.
Затворена тема
Страница 15 от 195 ПървиПърви ... 51112131415161718192565115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Lilanda
    ^кек /за новата..;3/

ПТ: Лялялялялляляляля соу хепи мадафака..;3 И виновникът е само един..;3 Толкова ми е миличък..;3 ШлЯдур..;3 Спомних си някои неща от преди седмица и ми стана толкова мило..Измина точно една седмица..

Малко ме боли оЧото и смятам в понеделник да ходя на лекар..Дано да мине до тогава де..

JustaLittleKid
    Guest
    Мотивирана се чувствам.
    Да видим докога :Д

Супер фен Аватара на mayaaa
    Изпивам си чая (бтв, осъзнах, че обожавам чай, особено с лимон! ) и след това по-най бързия начин се оправям и лягам да спя, защото просто ТРЯБВА да се наспя!! Утрешният ден няма да ми започне особено приятно, но пък се надявам да продължи добре. Въпреки, че нещо не ми е до това "добре" сега... както винаги в последно време. Странно, но сигурно просто съм в такъв етап.
    Госпожата ми по английски продължава да ми къса нервите. Единствено се чудя дали си заслужава да се занимавам с нея или просто да я оставя да си прави каквото си иска (колкото и моето чувство за справедливост да не иска да го приеме), защото и без това остана прекалено малко време.
    Кефи ме компанията им, кефят ме random разговорите, кефи ме смехът... За човек търсещ разнообразие е много добре. Като че ли това започва да не ми стига обаче. Времето или и аз не знам какво. Или просто, може би, съм прекалено зажадняла за сън и ми се губят мислите.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    2 ДНИ ПОЧИВКААААААААААААААААААА ААА
    МНОГО АЙЛЯК
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Искам да го хвана и да го убия. Бива ли да се държи така само си пravi разни шегички с мен цял ден днес.
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-21-2014 на 21:41

Точно в момента се чувствам ужасно... Основният ми проблем е, че дори да усетя най-малка незаинтересованост от някого автоматично решавам, че не му пука за мен.. Което е тъпо. И така се самоизмъчвам - досадна ли съм му или не, чувства ли същото, както и аз. Най-големият ми страх е да не бъда отхвърлена. А точно това прави в момента..

Мега фен Аватара на xoxi
    Прекрасно се чувствам!!!
    Днес сме свободни и двамата и ще си правим фото разходки като едно време, когато ги използвахме за извинение да се виждаме и да прекарваме повече време заедно. Спомени, спомени... Много ми е позитивно днес! Много!

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    НАЙ-ЯКИЯТ СЪН , ЕВЪР.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Чувствам са !

*GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мразя кошмари
    ...

и пак останах без пари, ама няма нищо
    поне ще отида да се поразходя с него малко,колкото и да ми се искаше единствения ми почивен ден да го прекарам в леглото..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    'And I'll never get into your heart. Though I don't even want to start. I'll never get into your heart, I'm just happy to hang around.'

^ей тъй

ох, махна ми се и това от главата. чувството е много приятно освобождаващо.

Мега фен Аватара на babity
    Уф, скучно ми е. Не ми се обикаляше по заведенията с наш'те, не ми се ходи по магазините, пък с'а като съм самичка пак ми е скучно. Сериалките са много зле тая седмица. И уж ядох сутринта, пък тия кафета така ме остъргаха, че...
    И с'а и колата я няма с тия пичо'и и не знам к'ви планове да си правя за довечера. Тъпичко. А така ми се вършее с няк'во ново аутфитче, гримче и причесчица.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

...

Снощи осъзнах, че сме стабилно остарели...петък вечер да гледаш 4-годишното дете на разведена проятелка е меко казано странно...но малкият беше готин...ако имаме дете заедно някой ден, ще бъде най-разглезеното на света, защото аз няма да мога да му откажа каквото и да е, а той ще го обожава...

все пак, за да не се побъркаме след това изпихме света и заспахме към 8, уиърд дей...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нещо финансите, дето съм си ги определила за самоиздръжка, намаляват, а заделените пари не бива да пипам по никакъв повод! Мрън!

Искам обувки!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кара ме да настръхвам от щастие и удоволствие.
    Влюбено ми е и то прекалено много.

След вчерашния купон и той, днес се отдавам изцяло на математиката с много кафе.
    Доволно ми е.

Супер фен Аватара на tireheb
    магазинерка на видима възраст около тази на майка ми рече, че съм бил "МНОГО УБАВ"

(cool)

JustaLittleKid
    Guest
    Бла.

Мега фен Аватара на babity
    Честито на печелившите! И тая седмица няма да е. Свършиха ми витамините. Мразя го!

Супер фен Аватара на djipsito
    МЪЖКИ ПУТКИ EVERYWHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Прекрасно време цял ден се пека на слънце и ми е екстра днес ми е малко мързелив ден

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Разнежена, толкова да ми липсва, всяка една частица от мен го усеща, обичам го повече от всичко на света...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на shmatarok
    Лялялял, купих си нов костюм, нова чанта, нови обувки и други нови работи естествено Ама вече официално съм готова за бизнес-дама.

Добре ми е, ама трябва да си правя курсовата.

JustaLittleKid
    Guest
    Убеждавам се, че нещо не съм в ред :Д
    Сега пък ми е много свежо настроението ^_^
    Откачена работа

Мега фен Аватара на Colouring
    Страшно уморена от многото обикаляне, но горе-долу удовлетворена.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Уф, дано утре благоволят да ми продадат антибиотика в някоя аптека, че иначе само ще си отложа лечението, а не искам. Подлагам се на едномесечна специална диета заради това гадно възпаление. Ама дано мине скоро. Седя си на топличко, овита в 100 завивки и си цъкам магицит. Кеф.

Днес пълен айляк на полянката пред блока на една приятелка. Хем свършихме хубава работа, хем се видяхме, хем хапнахме вкусотии и пийнахме бири. Доволен ден беше. А утре, както винаги, с мъж ми сме решили да събираме тайфата и да шетаме по паркове за хек, бира, слънце и добро настроение.
    Хубав, хубав уикенд.

ПП: Радвам се, че отказах това безумно предложение за работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си