.
Затворена тема
Страница 157 от 195 ПървиПърви ... 57107147153154155156157158159160161167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 901 до 3 925 от общо 4861
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не мога да повярвам колко добре, не, прекрасно даже ми се нареждат нещата...а толкова време се страхувах и тъпчех на едно място.
    Май съм влюбена, розово и балончесто ми е всичко ^^
    Същото. От една страна съм си свикнала с ергенлъка, от просто като си помисля за него и всичко става някак по - красиво.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Моминство не се ли казва в твоя случай

Повече от фен Аватара на takecare
    Ох, какво време беше пък това... дори от офиса си не мога да изляза, една крачка и море. Покрай тая градушка в София, добре си работят колегите застрахователи. Къде и при нас този късмет. Но и без него, на работа върви много добре)))) Чакам да излязат класиранията, макар че знам какво ще съм приета. От месеци си организирам живота за след 2 месеца и вече нямам търпение))) Но нека изживея лятото първо.

Мега фен Аватара на babity
    Уф, тоя тъпият ми брат, дано да е цял, че иначе ще му разцепя кофата. Притеснено ми е с'а, макар че ня'а да го видя, дано се сетят поне да ми се обадят кат' стигнат до него. Само т'ва ми нямаше на главата, ебаси.
    Чувствам се дебела, грозна, нежелана и ненужна. Дано разходчицата ми попроветри главата. Уф, искам да стане нещо непредвидено. Да ни поканят на няк'во място или да срещнем някого.... Което няма да се случи, ама нейсе.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Свърших толкова много работа днес. Цял ден прекарах навън и се заредих страхотно. И алелуя - времето беше жестоко! 22 градуса, горките шотландци, ама за мен си беше кеф

Все още съм потресена от отношението им, продължават с тъпотиите си.

Нямам търпение да се събудя утре и да ми мине полета! Уредили сме вечерта вече, дано само да не вали в Бг... или поне да не вали в Слънчака.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    България ми е малка. Малко късно ще ми бъде заминаването догодина , но ще го издържа. Изключително неприятно стечение на обстоятелствата. На 21 вероятно ще имам един повод по-малко за радост.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Умирам от кеф!
    Лаф с него, решихме че ще обиколим Варна по някоето време.
    Ще се върне Август, не заради мен де, ама ще е приятно да се видим.
    Имам чувството, че с Р. ще стана добра приятелка, ако започна да излизам с тях двамата.
    Приятна вечер общо взето.
    *сън*

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Объркана съм. Не знам по кой път да поема и това ме плаши.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Да тичаш по гъза на някой и да го следваш неотлъчно със сигурност не води до нищо хубаво.
    Ама да си троши главата, не е моя работа.
    Само ми е интересно-да дойде на дискотека с мен-няма пари, да ходи на майната си-не е проблем.
    Поне днес най-накрая ми проблесна каква е идеята на цялата връзка

като цяло днес хората ме забавляваха, видях си Китито, умирам от глад и е никое време, така че май ще се къпя и ще го лягам, че утре в 5,30 трябва да ставам.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Много неща ми се въртят в главата да напиша, но не съм сигурен, дали имам точните сравнения. И все пак: за да получиш нещо трябва да се приготвиш да се разделиш с нещо свое. Лошото е, че повето хора са свикнали да получават не заработено, а награди!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Чувствам се...тотално преебан...цялото ми лято пак е прецакано, нито пари ще изкарам, нищо вообще няма нямерение да се случи както искам...Сега 100% като има кажа, че започвам в хотела, ще ми се обадят от фирмата, да ме извикат на интервю...вообще тотална прецакня както винаги, обичам когато нещата ми се получават толкова добре..........
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Иска ми се хората да се замислят колко им се живее.
    Виждам напоследък много празни същества. Чувствам, че някой им краде мечтите и ги живее.
    Толкова е тъжно.

А аз, аз имам енергия.
    За няколко живота.
    Поне.

И искам да спася всички.
    И не ми се получава.
    И се чувствам виновна. Виновна, защото околните вървят с бавно темпо. Или защото аз не мога да забавя моето.
    И ми е жално.
    Всички са замръзнали.

