.
Затворена тема
Страница 160 от 195 ПървиПърви ... 60110150156157158159160161162163164170 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 976 до 4 000 от общо 4861
    Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Едит: Хохи, Нойер по принцип си е яко секс, най-готиният е. Швайнщайгерчо прави малко конкуренция, да не говорим колко мъжки игра. Двамата са муцка!
    Иначе аз преди време се опитвах да убедя един бивш, който беше стабилен запалянко, че е напълно безпредметно коментаторът да обяснява в кого е топката, щото това си се вижда, и че ще е далеч по-резултатно да се насочи към отразяване в близък план на футболистите и клюки за тях :д
    Предложението не се прие
    Ако питаш мен, никаква друга информация не ни трябва или пък клюки. Достатъчно е само да знаем адрес или телефон за връзка, какво е семейното положение и кога има свободно време.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Днес ми е добре, за сега никой не ме е изнервил. Искам само по-бързо да свърши денят, да се прибера, да си свърша нещата и да се отдам на гушкане. Не ми е сексуално, но пък ми е толкова прегръщащо... Нямам търпение даже, ядосва ме, но пък ми липсва... Усмихва ме и ми е хубаво когато сме заедно. Не разбирам защо е нужно да ме ядосва толкова понякога. Нищо, де. Дано поне днес всичко бъде наред, защото не ми остават нерви вече. Покрай всичките щуротии напоследък, не искам да се натоварвам допълнително...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Уж щях да ставам в 12, пък пак се събудих сама в 9...
    Спи ми се някакво, изчистих, сега отивам по задачи из квартала, после ще се къпя и пак на работа ..бляк.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Снощи Меси пак разочарова. Неприятно , но вчера направих същата грешка за втори път. Вече знам как са се чувствали момчетата от LTCM. Още една голяма причина да очаквам с нетърпение 21 , макар че се съмнявам , че ще има развитие дотогава. Положението обаче си остава лошо , много лошо. Вече нямам никакви съмнения как и защо са станали нещата, но не очаквах чак до такава степен всеки да се опитва да си извлече политически дивиденти. Нека видим днес как ще се развият нещата и кога ще се обърне палачинката отново.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Беше все едно гледах филм на 5D.. толкова реално. Никога не съм се събуждала по-изплашена. Не знам какво ми става.. Искам всичко да спре. Искам всичко да се върне към това, което беше преди 1 месец.
    *сън*

Мега фен Аватара на Colouring
    Свърших си задачите за днес. Станах рано, къпах се, оправих се, излезнах, купих си вичко, което ми трябваше, снимах се, взех си снимките, харесах се на тях (което беше доста важно!), ядох от любимата си салата и се прибах преди да ме навали дъждът. С него се видях за много малко обаче. Повече довечера. Утре пътувам. Дано всичко мине по план.

Повече от фен Аватара на takecare
    Ох, свърших си задачите. Мноооого уморителен ден, но съм доволна.

Пантерке, не искаш да знаеш какво е било в Германия. За завиждане си е направо. Сестра ми като ми разказва, викам и стига, стига, че... струва ми се, че ще обявят национален празник или поне ще е яко празник една седмица.

Супер фен Аватара на Jaune
    Абе кво стана с темата с горещия стол?

он:
    скапана съм, скапано ми е и всичко е гадно, и не искам да съм голяма, искам да се върна обратно

Мега фен Аватара на draid
    Ще дойде гнусен мръсен паяк и ще ми вдигне колата, после ще я пратят чак в другия край на София и на всичко отгоре ще ми обясняват как съм паркирал в парка след като колата беше паркирана на асфалт ама видиш ли едната гума ми била в калта която била собственост на общината която се грижела за въпросната кал, тъй де парк и която грижливо решила да премести точно моята кола измежду 34 (преброих ги) след което да ме принуди да звъня телефони да си търся колата и да хващам такси. И не стига, че гадовете ми взеха 70лв си имам и акт от кмета на столичният район за моите безкрупулни действия и наглото ми паркиране на асфалта, пардон върху парка и да не забравяме аз не само съм паркирал според акта, та аз съм се движил върху парка и след това съм паркирал, ще каже човек, че карам камаз и съм си правил обиколки.
    Последно редактирано от draid : 07-14-2014 на 17:07

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^
    Човек на тебе нещо хубаво въобще случили ти се през тази година ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Чувствам се супер мързеливо , и днес почти нищо не правих а имах толкова задачи. Не не не , отказвам да вляза в този омагьосан кръг.

