- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Жега ми е, лошо ми е, искам да си ходя, и не искам да ми пише тоя, а искам НЕГО. И да го оправдавам, и да не го оправдавам, тъпо се държи и т'ва е. Не се държиш така с човек, когото харесваш. "Ако исках да те режа..." Плс. Нали, не искам да те режа, ама по-скоро 'щото си ми онлайн зарибявка и не искам да си разваляме отношенията, а не щото имам някви реални чувства. И от горчив опит знам, че тия неща не се приказват по интернет. Ама аз все пак не допускам 1 и съща грешка 2 пъти, а поне 5-6-10 пъти... що се унижавам :Д
С нея си пaсвaме идеaлно ,и двете стрaдaме от липсa нa родителскa обич.Добре си прекaрaхме жзaедно
Имaм си и писмо и сърцето ми ще се пръсне,обожaвaм стaрaнието му дa бъде ромaнтичен мaкaрче му е трудно.Вярвaм ,че скоро ще си го гушнa и и ще впием езици жaдно.
Пътувaнето ми се отменя,но ми се отвaря стрaхотнa възможност.Много труд и сълзи ми струвaше ,но се спрaвих
Гърлото достa ме боли,ще си почивaм и ще треперя нaд Scandal ..
Хубaво ми е и влюбено.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 07-30-2014 на 11:29
чувствам се... освежена, един вид рестартирана:Д
само аз си знам как август ще го направя най-продуктивния месец и след него ще имам пиеса, 1 колаборативна, 1 основа за представление, гранде редакция и точка на 4-та, няколко разказа и твърде възможно - първи драфт за къс филм. +доволен запас публицистични текстове, ще бъда просто уау, усещам го.
и ще използвам заминаването на най-близкия си човек (НамбиПамби, ако бях хипи, щях да кажа: синхронизъм мъч?:Д), за да направя всичко, което иначе не бих. изобщо, да се осмелявам. честно, вече претръпнах към всичко и съм готова да се гавря с живота така, както той се е гаврил с мен:Д (муахахаххаха!)
хубав ден на всички! времето е сладоледено)))
Дали горят заедно зависи от вида на електрическата верига. Ако са свързани успоредно, не са зависими едно от друго. Ако са последователно обаче - кофти :д Ама не мисля, че някой изобщо ги свързва така.
Някой да ме поправи, ако греша, моля.
Намби, горе главата!
В Полицейската академия ли кандидатстваш?
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-30-2014 на 12:17
Честно-казано хич не ми е. Ама кажи-речи всичките горят заедно. :д
Иначе ми е мързеливо, но поне си пописателствах, имам идеи и чакам разни хора, защото те не могат да се осъществят само от един-единствено човек. Мисля да послушам думите му и да спра да асоциалствам за момента, пък и не съм виждала баба от събота.
Ина, по-скоро мисля че кандидатства в НХА, техните резултати излизат тия дни
Аз съм по-добре, видях се с приятелка и гаджето й, който е супер пич и не са от онези лигави двойки, които се гушкат и се държат за ръце постоянно. Мразя демонстрации и показности. А те са мега яките и много се радвам, че тя е от онези момичета, които успяват да съчетават всичко! Довечера може пак да се видим, би било яко.
Купих си мечтаната тениско-блузка, която не ми седи по мечтания начин, ама все пак е яка. Яд ме е че роклята е прозрачна и става само за плаж, иначе бих я носила и навън.
13 дни. Нямам търпение.
И започвам да мисля позитивно-Вселена, изпрати ми някой красив, висок и готин мъж, моля те![]()
Раздразнено и ядосано ми е. На себе си се ядосвам, ама май друг ще го отнесе. Мразя да правя така!
Е, не, край, КРАЙ КРАЙ КРАЙ КРАЙ КРАЙ. Много съм тъпа, ей!!!
Гадно е, когато илюзията ти бъде разбита...Поне те връща в реалността.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не кандидатствам на нито едно от двете места, които изброихте.Ама не ми се пише в темата да става обществено достояние, че ми е приятна анонимността.
![]()
Благодаря Ви иначе, момичета. Наистина съм афектирана и реагирам по-емоционално от необходимото, обаче ми идва в повече вече.
он: тъпия антибиотик ми оправи проблема, но ми докара обрив.Алергозанът не помага кой знае колко, тая гадория се разпростира и сърби, и то само по краката и едната ръка.
Думи нямам просто. Не мога да изляза, не мога да сядам нормално, не мога да спя нормално, супер много ме трови тва и супермегагигамного се дразня. Пфу. Не ми стигаха всичките батаци, ами сега и на крастава да приличам.