Ааа, и прането ми още не е готово. И бягах досега, и няма да мога да заспя. И съквартирантът ми се прибра и трябва да намаля музиката. Ииии ми си пие вино. Но утре пак съм на лекар. За дванадесети път последните три седмици.
    Ах, живот. Колко те обичам.
    Последно редактирано от x7aZzy : 07-11-2014 на 21:00

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Jaune
    Оф, скъсах си нервите. Ако 1 ден съм шефка, ще се държа супер добре...
    И ми се иска да не си вдигам очакванията много, ама как да стане. Тъпчо.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    начи не съм влизал от сума време, тука се е променил живота.. като цяло не мога да се оплача, ама не помня дори какво трябва да пиша тука.. все тая.. пишеше дневник, ако водех такъв, сигурно толкова безмислени работи щях да пиша.

Достa ми е хубaво с него,зaбaвен е.Поговорихме си зa гaджетaтa си,и тренирaхме зaедно.
    И той тaкa ми липсвa вече,нямaн търпение дa увия крaкa около него..
    Утре хубaвa почивкa ще си нaпрaвя.

Последно редактирано от girlwithblueeyes : 07-11-2014 на 22:34

Супер фен Аватара на mayaaa
    Изгледах Into the Wild и The Wall. И Последният ергенски запой между тях, защото не ми се гледаха два сериозни филма един след друг. И двата са невероятни и определено те карат да се замислиш. И ми върнаха в съзнанието някои моменти. Замислих се колко малко ми трябва понякога, за да се чувствам добре, прекрасно. Сетих се за така перфектното изпращане след НОИ3 и ми стана едно такова мило. ^^ Уж нищо, а всъщност толкова много. Много давам да да се върна в онзи момент за малко!

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Tempest Виж мнението
    начи не съм влизал от сума време, тука се е променил живота.. като цяло не мога да се оплача, ама не помня дори какво трябва да пиша тука.. все тая.. пишеше дневник, ако водех такъв, сигурно толкова безмислени работи щях да пиша.
    щом си от град Дружба, значи си ебати пича

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Thats how i feel..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Colouring
    Аре да излиза тъпото класиране да видя всичко черно на бяло, че ми писна вече.
    Иначе съм топка от емоции. Чудя се кога ли ще изригна.

Повече от фен Аватара на takecare
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Аре да излиза тъпото класиране да видя всичко черно на бяло, че ми писна вече.
    The same. И като знам каква разходка трябва да правя до София.

Ох, днес до 13:30ч. на работа и най - сетне почивка. Дълга работна седмица беше. Честно повече не искам работа на бюро... Имам задачки, малко chill out и така))))

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Изгледах Into the Wild и The Wall.
    Страхотни!

По темата: прекрасно събуждане, после кафенце с банички...ммм, рай. Довечера концерт, супер ми се нареждат нещата.
    Само една тениска ми е изчезнала безследно, обърнах къщата, не мога да я открия и ми е странно. :д

Мега фен Аватара на babity
    Перфектната вечер! <333 Не помня откога не съм се чувствала толкова добре в кожата си. Просто за 4 часа забравих за всичко... <333 Естествено свърши. Но не ми е мъчно за това, оползотворих всеки миг, изцедих целия момент и беше просто съвършено. Сега, когато отново се върнах към реалността, не съжалявам че е свършило. И дори и ако никога повече не го видя, не съжалявам за нищо. Беше изстрел в тъмното, беше много добър! Сега е време да се отърся, да се изправя, да му кажа някои неща, ако ми даде възможност за това, и да продължа напред. А може и, ако въобще по някое време ми остане време за самосъжаление, да се натъжа малко. Все пак това беше доста дълго време, в което затвърждавах всичките си стари грешки и несгоди. Стига!

Супер фен Аватара на Jaune
    Да не заспя до 4 часа от нерви ... Т'ва само аз мога да си го причиня...
    Няма да се дам бе.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Огромен проект, огромно събиране и изтриване хахаха . Mръсен екшън ще е.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си