- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Доколкото разбирам, и ти, и фъксмайл си имате интернет приятелчета. На мен относно това ми върви много - всеки, с когото си пиша редовно и като цяло ми се иска да видя, след по-малко от година има ходене я до моя град, я аз до неговия и се виждаме и всички са мега якички такива. :3333
хаха след вчерашния ден на рев, рязане и кризи днес се събудих с мега подутата долна устна нп
обаче пък попаднах на ебати печената негърка докторка, изписа ми противоалергични (че от кво пък ще направя алергия бе, вчера само някви цветенца дето пипах, ама се пак :о ) и сега чакам да спадне ха-ха поне това постресна малко наще и сестра ми, грр ще видят те кой ще обиждат, другият път наистина си хващам чантичката и няма да ме видят поне ден-два..
Това сигурно,защото не си попадала досега на хора като мен
На мен досега все ми върви на уговарянки за виждане...някога.Минават не толкова къси периоди от до около 3 години.И постепенно отношенията се размиват,размиват и се унищожават почти незабелязано поради ограничеността на действията в интернет.Един път свършиха и с як скандал де след около година.Наистина се надявам обаче този път тенденцията да е различна,защото някак въобще не ми се ще да изгубя и нея...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
искали са да ги шукаш ама ти се дърпаш
нормално е да има сърдити питки
Уморена. Ама от яката умора, след купонче. Нямам представа какво правя в момента. Т'ва или ще ме изстреля бързо, или ще се закопая много жестоко. Но сега ме кара да се чувствам добре и не смятам да спирам.
Честно ли?
Не мога да повярвам, че се оправдаваш със съдбата, че не сте се видели 2 години и половина. Бах тая съдба, много всемогъща била.
Пф, почивка за обяд и продължавам със статистиката. Агресивно настроена се чувствам.
Имам мускулна треска на дупето, поне от това съм доволна.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-27-2014 на 10:19
То не зависи от съдбата, а от теб и нея. Като решите да се видите - хоп и готово. Ако имах кола в ръцете, редовно щях да вися във Варна при моите си познати, че от там са баячко. За сега обаче се задоволявам само да минават при мен за бързо да се вждаме като съм на почивка в района.
Как ще се разболея точно сега? Утре правим един месец, а не съм сигурна дали ще можем да се видим. Много ми липсва, плановете ни за 31-ви се провалиха и не знам дали ще имаме скоро подобна възможност.
Искам да им кажем вече и да се приключва. Много се ядосах вчера като каза "По-добре го остави да отмине, със сигурност няма да трае дълго". Иска му се да не трае дълго.
Душичката ми, казах му, че съм вдигнала температура и съм си вкъщи вече и той отговори "Трябваше да ми звъннеш, щях да те закарам". <3 Чувства се виновен, чак ми е жал. ;/
Нямам си и на идея какво да му подаря, а имам по-малко от 24 часа да избера. ;/
Имам нужда да изчезна от тъпия си град за адски дълго време .. ако може и завинаги.
Омръзна ми винаги да се съобразявам къде ходя, защото нямам желание да наранявам чувствата на друг като го лъжа и не искам да се видя с него.
Гадно е, но с откровението ми някои хора страдат повече отколкото очаквам..
Чакам я тая почивка с нетърпение.. направо.. не знам. Силно се надявам да си изкараме яко!
Сдухано и тъжно ми е. И това ще ми мине ... надявам се по-скоро..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Направих първия плаж за тази година-наслушах и нагледах се отново на байганьовщина.
(ту мъч целулит и бременни мъже)
//хааа хеви метъл и голи бабички //
от нищото се стичат по 2-3 сълзички(ето пак)... е то май не е баш от нищото,а от както вчера попаднах в задръстване,причинено от катастрофа. Сега се ядосвам,че не си затворих очите. Дори и да се опитам да забравя гледката,на всеки 10-15 мин. чувам сирена на линейка.
Втора комедия си пускам...и ми е все по-ревливо.
Напоследък съм заместила учебниците с книгите,което е много безотговорно от моя страна.
Дадох си достатъчно почивка. Сега повече време за работа и по-малко за мисли.
малко ме мързи, но ще ходя да поразчистя двора и басейна. дано другата седмица времето да е окей ((((:
Снощи беше лудница, тотална разбивация.
Цял ден не мога да се "събера".
Тренировката на обяд само влоши нещата. Знаех си, че не трябва да започвам от днес, но пък нямаше какво друго да правя, освен да пълзя от леглото към дивана и обратно. Сега освен тежестта в главата и отпадналото състояние, имам и мускулна треска. И болки в корема, които нямат пък нищо общо с всичко останало...
Чувствам се като развалина.
Ми изчистих хладилника, че вътре миришеше на умрели катерички. Вярно че го ползваме заедно , ама не е мой и не би трябвало аз да се старая толкова, но както и да е. Дремнах следобяд, но пак ми е супер изморено. Утре пак трябва да ставам в 6, а сега да се къпя и да си събирам багажа. Искам почивка. Искам да е 13-и август и да си бия бири по пътя към Бургаско и да не ми пука. Писна ми от тъпата работа и недоспиване. Торбичките под очите ми ще стигнат до коленете вече. Добре че са измислили хайлайтърите.
И сестра ми има рожден ден след 2 дни, та ще е още по-голяма разправия и там с всичките баби и дядовци. Дано да ми дадат някой лев поне, че съвсем съм увиснала, щом и аванс се наложи да взимам...![]()
Е разбира се че е много всемогъща разбираш ли.Защото ние сме някакви дребни мравчици във тая Вселена.Чак да не повярваш,но в дадени периоди тя не е могла,а пък в други аз.Много трудно досещане нали?
Процесите при мен а и като цяло често не са баш така.
Това
Малко си противоречи с това
И аз нямам кола,няма и книжка,пък и да имам ще се притеснявам да карам,да даже и да не се притеснявах не съм самоубиец,че да карам с моето зрение и....и....и....и....няма да се впускам в повече подрбности.Някои неща на теория са много по-лесни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^Няма такова нещо като съдба. Както ти казаха, ти просто търсиш нещо, с което да се оправдаеш
//Днес бях събуден с бебешки рев в 4 сутринта. Хич не успях да се наспя. Деня ми започна криво, но сега всичко е тип-топ. Изморен съм и леко притеснен. Дано всичко бъде наред. Гледа ми се някое филмче, но не мога да реша кое.
Много ми е притеснено, милото ми то, толкова е болничко...Тази висока температура направо го съсипва, дано се оправи по-скоро.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Не може да е толкова отвратително просто, не може! Ако и утре не се видим, ще умра, честно. Как ще се разболея точно сега? Цял ден съм с 38 градуса температура, не ме свърта на едно място, а на всичкото отгоре се получава така, че шансът да не се видим на деня, в кой правим един месец, е ОГРОМЕН. Успях да измисля подарък с помощта на приятели, но ако не успея да го осъществя, всичките усилия ще са били напразно. ;/
едит: Чета разни "подигравки" и се чудя къде ми е бил умът?Чак ми е смешно, представи си.
![]()
Последно редактирано от Lilanda : 07-27-2014 на 18:37
^не отдавай чак такова голямо значение, само една дата е 'баси, гледай си здравето, мисля, че и той би трябвало да разбере положението.
ох откога не бях слушала мантри, просто така спокойно и хубаво ми стана.. оттокът ще спадне, няма къде да ходи, чувствам леко глад, но е хубаво поне един ден да не се трових с храни и напитки, надявам се, че ще се преборя с "дяволите" си и всичко ще е наред