.
Затворена тема
Страница 162 от 195 ПървиПърви ... 62112152158159160161162163164165166172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 026 до 4 050 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Colouring
    Снощи беше супер! Към 7:00 легнах и сега ставам. Днеска ще бъде тежък (може би?!) ден.

Сега ставам и трябва да ходя да една здравна организация, баси. И температурите тук пак са към 70 градуса. Чудя се как и къде да си вдигна косата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ей така се чувствам:
    Дааааа... Нищо не ми се прави, само ми се лежи и спи. Инак ме е хванала такава муза за писане и толкова прекрасно си танцува кан-кан на съответната музика, че не знам. Мда.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    за малко да се впечатля
    maDamn

Супер фен Аватара на weheartiit
    Притеснена ,както винаги преди такива неща .
    Искам да се успокоя ,да ми дойде настроените,да си изкараме готино
    без проблеми и без сложни ситуации.Просто да е fun.
    Дано,дано ...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Май е време да стана по-добър човек...

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Dagichka
    в момента съм ревлива.. тва да си подреждаш стаята и да намираш най-различни хартийки, но пълни с толкова спомени е.. изхвърлих доста неща, жал ми беше малко, ама все пак, не съм вехтошар, имам нужда от въздух и прочистване профилактично. само за него ми е притеснено, данооо всичко е наред и просто от толкова много фън не може да пише..

Супер фен Аватара на spopi
    Не бях влизала от доста време. Малко ми е напрегнато не знам какво ще ми се стовари утре и ми е притеснено дано да не е лошо че не мога да издържам вече.
    Бях забравила колко е хубаво да си дете и колко са изморителни детските игри малкото човече е страхотно.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Имам нужда от нещо ново, ново не като вещ, а като чувство, идея, мотивация, стимул, смисъл..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Вчера ми беше много хубаво, че си я видях, не можахме да се наклюкарим като хората, щото само ни прекъсваха, ама утре ще се видим пак. Много готино кафенце де, ще препоръчам на правилните хора (:
    И днес на работа пак нерви, готино интервю, готина заплата по-скоро
    ще си помисля

и се видяхме с него, беше фън, другата седмица евентуално пак
    забавно ми е да излизам с готини хора, поне си разнообразявам дните, някво интересно ми е
    дано успея да си намеря транспорт за утре so sad
    исках да си оправям ноктите ,но май няма да имам време и ще го свърша вкъщи това
    и ще ги видяяяя, и ще ги нагушкам, и ще пием водка, ще ядем сладолед, ще ходим на плаж, на пикник, на дискотека, ще си правим барбекю и татуси, и систъра ще видя, и мама, абе като цяло-много айляшки уикенд ми се очертава, заслужен такъв
    гордея се със себе си <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Изморена съм, спи ми се, още една седмица и ще си почина и аз малко.
    Някои хора хич не са добре, ама нека речем, че е от жегата.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Филмирам се много в момента и ми е много притеснено
    И нямам търпение да си прекарам целия август в офиса, ще се побъркам

Супер фен Аватара на Jaune
    Добре де, времето навън като е такова, не значи ли автоматично, че не трябва да ходя на работа?
    Иначе ми се ще поне да можех да ревна, че не ми се получават нещата, ама не става ;д йебем ти изкривената емоционалност.
    Спи ми се, тря да отслабна, никой не ме иска, работя отвратителна работа и съм ебаси мрънкалото, ама в дни като тези е с 1 идея по-трудно да бъдеш сам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако всяка сутрин се събуждах по такъв начин, щях да съм най-щастливия и позитивен човек на света! Обградена с любов, любов, любов... под всякакви форми и изразена по най-различни начини! Прекрасно начало на деня!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ох, още малко остана! Дано довечера се получи добре. Идиотът пак ме дразни, но поне започнах да свиквам. А и ми е мааалко по-леко откакто осъзнах, че бариерите си ги поставям само и единствено аз. Обаче приключих с това, щом ще е така - така да бъде. Започвам си старата песен, без да ме интересува кой ще е наранен, кой - разреван и кой - щастлив. Важното е, че на мен ще ми е добре. Има, има светлина в тоя шибан, безкраен тунел. Още не съм я видяла, но я предчувствам и знам, че е на няколко крачки от мен. Взимам си книгите и се отдавам на почивка, без значение къде и с кого, просто няма да мисля за ежедневните тъпотии известно време. А утре съм сигурна, че ще е много fun, превдид мястото и хората, с които ще бъда...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на galaxy29
    дано цялото лято е така прохладно

Мега фен Аватара на Dagichka
    още не ми е писаал, грр, какво става бе :с дано да е окей..
    иначе ми е добре, пуши ми се мара, яде ми се сладко, дивее ми се, ама нъцки :Д ще стоя в нас като примерно дете, ще си чета книжки и ще пия чайче

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ама много съм щастлива, бе! Отивам да бачкам на морето, благодарение на него! Златен ми е, ей! Ще сме си двамата даже и на работното място!
    You are broken, I can fix you...

Тулуза, какво е това чудо бе? По цяла нощ не мога да спя, защото дори и на отворен прозорец в стаята ми е над 30 градуса. А преди малко се полях и с врял чай. Днес явно ми е ден.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ах, днес ми бе трети ден на работа, за сега върви добре, имам добри колеги, имам и кисели, работа не е лоша, но днес болките в краката ми дойдоха в повече и все пак няма да се отказвам, искам да оцелея поне 6 месеца, а ако не, то след 3 месеца отново на трудовия пазар. Трябва да си намеря най-сетне някое място с прилична локация, че да не пътувам цял час. Покрай работата нямам желание да си чета учебника, но все пак ще му обърна внимание. А иначе хубаво е в София, макар че на моменти псувам някой/нещо на ум.

Супер фен Аватара на paradosou
    Много идеалистични нагласи има в мен . Не в нездравия параноичен смисъл. Хубавото е, че с времето се увеличават, докато стандартната тенденция е далеч от това.
    Всъщност всичко може да е приказно, ако, както гласи вече поизтърканата мисъл, сам си го "населиш" с красота/герои.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ух,не ми е весело,май и се разболявам защо точно сега ...
    Утре не трябва да е така,искам се заредена с настроение и да се разбием дано,дано,дано!

Мега фен Аватара на tori
    Когато те оспамят в аск с пълните простотии, а ти си оспамиш фейсбука с тях. Ми да, красиво. Това се прави посред нощ, що да не?! Хората правят секс и спят, аз се лигавя в некви социално мрежи. Имам чувството, че съм социопат.
    Инак ми е яко - по цял ден Спирит Стоунс и нищоправене. Обичам. :3 И писане и фрапе и те тримата и... Хогуортс. Обичам. :3

Мега фен Аватара на pandabear
    събота е, а се събудих в 8...тъжно. не успях да се наспя. и кафето ми е свършило. и е някаква кочина около мен. и оф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си