.
Затворена тема
Страница 17 от 195 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 4861
    Повече от фен
    След по-малко от два месеца ме чакат осем изпита! Осем!
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain Виж мнението
    След по-малко от два месеца ме чакат осем изпита! Осем!
    горкото
    Мен пък ме чакат 15, плюс още 2 екстра подарък за шведски.
    Хах, кеф.

Стабилно си уча и ми е доволничко. Довечера ще си пусна филмче и туй то.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Вчера се поразходихме, хапнахме, видяхме се, приятничко. Само едно нещо пречеше, ама карай.
    И той ми е тъпаче на моменти, ама си го харесвам. И харесвам да се цупя, защото знам, че той го мрази хаха
    Довечера нощничка, а утре пак цял ден с котето
    BECAUSE I'M HAPPY
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

О, толкова съм доволна от живота в момента! Останаха по-малко от 2 седмици, а на всичкото отгоре ще хвана и най-прекрасното шоколадово събитие ever. Направо не мога да повярвам колко добре ми се подреждат нещата. Няма да успея да си изработя 80те часа и този месец, но вече не ме интересува, нали е последен и без това... Имам толкова много задачи за идващите 2 седмици, че не знам как ще успея да свърша всичко. А да не говорим, че и с блога трябва да наваксам. Поне като отида в Швейцария ще имам достатъчно материал
    И съвсем несвързано с всичко останало - горкичката котка Нямам търпение да й зарастне хубаво разреза, за да можем да й махнем тая гадна фуния от главата.

Супер фен Аватара на Jaune
    Нищо не е наред, но съм в прекрасно настроение. Ебаси. :Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Приятно изненадана.
    Направих част от курсовата, искам той да стане и да прочете нещата и да види дали съм действала правилно.
    Много искам да изляза и да се мотая навън, ама н-я-м-а. Проекти и точка!
    хахах, тъкмо пиша тук, минава някакъв през улицата и почва да крещи "fockin pidgin" и да гони гълъбите Всички са изкукали вече.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Сънят е хубаво нещо! ;33

Мега фен Аватара на SonataArctica
    It's hard for me to love myself right now

Чувствам се объркан и трябва да изясня някои неща. Хич не ме бива да водя дълги и сериозни разговори...

Edited: Много се развълнувах! Love щe е толкова прекрасна песен... Лириките на албума са страхотни! След 5 дена ще са най-великите 53 минути за последните 2 години.
    Последно редактирано от SonataArctica : 03-23-2014 на 16:01

Мега фен Аватара на pandabear
    всичко върви към дъното с пълна сила, но този път поне знам, че съм сама в това всичко и няма да повлека никого с мен.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прибрах се в София за нова доза лекции
    Починах си добре, а тая седмица се очертава натоварена,дано поне в сряда се случи случката и се позабавляваме!
    weee
    Обнадеждено ми е.
    maDamn

Град
    София, България
    Влюбено, грр. Много влюбено. Обожавам го в най-простата му, бяла тениска и усмивка на лицето. Разтапям се между пръстите му. Давя се в любовта и топлината му.

А не трябва. Ъх.

и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим
    арИ уе? :Д
    Разделени сме от ПРЕКАЛЕНО много време вече. Нищо не ми се вижда свято в момента. :Д
    Искам да го прегърна, да го целуна и да си мълчим само. Охххххххх...
    Захващам се с нещо, че да не мисля за утопични идилии.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Силно раздвоена. Искам да отида, но е твърде рано, твърде скоро. Или?

Наистина ли той избързва, или аз забавям нещата? Искам, но... ме е страх?? А няма от какво.

Мамка му.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Uum,..с една дума: ужасно!

Супер фен
    Град
    Germany
    Следващата седмица се надявам да мине колкото се може по-бързо,по другата се надявам да е по-добре.Гадно ми е щото е неделя...ама.

Град
    София, България
    Започваме седмицата с голяма чаша кафе и много мотивация и настроение! За цел имаме да сме щастливи и помеждудругото да покорим висшата математика и някой и друг предмет, хъх!

Приятна седмица на всички

Мега фен Аватара на xoxi
    Станах в 5 часа тази сутрин. Времето беше приятно, т.е. можех да си седя и по тениска на терасата, нямаше нужда да навличам зимното яке, докато си пия кафето. Яд ме беше, че станах толкова рано, но сега съм доволна. Супер освежаващо и зареждащо е да гледаш как градът се пробужда за нов ден. Позитивно ми е.

Страх ме е . Искам всичко да е наред сега като се замисля не се чувствам готова за подобно нещо.. Гърлото ми е възпалено и днес ще си дам добре почивка защото утре трябва да съм в отлично състояние . Надявам се медицинските да ми бъдат напълно наред и да няма разни проблеми .

Супер фен Аватара на Jaune
    Начи така не се бях размазвала от супер много време. Pure joy. Друго си е да прекараш време с човек, за когото си ама 100% убеден, че е на твоя страна винаги.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Гостуването мина кротко.Заровили сме томахавката,но не прекалено дълбоко.всеки един момент можем да я извадим и да се почнем пак.видяхме се с кумовете и ми се струва че се сближават още повече.той май осъзнава че остава сам и тя винаги ще е до него.тя пък е прекрасен човек.Успяхме да проведем такъв искрен и сериозен разговор.радвам се че точно двамата ще ни кумуват и много се надявам да се съберат.Стига са си играли на недостъпни.А и го дължим-все пак той ни събра нас с мъжа ми.напредваме с времето и на мен вече не ми се занимава с нищо.На работа си е същия кошмар.ще започна допълнителна работа на граждански договор да видим дали поне от там дали няма да изкарам малко парички.Имам нужда от обувки сега за пролетта,макар че ми се струва че още не е време да си прибирам ботите.както и да е,и дрехи ми трябват защото гардероба не е обновяван от доста време.И от козметика имам нужда,ама си чакам заплатата за декември.Тогава ще мисля за харчене.А като сметна колко пари можех да имам ако имах заплата всеки месец.поне осигуровките и стажа ми текат.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Страшно лошо ми започна деня и завършва добре. Доволен съм !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Темата за есето ми я дадоха преди 3 месеца, крайната дата е утре, аз започвам да го пиша днес. Не пропускам възможност да си го причиня това нещо, всеки път едно и също се повтаря.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Оххх много ми е променливо настроението, не знам и аз вече как съм иии все пак не е толкова лош ден, купих някои доста готини нещица.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Започваме седмицата с голяма чаша кафе и много мотивация и настроение! За цел имаме да сме щастливи и помеждудругото да покорим висшата математика и някой и друг предмет, хъх!

Приятна седмица на всички
    Защо не мога да съм толкова позитивна и радостна едни цели 24 часа, поне веднъж в живота си? Много ми е скапано, объркано и ме е страх.

Супер фен Аватара на djipsito
    не знам кво искам.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си