- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
То такива неща като влакове и автобуси не съществуват.
Он: И най-упорито не съм се отказала от идеята да ходя на рождения ден. От утре ще се тъпча с витамин С, пък да видим до къде ще го докарам. Все пак, при такава добра идея за подарък ще е жалко да не отида!
Бааавно, малко по малко се захванах да чистя. Най-накрая. Ама като гледам колко ми остава за следващите дни, ми се плаче направо.
Чакам той да се върне, та да си поговорим. Щеше да е много по-добре, ако поне знаех до кога е там, пък ся май се надявам да ми падне информация от небето. И се сетих, че и другият индивид ще се появи, та и с него трябва да се оправям, колкото и да не ми се иска. Meh.
Задачи за следващата седмица: Да си напиша всичко неща, които трябва да питам инструктора; да си уговоря тренировка с него (евентуално); да обърна внимание на видеата; да си напиша ревютата (с малко късмет и мотивация може да стане и тази вечер, ама се съмнявам); да се захвана с информатика. Колко сладко.
оффф, искам хора да убивам, не мога....много ми се събра за последните дни...не харесвам хората...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
О боже, ахахах... Пендулум и дота с нея, аххахахах ;3
Започна си татуса олигофренката тъпа, но к'во да се прави.. тя маже мен, а аз нея.. ;д
Поне идеята е перфектна.. Ефирната ми тя.. А с таа обица колко е яка.. ;с
И ся к'во утре на работа и двамата и после ДЪРВА баце, честно ако не работех в тази сфера не бих припарил до гората за да работя :С Ма кур.. утре разрешителни ще се пишат.. Поне Най-добрия ми фр се нави да я докара, ш тря му оставям ключовете, а как не искам.. тоо имбацил кара като психопат. ;с
Бе ае к'во толкоз, ш му дам служебната, а аз ще се кача с аудито. От Ся до 1ви всеки ден ще ми се ебе мамето, а после от 13 нататък, та чак до октомври ;С
Тя ме подкрепя.. Не искам да казвам голяма дума тук, но започва да ме отпуска, странно е ;д не искам а се поддавам и то силно.. Релаксвам с една дотичка и лягам.. чеее от утре работа и малкото ми свободно време, ще отива за нея, мбах а как не ми се напуска страната макар и за малко.. но .с ;с
ХАШТАГ: ЯКО МИ Е НО ПРЕНАТОВАРЕНО :С ПОНЕ СЪМ ЩАСТЛИВ :С
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Обичайно с упражнения за седалище, в моя случай - с бягане и с тае бо, вероятно се дължи на ритниците там.
Няма значение, доволно ми е!!
Някойтам, няма да се повтарям, милиони пъти съм ти казвала. Запознавала съм се с доста, как пък все съм намирала начин да се видим - дори когато съм била ученичка.
Мъничка тренировка днес, после рибка и вино. Идилия.
За съжаление, симпатичният треньор не е на работа, когато аз искам да тренирам и ще си правя програмата при другия. Дано се сработим, че малко дъртичък и не в час ми изглежда.
Уж ще си пишем, ама няма пак аз да пиша първа, аман, чувствам се досадна пък.
Вманиачена кучка съм, бряях, и все пак виждам нещо в този си недостатък .:Д Преминавам целодневно в някакви състояния и мисли, осъзнавам се и въпреки това, пак заемам една част от мнението си за правилна..ахаха :Д
Искам нещо хубаво да ми се случи... ама не просто нещо, ами нещо по-конкретно
Не ми се чака
Не ми се вглъбява, а вече толкова съм се навила, толкова съм изпуснала нещата от контрол, а си бях обещала, че повече такива умишлени злодейства срещу себе си няма да правя...
Последно редактирано от draid : 07-27-2014 на 20:57
Благодаря, Дрейд.
Трай там ве, кой те е питал?
Научи се да четеш. Не казах, че е некадърен или зъл (?!?!?!), а че МИ ИЗГЛЕЖДА НЕ В ЧАС. Това е впечатление, не присъда.
Не съм сигурна доколко мирогледът му ще е разчупен. Със сигурност не може да се пуска по някоя усмивка или шега, което често разведрява обстановката, а младият вчера и девойката, която тренира при него, се спукаха да се смеят, че и си вършеха работата.
Ама тва ти е мн гладко мозъчето да си го обясниш, нали, трябваше да ти го сдъвча и изплюя като за малоумен.
Бягай.
ахахахахахах PinkPan7her наистина ли се палиш толкова сериозно за очевидна ирония и като цяло ебавка/провокация
да си холерик майка
Ехе, и в в дневника вече се пише със свръхскорост.
По темата - обясних си доста неща. По-добре късно, отколкото никога, както казват.
*ако бях и учила повече, цена нямаше да имам