни. пък аз глупачката гледах да запазя нормални взаимоотношения. то хубаво, ама поне да го заслужа. нъцки обаче.
от друга страна отношенията ми с Него вървят прекрасно. само не трябва да позволявам тези външни фактори да ми влияят, защото не заслужава да го разочаровам. дългогодишното ни приятелство е перфектната основа, върху която започнахме да градим. той успява да премахне малко по малко студенината и непукизма, които ме бяха обзели последните месеци. ще трябва да изчакам до 15-ти класиранията и чак тогава ще можем да заминем. за първа година ще се отцепим от общата компания и ще сме си само двамата. малко странно го приемат, но ще свикнат. брат ми вчера научи и за мое учудване не остана шокиран :Д ама все пак му е най-добър приятел, как няма да го одобри... ;3 довечера тримцата ще гледаме мачовете и ми е доволно. дано дотогава нещо не ми прецака настроението.
Моят университет "Ще качим резултатите за годината по-рано, обаче за сметка на това, ще прецакаме сайта, за да не може да влезете".
Ще се нервирам с това цял следобед и да не не цяла вечер, защото днес ми е ден и ще бием германците! Поне водях в блога списъка с приетите за втора година, сега трябва да разбера и с колко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И двете минаха добре, доволна съм, за едното е почти опечена работа,ама да видим
И последните оценки излязоха, да му се не надяваш на 6цата.
Тази вечер ще съм си при него, а утре заминава 10 дни на море, направо гррррррр...
Аз ще си ида за 2дни, искам малко почивка и маминка да ми готви, после пак се връщам в лудницата на София,която толкова обичам.
maDamn
Няк'ви псевдорокаджийчета, които дори не са чували половината от групите, ще ходят на Sofia Rocks, а ние с милото няма да имаме тази възможност. Бясна съм. БЯСНА. Не мога да повярвам..На всичкото отгоре точно любимците му са тук тази година.
Много лесно се ядосвам днес, трябва да се поуспокоя..
Днес съм трети ден в болнични и тъпея цял ден пред компютъра. Даже успях да се регистрирам във форумЗащо ми е тъпо ли? Защото се чувствам самотен след като се върнах тук в родния си град. Изоставих любимия си човек, за да се върна на по-лесно. Тя остана там, в нейната си страна, аз съм си в моята и вече дори и не си пишем. Вече не ми нагарча липсата на моята любима, защото я изстрадах, липсва ми топлината на приятелите, които с годините станаха студени и всеки пое по своя тежък път. Ето го моето положение: обичам да си говоря нещата направо и това на моите години става само във виртуалния свят. Реално вече ме е страх да казвам това, което мисля, защото никой не може да прости истината. Преди два часа ми се обади една бивша и утре вечер ще купонясвам, дано да оздравея, че вече ми омръзна между четири стени.
Товааа!
Иначе днес как можах да тръгна така от вкъщиИ изобщо нямаше да забележа, ако тя не ми беше казала. Добрата новина е, че никой останал не забеляза също
С тая пача няма да се разберем изобщо. За десетте минути, в които минах през къщата след работа отбелязах, че ми е ползвала чиниите и чашите и си седят мръсни по масата, тавата също е метната в мивката и неизмита, сифонът на ваната е пълен с косми, коша в банята - с разни боклуци, без никой да си направи труда да сложи торба вътре, след като не ми остана време да свърша и това сутринта, разни мокри хавлии размятани на три различни ъгли в банята и като гледам се е самообслужила и с шампоана ми.Някой ми е влизал и в стаята. Хич няма да се разберем така!
Объркана, скучно ми е и съм уморена
да превъзмогнеш някои неща![]()
Първи ден без да го видя откакто сме заедно. Липсва ми ужасно много. ;/
И той точно днес реши да излезе с А. Искам да гледам мача с тяяяяяях. ;/
Как обичам сама да се насаждам в няк'ви ситуации и то с цялата си телешка упоритост и увереност, че правя нещо правилно и редно, и добро за себе си, а после да съм недоволна, неудовлетворена, да ми е смотано, да се тръшкам, да се дразня, да садвам с две думи, защото съм раздвоена дали съм постъпила правилно. Всеки път!
Като цяло не се чудя дали правилно съм решила, защото щях още повече да затъна емоционално в нещо, което навярно няма никаква почва (к'во навярно, съдейки по сегашното дередже, действително няма почва) и после - след 2-3 месеца, когато щях да разбера със сигурност, щеше да ми е още по-трудно да се взема в ръце. Не, че е кой-знае каква драма, но все пак. И преди съм губила цифра време да чакам някого да реши к'во му е емоционалното състояние спрямо мен, и напразно. Както и да е.
Майка ми, разбира се, ми скъса нервите. Ей, богу, вместо да ме подкрепи/да се зарадва, че си намерих работа, тя само мрънка и нарежда, бе, само мрънка и нарежда. И с хилядите й мании, от които първо ми е писнало, второ не мога да им насмогна. НЕ издържам, бе, и аз съм човек, и аз душа нося, и моите нерви не са от желязо, защо някой веднъж не се съобрази с мен. Да се бия по тъпата глава, дето само прави отстъпки и компромиси.
