.
Затворена тема
Страница 167 от 195 ПървиПърви ... 67117157163164165166167168169170171177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 151 до 4 175 от общо 4861
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Странен, странен, много странен ден.

anonymous895156
    Guest
    лол
    омг
    авв
    алелелелей
    гг

Мега фен Аватара на galaxy29
    Все на мен ли?!?

Този свят за мен,
    грешно е скроен!
    Просто тъй, уви,
    все не ми върви!
    Поне петима души днес
    преписват по система стара.
    Но учителят, защо ли,
    точно мене сбара!!?!

Припев:
    Все на мен ли?
    Все на мен ли,
    случват се беди в аванс?
    Но живея с надежда,
    някой ден да намеря
    своя шанс!!!

Търся дни наред,
    мъничко късмет!
    Но защо, уви, все не ми върви.
    Добре си знам, че щом
    ваканцията лятна се покаже,
    мълнии ще затрещят
    и град ще падне даже!

Припев:

Този свят за мен,
    грешно е скроен!!!
    Просто тъй, уви,
    все не ми върви!
    Играя мач и настървено
    в атаката се включвам,
    но след "точен" удар
    пак прозореца улучвам!

Припев:
    Последно редактирано от galaxy29 : 07-24-2014 на 01:08

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-най-най-хубавото кафе на света!!! Жалко, че го мързи да ми го прави по-често...
    Днес съм решила да си остана вкъщи, да не скитосвам с нея пак из града без работа. Не съм решила само какво ще правя цял ден тук...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ех, дневниче. пак осъмнах. чувствам се отвратително. снощи се мотках с момиче. уаааау. момичетата имат много мънички, меки устни. гладка кожа, която не боде. досега никога не ми е бил ядосан иии..шлядко. мааа майна, както винаги аз не съм виновна. мда. вкарват ме в някви филми. поне жанра да ми беше по вкуса, деаба.
    да се чувствам сигурна в него и отвъд този живот...това искам. сещам се за the fountain. ехххххх ( :

Мега фен Аватара на Colouring
    Официално заявявам пред себе си и пред целия форум, че оттук нататък добре ще обмислям действията си и ще се замислям за последствията преди да направя въпросната глупост. Не, не мога да повярвам просто. То не е смешно де. Всъщност, трагико-комично е. За мен е тотална трагедия и катастрофа, за другите просто е смешно. ЕЕЕЕЕ, седмици наред ще си сърбам попарата сега, като не мисля преди на направя някаква простотия.
    Снощи толкова тъпи и смешни неща направихме, че не се сещам друга вечер, в коята съм правила толкова глупости. Беше много забавно, не отричам, но на каква цена? :Д Хахаха, другия път стоя отстрани и наблюдавам само.
    Днеска багаж трябва да стягам и утре вече малко на чист въздух на много високо.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Разочарована съм от себе си ,само глупости правя и снощи се чудя къде
    пак ми беше акъла.Не искам да си изграждам такава представа за мен и
    такова първо впечатление.Вече усещам раздразнението на много хора и трябва
    да се спра малко,не се харесвам такава .

Мега фен Аватара на pandabear
    слънчево ми е ((((: докато си мислех за бъдещето се сетих за миналото и реших да поразгледам стари снимки и клипчета, много мило ми стана! даже си направих гифче на куч, докато е бебе, хахаха...

Супер фен Аватара на Jaune
    Meга съм неадекватна, понеже съм спала 3 часа, ама ми е весело, обхванал ме е непукизъм и му се наслаждавам. :д И няма да лягам да спя: няма за кога, а и ще стана по-кисела, за к'во.
    И бтв, въпреки че съм неадекватна самата аз, не мога да не отбележа колко неадекватни са някои хора, ахахха, искаш ли да ми запълниш свободното време? не. seen.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Как можах така да сгафя, дано последствията да не са сериозни.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Dagichka
    днеска се записах, милата женица на гишето даже ме похвали, че пиша красиво и трябва да дава моето за пример, много мило ми стана и осъзнах как всеки ден става/виждам нещо на пръв поглед обикновено, ама си ми остава в душицата, а не ги споделям тия неща със семейството си, тотално се отделям от тях..
    и днеска с него, хаха аз се записах за студентка, той си защити магистърската и мда, доволно :3 ама още не знам какви ги върша/вършим, здраве да е :д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Още мъничко и ще ще се гушкаме и ще си готвим, може и на лятното кино да се качим и гледаме филмче. Пикник и звезди авв<3

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    слънчево ми е ((((: докато си мислех за бъдещето се сетих за миналото и реших да поразгледам стари снимки и клипчета, много мило ми стана! даже си направих гифче на куч, докато е бебе, хахаха...

оо <3
    как се казва

Мега фен Аватара на pandabear
    Руфъс

Мега фен Аватара на babity
    Някой ден просто ще умра, дееба! Уж съм по-добре, пък да видим. Като изключим, че ми предстои ужасно дълга и тежка лекция на тема к'ва съм утайка, алкохоличка, нарцис и самогъзник, всичко е наред. Можех да рева малко по-малко, ама поне си казах к'вото имах на когото имах и ня'а се тваря с пасивна агресия. С'а ми се ходи на гребна, ама всъщност ще си мързелувам цяла вечер. Утре - караоке!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Днес за пореден път ми се случи някой да ме познае в автобуса - чувствам се като звезда вече
    Иначе поредното безперспективно интервю - продължавам напред.
    Утре ще си гушкам човечето и ми е хубаво! Ама сега ме боли корем и крак, вери найс..
    let me kill myself a bit
    maDamn

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Все на мен ли?!?

