- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
След по-малко от два месеца ме чакат осем изпита! Осем!
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Вчера се поразходихме, хапнахме, видяхме се, приятничко. Само едно нещо пречеше, ама карай.
И той ми е тъпаче на моменти, ама си го харесвам. И харесвам да се цупя, защото знам, че той го мрази хаха
Довечера нощничка, а утре пак цял ден с котето
BECAUSE I'M HAPPY
О, толкова съм доволна от живота в момента! Останаха по-малко от 2 седмици, а на всичкото отгоре ще хвана и най-прекрасното шоколадово събитие ever. Направо не мога да повярвам колко добре ми се подреждат нещата. Няма да успея да си изработя 80те часа и този месец, но вече не ме интересува, нали е последен и без това... Имам толкова много задачи за идващите 2 седмици, че не знам как ще успея да свърша всичко. А да не говорим, че и с блога трябва да наваксам. Поне като отида в Швейцария ще имам достатъчно материал
И съвсем несвързано с всичко останало - горкичката коткаНямам търпение да й зарастне хубаво разреза, за да можем да й махнем тая гадна фуния от главата.
Нищо не е наред, но съм в прекрасно настроение. Ебаси. :Д
Приятно изненадана.
Направих част от курсовата, искам той да стане и да прочете нещата и да види дали съм действала правилно.
Много искам да изляза и да се мотая навън, ама н-я-м-а. Проекти и точка!
хахах, тъкмо пиша тук, минава някакъв през улицата и почва да крещи "fockin pidgin" и да гони гълъбитеВсички са изкукали вече.
It's hard for me to love myself right now
Чувствам се объркан и трябва да изясня някои неща. Хич не ме бива да водя дълги и сериозни разговори...
Edited: Много се развълнувах! Love щe е толкова прекрасна песен... Лириките на албума са страхотни! След 5 дена ще са най-великите 53 минути за последните 2 години.![]()
всичко върви към дъното с пълна сила, но този път поне знам, че съм сама в това всичко и няма да повлека никого с мен.
Прибрах се в София за нова доза лекции
Починах си добре, а тая седмица се очертава натоварена,дано поне в сряда се случи случката и се позабавляваме!
weee
Обнадеждено ми е.
maDamn
Влюбено, грр. Много влюбено. Обожавам го в най-простата му, бяла тениска и усмивка на лицето. Разтапям се между пръстите му. Давя се в любовта и топлината му.
А не трябва. Ъх.
и любовта ни сякаш е по-свята, защото трябва да се разделим
Силно раздвоена. Искам да отида, но е твърде рано, твърде скоро. Или?
Наистина ли той избързва, или аз забавям нещата? Искам, но... ме е страх?? А няма от какво.
Мамка му.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Uum,..с една дума: ужасно!
Следващата седмица се надявам да мине колкото се може по-бързо,по другата се надявам да е по-добре.Гадно ми е щото е неделя...ама.
Започваме седмицата с голяма чаша кафе и много мотивация и настроение! За цел имаме да сме щастливи и помеждудругото да покорим висшата математика и някой и друг предмет, хъх!
Приятна седмица на всички![]()
Станах в 5 часа тази сутрин. Времето беше приятно, т.е. можех да си седя и по тениска на терасата, нямаше нужда да навличам зимното яке, докато си пия кафето. Яд ме беше, че станах толкова рано, но сега съм доволна. Супер освежаващо и зареждащо е да гледаш как градът се пробужда за нов ден. Позитивно ми е.
Страх ме е . Искам всичко да е наред сега като се замисля не се чувствам готова за подобно нещо.. Гърлото ми е възпалено и днес ще си дам добре почивка защото утре трябва да съм в отлично състояние . Надявам се медицинските да ми бъдат напълно наред и да няма разни проблеми .
Начи така не се бях размазвала от супер много време. Pure joy. Друго си е да прекараш време с човек, за когото си ама 100% убеден, че е на твоя страна винаги.
Гостуването мина кротко.Заровили сме томахавката,но не прекалено дълбоко.всеки един момент можем да я извадим и да се почнем пак.видяхме се с кумовете и ми се струва че се сближават още повече.той май осъзнава че остава сам и тя винаги ще е до него.тя пък е прекрасен човек.Успяхме да проведем такъв искрен и сериозен разговор.радвам се че точно двамата ще ни кумуват и много се надявам да се съберат.Стига са си играли на недостъпни.А и го дължим-все пак той ни събра нас с мъжа ми.напредваме с времето и на мен вече не ми се занимава с нищо.На работа си е същия кошмар.ще започна допълнителна работа на граждански договор да видим дали поне от там дали няма да изкарам малко парички.Имам нужда от обувки сега за пролетта,макар че ми се струва че още не е време да си прибирам ботите.както и да е,и дрехи ми трябват защото гардероба не е обновяван от доста време.И от козметика имам нужда,ама си чакам заплатата за декември.Тогава ще мисля за харчене.А като сметна колко пари можех да имам ако имах заплата всеки месец.поне осигуровките и стажа ми текат.
Страшно лошо ми започна деня и завършва добре. Доволен съм !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Темата за есето ми я дадоха преди 3 месеца, крайната дата е утре, аз започвам да го пиша днес. Не пропускам възможност да си го причиня това нещо, всеки път едно и също се повтаря.
Оххх много ми е променливо настроението, не знам и аз вече как съмиии все пак не е толкова лош ден, купих някои доста готини нещица.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
не знам кво искам.
Първоначално написано от antifashionshit