- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Днес нещо не ми е ден. То не беше разсеяност, то не беше чудо, ама сама съм си виновна... почти.
И все пак има интересен завършек. Обмислях да му кажа какво се случва, но не мислих, че той го осъзнава. Не мислих, че ще проведа чек до толкова истински разговор с него, както и не осъзнавах колко близък и скъп човек ми е всъщност. Не съм сигурна как се подредиха така нещата, но мисля, че е за добро. И малко на чужд гръб да си взема бележка да казвам каквото ме дразни, а не да си мълча. Няма никакъв смисъл да ставам като другите и да не му казвам нищо, а после да тръгна да го наливам зад гърба му.
Последно редактирано от mayaaa : 03-23-2014 на 13:26
9 часа тренинг на работа, поне е платен, отивам да спя и си изключвам телефона, ако на накой му трябвам- да дойде до нас![]()
Хахаха,ох,развеселих се.
Не знам що все разбирам с кого съм най-добра приятелка последна. Поне да беше вярно. Къв е смисъла да се лъжем,при все че с този човек не комуникирам от около 5 месеца, в приятели го нямам,телефона съм му изтрила, но той си твърди обратното...
малко жалко.
Много.
maDamn
Ето затова мразя да гледам романтични филми.
Обичам, де.
Но усещането, което остава в мен след това... мразя го.
Утре отивам на ски, пък задълженията да си гледат работата![]()
пиянис(т)ка съм малко аз...![]()
Докоснах се до пиано за първи път от 5 години и много ме е яд на себе си. Захвърлих 11 години от живота си заради един глупав инат. Отивам да си поплача накъде...
Искам си активността обратно!
Жестока пролетна умора ме е налегнала, а ме чака изпълнена седмица. ВАЖНА седмица.
Сладък ми стана. Той мисли, че не знам, че знае. И индиректно подхвърля и изтъква неща, за да си дам сметка.
Така е по-добре, дано се запознаят с другото момиче. Аз съм спокойна, че не съм аз мезето.
Май трябваше да пия вино, тая бира ме закова.
Искам да се стегна, да си седна на Д да уча и да тренирам пак. Напусни ме, уморо, моля та.
Първоначално написано от antifashionshit
Толкова ми е развълнувано за днес, че даже станах 3 часа по-рано. Коремът ми се е свил на топка и не мога да си изям дори филийката за закуска. Поне кафето си изпих с 300 зора. Ще се прибера довечера след 10-11 и цял ден ще трябва да изкарам с едно кафе. Найс. Дано не забравя поне един шоколад да си купя.
Доста добре, стига да не се налагаше да уча, но няма пълно щастие. Няма по-гаден предмет от корпоративни финанси, заклевам сеНооо поне напредвам с матириала леко полеко и нещата си идват на мястото. Следобяд ще си взема дълга баня, ще си говоря с Него и може би една следобедна разходка в слънчевото време.
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хах, аз вчера наваксвах корпоративни финанси 1 (Investments and Asset Pricing), но е все още леко, защото имах предмет "Финансова математика" предишния семестър :д Другият семестър ще е истината, тогава са Корпоративни финанси 2 :д
Поканена съм на закуска от съквартирантите на една приятелка, густо. Хапваме и отивам да боря френския. Доволно ми е, животът ми върви добре... отмятам си малко по малко нещата от ГОЛЕМИЯ to-do лист. Един познат вече учи танго, трябва да му последвам примера. Или един pole dancing. Eхе.
Очаквам и някои хора да се сетят и да ме удостоят с внимание, че ебати, толкова са заети, че ще кажеш, че с Обама се опитвам да се видя :д
Решавам си задачките по математика от 7 часа сутринта, пия кафе, принцески имам за закуска. Към следобяд се очаква среща с една компания; дотогава учене.
Доволно ми е.
Tell me about it... Целият финансов блок е пълен шит. Миналата година имах Публични финанси, Парична теория и парична политика, а тази са Корпоратвните и Банково дело, като цяло преподавателите от тая катедра в мойто уни се вземат прекалено насериозно, но се говори, че по БД били свестни, не ми се вярва някак, но надеждата умира последна, ще се разбере на изпита след няколко месеца...Иначе успех и на теб с тази материя, ще ти е нужен и колкото и да ми е странно взе да ми става интересно и хубаво да го уча, ох, вече явно съм се побъркала тотално :Д
cuz I swear, I don't care ... ;]]
много ми е тегаво,вече изгубих надежда.
явно не ми е писано,макар че не исках толкова много ,тъжно ми е .
никога не се получава това,което искам,никога!
дано да отида малко по магазините да се разсея,че главата ми ще експлодира след малко
Имам чувството, че всички около мен са кръгли идиоти. Дейба, с метлата на баба за двора да бях чистила, по-добре щеше да се измете. И след малко отивам да се правя на фризьорка и да боядисвам майка, щото леля ми ще си чопли носа. Имах други планове.
Че то е суперинтересно и суперпрактически насочено! В пъти по-добре е от счетоводство - там пак има някаква тръпка, ама ако съм се блъскала като луда 3 години и стана счетоводител, за мен лично ще е провал.
Пък и във финансите са стабилно пари, бях на семинар на J.P. Morgan, по-специално на отдела M&A. Аааа, такива пари ще има там, ама... хич няма да е приятно. Тъничко споменаха, че при тях жени нямало даже :Д
Ох, вдъхновено ми е. Да чета, да се обогатявам и след малко започвам да работя по въпроса. А понеже времето е тъй прекрасно, може да се замъкна с чашка кафе и учебниците на терасата.![]()
You are broken, I can fix you...
днес ще бъде хубав, малко зает ден, казах!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Бахти, толкова ми е халтаво днеска. Все едно съм предрусала мега мощно. Пълен парцал. На бас, че днеска телефонът ми ще се продъни от оферти. Защото не мога да ги изпълня.Пак се оплитам...
Не знам как ще си реша проблемите с ВУЗо. Тря'а да говоря, ама не съм наясно точно с кой, ама тря'а и кардинално да се намери няк'во решение на проблема... Понякога се чувствам отговорна за няк'ви общи задължения, кат' няк'ва майка Тереза.
Тря'а си намеря няк'ва яка комедийка, да се позабавлявам малко. И да събирам багаж, и к'во ли не още...