- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Времето ми минава удивително бързо. Meh.
Ама ми беше добре докато тоя беше извън града. Ся пак говори нещо за излизане, а аз се правя на ударена. Ама какво да правим, като не знам какво да му кажа... Такъв е миличък. ;/
А лицето ми стана пълен леш без видима причина. Сега ще си направя една парна баня и маска, да го пооправя, че не мога да се гледам.![]()
Е не, няма такъв филм....![]()
ГЕРМАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Ах,какъв кеф! Само с бутане не става!
Кофти ми е за него,ама буря...ще се оправят нещата.
maDamn
Казах си, че няма да ми пука, но мамка му сфъхлиеуфгеиулфг <3 :3
Не мога да опиша начина по който се чувствам, през изминалата седмица беше просто невероятно, още не мога да повярвам, че той си дойде за една седмица, беше толкова хубаво, ходихме на рилските езера, на Дяволското гърло, на Ягодинската пещера, прекарах най-хубавия си рожден ден евър, чувствах се най-обичаната и желаната жена на земята и сега отново трябва да се върна в реалността, той отново е на работа в Англия, а ние сме си в Пловдив, грррр.... И все пак съм толкова много благодарна за възможността да се видим, беше уникално.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Наспах се, доволна съм. Хубаво било на те ти пука.![]()
Дейба, нали се наспах, защо пак съм curvatura major? И тия лайна, ако си мислят, че ще ме подмятат помежду си... колко са в грешка не е истина. Само още едно позвъняване в 2, в което не ми се казва колко ме обича, празен им е живота без мен или не пеят Шадрвани и ще им хвърчат придатъците из целия вмирисан квартал! С'а поне, като си оставам сама вкъщи, ще има яко караокета и въздушни китари за мен. (сънннн)
ОOhĥhhhh DEUTSCHLAND!!!!
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 07-09-2014 на 11:09
Криво ми е, че трябва да се редя по огромни опашки и да се разправям със застрахователи и сервизи. Баси градушката. От друга страна ми е кеф какво сътвори Германия
Ще бъдем по-стилни с теб, комбинирай се със мен :3
Ама аз пак не можах да се наспя, мамка му :Д Днес трябва да ида до личната и после мисля да скокна да си взема роклята. Ако ми стои добре де. :Д Ама оф, мързи ме.
Въй, не мога. Оказа се, че да не ям гадни неща ми е най-трудно, вече трети ден уж спазвам режим, а искам да се разрева, супер изнервено ми е. К'ви жертви правя не е истина направо. Направо искам да си поръчам КФЦ и да се натъпча като свиня, ама после като знам, че всичките ми мъки три пъти седмично са отишли на вятъра, за да се наям като хората, е, не.
И един-два месеца трябва така да карам, супер просто. Що ли не тренирам от по-малка, да ме пита човек, щях да мога да си ям като свиня, ама нямаше да ми повлиява толкова много.
Сега ме боли всичко, трябва да правя всякакви работи вкъщи, не ми се става изобщо, ама няма как.
Искам пица.
Раздразнена съм. Поръчката ми още не е дошла, ще звъня да им вдигам скандали. Егати безобразието!
Тоя е малоумен, честно. Знае, че се плющя с най-добрия му приятел и с к'ъв акъл ми се пуска кат' нямаше да се случи така или иначе. Тоя другия дебил сигурно ме е хвалил снощи ще им разкатавам фамилийките. Мно'о скоро!
Пък с'а ще ходя да ловя пичета в молУ.![]()
Леко притеснена, ама до довечера ще ми е минало.
Къпането винаги е било прекрасно.. <3 ;д
Топя сее...
Буквално и не съвсем.
Времето е адски задушно, едвам се диша. По цял ден се чувствам като затворник. Единственото решение е цял ден на плаж... или цял ден в банята под душа. Той утре е почивка, ще го карам да ни заведе на нашето си място. Да си се шляпаме цял ден във водата, да се приберем като препечени филийки и да си надуваме главата колко много боли.![]()
Ще трябва обаче май да си взема нов бански, защото не ми е останал един по мярка, всичко ми е голямо. През последния месец свалих страшно много килограми, което ми се яви повече като пречка, отколкото като нещо, на което да се радвам. Както и да е. И така се харесвам.
Е, получих си я най-накрая. След много ядосване обаче. Тия куриери от Спиди са ужасни, не си изпълняват както трябва работата и после получателят им е виновен. Да, ама не!!! На всичкото отгоре не излезе това, което очаквах, но тук само аз съм си виновна. Нищо. Ще видим отзивът какъв е. След малко излизам и много искам вече някакво разнообразие, защото умрях цял ден вкъщи от тъпотия, обаче в тая жега не знам... Ще трябва да се спасявам със студена бира, че не се диша.
Последните дни съм яко на педал и липсата на сън започва да ми се отразява - следобедите се чувствам като парцал, кръста също се обажда. Поне нещата в емоционален план се нормализираха, та няма да троша допълнителни нерви. Изскочи и една добра възможност, дано се осъществи.
Welcome to the Jungle...
Е това не е истина! След вчерашната случка днес подобна. Срещнах прекрасно момиче, заговорих го, тя кокетничи, казах си: "Работата е опечена!". Накрая се оказа, че е омъжена. Била помакиня от не знам си кое село в Родопите, женена от 2 години и мъжът й много свестен, разрешил й и да кандидатства в тукашните унивеситети, да следва задочно. Омъжена, а пък тук го раздава много отворена...
Почвам да се замислям, че красивите жени вече са омъжени, сгодени, заети. Дали не съм се прецакал жестоко?