- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Вманиачена кучка съм, бряях, и все пак виждам нещо в този си недостатък .:Д Преминавам целодневно в някакви състояния и мисли, осъзнавам се и въпреки това, пак заемам една част от мнението си за правилна..ахаха :Д
Искам нещо хубаво да ми се случи... ама не просто нещо, ами нещо по-конкретно
Не ми се чака
Не ми се вглъбява, а вече толкова съм се навила, толкова съм изпуснала нещата от контрол, а си бях обещала, че повече такива умишлени злодейства срещу себе си няма да правя...
ахахахахахах PinkPan7her наистина ли се палиш толкова сериозно за очевидна ирония и като цяло ебавка/провокация
Почвам да си мисля, че в тая държава нищо не е наред, викаш бърза помощ и ти казват, че няма да дойдат, нямам думи...
Слава богу нещата се разминаха, ами ако умираше, какво правим тогава... Както и да е, лягам да си почина, цяла нощ съм била дежурна.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
да си холерик майка
Ехе, и в в дневника вече се пише със свръхскорост.
По темата - обясних си доста неща. По-добре късно, отколкото никога, както казват.
*ако бях и учила повече, цена нямаше да имам
Хаха вече съм сигурен, че излъчвам някакви феромони дето са много любими на паяците. Замина тоя път през прозореца като е толкова нахален. Не е като да те "полази" мишка докато спиш ама все пак отново се почувствах специален хахах.
Умираме си от страх направо. Мен ме е клела една циганка/врачка и направо за едната бройка да я лежа.
Пууу, глей колко съм фатална!
Густо ми е такова без причина. Изследванията са наред, очертава се вкусно хапване, той е приказен, ученето си върви съвсем прилично, в сряда най-накрая съм на първа тренировка с инструктора, стори ми се, че се въодушеви, че не държа на 10-часово кардио 8 пъти в седмицата
Утре ще стискам палци за колоквиума му, че малко в лош момент се случва. Настройката му обаче е заразителна!
Доволно, бе.