.
Затворена тема
Страница 171 от 195 ПървиПърви ... 71121161167168169170171172173174175181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 251 до 4 275 от общо 4861
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И аз нямам кола,няма и книжка,пък и да имам ще се притеснявам да карам,да даже и да не се притеснявах не съм самоубиец,че да карам с моето зрение и....и....и....и....няма да се впускам в повече подрбности.Някои неща на теория са много по-лесни.
    То такива неща като влакове и автобуси не съществуват.

Он: И най-упорито не съм се отказала от идеята да ходя на рождения ден. От утре ще се тъпча с витамин С, пък да видим до къде ще го докарам. Все пак, при такава добра идея за подарък ще е жалко да не отида!
    Бааавно, малко по малко се захванах да чистя. Най-накрая. Ама като гледам колко ми остава за следващите дни, ми се плаче направо.
    Чакам той да се върне, та да си поговорим. Щеше да е много по-добре, ако поне знаех до кога е там, пък ся май се надявам да ми падне информация от небето. И се сетих, че и другият индивид ще се появи, та и с него трябва да се оправям, колкото и да не ми се иска. Meh.
    Задачи за следващата седмица: Да си напиша всичко неща, които трябва да питам инструктора; да си уговоря тренировка с него (евентуално); да обърна внимание на видеата; да си напиша ревютата (с малко късмет и мотивация може да стане и тази вечер, ама се съмнявам); да се захвана с информатика. Колко сладко.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оффф, искам хора да убивам, не мога....много ми се събра за последните дни...не харесвам хората...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    О боже, ахахах... Пендулум и дота с нея, аххахахах ;3
    Започна си татуса олигофренката тъпа, но к'во да се прави.. тя маже мен, а аз нея.. ;д
    Поне идеята е перфектна.. Ефирната ми тя.. А с таа обица колко е яка.. ;с
    И ся к'во утре на работа и двамата и после ДЪРВА баце, честно ако не работех в тази сфера не бих припарил до гората за да работя :С Ма кур.. утре разрешителни ще се пишат.. Поне Най-добрия ми фр се нави да я докара, ш тря му оставям ключовете, а как не искам.. тоо имбацил кара като психопат. ;с
    Бе ае к'во толкоз, ш му дам служебната, а аз ще се кача с аудито. От Ся до 1ви всеки ден ще ми се ебе мамето, а после от 13 нататък, та чак до октомври ;С
    Тя ме подкрепя.. Не искам да казвам голяма дума тук, но започва да ме отпуска, странно е ;д не искам а се поддавам и то силно.. Релаксвам с една дотичка и лягам.. чеее от утре работа и малкото ми свободно време, ще отива за нея, мбах а как не ми се напуска страната макар и за малко.. но .с ;с
    ХАШТАГ: ЯКО МИ Е НО ПРЕНАТОВАРЕНО :С ПОНЕ СЪМ ЩАСТЛИВ :С
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Как се получава мускулна треска точно там ?
    Обичайно с упражнения за седалище, в моя случай - с бягане и с тае бо, вероятно се дължи на ритниците там.
    Няма значение, доволно ми е!!

Някойтам, няма да се повтарям, милиони пъти съм ти казвала. Запознавала съм се с доста, как пък все съм намирала начин да се видим - дори когато съм била ученичка.

Мъничка тренировка днес, после рибка и вино. Идилия.
    За съжаление, симпатичният треньор не е на работа, когато аз искам да тренирам и ще си правя програмата при другия. Дано се сработим, че малко дъртичък и не в час ми изглежда.
    Уж ще си пишем, ама няма пак аз да пиша първа, аман, чувствам се досадна пък.

Мега фен Аватара на 102
    значи не си се шегувала за гъза лолололло

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обичайно с упражнения за седалище, в моя случай - с бягане и с тае бо, вероятно се дължи на ритниците там.
    Няма значение, доволно ми е!!

Някойтам, няма да се повтарям, милиони пъти съм ти казвала. Запознавала съм се с доста, как пък все съм намирала начин да се видим - дори когато съм била ученичка.

Мъничка тренировка днес, после рибка и вино. Идилия.
    За съжаление, симпатичният треньор не е на работа, когато аз искам да тренирам и ще си правя програмата при другия. Дано се сработим, че малко дъртичък и не в час ми изглежда.
    Уж ще си пишем, ама няма пак аз да пиша първа, аман, чувствам се досадна пък.
    Как пък реши, че симпатичният е много добър, пък тоя дето не те радва и е по възрастен не е в час ? Големи злета сте понякога.