Иначе шефката ме харесва, да чукам на дърво, май ще се получи добре.
Днес, докато си тръгвах от работа, вървейки през нощната Витошка с безплатен! сладолед в ръка, за миг се почувствах нормално, почти щастлива. Ама бързо ми мина, разбира се. Сефте.
//помрънках стабилно, но нали затова е дневник, а и няма на кого да споделя
Jaune, теленце такова , много ме кефиш :*
Искам да пием кафе!!!
ПЕРФЕКТНО. Не.
Добре съм, забавлявах се на работа, но всички около мен са адски изнервени (защо!?!??!) и ме изнервят и мен.
Интервюто ми мина добре, но да не забравяме колко хора кандидатстват и с едното интервю няма как да стане май.
Харесаха ме, ама парите са малко, damn.
Днес пак ми предложиха работа с португалски. Ама хорааа, аз започнах от а и б през септември, не съм го знаела, разберете ме
Прави ми се секс. С един от двамата. Поне имам право на изборИ към единият нямам чувства, което е още по-яко.
Обичам приятелите с екстри, готино е всъщност. Много по-яко отколкото гадже. Самодостатъчна съм си и се обичам. Точка.
/английският ми е на отвратително ниво и ще се побъркам.
Хубава вечер. Видях се с Р., беше приятно да го видя усмихнат след като неговата скъса с него. Май има нещо недоразбрано в цялата ситуация, ама няма да се меся.
Вчера си говорихме цели 2 часа и нещо. Изяснихме си всичко. Не му се сърдя, даже ми е хубаво, че стана така. Поне мога да кажа, че е добре, че не прекъснахме контакт. Ще ми е кофти известно време, де. Няма как.
Днес беше интересен ден. В понеделник ще си купя клин или дънки. Според зависи какво ми е настроението.
Котката ми надра краката, мъчейки се да се катери по мен. Егати чудото.
Главата ме боли, ама това беше заради опашката.
*сън*
Последния ден от шибания сезон и се успах. -_-
Нищо де, баща ми и брат ми са смогнали да се справят, само да се разсъня и паля колата да ходя на бачкане днес като за последно да свършим двата обекта и да остане само строежа. ААА почивка. ;3
По принцип сутрин се будя от болките, но днес умората надделя.. поне е в последния ден. Успях да заделя доста пари.. а и още ще пристигнат от Германия.. само се моля къщата да е готова до октомври, че има голям натиск.. дейба.
А тя е странна, странни сме? ддз, харесва ми.. всичко е толкова? загадъчно.. нз Малко ме е страх, каза ми го дейба.. а аз седях като пън.. но ще се реванширам.. обещавам.
Оф как да е, ае изчезвам на работа, че си ебало мамата.. ;с
О и SOFIA ROCK FESTTTTTTTTT
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
bloodyF, с удоволствие :Д
отивам на работа, отчет - после.
"Първият човек, за когото мислиш сутрин, като се събудиш, и последният, за когото мислиш преди да заспиш, е причина или за твоето щастие, или за твоята болка."
Ерих Мария Ремарк
Welcome to the Jungle...
Цяла нощ сънувах кошмари с нея.
След малко ще трябва да се сблъскаме официално вече, а аз не искам.
Боли ме вратът и не ми се седи в нас, тъпо, скучно ми е
"тва мога да ти го кажа и без да съм мария ремарк,хубаво е когато цитираш чужди мисли,означава че нямаш собствени"
шаро фишека
ремарк е класа. последно четох живот назаем <3
сигурно му е кофти да му разказвам и въпреки това се държи на ниво и дори ме насърчава. евала. силно момченце. прекрасен сън <3. утре...не е за вярване. и за да не изглеждам тотално отчаяна, ще изчакам. зелените очички, хихи. най-после, мамка му. най-после!!!
Заминавам си тая вечер и добре, че е така, защото вече ми писна от тях и глупостите им. Само дето в Тулуза е сигурно 40 градуса вече. Ще кисна цяло лято на реката.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Омръзна ми от т'ва коти вече. Силно отегчена съм от тази цялата история. Осъзнах, че дори и челна стойка да направя, аз съм фаза и толкова. А най -приятното, от мен за мен, е че ми е адски безразлично и че не ми се иска да правя повече жестове и да се доказвам. Само ме е страх да се зарадвам, защото никога няма гаранция, че нещо е окончателно. Особено при мен, особено за тези неща.
Иначе ми е тооооооолкова готино на душицата. Чувствам се красива, пълна с енергия и преливаща от щастие (да ми се чуди човек на кое отгоре, при положение, че съм на 2 чАса сън). Отвътре ми е... лято. Имам нужда от слънце, музика, коктейли и флиртове. И снощи беше <333. И само искам да получа малко яснота как ще се стекат нещата довечера и всичко ще е чук.