Този свят за мен,
    грешно е скроен!
    Просто тъй, уви,
    все не ми върви!
    Поне петима души днес
    преписват по система стара.
    Но учителят, защо ли,
    точно мене сбара!!?!

Припев:
    Все на мен ли?
    Все на мен ли,
    случват се беди в аванс?
    Но живея с надежда,
    някой ден да намеря
    своя шанс!!!

Търся дни наред,
    мъничко късмет!
    Но защо, уви, все не ми върви.
    Добре си знам, че щом
    ваканцията лятна се покаже,
    мълнии ще затрещят
    и град ще падне даже!

Припев:

Този свят за мен,
    грешно е скроен!!!
    Просто тъй, уви,
    все не ми върви!
    Играя мач и настървено
    в атаката се включвам,
    но след "точен" удар
    пак прозореца улучвам!

Припев:
    Нямаш си и на идея колко много спомени ми донесе този текст. ;3

ПТ: Милото ми е болно и не можахме да се видим. ;/ За сметка на това пък аз съм капнала от умора ОТНОВО. А. ме държа права близо 3-4 часа и краката ми умаляха, а той милият седи прав по 12. Направо не знам как издържа. Не че аз много седя де, но си е друго като ти се уморят краката да седнед, да си починеш и да станеш пак.

Супер изморена съм, излизам да разходя кучето и лягам да спя.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Нямаш си и на идея колко много спомени ми донесе този текст. ;3
    +1

Он: Ся се върнах назад към един "психологически" тест, който в общи линии беше коя ръка ти е отгоре, когато си ги скръстиш и няк'ви такива, пък ми е най-верният тест, който са ми правили. И там имаше основна черта - аналитичност. Та, да, тоооолкова е вярно. 'Бахти шибаната нощ, не можах да спя от мисли в главата, накрая заспах към 11 (на обяд) и спах до 15:00. Да си проспиш деня. -.- Сега вече малко ми се разсейват мислите, но не, преди това трябваше едно денонощие да премислям, обмислям, тълкувам всичко, което направи и ми каза и което преди е правил. Дори не знам какво ме интересува...
    А аз трябваше да се сетя, не че не ми е минавало през ума, ама не го вярвах наистина. Хвана ме неподготвена и за това моя милост отговори по най-неадекватния начин, в единствения момент когато трябваше да съм сериозна и адекватна. И сега ми е болно за него, ама каквото и да направя по въпроса, все ще е грешно. Само се надявам само аз да си анализирам, а той да си мисли за състезанието, че ако станалото му е в главата - лошо.

Мега фен Аватара на babity
    Притеснявам се за фигурата си. Много и много често. Кат' цяло ми просветна малко, поне физически съм горе-долу добре, освен махмурлука, 'дето сигурно още 2-3 дни ще го имам.
    Иначе се случват много неща около мен, ама съм толкова апатично настроена. Имам чувството, че съм празна отвътре. И той ми беше един от най-близките хора, и бях опора толкова време, и го пазех, и кроях разни разнообразни за да е ОК, а всъщност... просто тря'ало да ми мине когато е сгрешил. Bros before hoes. Не мо'а да спра да си го повтарям. Ама вече ме забавлява. Дано успея да се срещна с малкото хора, които съм набелязала през идната седмица. Ще бъде ободряващо.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ползотворен ден отново. В момента се чувствам като Пияния майстор от филма с Джеки Чан , защото направо хващам по няколко комара наведнъж. Какво пък , ще се наспя най-сетне

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Он: Ся се върнах назад към един "психологически" тест, който в общи линии беше коя ръка ти е отгоре, когато си ги скръстиш и няк'ви такива, пък ми е най-верният тест, който са ми правили. И там имаше основна черта - аналитичност. Та, да, тоооолкова е вярно.
    нормално, щом е била дясната ръка

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    нормално, щом е била дясната ръка
    Всъщност беше лявата. Бтв, 3 от 4 теста ми бяха "леви", въпреки че съм десничарка.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Всъщност беше лявата.
    е, нали уж лявата ръка е за дясното мозъчно полукълбо

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Как да говоря с човек, който не иска да говори с мен, въпреки че всъщност иска?!
    Как да отговоря на въпроса "Какво щеше да направиш, ако те бях целунал еди-си-кога?"
    Да не съм ясновидка, за бога?
    Confused.
    Днес се държа закачливо, но пък.. и аз не знам.

Трябваше ми такъв як лаф, за да ми мине всичко.
    Радвам се, че Д. беше там да ме развесели малко. И Д.2 също.
    Спи ми се. Лягам си с усмивка.

Please fade, fade to black... but the nightmares come back.
    *сън*

Чувствам се........ много добре даже ми е и празнично, довечера ще се размажа, само остава и шефа да ме пусне по-рано и всичко ще е супер (26) !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си