- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Стягам багажа и след няколко часа тръгвамеееееееее! Йей! Планина и приятели, надявам се да е забавно.Уф, само той да можеше да дойде, като миналата година. ;/ Няма да е същото, сигурна съм. И не защото аз съм пряко свързана с него, просто той прави повечето от фъна. Ама нищо, вярвам, че ще се забавляваме.
моето мило момче. онази...липсващата половинка. не е мит. чувствам се много открита, разкрита, гола дори. и това е хубаво ( :
той и хилядите му лица ме побъркват. ма и аз го владея тоя номер де. квит сме, разбира се. мога да дешифровам всяка негова реакция, всяка мимика и жест. ехааа ((((: здравата съм хлътнала. не съм и мечнала такъв развой на снощните събития. единственото, което искам е винаги да е с мен, в мен, до мен. ( :
Хахааа, нереално е да съм такъв индианец. Все ще се преборя с техниката ~ някак.
Странно е какви сънища сънувам и какво сънуват за мен. Чакам най-добрата си приятелка да влезе в скайп и да се наговорим, че като е в Кипър пропускаме новости една за друга.
Да навлизаш тепърва във всичко си е тежък кръст, обаче носи и мнооого забавление.
Всичко плавно започва да се нарежда. Усещам, че страня от всички и се затварям в себе си, но те са ебати тъпаците пък и не ме разбират.. Само тя го прави, харесва ми да си говорим, с часове на сяк'ви теми.. Излиза ми се, довечера й обещах да идем на кино. А средата на август май ще идем на море, охх всичко зависи от решението ми в чужбина.. Поне ще имам време да осмисля всичко на спокойствие. Уравновесих се, тя ме успокои, нещо което не вярвах, че ще стане. Мисля, че решението е взето само трябва да остана сам и да помисля върху нещата. Дано я ощастливя, заслужава го.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами всъщност това не е чак толкова труден въпрос.Няма нужда да имаш кой знае какви ясновидски способности.Просто си представяш ситуацията,поставяш се в нея и си му отговаряш съвсем честно и искрено.Човека просто явно не е от тия дето биха те награбили на секундата без да ги интересува реакцията и емоциите ти.Може пък да решиш да го подкараш с някой голям гаечен ключ по главатаИ спрямо казаното от теб да реши дали има смисъл или няма да го прави.Все пак и мъжете не сме ясновидци и не можем да четем мисли.А някои гледаме в дадени ситуации да бъдем по внимателни.Не всеки е способен да се поддава единствено на емоцията и импулса в даденият момент и въобще да не му пука от последвалата реакция.
Иначе аз как се чувствам... Сякаш не особено добре.Коремът ми се е свил на топка.След една бурна и не чак толкова дълготрайна караница с баща ми да обърне малко внимание на другото ни малко коте дето прави линии след себе си преди да му е дошъл евентуално и неговият край преди да взима още други котета както се е наканил и след разни си обяснения за естествен подбор,баби и дядовци 30то левки за лекари дето няма да помогнат и безчувственост го раздвоих.Отиде до един комшия дето има котки е се разговориха едвали не с подсъзнателната мисъл оня понеже си е пияница да каже зарежи ги тия котки има и други.Котето пък отиде да се бие с неговите котки като по поръчка и той го посъветва да го води на ветеринар дето му е помогнал на кучето пак тук.Е не го водихме,но отидохме.Каза че било котешка хрема и била често срещана при малките котета.Започвала с теч от зад,после теч на очите докато изцедяла силите на котето и то умира.Сега ни даде някакъв антибиотик на хапчета за една седмица на ден по половин хапче,но пък на него пише че е за котки около 3 кг и да не се дава на подрастващи котки.А то милото е заприличало на мършляк от зад.Давахме му и за глисти и вчера беше искарало.Все още не е баш както трябва въпреки че е много активно.Но ще видим дали това ще подейства.Дано да успее.Та така.
