- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Снощи беше супер! Към 7:00 легнах и сега ставам. Днеска ще бъде тежък (може би?!) ден.
Сега ставам и трябва да ходя да една здравна организация, баси. И температурите тук пак са към 70 градуса. Чудя се как и къде да си вдигна косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Притеснена ,както винаги преди такива неща .
Искам да се успокоя ,да ми дойде настроените,да си изкараме готино
без проблеми и без сложни ситуации.Просто да е fun.
Дано,дано ...
Май е време да стана по-добър човек...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
в момента съм ревлива.. тва да си подреждаш стаята и да намираш най-различни хартийки, но пълни с толкова спомени е.. изхвърлих доста неща, жал ми беше малко, ама все пак, не съм вехтошар, имам нужда от въздух и прочистване профилактично. само за него ми е притеснено, данооо всичко е наред и просто от толкова много фън не може да пише..
Не бях влизала от доста време. Малко ми е напрегнато не знам какво ще ми се стовари утре и ми е притеснено дано да не е лошо че не мога да издържам вече.
Бях забравила колко е хубаво да си дете и колко са изморителни детските игри малкото човече е страхотно.![]()
Имам нужда от нещо ново, ново не като вещ, а като чувство, идея, мотивация, стимул, смисъл..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Вчера ми беше много хубаво, че си я видях, не можахме да се наклюкарим като хората, щото само ни прекъсваха, ама утре ще се видим пак. Много готино кафенце де, ще препоръчам на правилните хора (:
И днес на работа пак нерви, готино интервю, готина заплата по-скоро
ще си помисля
и се видяхме с него, беше фън, другата седмица евентуално пак
забавно ми е да излизам с готини хора, поне си разнообразявам дните, някво интересно ми е
дано успея да си намеря транспорт за утреso sad
исках да си оправям ноктите ,но май няма да имам време и ще го свърша вкъщи това
и ще ги видяяяя, и ще ги нагушкам, и ще пием водка, ще ядем сладолед, ще ходим на плаж, на пикник, на дискотека, ще си правим барбекю и татуси, и систъра ще видя, и мама, абе като цяло-много айляшки уикенд ми се очертава, заслужен такъв
гордея се със себе си <3
Изморена съм, спи ми се, още една седмица и ще си почина и аз малко.
Някои хора хич не са добре, ама нека речем, че е от жегата.
Отивам да си го изпращам на гарата.
![]()
Филмирам се много в момента и ми е много притеснено
И нямам търпение да си прекарам целия август в офиса, ще се побъркам
Добре де, времето навън като е такова, не значи ли автоматично, че не трябва да ходя на работа?
Иначе ми се ще поне да можех да ревна, че не ми се получават нещата, ама не става ;д йебем ти изкривената емоционалност.
Спи ми се, тря да отслабна, никой не ме иска, работя отвратителна работа и съм ебаси мрънкалото, ама в дни като тези е с 1 идея по-трудно да бъдеш сам.
Ако всяка сутрин се събуждах по такъв начин, щях да съм най-щастливия и позитивен човек на света! Обградена с любов, любов, любов... под всякакви форми и изразена по най-различни начини! Прекрасно начало на деня!
Ох, още малко остана! Дано довечера се получи добре. Идиотът пак ме дразни, но поне започнах да свиквам. А и ми е мааалко по-леко откакто осъзнах, че бариерите си ги поставям само и единствено аз. Обаче приключих с това, щом ще е така - така да бъде.Започвам си старата песен, без да ме интересува кой ще е наранен, кой - разреван и кой - щастлив. Важното е, че на мен ще ми е добре. Има, има светлина в тоя шибан, безкраен тунел. Още не съм я видяла, но я предчувствам и знам, че е на няколко крачки от мен. Взимам си книгите и се отдавам на почивка, без значение къде и с кого, просто няма да мисля за ежедневните тъпотии известно време. А утре съм сигурна, че ще е много fun, превдид мястото и хората, с които ще бъда...
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
още не ми е писаал, грр, какво става бе :с дано да е окей..
иначе ми е добре, пуши ми се мара, яде ми се сладко, дивее ми се, ама нъцки :Д ще стоя в нас като примерно дете, ще си чета книжки и ще пия чайче
Ама много съм щастлива, бе! Отивам да бачкам на морето, благодарение на него! Златен ми е, ей! Ще сме си двамата даже и на работното място!![]()
You are broken, I can fix you...
Тулуза, какво е това чудо бе? По цяла нощ не мога да спя, защото дори и на отворен прозорец в стаята ми е над 30 градуса. А преди малко се полях и с врял чай. Днес явно ми е ден.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ах, днес ми бе трети ден на работа, за сега върви добре, имам добри колеги, имам и кисели, работа не е лоша, но днес болките в краката ми дойдоха в повече и все пак няма да се отказвам, искам да оцелея поне 6 месеца, а ако не, то след 3 месеца отново на трудовия пазар. Трябва да си намеря най-сетне някое място с прилична локация, че да не пътувам цял час. Покрай работата нямам желание да си чета учебника, но все пак ще му обърна внимание. А иначе хубаво е в София, макар че на моменти псувам някой/нещо на ум.
Много идеалистични нагласи има в мен. Не в нездравия параноичен смисъл. Хубавото е, че с времето се увеличават, докато стандартната тенденция е далеч от това.
Всъщност всичко може да е приказно, ако, както гласи вече поизтърканата мисъл, сам си го "населиш" с красота/герои.
Ух,не ми е весело,май и се разболявам защо точно сега ...
Утре не трябва да е така,искам се заредена с настроение и да се разбием дано,дано,дано!
Когато те оспамят в аск с пълните простотии, а ти си оспамиш фейсбука с тях. Ми да, красиво. Това се прави посред нощ, що да не?! Хората правят секс и спят, аз се лигавя в некви социално мрежи. Имам чувството, че съм социопат.
Инак ми е яко - по цял ден Спирит Стоунс и нищоправене. Обичам. :3 И писане и фрапе и те тримата и... Хогуортс. Обичам. :3
събота е, а се събудих в 8...тъжно. не успях да се наспя. и кафето ми е свършило. и е някаква кочина около мен. и оф.