.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Супер фен Аватара на mayaaa
    В момента се чувствам неползотворно, безполезно, бездействащо и останалите синоними. Толкова много неща искам да направя, толкова много искам да постигна... И накрая какво? Правя сигурно 10% и то наполовина, недоизпипани. Пфф! Идея си нямам какво точно искам за напред, но или трябва да се стегна или просто ще затъна, като в плаващи пясъци.
    Не знам от къде ми се появи това шибано настроение. Денят беше добър. Но... Ох, искам и ТРЯБВА да се стегна, да спра да мрънкам и да се организирам малко.
    А той ни подмина толкова грубо. Еми, ок. Аз не съм създадена да му вървя зад задника. Живота си е негов, постъпките са си негови, ама ще трябва да започне да отговаря за тях малко. А ако не му пука, еми, все тая за мен. То и аз съм си виновна, ама повече без мен.
    Умирам да отида сама някъде на непознато място. Нещо ми се върти в главата за една "екскурзия" до Асеновград, че поне е близо, ама като знам колко добре се ориентирам не се виждам как ще се оправя с пътуването. А и ще ми е първо пътуване с влак сама и не знам как стоят нещата за билети, какви документи ми трябват, как да си намеря влака дори. Майко, пълна трагедия съм. Ако тук има някой запознат добър човечец ще се радвам да ме просветли как стоят нещата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    как стоят нещата за билети, какви документи ми трябват, как да си намеря влака дори. Майко, пълна трагедия съм. Ако тук има някой запознат добър човечец ще се радвам да ме просветли как стоят нещата.

Намираш телефона на гарата, обаждаш се, питаш кога има влакове до Асеновград. Отиваш 30 мин по-рано, купуваш си билет от гишето, а на големите табла пише на кой коловоз е влакът :Д
    that simple.

О, разклюкарихме се с нея, утре пак, пък събота на чалга. Най-накрая

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Нещо ми се върти в главата за една "екскурзия" до Асеновград, че поне е близо, ама като знам колко добре се ориентирам не се виждам как ще се оправя с пътуването. А и ще ми е първо пътуване с влак сама и не знам как стоят нещата за билети, какви документи ми трябват, как да си намеря влака дори. Майко, пълна трагедия съм. Ако тук има някой запознат добър човечец ще се радвам да ме просветли как стоят нещата.
    и кво
    ш отидеш до асеновата крепост и тва е
    шибан град (село)
    скапани хора
    виж в сайт-а на бдж-ту сичку си пиши
    ако си от пловдив с мотриската щи е айляк нема как да сбъркаш
    не ти тряат документи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си