А също и имам желанието тоя месец по бързо да свършва.Имам желанието също и другият месец да взима да свършва колкото се може по бързо...
Последно редактирано от Niakoitam : 07-25-2014 на 10:02
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Стъпка по стъпка започвам да изпълнявам целите си, най-важната от които е отново да влезна във форма, всичко върви както искам, като изключим настроението ми, което е повече от отвратително блякс.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Много мразя да греша в нещо и да си го призная след това, но той отново се оказа прав. xD
Научната фантастика не била чак толкова отвратителна за четене. Снощи по никое време ми връчи една книга от неговата библиотека и вече съм към края. Срам - не срам, после ще искам да ми препоръча още книги...
Много е хубаво да живееш с човек, който обича да чете толкова, колкото и ти! <3
Things will never be the same again. И к'во от т'ва?Говорете ми с половин уста, правете се, че не искате да казвате, вдигайте ми рамене! И к'во? Оправи ми се деня направо!
Музичка, още малко разкрасителни процедури и довечера отивам да си разходя красивия пърдялник из града. Дали само аз съм заменима?
Няма ник'ва смислена причина за т'ва, но тая усмивка не ми слиза от устата и се надявам да не спира поне за уикенда.
Денят мина страаааашно бързо. Видях се с всички, които исках, чух се с приятни за мен хора и най-важното - видях се с Него. Милото ми, болестта го поваля малко по малко. Много ми е жал за него, чудя се вече какво да измисля, за да му помогна. ;/
Някои хора ме объркват. На един казва "С нея съм", на друг казва "Разделихме се за известно време". Да се чуди човек на кое да вярва. Не че ме интересува де, част от мен се надява да е наистина толкова щастлив колкото показва.
И. е странна птица. Не мога да ги разбера тези неговите знаци. Все тая, мисля, че разговорът е минал добре. Или поне така изглежда.
лятото винаги ми е бил най-мъртвият сезон, мхф. поне излязох малко на въздух, ама чак да ревна в асансьора още не го очаквах :д не знам какво ми става, музиката в ушите ми единствено ме успокоява.. и той заминава за 10 дни, а не се сети днес дори и само да ми пише.. еми хубаво бе, ясно ми е, че не знача за него нищо, ама въпреки тва пак пусти надежди.
Отдавна не ми е било толко кеф... Жалко, че свърши...
Тази вечер е първата нощна смяна в живота ми, ще видим що за животно е туй. ;д
развълнувана, след два дни пътувам ;3 нямам търпениеее,не стига, че имам 5 дена само с него, но и нагласих нещата да се засечем с още приятели и ще си направим срещичка някоя вечер всички <3
малко се напрегнах днес, че не успях да запиша час при лекар преди да замина, а няма как да го направя през уикенда.. като се върна ще е явно, ще трябва да се измъкна от работа :\
но ми е много хубаво и спокойно, сега мисля да си сваля някоя книжка
Не ми говори, направо... Всичко ми е едно такова мега тъжно. Не разбирам -15 дена защо минаха така бързо? Аз... Много ми е тежко да го изпратя пак. Това не е честно. Инач другия пич за два дни плаж ми стана мега близък и още повече го заобичах. Сега пак една година евентуално няма да се виждаме, само фейсбук, защото следващата година ще е меееега тежка.
Е възмутена съм, честно. Каква тлъста майна ще му тегля като напускам...
Ааа, не знам, ако искаш мога да ти пратя теста на ЛС, да видиш за какво става дума. Мисля, че го пазя.
Он: Добре, решено е, като се върне ще се постарая да успеем да си поговорим насаме и да му кажа всичко което мисля. Така не мога да оставя нещата. Обявявам темата за приключена, поне за момента и спирам да мисля върху това!
И да, толкова ли не можа да ми дойде на време, сега пак ще ми прецака плановете. -.-
В любимата ми фаза когато ми е все тая почти за всичко.
2 от 2, лошо ли ми е?![]()
не на място, егото ми е засегнато и ще мачкам наред, трябва