- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
^кек /за новата..;3/
ПТ: Лялялялялляляляля соу хепи мадафака..;3 И виновникът е само един..;3 Толкова ми е миличък..;3 ШлЯдур..;3 Спомних си някои неща от преди седмица и ми стана толкова мило..Измина точно една седмица..
Малко ме боли оЧото и смятам в понеделник да ходя на лекар..Дано да мине до тогава де..
Мотивирана се чувствам.
Да видим докога :Д
Изпивам си чая (бтв, осъзнах, че обожавам чай, особено с лимон!) и след това по-най бързия начин се оправям и лягам да спя, защото просто ТРЯБВА да се наспя!! Утрешният ден няма да ми започне особено приятно, но пък се надявам да продължи добре. Въпреки, че нещо не ми е до това "добре" сега... както винаги в последно време. Странно, но сигурно просто съм в такъв етап.
Госпожата ми по английски продължава да ми къса нервите. Единствено се чудя дали си заслужава да се занимавам с нея или просто да я оставя да си прави каквото си иска (колкото и моето чувство за справедливост да не иска да го приеме), защото и без това остана прекалено малко време.
Кефи ме компанията им, кефят ме random разговорите, кефи ме смехът... За човек търсещ разнообразие е много добре. Като че ли това започва да не ми стига обаче. Времето или и аз не знам какво. Или просто, може би, съм прекалено зажадняла за сън и ми се губят мислите.![]()
Искам да го хвана и да го убия. Бива ли да се държи така само си пravi разни шегички с мен цял ден днес.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-21-2014 на 21:41
Точно в момента се чувствам ужасно... Основният ми проблем е, че дори да усетя най-малка незаинтересованост от някого автоматично решавам, че не му пука за мен.. Което е тъпо. И така се самоизмъчвам - досадна ли съм му или не, чувства ли същото, както и аз. Най-големият ми страх е да не бъда отхвърлена. А точно това прави в момента..
Прекрасно се чувствам!!!
Днес сме свободни и двамата и ще си правим фото разходки като едно време, когато ги използвахме за извинение да се виждаме и да прекарваме повече време заедно. Спомени, спомени... Много ми е позитивно днес! Много!
'And I'll never get into your heart. Though I don't even want to start. I'll never get into your heart, I'm just happy to hang around.'
^ей тъй
ох, махна ми се и това от главата. чувството е много приятно освобождаващо.
Уф, скучно ми е. Не ми се обикаляше по заведенията с наш'те, не ми се ходи по магазините, пък с'а като съм самичка пак ми е скучно. Сериалките са много зле тая седмица. И уж ядох сутринта, пък тия кафета така ме остъргаха, че...
И с'а и колата я няма с тия пичо'и и не знам к'ви планове да си правя за довечера. Тъпичко. А така ми се вършее с няк'во ново аутфитче, гримче и причесчица.
Снощи осъзнах, че сме стабилно остарели...петък вечер да гледаш 4-годишното дете на разведена проятелка е меко казано странно...но малкият беше готин...ако имаме дете заедно някой ден, ще бъде най-разглезеното на света, защото аз няма да мога да му откажа каквото и да е, а той ще го обожава...
все пак, за да не се побъркаме след това изпихме света и заспахме към 8, уиърд дей...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Нещо финансите, дето съм си ги определила за самоиздръжка, намаляват, а заделените пари не бива да пипам по никакъв повод! Мрън!
Искам обувки!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кара ме да настръхвам от щастие и удоволствие.
Влюбено ми е и то прекалено много.
След вчерашния купон и той, днес се отдавам изцяло на математиката с много кафе.
Доволно ми е.
магазинерка на видима възраст около тази на майка ми рече, че съм бил "МНОГО УБАВ"
(cool)
Бла.
Честито на печелившите! И тая седмица няма да е. Свършиха ми витамините. Мразя го!
МЪЖКИ ПУТКИ EVERYWHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE
Първоначално написано от antifashionshit
Прекрасно време цял ден се пека на слънце и ми е екстра днес ми е малко мързелив ден
Разнежена, толкова да ми липсва, всяка една частица от мен го усеща, обичам го повече от всичко на света...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Лялялял, купих си нов костюм, нова чанта, нови обувки и други нови работи естественоАма вече официално съм готова за бизнес-дама.
Добре ми е, ама трябва да си правя курсовата.![]()
Убеждавам се, че нещо не съм в ред :Д
Сега пък ми е много свежо настроението ^_^
Откачена работа![]()
Страшно уморена от многото обикаляне, но горе-долу удовлетворена.
Уф, дано утре благоволят да ми продадат антибиотика в някоя аптека, че иначе само ще си отложа лечението, а не искам. Подлагам се на едномесечна специална диета заради това гадно възпаление. Ама дано мине скоро. Седя си на топличко, овита в 100 завивки и си цъкам магицит. Кеф.
Днес пълен айляк на полянката пред блока на една приятелка. Хем свършихме хубава работа, хем се видяхме, хем хапнахме вкусотии и пийнахме бири. Доволен ден беше. А утре, както винаги, с мъж ми сме решили да събираме тайфата и да шетаме по паркове за хек, бира, слънце и добро настроение.
Хубав, хубав уикенд.
ПП: Радвам се, че отказах това безумно предложение за работа.