- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ей най-накрая живнах малко! Запознах се с нови хора, абе с дрги думи добре съм!
силата на музиката.. потапям се, пренасям се в друг свят и мога да стоя в него по цели дни, седмици, месеци.. без това реалният ми живот е далееч от интересен, искам да минат тия 2 седмици и половина, да разбера дали съм приета и оттам да реша какво да правя. искам да си дам почивка и от него, макар че в същото време не знам как ще издържа да не го виждам 2 седмици, особено като знам, че ще си вее пияния и напушен гъз по сръбско на феста.. ама голям е бе, има си глава на раменете, да прави каквото ще, ако държо поне малко на мен няма да прави изцепки, пък ако направи.. още един знак за мен, че е крайно наложително вече да се откажа от него. мда, в период на изчакване съм. затишие пред буря
Айде още един балък мисли, че съм на 25 години. Ей тва някои хора лъжата за нищо я нямат, пхахахаа. На 49 съм направо. За това и си изглеждам като 19 годишен... ахаха, моар жалка плийс.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
#датимърка #котката #наглавата
Чувствам се самотно. Цялостното ми настроение е меланхолично-поетично, така ми се отразява самотата. Имам нужда от малко обич, милувки, прегръдки, просто от нещо да ми помогне да заспя щастлива. Иска ми се да си бях останала ледена кралица завинаги, не да се размеквам и отдавам на чувства.
Ех, тоя девствения ми оправи вечерта, така не съм се смял от доста време..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не мога да я понасям.
Как ще издържа до края на август?!
Поне си направих шопинг. Доволна съм.
Стратегии, неправилни преценки, празни мнения и възхищения, твърдоглавост до полуда. Нищо не е такова, каквото ни се струва. И единственото нещо, което можем да направим е да продължим да се опитваме да разгадаем загадъчните механизми, които движат живота. Или просто да се откажем от тяхната магия. Да се движим по течението, по инерция - до точка, която не познаваме. Която не придвиждахме, че някога бихме могли да достигнем.
Животът е непредсказуем. Виждаш нещо, оказва се друго, разбираш трето. Мъчиш се, радваш се. Все тая ти е.
Животът е непредсказуем. Животът е сцена, а ние актьори. Животът е шах матна дъска, а ние сме пешки.
И понякога не зависи единствено от теб дали ще си кон или топ. Понякога просто нямаш сили.
//нахвърляни боклуци от кошчето ми.
Забравих си двете любими рокли в България. Баси нещастието, как може. И куцукам много мизерно заради тъпото коляно. Днес вече ме мързи да гледам, а трябва да се изкъпя и евентуално да изпера.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Цял ден ми е едно никакво, с никой не искам да се виждам, да се чувам...толкова ми е сдухано.
Той ми липсва. Искам малко спокойствие,а усещам колко ми е напрегнато,колко и на майка ми и е напрегнато. Искам да и помогна, но не зависи по никакъв начин от мен. Толкова е тегаво всичко тук.
Дейба.
Реве ми се малко,мрънка ми се. Мрън.
maDamn
Не съм сигурна да се смея или да плача. Много гадно беше от негова страна. Веднъж да поискам подкрепата му и той да ми каже "Не ме интересува". Разбирам го все пак, няма за какво да му се сърдя. Вероятно ако не бях в кофти настроение, нямаше да го отразя особено даже.
Все пак беше велик ден. Тоест велики 5 часа.Имам чувството, че скоро всичко ще стане точно както си го мислех. Или по-скоро се надявам. Не знам..
едит: Липсва ми. ;/ Няма да мога да издържа до 6 часа утре. ;/
Последно редактирано от Lilanda : 07-06-2014 на 20:32
Aйде чао фороно за незнайно време.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Тъжно ми е.Спи ми се а трябва да седя будна.
Липсва ми...просто вече искам да ме гушне.
Обичайните за по това време на денонощието недооцененост, страх и самота са си налице както нормално. Обаче са така богато поляти с няк'во усещане за отегчение, 'щото вече си е рутина т'ва нещо, че чак е странно. Адски много мисли започват в главата ми и си остават недовършени. Хем се виждам, плюс че се донавивам, че ня'а смисъл, ама и не пускам. Кога ли ще ми дойде акъла в главата? Ама не мога да отрека, че ми е интересно, изключително интересно да видя другата гледна точка. Което няма да се случи, разбира се.
Може ли някои хора просто да напуснат живота ми и да спрат да се опитват да нахлуят обратно в него, неканени и нежелани?
Иначе съм добре, най-после с майка ми се оправихме, разбрахме се като големи хора и се надявам повече да не се стига до такива крайности, както от нейна, така и от моя страна. А онази повече не искам и да я виждам, как може такова нагло същество. След всичко, което натвори последните 2 седмици, има наглостта да ми звъни и да пита как съм, ами добре съм вече, не благодарение на нея. За сметка на това се запознавах с доста нови хора последните няколко месеца.
А с нея сестри да бяхме, нямаше да имаме толкова сходен начин на мислене![]()
Тъкмо се зарадвах и ме обзе разочарованието като се замислих..
-Режим оправен!
Хубава сутрин, ама защо точно днес трябваше да се перат обувки.
Още един час не можеха ли да изчакат? Шях да излизам с тях. :С
Май баба се върна. Ако се е, ще умра от кеф. Искам да ям нещо.
А тоя чили сос, направо ме кара да се чувствам като бог!
*сън*
07:45 e, а аз съм бяяяяяяяяяясна.
Мога ли да ида да ѝ извъртя един шамар?!?!?!
Не стига, че тая тениска, с която спя, мирише на него /по 1 време майките ни перяха с еднакви омекотители/, ами и блаженият ми 10-часов сън, на който се точих толкова дни, бе провален още от първия час заради кошмари, свързани с него. И с други хора. Но предимно с него. Бре, от толкова време не го бях сънувала, ама тая нощ направо рекорд. Плашещо беше всичко, особено предвид нещата, които му казвах, и начина, по който се чувствах. И дори насън лъжех себе си, че нямам чувства, а осъзнавах /подсъзнателно?/, че те са там. Ааа, фък, бе.Просто искам да се наспя, не искам да сънувам бивши, настоящи, приятелки, които се карат за чаши за фреш, не искам приятелки, които в реалния живот се хлебят супер много или се взимат прекалено насериозно и не дават дума да им се каже.
Искам само с някого да си комуникирам интимно, и физическа близост няма да откажа, но мани я нея, като го няма другото.
Или това, или да се наспя. Направо да хибернирам.
Е ся се излюпих, лал.
Добро утро на всички.. Пия си кафенцето, че още спя.. И си правя планче за деня.. ще мина да я взема /или да взема да я мина?/ за да идем да плуваме малко, може и да се разходим малко в планината след/преди това.. После тя искала да идем у тях, хмм само дано брат й не е там.. на т'ва малко копеленце ще му счупя ръчичките.. А вечерта на по биричка в някое капанче и после на парти.. ;3
Но за ся кафе + книга + музика и реанимирам, че едва гледам..
Dr. Gregory House