- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Всичко е до настройката,пич.
За 5 дни преживях най-ужасните и най-прекрасните си моменти досега. Летя по интервюта наляво-надясно,надявайки се,че някъде ще ме одобрят,има добри изгледи от 2 места,но докато не подпиша договор,продължавам да търся/
Ох.
Обичам.
maDamn
Хубав 14-ти юли беше. Може би пих повече бира отколкото трябва. Вчера въобще прекрасен ден! Чакам го да се обади, но съм сигурна, че и той се е отразял яко вчера.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Светът е пълен с примати...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Официално съм студентка, но изобщо не ми е кеф... искам да го видя, но няма как при положение, че няма никакъв транспорт. За първи път да съжалявам, че не съм изкарала книжка...
Честито. ^^
Аз съм КАП-НА-ЛА. Искам да спя, да спя, да спя, та чак да не искам да видя легло с дни после. Естествено не е особено добра идея, особено посред на сезон. Трябва след малко да се тропясвам все пак.
И. ме побърква. Знам, че има някакви симпатии /не искам да говоря за чувства, прекалено е рано за това/, но защо трябва да е ТОЛКОВА нагъл? Разбирам го напълно, знам защо прави повече от нещата, които ме изнервят /отчасти/, но не разбирам защо се опитва да развали малкия рай, който сме си създали като колеги. С цялото това сърдене, цупене и "ама защо не искаш да го зарежеш заради мен", ме кара да си мисля, че и самият той не е много сигурен какво точно прави. Утре трябва да седнем да си поговорим насаме. Надявам се след разговора, да ме разбере достатъчно добре, че да спре да се държи като малко дете и до края на лятото да си поддържаме така или иначе несъздадените приятелски отношения. Пък и имам да го черпя бира.Все пак не ме дразни както дразни останалите. Може би, защото се държи добре с мен де, но това е друг въпрос.
Последно редактирано от Lilanda : 07-15-2014 на 19:26
Иии чакам, и чакам... Пфф, айде, идвайте си вече, толкова има да си говорим.
Много съм несериозна и ми едно нервно и раздразнено точно заради това,защото все си поставям някакви граници и ги прекрачвам.Не мога да се примиря,когато има такива.Този път си бях наложила граници за храненето и ги прекрачих пак,защото не съм достатъчно мотивирана и ми е тъпо ,че съм си такава .. :S
За пореден път ще се наложи да откажа и се чувствам много виновно. Много, много.
Какво ми е в главата само аз си знам.. а не, грешка и други хора знаят, защото не мога да си мълча за такива неща, ами трябва всички да притесня и всичко да разваля.
И сега чакам да се събуди, за да звънна и да разочаровам за пореден път.
ох, не ми е писал от неделята, надявам се всичко да е наред и да си изкарва веселко на феста, чудя се как ще се видим другата седмица, как ще реагира, дали въобще нещо ще почувствам или пак..
вчера ми беше гадно, определено не съм преглътнала всичко тва, а той се върна все едно нищо не е ставало и едно извинявай не каза.. ама пък за сметка на това си излях мъката на него, той ме разбра и даа :3 а пък той се разсърди, че съм споделила на друг, а не на него ии да, твърде много момчета ми станаха в компанията и започват да се държат като момичета, което хич не ми харесва!! по-малко драма, по-добре :Д
Книгоиздаване в журналистическия. Това исках, ако някой се чуди дали не ми е стигнал балът за другите специалности. Казвам го, щото ме питаха 100 пъти. :д
ОН:
"Пончо не ви хареса" - и аз кво, компот ли да отворя, като че ли човек, на когото му викат ПОНЧО, ще ми каже що за човек съм, без да си е разменил и 1 дума с мен." Оф, а как мразя хората да се влачат по гъза на приятелите си. И к'во ми се обяснява. Аз не съм и очаквала да се видим...
Скапана съм. По всеки параграф.
Най-накрая се уредих с ходенето на плаж! Утре ще е! Евала!![]()
Последните му няколко почивки, все си обещаваме, че отиваме на плаж и всяка почивка е съпроводена от дъждове, студ, гръмотевици и всякакви такива шитни. Той вече почна да ме бъзика, че аз развалям времето. Не ме интересува обаче, утре отиваме на плаж, та ако ще небето да се продъни.
Днес открих, че нямам читав бански, но пък и за какво ми е... Само двамата ще сме си!
![]()
Боли ме корема по незнайни причини тази вечер. А денят съвсем не беше лош. Мисля да пия малко вино и да си лягам, че утре пак куп задачи ме чакат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
като сте почнали с гифчетата :Д аз съм ей така цял ден, що не
![]()
Трябваше сега да гушкам малкото човеченце,ама къде ти късмет... имах автомобилен проблем. Тая ламарина така да ме ядоса...
Тези дни ще свърша повечко работа,за да си освободя време и да взема детенце при мен. Толкова ми липсва. Действа ми много добре,а и тя е по-спокойна с мен. Не ми се мисли как ще се отделя от нея след време като родителите й си я вземат.
Планувам и плаж ОСВЕН ако тая ламарина не ме вбеси отново,а и времето си казва думата де
Трябва да си оправя гардероба
Да ида на интервю,което отново е групово и отново е глупаво, ще видим. Под въпрос е.
Ще се видя с него <3 тидииии
Трябва да си организира нещата, да говоря с мамата за една идейка,която е почти невъзможно да се случи,но все пак
шарено ще е.
maDamn
мотивирана, струва ми се, че нещата вървят в правилна посока
cuz I swear, I don't care ... ;]]