.
Затворена тема
Страница 163 от 195 ПървиПърви ... 63113153159160161162163164165166167173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 051 до 4 075 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Dagichka
    умираам, деа и тоя цикъъл :с и той още не се е появил, макар вчера да пишеше, че е бил преди 30 минути активен, ох дано всичко е наред..
    и явно няма утре да ходя на регенцето, аз едвам ходя ;((

Супер фен Аватара на paradosou
    Хубавко ми е. Има невероятни хора !!

https://www.youtube.com/watch?v=zCq3CMbqYNo

а, и копи-пейст, понеже си заслужава:
    *плашещо вярното клише, че без самохаресване няма истинско харесване към нищо друго (=

"Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че мъката и страданието са само предупредителни сигнали за това, че живея против собствената си истина. Сега знам, че това се нарича „автентичност”.
    Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да засегнеш някого, ако го подтикваш към изпълнение на собствените му желания, преди да им е дошло времето и човекът още не е готов. Този човек съм самият аз. Днес наричам това „признание”.
    Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя към друг живот и изведнъж видях, че всичко, което ме обкръжава, ме приканва да раста. Днес наричам това „зрялост”.
    Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място в правилното време и всичко се случва в нужния момент, затова мога да бъда спокоен. Сега наричам това „увереност в себе си”.
    Когато започнах да обичам себе си, престанах да ограбвам собственото си време и да правя грандиозни проекти за бъдещето. Днес правя само това, което ми носи щастие и радост, това, което обичам и което ми дава приятни усещания. Правя го по собствен начин и в собствен ритъм. Днес наричам това „простота”.
    Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми - храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме тегли надолу и ме отблъсква от самия мен. В началото наричах това „позиция на здравословния егоизъм”. Сега го наричам „любов към самия себе си”.
    Когато обикнах себе си, престанах да се опитвам винаги да бъда прав и от този момент правя по-малко грешки. Сега разбрах, че това е „скромност”.
    Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се безпокоя за бъдещето. Днес живея само за настоящия момент, в който се случва всичко. Сега изживявам всеки ден за самия него и наричам това „реализация”.
    Повече не ни е нужно да се боим от спорове, конфронтация или различен род проблеми със себе си или със другите. Даже звездите се сблъскват, но от техния сблъсък се раждат нови светове. Сега знам:"Това е животът!"
    Последно редактирано от paradosou : 07-19-2014 на 08:13

Супер фен Аватара на shmatarok
    Прибрах се.

Тая седмица имаше потенциалът да е най-добрата за тази година...
    Как можа да ми го причини това. Толкова ми е криво и се чувствам толкова наранена. Как очаква да реагирам?!?!?!
    Чувствам се толкова излишна.

Поне хванах малко тен и се насладих на моренце за кратко.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Интересно развитие на нещата , изключително неприятно , но интересно. Да видим дали ще ми пука достатъчно да се явя на изпита, че иначе ще има доста изненади за бащата. Усещах , че тая сутрин ще пия нещо , но някакси си мислех , че ще бъде кафе. Да видим този път " бурята " колко дълго ще продължи.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Обърква ме все повече и повече. Не знам какво да мисля вече.
    Днес ще се наспя, надявам се. 4 дни с по час и нещо-2-3 сън, не са работа.
    Особено за човек, като мен, който спи по минимум 8-9 часа.

Другата седмица ще е много интересна, хмм..

Побърках се за 4 дни без музика, филми, хора.. У нас, пак - същински рай! <3
    *сън*

Мега фен Аватара на xoxi
    Ах, колко се дразня на такива простаци в социалните мрежи. Преди ги игнорирах, сега с кеф им отговарям така, че да започнат да ми се дразнят на мен повече, отколкото аз на тях.
    Трябва да си убивам времето още два-три часа, а идея нямам как. Естествено, най-доброто решение е с ядене, но ми се доядоха едни много специални сандвичи, които не помня как точно се правеха, а майка ми явно не си чува телефона или просто й омръзна от мен днес и ми бие пълен игнор.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    .
    много зловещ аватар ;/

Супер фен Аватара на Jaune
    Всичко ме боли, изтощена съм, което е хубаво донякъде, защото от натрупаната физическа умора дори не мога да дам воля на емоции.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Всичко ме боли, изтощена съм, което е хубаво донякъде, защото от натрупаната физическа умора дори не мога да дам воля на емоции.
    депресарка

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    депресарка
    мне, само така звуча, щото влизам тук да се оплаквам

Мега фен Аватара на 102
    много подло от твоя страна
    аз пък изживявам всяка форумна история
    гаднярка

Знаех си.

Мега фен Аватара на 102
    надявам се всичко да ти се подреди както искаш
    успех

Супер фен Аватара на tireheb
    кур майка педали виското 12 пари ебати тъпото

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Днес беше абсолвентският ни бал, мн ми беше тъпо, че не съм там

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нямам, нямам, нямам търпение да започна да пиша в новия си блог <3333 имам толкова идеи, че просто...ми трябва екселска таблица. А ТОВА ЗА МЕН Е НАИСТИНА МНОГО.
    Супер вдъхновена съм днес, правят ми се адски много неща, чакам го да си дойде и ще го карам да се разхождаме нанякъде, че не ме свърта на едно място, пък и имаме празник и трябва да го отпразнуваме като тийновете по пейките някъде с по бира в ръка и от време на време такива целувки, че да нямаме търпение да се приберем. Ах...

Мега фен Аватара на Dagichka
    не искам да съм като тяях, не искам. семейство са ми, ама сме толкова различни, че.. пфф.
    почти не съм спала, а като заспивах сънувах такива филми, че думи нямам :д исках днес на регенцето, ама няма да се получи.. ще си налягам парцалите до четвъртък, пък дано оттам потръгне яко

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Тя си тръгна преди нещо да е започнало, явно тревата й беше по-важна от мен.
    Оня се появи, та ме докара до нервна криза.
    Прибрахме се по средата на вечерта. Събудиха ме в 9, майка ми е с плексит и на инжекции, трябва да гледам сестра ми и ще полудея след малко. Добре че поне е кротка днес.
    И не мога да намеря квартира, угодна на всички. Писна ми от претенции.
    Дано поне довечера се чуя с него и се видим, че иначе тотално ще изпуша. Не нервна криза, ми в лудницата ще ме вкарат.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Дааам. Същите чувства,усещания и емоции като в онези сънища.Същите страхове и притеснения.Е,дано поне и реалността да се развие по подобен на тях начин...
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-20-2014 на 09:18
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Blab
    тези дни реанимирах/м малко аз.
    снощи се зарових из старите книги (истории, животи) и това май не беше добър ход
    не чувствам в момента, просто дишам и издишам.
    марина абрамович моуд, общо взето:Д:Д:Д

но обичам този форум, май ще пусна и любовна тема:Д:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    но обичам този форум, май ще пусна и любовна тема:Д:Д:Д
    айде, айде!
    btw какво ще кажеш да ти пиша ЛС, ако ти се занимава с тълкуване на астро данни?

*Не знам как съм. Смесени настроения.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    най-обичам така да си прекарвам дните като последните 24 часа :3

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не се раздадох на макс ,можеше и по-добре да е като се познавам.
    Надявам се поне на другите да им е харесало.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    надявам се всичко да ти се подреди както искаш
    успех

Искрено благодаря. Принципно съм голяма идеалистка, но гледам да оставям някои илюзии на заден план. :Д

по темата: Бе много го искам тоя човек, бе, ама също толкова искам и той да ме иска... ама казва ли ти някой Чакай и се надявай, братче, т'ва ми е положението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си