.
Затворена тема
Страница 165 от 195 ПървиПърви ... 65115155161162163164165166167168169175 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 101 до 4 125 от общо 4861
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ах, damn.. толкова ли съм отслабнала, че 10 минути едва нося една пълна чанта.
    Почти припаднах на средата на пътя. Ама то е и горещо, още допринася за умирането.
    Трябва да почна да ям повече, че ако слабея още, направо ще се трупясам някъде.
    *сън*

Супер фен Аватара на weheartiit
    Скука ми е ,искам пак да са ми запълнени дните и да
    знам къде и с кой ще съм през цялата седмица.Сега нямам
    никакви планове и бавно си умирам вкъщи,дано някой се сети да звънне ...

Супер фен Аватара на Jaune
    "Струва ми се, че ако не харесваш едно момиче истински, не бива и да се занасяш с него, а ако наистина го харесваш, (...) трябва да внимаваш (...) и момичетата много няма да ти помогнат, когато се стараеш да не се увличаш в мръсотии, когато се стараеш да не развалиш нещо наистина хубаво."

the catcher in the rye

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Анджи, малко ми е трудно да си представя как млада градска девойка вади картофи. Би било интересна гледка.
    Работата никога не ме е плашила пък било то и селска (минутки за реклама)
    Е не беше типичното вадене на картофи
    шегата настрана ама доста работа свършихме
    направо не ми се мисли тея стари хора как се справят

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    или другото лекарство, дето му забравих името, ама е най-известното за татуировки.
    Гентамицин?

Душа, как реши точно през лятото да си правиш татус?

Мократа кърпичка определено е била грешка. Нормално е да се отделя малко мастило и да цапа дрехите, особено ако е било намазано. Не се притеснявай. ;д

Какъв е татуса иначе? ;3

ПТ: Сигурна съм, че мога да му се разсърдя!

Искам само 1 ден да поспя повече от 8-9 часа, само един!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Някой с татус, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
    обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя
    Като за начало - не го мокри толкова често.
    Недей използва мокри кърпички, та дори и антибактериални да са.
    Антибактериалният сапун е добро решение, мий си татуса поне по веднъж на ден с хладка вода. Нищо няма да му стане от водата, но използвай само антибактериални продукти!
    Мажи се често и с предписаната ти от татуиста паста или кремче. През първите дни се маже на всеки 2-3 часа. Много е важно кожата да не остава суха, поне докато не се обели татуировката. Не е хубаво и да се прекалява с мазането, де. Особено ако мажеш с някакви по-силни лекарсва и антибиотици, защото кожата се зачервява. Нормално е да излиза малко мастило от "прясна" татуировка, няма за какво да се шашкаш. Татуираното място е много уязвимо сега, просто трябва да се отнасяш с него малко по-внимателно. И да не го излагаш на слънце!
    Преди баня го мажи обилно с вазелин, за да не достигат до него шампоаните, сапуните, балсамите и там каквото още ползваш.

Супер фен Аватара на leadyflame
    ййхйсадхбас за какви глупости и аз се изнервям.... ама такава съм си хййксд

Супер фен Аватара на mayaaa
    Йей, какво ми беше яко с тях! ^^ Май малко прекалявам с нея, не е такъв човек, какъвто я изкарвах. Както и да е, ще видим.
    И той продължава... Ей, т'ва е да не разбираш от намеци. Пфф. И с него трябва да се оправя. Вече чак си измислих сценария, само трябва да се навия да го изпълня.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    "Струва ми се, че ако не харесваш едно момиче истински, не бива и да се занасяш с него, а ако наистина го харесваш, (...) трябва да внимаваш (...) и момичетата много няма да ти помогнат, когато се стараеш да не се увличаш в мръсотии, когато се стараеш да не развалиш нещо наистина хубаво."

the catcher in the rye
    ако едно момче те харесва ще го разбереш
    ако не си личи значи не те колкото заслужаваш
    ако не действа също
    забелязвам че имаш любовни проблеми
    сори че се меся ама се нуждаеш от съвет

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ако не действа също
    подписвам се под това.
    още повече, че заслужава библиотеки да й строят.

//който ме беше питал за карта - да ми пише данните си на лично, не само да ме заговаря, както правят доста хора.))

как се чувствам? продължавам да си търся работа, така че ако родителите на някой тук си търсят каквито и да е (добре образовани) наемници, да свирка. всичко правя, общо взето:Д

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    подписвам се под това.
    още повече, че заслужава библиотеки да й строят.

//който ме беше питал за карта - да ми пише данните си на лично, не само да ме заговаря, както правят доста хора.))

