- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
аман от агресивни момиченца
не компенсирай липсата на мъжественост в него с изразена такава при теб
ж е н с т в е н о с т плс
искаш да кажеш че не сте се виждали ?
може да е девствен/притеснителен/гей/ти да си му просто интернет забавление
тва с директността хич не ми харесва
сигурно му е подействало отблъскващо
Говорихме. И дори не се разсърди, или поне не на пръв поглед. Все пак си мисля, че му стана гадно, ама какво няма, като всеки се е засилил да напуска.
Дано всичко поне да бъде наред и решението, което взех да е правилно.
Много мило от тяхна страна, че ми позволиха да си тръгна по-рано и да ме докарат до вкъщи.) Това май остава единствена положителна точка за деня.
виждали сме се и тепърва ще се виждаме, той се мести да учи тук
животът не ми е предоставил възможности да разчитам на мъж, но няма да се впускам в предистория и да обяснявам защо съм "мъжествена", което не бих казала, че е така
не съм агресивна, нито съм досадна, нито съм момиченце; подпитала съм го какво мисли, не съм била хипер директна, както вероятно си го представяш
за интернет забавлението е вероятно да е така
спирам да го коментирам тоя въпрос
Когато пиша : "Ей къде се изгуби, никакъв те няма, липсваш ми" . Е като ти липсвам ти пиши уе![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Егати пиенето, егати чудото... Аз им казах, че в тоя магазин са ментета, ама те не ме чуха. Ами ся да видим пък вас колко ще ви болят главите, ще ми се извинявате. :Д
Само 5 часа сън и съм убита. Ръката и гърба ме болят, не знам защо. Опитах се да поспя пак, ама.. шанса. От един час се въртя и няма братче.
Снощи беше една от най-яките ми вечери, танци-манци, пиене, мезе, пушене.. ше ка'иш се родих наново! След всичките проблеми това ми трябваше. И бях с яка компания. К'во повече да искам. (Има то, ама да не съм алчна.. то ще си дойде всичко на мястото скоро.)
Обаче ръката наистина ме боли. Дали не е заради това, че се ударих във вратата като бързах да изляза.. Фък, ве. Ще кажеш камион е минал през нея.
Ще се пробвам още веднъж да заспя, ако не мога.. шанс.
едит: Успях да дремна малко повече, не се чувствам толкова отвратително вече.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 07-23-2014 на 08:15
*сън*
За съжаление, ако иска да има нещо с него, ще се наложи да прави именно това.
И откога да знаеш какво искаш и да си инициативен е само и единствено мъжко качество? Хубаво, аз съм мъж тогава.
Женственост, вика - какво имаш предвид?
Ебати лицемерите сте понякога - ако тръгне да се държи типично женски, веднага ще кажеш, че е лигла или че не знае какво иска.
Днес малко повече сън - определено ми дойде добре. Заминавам да се къпя и после да уча, пожелавам си хубав ден - гадното време няма да го развали. После един спорт ще дръпна, ще направя бананов сладкиш, малко домакинска работа и най-накрая ще се просна с книга - така де, с читанка.инфо - в леглото.
Мисля да му изпратя нещо симпатично)
Как да не се изнервяш? Днеска той ми лази по нервите. Много е дразнещ.
FatAmymode:Д
в "разгара" на лятото аз си изрових есенните боти и шлифера от гардероба, голям кеф ^^ беше дълга и уморителна разходка, а пък куч никога не се е държал толкова културно пред друг човек, хахаха.
аф. пие ми се чай. споделя ми се. разнежено ми е.
![]()
всичко е хубаво. прекрасно. невероятно. вълшебно. зашеметяващо.... да бе. така де. и така де. заебиии. чувствам се неудовлетворена. а и никва тръпка. към живота, де. наркотик. от най-опасните при това. ъъъъъх. уморява ме. и психически, и физически, хихи. ходихме на фитнесче вчера уж. обожавам си мерките, браааттт. като мининко момиченценценце се вълнувах от най-дребните неща. саа съм ебати непукиста. налиии, преминавам в нов етап от живота си, промени ала-бала. мъъъъъ ми не дреме. не е честно, мааама му стара! не може битиенцето ми да се върти около едно човече. мамка ти, уе ей!
бивам, днес си беше натоварена сутрин, доволна съм, че свърших всичко при това самаи все пак мразя банките, макар че охраната беше много миличка :д
утре отивам и се записвааам и ставам студентка, тва е то, квото е писано ще стане :д
а той ме побърква, хаха усещам просто как имам физическата нужда да ме гушне и целуне, обаче от друга страна с тва си поведение.. не знам, не знам
Много ми е густо и кеф, най-яката почивта до момента! Мойто мечесто момче е с мен, какво повече да искам?! Пълното щастие е! И днес плажчето беше мега якото, не знам. Направо се размазах от кеф. Варненеца е много голям пич, приказката си вървеше от самосебе си. Направо не знам.
Този разговор май дойде добре и на двама ни. Радвам се, че го каза.
Никога не съм го виждала толкова щастлив.Трябва по-често да го правим! ;3
бе я не ми обобщавай
некъде да съм казал нещо лошо за инициативността
ама като е под формата на неуважение към теб самия не стаа някси
когато момичето е повече момче от момчето става кофти
нищо няма да "кажа"
или си дебил или не
независимо от пола
и под женственост аз разбирам там хитринки туй онуй
да се държиш като дама ама и да се изакаш на улицата при нужда
Начи, язък, че не мога да си сменя подписа, заклевам се, това бих си сложила!
ДобЪр ден. Не свърших толкова много работа, но за сметка на това свършеното беше като по учебник. Вкусен обяд, даже леко фирнахме... то и затова ми отпадна следобедното учене, де :д
Говорихме по скайп, тооолкова ми олекна, като го видях какъв е бодър! И с нея си пиша също. Най-добрият ми приятел пък преживява мини разочарования едно след друго, кривичко е, дано се наредят нещата.
Утре и вдругиден имам страхотни уговорки с приятелки, много ми е доволно.
Дилемата е дали утре да се ходи на тае бо, дали да отида да побягам или да се опитам да направя едно Insanity. Хмммм. Ще се теглят листчета май :д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Днес успях да си скъсам една риза и направо останах потресен.
Е как на някаква алуминиева врата, да се чуди човек кой я е побил там. Закачих се, погледнах - няма нищо. Викам си ей размина се и след 1 час гледам виси половината. Не знам как съм го пропуснал първият път, ама добре се поразходих, че и в един офис ходих. Поне повечето време прекарах в колата и не са ме видели много хора да се разхождам като клошар. Мразя да късам дрехи и почти винаги успявам да батиша възможно по-скъпо нещо.