- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Супееееерр хДД ^^
Казват, че човек прекалено бързо свиквал с хубавото и май наистина е така. За толкова кратко време до такава степен привикнах да е около мен, да се будим един до друг, да знам, че ми е буквално на една ръка разстояние и мога да го нагушкам във всеки един момент, че сега някак си усещам липсата му.
Пф, странно е.
Искам да дремна малко иначе, че вчера беше дъъълго и изморитено денонощие, за щастие все от хубави работи. Концерта беше супер, поподскачахме доста, видях разни хора, абе забавно беше. После бара, бири, гушканици...чак ми е малко плашещо как всичко е перфектно. Дано да не е вярно, че много хубаво не било на хубаво.
радвам се за него, ама пфф, нещо усещам, че ще се променят нещата и вече ще стане "известен" и аз съответно ще бъда забравена :д а имам нужда, мамка му, да комуникирам с него, успява да ме разсее, разбира ме..
а пък моя ми пише всеки ден с отчет какво и къде прави, хмм, май и той се постресна от новината, която му сервирах и не знам това съчувствие към болен ли е, или просто му пука за мен наистина..
объркано ми е, искам някъде самичка, само с музика и храна и да не завися и мисля за никого!!
Сега ще гледаме финала на световното - добър край на ден на пълен релакс сред природата.
Германия, йейейе!
Казах им, че ще е шампион, знаех си!!
Егати якото!
Мисля, че все още има нещо към мен. Иначе нямаше да ме пита с кой си пиша и някви такива. По едно време беше почти ядосан за едно нещо. Хм, кара ме да се замисля. Да видим, едва ли, но все пак не е изключено. Ще се прибере след няколко дни, да видим как ще са нещата тогава.
*сън*
Който си кани гости - той чисти след тях...
Как не се бях сетила за това по-рано.![]()
Хубаво си изкарахме вечерта, за пръв път гледах цяяяял мач. Обаче предчувствам, че момчетата няма да ме искат вече в тяхната компания. Те се нервят, обиждат и крещят по телевизора, аз всячески се опитвам да отвлека вниманието към факта, че Manuel Neuer изглеждаше сууупер секси тая вечер.Кой коя му е...
Както и да е. Чете ми се книжка, докато го чакам да изчисти свинщината в другата стая и дойде да празнуваме по наш си начин. xD
Беше интересен ден. Само жалко, че завърши с главоболие, за което бяха нужни 2 хапчета, за да се оправи. Ама то и аз привиквам към тях вече... Трябва да спра да взимам аналгина като бонбонки.
За утре нещо ми куцат плановете, ама айде, ще го мислим на момента. Пък и може наистина да съм вдървена от тренировката, ще видим. Този "режим" тотално ми закопава всички знания, които съм придобила за последната година, ама както и да е. Исках разнообразие - получих го. Да гледаме така на нещата. Иначе е добър човек.
А на него не знам какво да кажа просто. Само си взимам отсрочки и не решавам нищо с поведението си, ама няма вечно така да продължи. Може и на него просто да му омръзнат глупостите ми, пак е решение, ама щом до сега не стана така...
Айде, единият се е върнал. Чакам си и другият кретен и да видим какво ще правим с вилата.![]()
ЙЕС БЕ!!!!
Германия слага край на традицията европейски отбори да не печелят купата на първенства, провеждани в Южна Америка!
БРАВО НА МОМЧЕТАТА!
Обаче... малоумници пълни, как няма да дадете площада в Берлин, бе! Пфууууу, ТОЛКОВА искам да съм в Германия сега! Мисля да се обадя да го чуя, той със сигурност ще успее да ми придаде част от настроението!
И какъв е тоя превод, бе?!?!!! Тия немски разбират ли, български говорят ли?!
Едит: Хохи, Нойер по принцип си е яко секс, най-готиният е. Швайнщайгерчо прави малко конкуренция, да не говорим колко мъжки игра. Двамата са муцка!
Иначе аз преди време се опитвах да убедя един бивш, който беше стабилен запалянко, че е напълно безпредметно коментаторът да обяснява в кого е топката, щото това си се вижда, и че ще е далеч по-резултатно да се насочи към отразяване в близък план на футболистите и клюки за тях :д
Предложението не се прие![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-13-2014 на 22:31
в днешния мач бразилците бяха неотразими
харесаха ми
нито един гол не им вкараха
НИМОА!
гаднигадни гнусни гадни съмненния, махайте ми се от главата вед-на-га
Finally спокойствиеСлед като днес и колата ми се развали и вече тотално изгубих земята под краката си, всичко се нормализира. Явно бях се пренавил и затворил прекалено в себе си и съм давал грешни сигнали на хората около мен. Радвам се, че се разбрах с нашите и успяхме да се разберем един друг. Определено спокойствието от което се нуждаех, а сега се надявам да ми се наредят и другите неща положително
![]()
>>DjBelev<<
абе кой спечели подритването ? швабите или бедняците ?
шалом
цялата съм схванатаа, де'а и тъпото походно легло, на което откарвам вече месец. обичам сестра ми, ама айде да си лети обратно и да си спя на мойто легло, а? :Д още седмица него няма да го има, не знам, не знам..
превръщам се в социопатче, по цял ден нищо не правя, но гледам да съм окей и позитивна, не искам допълнително да си съсипвам здравето с нерви както преди.. ех, да излиза тва класиране та поне малко радост да има!
Ох, хайде да минава днес и да хващаме горите и полянките отново. <3
Свикнах да пътуваме и ми се струва, че много се застояхме "на градско".