как се чувствам? продължавам да си търся работа, така че ако родителите на някой тук си търсят каквито и да е (добре образовани) наемници, да свирка. всичко правя, общо взето:Д
    аз те бях питала за театър :{

Мега фен Аватара на pandabear
    прекалих малко май

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ако не действа също
    Това го знам. Онова, което не разбирам е, как може да си общува 4 месеца с мен всеки ден по своя инициатива, да му поставя въпроса директно и той да шикалкави, и след няколко дни, в които мисля, че няма да ме потърси повече, изведнъж, от нищото, започва отново. Или трябва да си жаден за внимание социопат, или си пълен боклук, или си леке, което не знае кво иска и мисли, че е ОК да ме разиграва, щото му е пределно ясно аз какво искам. Ей, богу, все едно са ми малко обиците на ухото от такива идиотщини, и пак задавам повтарям същите грешки, на това най си се дразня.
    //Т., чак пък :д

друго:
    На работа съм, цепи ме глава, ще вали градушка: денят започна нормално, сиреч зле.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Сигурна съм, че ще има кофти коментари след около 2-3 дена. Или поне лични съобщения от..някои хора. Мда.

Трябва да говоря с него. Пак.

Супер фен Аватара на spopi
    Малко унило ми е.
    Скапано време само вали не може да се мръдне никъде.
    Поне съм по-спокойна.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    след двете somersby къпина снощи, повече от добре ;D
    чакам малкото човече да се наспи и отиваме на една хубава дълга разходка.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG

Остава и ПИФ и той и чаршафите да миришат на него и да заспя, гушнала го и да се събудя и пак да е при мен...мммф. <3
    Пристрастена съм към присъствието му май, странно е. Но от хубавото, красиво, магическо и прекрасническо, и шарено, и балончесто, фойерверчесто странно. Звуча като 13 годишна тинейджърка, хах.
    Мда, такова е.

Мега фен Аватара на Dagichka
    чувствам се като времето навън.. мъгливо, ревливо, с проблясъци на гняв. не знам какво очаквам всъщност от него, не знам как се държа, дали въобще му пука, дали въобще на МЕН ми пука, което е по-важното.. ядосвам се, тормозя се, а знам, че не трябва, че няма смисъл и че само си съсипвам без тва съсипаното здраве.. чакам някой да ме спаси от самата себе си.. ама накрая ще ми писне и като барон мюнхаузен ще се издърпам сама за косите, обещавам си!
    и днес следобед са издърпали обявяването на класирането, да видим дали ще ме огрее или не, и в двата случаи ще съм доволна така или иначе..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    сутринта започна с дъжд и прекрасен секс, разходка с кучето по мократа трева, любимото ми айс-кафе с мед и мляко и разпускане с една компютърна игра. сега пордължава да изсипва като из ведро, пък аз съм се завряла в легото, използвайки новото си масло от ший и пиейки вода с лимон и краставици. рай.
    пък един път ми казаха, че деня се познавал от сутринта.

вдъхновена съм, влюбена съм, щастлива съм.
    разбрах за себе си, че щастието не е състояние, а поглед над живота.
    и това някак ми храни душицата, защото съм толкова доволна от себе си. ♥

Мега фен Аватара на xoxi
    Rammstein!!! <333 Хубаво е денят да започва по този начин...
    Творческите проекти се умножават всекидневно, което адски ме радва! Имам си пълен график чак до октомври и цяла тетрадка с описание на идеите и хората, които ще ми трябват за изпълнението им. Хубаво е, че всички са навити и ентусиазирани почти толкова, колкото съм аз!!!

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Най-накрая тя преодоля страховете си и вече е в България при мен. Всичко стана неочаквано, но любовта отново посети моята улица! Решихме да опитаме отново и да не казвам голяма дума мисля че отново сме заедно! От петък е тук, а вече говори малко български. Значи се старае и наистина иска да си дадем шанс.

Мега фен Аватара на Colouring
    Сън почти 12 часа. Лелеее, спала съм като труп! Как може?
    Уф, кафе нямам, трябва да ходя до магазина. С него ще се чуя, да видя те пък какво са направили. Браво за това, че са намерили жилище, не мислех, че ще стане толкова бързо. Сега да свършат и допълителната работа и всичко е ток.
    При нас е жега, жегаааа! Искам дъжд, гръмотевици.лл

Супер фен Аватара на mayaaa
    Трябва да се довлека по-бързо до фитнеса, за да изляза после. Не знам поради каква причина вчера ми се струваше като прекрасна идея, а днес си мисля, че ще ми е безгранично тъпо с тях. А с него ако пак се засечем просто ще е черешата на тортата за скапаното утро. Дано след тренировка да съм започнала да гледам малко по-положително на нещата.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Топъл дъжд, чакан дъжд, плиснал в миг и отшумяллл. Мамка му, взех си изпита с предостатъчно точки и все още не мога да изляза. На ръба съм да легна да дремна отново

.
    Последно редактирано от Jaune : 07-23-2014 на 07:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си