En taro

Супер фен Аватара на leadyflame
    Вманиачена кучка съм, бряях, и все пак виждам нещо в този си недостатък .:Д Преминавам целодневно в някакви състояния и мисли, осъзнавам се и въпреки това, пак заемам една част от мнението си за правилна..ахаха :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Как пък реши, че симпатичният е много добър, пък тоя дето не те радва и е по възрастен не е в час ? Големи злета сте понякога.

En taro
    Ми, представи си, и двамата съм ги виждала, този дъртичкия даже всеки път.
    Като се разкарваш из залата с вид на "вятър ме вее на бял кон", не е трудно да си извадиш такъв извод.

Ти си зле, че нареждаш без да знаеш ситуацията.

Мега фен Аватара на 102
    нека чуем и неговото мнение
    /на дъртичкия

Супер фен Аватара на Jaune
    Искам нещо хубаво да ми се случи... ама не просто нещо, ами нещо по-конкретно
    Не ми се чака
    Не ми се вглъбява, а вече толкова съм се навила, толкова съм изпуснала нещата от контрол, а си бях обещала, че повече такива умишлени злодейства срещу себе си няма да правя...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Искам нещо хубаво да ми се случи... ама не просто нещо, ами нещо по-конкретно
    http://www.youtube.com/watch?v=_KS0yaluA8w

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Знам, че е с чувство за хумор, ама не съм на кеф и т'ва не ме сгрява мно

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Знам, че е с чувство за хумор, ама не съм на кеф и т'ва не ме сгрява мно
    не го мисли
    майната му

Ми, представи си, и двамата съм ги виждала, този дъртичкия даже всеки път.
    Като се разкарваш из залата с вид на "вятър ме вее на бял кон", не е трудно да си извадиш такъв извод.

Ти си зле, че нареждаш без да знаеш ситуацията.
    Аз не нареждам, а ти явно си правиш изводи от външен вид и действия, груба грешка.

Значи усещам нещо да ме лази по ръката - гледам паяк. Пускам го на земята да си пълзи, след 10 минути гледам пак ме лази, направо се чувствам неустоимо желан.
    Последно редактирано от draid : 07-27-2014 на 20:57

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз не нареждам, а ти явно си правиш изводи от външен вид и действия, груба грешка.
    О, прощавай, мисли ли трябва да чета?

Да ми кажеш, че съм зле, никак не е нареждане, нали? Моля ти се.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не, всички знаем, че добрите хора са красиви, а грозните са зли.
    Понякога не се усещаш, че пишеш такива тъпотии, с които може да ни убиеш от смях.

Да ми кажеш, че съм зле, никак не е нареждане, нали? Моля ти се.
    Приеми искрените ми извинения.
    /Сериозен съм/

Мега фен Аватара на 102
    искрените ми саболезнованиа

anonymous708973
    Guest
    Благодаря, Дрейд.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не, всички знаем, че добрите хора са красиви, а грозните са зли.
    Понякога не се усещаш, че пишеш такива тъпотии, с които може да ни убиеш от смях.
    Трай там ве, кой те е питал?
    Научи се да четеш. Не казах, че е некадърен или зъл (?!?!?!), а че МИ ИЗГЛЕЖДА НЕ В ЧАС. Това е впечатление, не присъда.
    Не съм сигурна доколко мирогледът му ще е разчупен. Със сигурност не може да се пуска по някоя усмивка или шега, което често разведрява обстановката, а младият вчера и девойката, която тренира при него, се спукаха да се смеят, че и си вършеха работата.

Ама тва ти е мн гладко мозъчето да си го обясниш, нали, трябваше да ти го сдъвча и изплюя като за малоумен.
    Бягай.

Мега фен Аватара на 102
    ахахахахахах PinkPan7her наистина ли се палиш толкова сериозно за очевидна ирония и като цяло ебавка/провокация

anonymous895156
    Guest
    да си холерик майка

Супер фен Аватара на paradosou
    Ехе, и в в дневника вече се пише със свръхскорост.
    По темата - обясних си доста неща. По-добре късно, отколкото никога, както казват.
    *ако бях и учила повече, цена нямаше да имам

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Трай там ве, кой те е питал?
    Научи се да четеш. Не казах, че е некадърен или зъл (?!?!?!), а че МИ ИЗГЛЕЖДА НЕ В ЧАС. Това е впечатление, не присъда.
    Не съм сигурна доколко мирогледът му ще е разчупен. Със сигурност не може да се пуска по някоя усмивка или шега, което често разведрява обстановката, а младият вчера и девойката, която тренира при него, се спукаха да се смеят, че и си вършеха работата.

Ама тва ти е мн гладко мозъчето да си го обясниш, нали, трябваше да ти го сдъвча и изплюя като за малоумен.
    Бягай.
    Съжалявам, но би ли го повторила по-разбираемо, като за идиот, все пак разговаряш с мен.

Мега фен Аватара на 102
    тука е чата брат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си