- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ах, damn.. толкова ли съм отслабнала, че 10 минути едва нося една пълна чанта.
Почти припаднах на средата на пътя. Ама то е и горещо, още допринася за умирането.
Трябва да почна да ям повече, че ако слабея още, направо ще се трупясам някъде.
*сън*
Скука ми е ,искам пак да са ми запълнени дните и да
знам къде и с кой ще съм през цялата седмица.Сега нямам
никакви планове и бавно си умирам вкъщи,дано някой се сети да звънне ...
"Струва ми се, че ако не харесваш едно момиче истински, не бива и да се занасяш с него, а ако наистина го харесваш, (...) трябва да внимаваш (...) и момичетата много няма да ти помогнат, когато се стараеш да не се увличаш в мръсотии, когато се стараеш да не развалиш нещо наистина хубаво."
the catcher in the rye
Гентамицин?
Душа, как реши точно през лятото да си правиш татус?
Мократа кърпичка определено е била грешка. Нормално е да се отделя малко мастило и да цапа дрехите, особено ако е било намазано. Не се притеснявай. ;д
Какъв е татуса иначе? ;3
ПТ: Сигурна съм, че мога да му се разсърдя!
Искам само 1 ден да поспя повече от 8-9 часа, само един!
Като за начало - не го мокри толкова често.
Недей използва мокри кърпички, та дори и антибактериални да са.
Антибактериалният сапун е добро решение, мий си татуса поне по веднъж на ден с хладка вода. Нищо няма да му стане от водата, но използвай само антибактериални продукти!
Мажи се често и с предписаната ти от татуиста паста или кремче. През първите дни се маже на всеки 2-3 часа. Много е важно кожата да не остава суха, поне докато не се обели татуировката. Не е хубаво и да се прекалява с мазането, де. Особено ако мажеш с някакви по-силни лекарсва и антибиотици, защото кожата се зачервява. Нормално е да излиза малко мастило от "прясна" татуировка, няма за какво да се шашкаш. Татуираното място е много уязвимо сега, просто трябва да се отнасяш с него малко по-внимателно. И да не го излагаш на слънце!
Преди баня го мажи обилно с вазелин, за да не достигат до него шампоаните, сапуните, балсамите и там каквото още ползваш.
ййхйсадхбас за какви глупости и аз се изнервям.... ама такава съм си хййксд
Йей, какво ми беше яко с тях! ^^ Май малко прекалявам с нея, не е такъв човек, какъвто я изкарвах. Както и да е, ще видим.
И той продължава... Ей, т'ва е да не разбираш от намеци. Пфф. И с него трябва да се оправя. Вече чак си измислих сценария, само трябва да се навия да го изпълня.![]()
подписвам се под това.
още повече, че заслужава библиотеки да й строят.
//който ме беше питал за карта - да ми пише данните си на лично, не само да ме заговаря, както правят доста хора.))
как се чувствам? продължавам да си търся работа, така че ако родителите на някой тук си търсят каквито и да е (добре образовани) наемници, да свирка. всичко правя, общо взето:Д
Това го знам. Онова, което не разбирам е, как може да си общува 4 месеца с мен всеки ден по своя инициатива, да му поставя въпроса директно и той да шикалкави, и след няколко дни, в които мисля, че няма да ме потърси повече, изведнъж, от нищото, започва отново. Или трябва да си жаден за внимание социопат, или си пълен боклук, или си леке, което не знае кво иска и мисли, че е ОК да ме разиграва, щото му е пределно ясно аз какво искам. Ей, богу, все едно са ми малко обиците на ухото от такива идиотщини, и пак задавам повтарям същите грешки, на това най си се дразня.
//Т., чак пък :д
друго:
На работа съм, цепи ме глава, ще вали градушка: денят започна нормално, сиреч зле.
Сигурна съм, че ще има кофти коментари след около 2-3 дена. Или поне лични съобщения от..някои хора. Мда.
Трябва да говоря с него. Пак.
Малко унило ми е.
Скапано време само вали не може да се мръдне никъде.
Поне съм по-спокойна.![]()
след двете somersby къпина снощи, повече от добре ;D
чакам малкото човече да се наспи и отиваме на една хубава дълга разходка.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Остава и ПИФ и той и чаршафите да миришат на него и да заспя, гушнала го и да се събудя и пак да е при мен...мммф. <3
Пристрастена съм към присъствието му май, странно е. Но от хубавото, красиво, магическо и прекрасническо, и шарено, и балончесто, фойерверчесто странно. Звуча като 13 годишна тинейджърка, хах.
Мда, такова е.
чувствам се като времето навън.. мъгливо, ревливо, с проблясъци на гняв. не знам какво очаквам всъщност от него, не знам как се държа, дали въобще му пука, дали въобще на МЕН ми пука, което е по-важното.. ядосвам се, тормозя се, а знам, че не трябва, че няма смисъл и че само си съсипвам без тва съсипаното здраве.. чакам някой да ме спаси от самата себе си.. ама накрая ще ми писне и като барон мюнхаузен ще се издърпам сама за косите, обещавам си!
и днес следобед са издърпали обявяването на класирането, да видим дали ще ме огрее или не, и в двата случаи ще съм доволна така или иначе..
сутринта започна с дъжд и прекрасен секс, разходка с кучето по мократа трева, любимото ми айс-кафе с мед и мляко и разпускане с една компютърна игра. сега пордължава да изсипва като из ведро, пък аз съм се завряла в легото, използвайки новото си масло от ший и пиейки вода с лимон и краставици. рай.
пък един път ми казаха, че деня се познавал от сутринта.
вдъхновена съм, влюбена съм, щастлива съм.
разбрах за себе си, че щастието не е състояние, а поглед над живота.
и това някак ми храни душицата, защото съм толкова доволна от себе си. ♥
Rammstein!!! <333 Хубаво е денят да започва по този начин...
Творческите проекти се умножават всекидневно, което адски ме радва! Имам си пълен график чак до октомври и цяла тетрадка с описание на идеите и хората, които ще ми трябват за изпълнението им. Хубаво е, че всички са навити и ентусиазирани почти толкова, колкото съм аз!!!
Най-накрая тя преодоля страховете си и вече е в България при мен. Всичко стана неочаквано, но любовта отново посети моята улица! Решихме да опитаме отново и да не казвам голяма дума мисля че отново сме заедно! От петък е тук, а вече говори малко български. Значи се старае и наистина иска да си дадем шанс.
Сън почти 12 часа. Лелеее, спала съм като труп! Как може?
Уф, кафе нямам, трябва да ходя до магазина. С него ще се чуя, да видя те пък какво са направили. Браво за това, че са намерили жилище, не мислех, че ще стане толкова бързо. Сега да свършат и допълителната работа и всичко е ток.
При нас е жега, жегаааа! Искам дъжд, гръмотевици.лл
Трябва да се довлека по-бързо до фитнеса, за да изляза после. Не знам поради каква причина вчера ми се струваше като прекрасна идея, а днес си мисля, че ще ми е безгранично тъпо с тях.А с него ако пак се засечем просто ще е черешата на тортата за скапаното утро. Дано след тренировка да съм започнала да гледам малко по-положително на нещата.
Топъл дъжд, чакан дъжд, плиснал в миг и отшумяллл. Мамка му, взех си изпита с предостатъчно точки и все още не мога да изляза. На ръба съм да легна да дремна отново
.
Последно редактирано от Jaune : 07-23-2014 на 07:31