.
Затворена тема
Страница 16 от 195 ПървиПърви ... 61213141516171819202666116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 4861
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Днес нещо не ми е ден. То не беше разсеяност, то не беше чудо, ама сама съм си виновна... почти.
    И все пак има интересен завършек. Обмислях да му кажа какво се случва, но не мислих, че той го осъзнава. Не мислих, че ще проведа чек до толкова истински разговор с него, както и не осъзнавах колко близък и скъп човек ми е всъщност. Не съм сигурна как се подредиха така нещата, но мисля, че е за добро. И малко на чужд гръб да си взема бележка да казвам каквото ме дразни, а не да си мълча. Няма никакъв смисъл да ставам като другите и да не му казвам нищо, а после да тръгна да го наливам зад гърба му.
    Последно редактирано от mayaaa : 03-23-2014 на 13:26

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    менструално ми е

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    69
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

9 часа тренинг на работа, поне е платен, отивам да спя и си изключвам телефона, ако на накой му трябвам- да дойде до нас

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хахаха,ох,развеселих се.
    Не знам що все разбирам с кого съм най-добра приятелка последна. Поне да беше вярно. Къв е смисъла да се лъжем,при все че с този човек не комуникирам от около 5 месеца, в приятели го нямам,телефона съм му изтрила, но той си твърди обратното...
    малко жалко.
    Много.
    maDamn

JustaLittleKid
    Guest
    Ето затова мразя да гледам романтични филми.
    Обичам, де.
    Но усещането, което остава в мен след това... мразя го.

Омразата циркулира във вените ми.

Мега фен Аватара на draid
    Утре отивам на ски, пък задълженията да си гледат работата

Мега фен Аватара на babity
    пиянис(т)ка съм малко аз...

Докоснах се до пиано за първи път от 5 години и много ме е яд на себе си. Захвърлих 11 години от живота си заради един глупав инат. Отивам да си поплача накъде...

Супер фен Аватара на djipsito
    Искам си активността обратно!
    Жестока пролетна умора ме е налегнала, а ме чака изпълнена седмица. ВАЖНА седмица.

Сладък ми стана. Той мисли, че не знам, че знае. И индиректно подхвърля и изтъква неща, за да си дам сметка.
    Така е по-добре, дано се запознаят с другото момиче. Аз съм спокойна, че не съм аз мезето.
    Май трябваше да пия вино, тая бира ме закова.
    Искам да се стегна, да си седна на Д да уча и да тренирам пак. Напусни ме, уморо, моля та.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Толкова ми е развълнувано за днес, че даже станах 3 часа по-рано. Коремът ми се е свил на топка и не мога да си изям дори филийката за закуска. Поне кафето си изпих с 300 зора. Ще се прибера довечера след 10-11 и цял ден ще трябва да изкарам с едно кафе. Найс. Дано не забравя поне един шоколад да си купя.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Доста добре, стига да не се налагаше да уча, но няма пълно щастие. Няма по-гаден предмет от корпоративни финанси, заклевам се Нооо поне напредвам с матириала леко полеко и нещата си идват на мястото. Следобяд ще си взема дълга баня, ще си говоря с Него и може би една следобедна разходка в слънчевото време.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Доста добре, стига да не се налагаше да уча, но няма пълно щастие. Няма по-гаден предмет от корпоративни финанси, заклевам се Нооо поне напредвам с матириала леко полеко и нещата си идват на мястото. Следобяд ще си взема дълга баня, ще си говоря с Него и може би една следобедна разходка в слънчевото време.
    Хах, аз вчера наваксвах корпоративни финанси 1 (Investments and Asset Pricing), но е все още леко, защото имах предмет "Финансова математика" предишния семестър :д Другият семестър ще е истината, тогава са Корпоративни финанси 2 :д

Поканена съм на закуска от съквартирантите на една приятелка, густо. Хапваме и отивам да боря френския. Доволно ми е, животът ми върви добре... отмятам си малко по малко нещата от ГОЛЕМИЯ to-do лист. Един познат вече учи танго, трябва да му последвам примера. Или един pole dancing. Eхе.