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    ^
    Човек на тебе нещо хубаво въобще случили ти се през тази година ?
    Точно след като си прибрах колата от наказателния звъннах на една приятелка да се видим и това коментирахме. Тая година съм само на изваждане до сега. Последните месеци всичко което може да се счупи, изгори, прецака по някакъв начин, то определено ще се. Абе влезнал съм в яката серия. Още чакам да ми се случи нещо хубаво.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    драид, според мен трябва да идеш на църква и да си сложиш червен конец , ужасно е..

прибрах се, ядосах се пак на тъпата ми работа, пълна с надути кифли с ебати самочувствието...
    значи тя може да повишава тон и да вика, другите не? айде бе, мухла.

пийнах бира, сега лягам да спя. писна ми.
    4 дни.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

"Колко имате?"
    -6
    "А защо само толкова?"

А колко трябва да са бе? 15, или може би се очаква един човек да бъде сам с 6? Така да мразя понеделници, не е истина просто

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ина, относно мъжете, просто си правя сметка, че рядко бих харесала някой от мъжете на приятелките си за свой. С всичките им качества и визия. Имам две теории - харесвам моя прекалено много, че съм като кон с капаци за всички останали, или просто съм с тотално изграден вече вкус за мъже като цяло и имам някаква точна представа за "хубав мъж" във всички аспекти.

Он: айляк.

Мега фен Аватара на 102
    не знам що ама винаги ми се е искало XTREMEFREERIDE да страда

Супер фен Аватара на sometimes_
    Каааак ме дразнят шибаните банки!!! Даже със собствените си пари не мога да правя каквото пожелая! Щото "имало проблем със системата". Ами да си го отстранят, щото избеснявам вече.
    Иначе вчера беше найс, но днес пак ще ми досаждат... Пффф, не мога и не искам всеки ден да се занимава с разни хора, които ми надуват главата, бе. Искам спокойствие днес, ама кой ме пита...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Даааам,все повече се обърквам и оплитам като пате в калчища в тези отношения.Понякога си мисля,че всичко си е както трябва и даже изненадващо добре,а друг път пък си мисля,че...я губя все по-бързо и все по безвъзвратно...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Niakoitam tldr и мноо си ми позитивен нешо ;/

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Niakoitam tldr и мноо си ми позитивен нешо ;/
    Какво е tldr?
    Иначе да, и ти на мое място сигурно щеше да си много позитивен...

Иначе вчера одъртях с още една година,ядох вкусна домашно направена торта,пенсионирах си старият телефон и така.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Кой, за бога, ме накара вчера да си свърша работата за цялата седмица.......... нищо, поне сега ще тъпея и ще си сплесквам задните части

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Какво е tldr?
    твоите постове

Мега фен

Супер фен Аватара на paradosou
    Още когато се настроих на тая вълна си знаех, че е глупост и че прекалявам. Сега обаче ми блесна съвсем ясно и съм МНОГО благодарна, че прозрението няма да ме изостави, поне не за това, хах. Гордостта ще закуси с главата ми. Знам го от много време, обаче още няма съществена промяна. Честитка от мен за мен ~ имам усещането, че що се отнася до емоционален интелект съм като 5-годишна малка принцеска .
    И определено нещо не ми е в ред, щом си редактирам толкова пъти постовете.
    Последно редактирано от paradosou : 07-15-2014 на 12:32

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    драид, според мен трябва да идеш на църква и да си сложиш червен конец , ужасно е..

прибрах се, ядосах се пак на тъпата ми работа, пълна с надути кифли с ебати самочувствието...
    значи тя може да повишава тон и да вика, другите не? айде бе, мухла.

пийнах бира, сега лягам да спя. писна ми.
    4 дни.
    Не вярвам в това, че конец може да ти помогне с нещо. Да не говорим, че ходенето на църква и конеца са две противоречащи си неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си