- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Днес ми е добре, за сега никой не ме е изнервил. Искам само по-бързо да свърши денят, да се прибера, да си свърша нещата и да се отдам на гушкане. Не ми е сексуално, но пък ми е толкова прегръщащо... Нямам търпение даже, ядосва ме, но пък ми липсва... Усмихва ме и ми е хубаво когато сме заедно. Не разбирам защо е нужно да ме ядосва толкова понякога. Нищо, де. Дано поне днес всичко бъде наред, защото не ми остават нерви вече. Покрай всичките щуротии напоследък, не искам да се натоварвам допълнително...
I`m trying to make your dreams come true...
Снощи Меси пак разочарова. Неприятно , но вчера направих същата грешка за втори път. Вече знам как са се чувствали момчетата от LTCM. Още една голяма причина да очаквам с нетърпение 21 , макар че се съмнявам , че ще има развитие дотогава. Положението обаче си остава лошо , много лошо. Вече нямам никакви съмнения как и защо са станали нещата, но не очаквах чак до такава степен всеки да се опитва да си извлече политически дивиденти. Нека видим днес как ще се развият нещата и кога ще се обърне палачинката отново.
Беше все едно гледах филм на 5D.. толкова реално. Никога не съм се събуждала по-изплашена. Не знам какво ми става.. Искам всичко да спре. Искам всичко да се върне към това, което беше преди 1 месец.
*сън*
Свърших си задачите за днес. Станах рано, къпах се, оправих се, излезнах, купих си вичко, което ми трябваше, снимах се, взех си снимките, харесах се на тях (което беше доста важно!), ядох от любимата си салата и се прибах преди да ме навали дъждът. С него се видях за много малко обаче. Повече довечера. Утре пътувам. Дано всичко мине по план.
Ох, свърших си задачите. Мноооого уморителен ден, но съм доволна.
Пантерке, не искаш да знаеш какво е било в Германия. За завиждане си е направо. Сестра ми като ми разказва, викам и стига, стига, че... струва ми се, че ще обявят национален празник или поне ще е яко празник една седмица.
Абе кво стана с темата с горещия стол?
он:
скапана съм, скапано ми е и всичко е гадно, и не искам да съм голяма, искам да се върна обратно
Ще дойде гнусен мръсен паяк и ще ми вдигне колата, после ще я пратят чак в другия край на София и на всичко отгоре ще ми обясняват как съм паркирал в парка след като колата беше паркирана на асфалт ама видиш ли едната гума ми била в калта която била собственост на общината която се грижела за въпросната кал, тъй де парк и която грижливо решила да премести точно моята кола измежду 34 (преброих ги) след което да ме принуди да звъня телефони да си търся колата и да хващам такси. И не стига, че гадовете ми взеха 70лв си имам и акт от кмета на столичният район за моите безкрупулни действия и наглото ми паркиране на асфалта, пардон върху парка и да не забравяме аз не само съм паркирал според акта, та аз съм се движил върху парка и след това съм паркирал, ще каже човек, че карам камаз и съм си правил обиколки.
Последно редактирано от draid : 07-14-2014 на 17:07
^
Човек на тебе нещо хубаво въобще случили ти се през тази година ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Чувствам се супер мързеливо , и днес почти нищо не правих а имах толкова задачи. Не не не , отказвам да вляза в този омагьосан кръг.
Точно след като си прибрах колата от наказателния звъннах на една приятелка да се видим и това коментирахме. Тая година съм само на изваждане до сега. Последните месеци всичко което може да се счупи, изгори, прецака по някакъв начин, то определено ще се. Абе влезнал съм в яката серия. Още чакам да ми се случи нещо хубаво.
драид, според мен трябва да идеш на църква и да си сложиш червен конец , ужасно е..
прибрах се, ядосах се пак на тъпата ми работа, пълна с надути кифли с ебати самочувствието...
значи тя може да повишава тон и да вика, другите не? айде бе, мухла.
пийнах бира, сега лягам да спя. писна ми.
4 дни.
"Колко имате?"
-6
"А защо само толкова?"
А колко трябва да са бе? 15, или може би се очаква един човек да бъде сам с 6? Така да мразя понеделници, не е истина просто![]()
Ина, относно мъжете, просто си правя сметка, че рядко бих харесала някой от мъжете на приятелките си за свой. С всичките им качества и визия. Имам две теории - харесвам моя прекалено много, че съм като кон с капаци за всички останали, или просто съм с тотално изграден вече вкус за мъже като цяло и имам някаква точна представа за "хубав мъж" във всички аспекти.
Он: айляк.
не знам що ама винаги ми се е искало XTREMEFREERIDE да страда
Каааак ме дразнят шибаните банки!!! Даже със собствените си пари не мога да правя каквото пожелая! Щото "имало проблем със системата". Ами да си го отстранят, щото избеснявам вече.
Иначе вчера беше найс, но днес пак ще ми досаждат... Пффф, не мога и не искам всеки ден да се занимава с разни хора, които ми надуват главата, бе. Искам спокойствие днес, ама кой ме пита...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Даааам,все повече се обърквам и оплитам като пате в калчища в тези отношения.Понякога си мисля,че всичко си е както трябва и даже изненадващо добре,а друг път пък си мисля,че...я губя все по-бързо и все по безвъзвратно...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Кой, за бога, ме накара вчера да си свърша работата за цялата седмица.......... нищо, поне сега ще тъпея и ще си сплесквам задните части![]()
Още когато се настроих на тая вълна си знаех, че е глупост и че прекалявам. Сега обаче ми блесна съвсем ясно и съм МНОГО благодарна, че прозрението няма да ме изостави, поне не за това, хах. Гордостта ще закуси с главата ми. Знам го от много време, обаче още няма съществена промяна. Честитка от мен за мен ~ имам усещането, че що се отнася до емоционален интелект съм като 5-годишна малка принцеска.
И определено нещо не ми е в ред, щом си редактирам толкова пъти постовете.
Последно редактирано от paradosou : 07-15-2014 на 12:32