Очаквам и някои хора да се сетят и да ме удостоят с внимание, че ебати, толкова са заети, че ще кажеш, че с Обама се опитвам да се видя :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Решавам си задачките по математика от 7 часа сутринта, пия кафе, принцески имам за закуска. Към следобяд се очаква среща с една компания; дотогава учене.
    Доволно ми е.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хах, аз вчера наваксвах корпоративни финанси 1 (Investments and Asset Pricing), но е все още леко, защото имах предмет "Финансова математика" предишния семестър :д Другият семестър ще е истината, тогава са Корпоративни финанси 2 :д
    Tell me about it... Целият финансов блок е пълен шит. Миналата година имах Публични финанси, Парична теория и парична политика, а тази са Корпоратвните и Банково дело, като цяло преподавателите от тая катедра в мойто уни се вземат прекалено насериозно, но се говори, че по БД били свестни, не ми се вярва някак, но надеждата умира последна, ще се разбере на изпита след няколко месеца... Иначе успех и на теб с тази материя, ще ти е нужен и колкото и да ми е странно взе да ми става интересно и хубаво да го уча, ох, вече явно съм се побъркала тотално :Д
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на weheartiit
    много ми е тегаво,вече изгубих надежда.
    явно не ми е писано,макар че не исках толкова много ,тъжно ми е .
    никога не се получава това,което искам,никога!
    дано да отида малко по магазините да се разсея,че главата ми ще експлодира след малко

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Лигаво ми е

Мега фен Аватара на tori
    Имам чувството, че всички около мен са кръгли идиоти. Дейба, с метлата на баба за двора да бях чистила, по-добре щеше да се измете. И след малко отивам да се правя на фризьорка и да боядисвам майка, щото леля ми ще си чопли носа. Имах други планове.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Учене + пикник = медно
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Tell me about it... Целият финансов блок е пълен шит. Миналата година имах Публични финанси, Парична теория и парична политика, а тази са Корпоратвните и Банково дело, като цяло преподавателите от тая катедра в мойто уни се вземат прекалено насериозно, но се говори, че по БД били свестни, не ми се вярва някак, но надеждата умира последна, ще се разбере на изпита след няколко месеца... Иначе успех и на теб с тази материя, ще ти е нужен и колкото и да ми е странно взе да ми става интересно и хубаво да го уча, ох, вече явно съм се побъркала тотално :Д
    Че то е суперинтересно и суперпрактически насочено! В пъти по-добре е от счетоводство - там пак има някаква тръпка, ама ако съм се блъскала като луда 3 години и стана счетоводител, за мен лично ще е провал.
    Пък и във финансите са стабилно пари, бях на семинар на J.P. Morgan, по-специално на отдела M&A. Аааа, такива пари ще има там, ама... хич няма да е приятно. Тъничко споменаха, че при тях жени нямало даже :Д

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ох, вдъхновено ми е. Да чета, да се обогатявам и след малко започвам да работя по въпроса. А понеже времето е тъй прекрасно, може да се замъкна с чашка кафе и учебниците на терасата.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    днес ще бъде хубав, малко зает ден, казах!!!
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Имам чувството, че всички около мен са кръгли идиоти. Дейба, с метлата на баба за двора да бях чистила, по-добре щеше да се измете. И след малко отивам да се правя на фризьорка и да боядисвам майка, щото леля ми ще си чопли носа. Имах други планове.
    Ти хубаво ще я боядисаш "прикривайки бЕлЪта", ами ти няма ли да си обърнеш внимание, на РАЗ-цъфтялата перука?

__________________________________________________ __

Хубаво ми ееее:

Мега фен Аватара на babity
    Бахти, толкова ми е халтаво днеска. Все едно съм предрусала мега мощно. Пълен парцал. На бас, че днеска телефонът ми ще се продъни от оферти. Защото не мога да ги изпълня. Пак се оплитам...
    Не знам как ще си реша проблемите с ВУЗо. Тря'а да говоря, ама не съм наясно точно с кой, ама тря'а и кардинално да се намери няк'во решение на проблема... Понякога се чувствам отговорна за няк'ви общи задължения, кат' няк'ва майка Тереза.
    Тря'а си намеря няк'ва яка комедийка, да се позабавлявам малко. И да събирам багаж, и к'во ли не още...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си