И да, познах, че ще ме мотае за нещата ми.Може да е почивка и да излиза с този и онзи, обаче не може да ми се обади , за да си взема, каквото имам у тях. Пак го хванах в движение и пак се почнаха оправданията как сега бил много зает, ама не знаел кога ще може, ама не знам си какво. Отказва да ми ги прати по куриер, щял да ми ги даде, да не съм се притеснявала.
Ай сиктир. "Когато на мен ми е удобно". Почивка е, има цялото време на света на разположение, толкова не може да си стегне гъза и да се обади в малкото време, в което си е у тях, щото явно му е много бурен социалния живот и не се задържа много вкъщи. Бях готова дупето да си закарам до у тях, само и само да си взема, каквото ми е необходимо, пък накрая... ядец. Ебахти номерата, ебахти придаването на важност.
Искам да ми мине тъпия обрив, да идва края на седмицата, да съм в списъка и бавно, но сигурно да почвам да си правя списък и да стягам багаж. МНОГО искам да ми се възнагради труда, но най-вече искам да се махна от този малоумен град и да започна от нулата.
ехааа, какъв ден само. трябваше да стана рано. за пръв път от доста време насам имах нещо за вършене. мотах се, опраих положението. после се тъпках с бати. въглехидратна кома :х
тъкмо се прибрах вкъщи тотално изморена, тела звънна: 'ааало', 'аре на басейн' и тъй като не мога да отказвам, се съгласих. вече тотално приличам на афро. скапана съм. и довечера пак. cool
Излочих половин литър кафе и пак не ми се оправя кръвното. Ще тупна някъде. Днес беше хубав ден, ползотворен. Има си и типичните за мен минуси, но в общата картинка е добре. Вчера беше толкова спонтанно и неочаквано.Много ме зарадва. Много добре ми се отрази.
И през по-смотани периоди съм минавала, но мисля,че виждам светлинката. Искам вече да се получи,опитвам и продължавам докато не стане.
Никой не е казал,че ще е лесно,ама ако е лесно не е интересно. Искам и малко да отида до вкъщи,ама май няма да ми се получи скоро това. Дейм.
ПС: Искам от манджичките на мама...<3
maDamn
Отдавна не бях печелил 2 турнира в един ден , не искам да си спомням дали е само щото не съм играл от много време. Вчера не пих на рождения ден , но днес ще пия сам. Чудя се дали толкова не ми е пукало или не съм очаквал да стане баш така. Или просто ми се е гледало сеир. Отново много неща са ми на главата....досадно. Брутално досадно.
^Баба ми и дядо ми преди няколко години празнуваха 60г, нашите 35г. Не виждам какво се впечатляваш.
От близо час си говоря сам, дано съседите не решат, че съм изперкал.
Уморен, но щастлив.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
усещам как с всеки нов месец си поставям по някоя и друга нова цел. и се осъзнавам, че великите промени в живота стават бавно, но сигурно. и това ме радва неимоверно много. вече пожънах първите резултати от емоционалното си съзряване. красота е. и голям кеф, да)))
ще ми се да правим повече неща, ще ми се да ми е по-планинско, но дъждовете не позволяват приключения из пирин засега. ще чакаме. може би през август ще имаме успех и с това.
иначе малката расте и само й се радваме (днес дори ме "спаси" от един пияница,муахахахаха);
много ми е хубаво в моменти, в които осъзнавам колко си обичам животеца♥
ей такова ми е:
облаците
са балончетата
които съдържат
мислите на всички
светулки
От събота никой не ме е гушкал. Толкова голяма нужда имам да заспя в нечии прегръдки, че не знам къде съм. ИСКАМИСКАМИСКАМИСКАМИСКАМ ИСКАМ шибана прегръдка.
Цяла година никой не се сеща за мен, но в момента, в който се изключа от facebook и skype за няколко дни, всички се сещат колко много им липсвам. Аз пък няма да отговоря, дори на баба ми, сетила се и тя, че има внуцида си разхожда кучето, да си излиза с приятелки и да не ме занимава.
Когато мъж ми върти женски(даже направо курвенски) номера ми става смешно. И доста тъжно. Все си мислех, че тая фаза с надцакването сме я минали, но уви. Нищо. Така се трупа житейски опит. Изучавайки богатия арсенал от селски пинизи на един, се научаваш да разпознаваш после краставите магарета отдалеч.
Поне такава философия се опитвам да прокарам. Гледам да го карам дзен, нищо че не ми се получава много-много. Слава на форума, на човека, създал темата, на ненормалната ми леля и на яката ми приятелка.
И да, малко кофти се чувствам, заболяха ме палците да ги стискам, че стискам за две неща - за моето следване и за море с оная лудата.Дано да намери време и финанси и да забегнем малко, че съм на ръба на нервна криза.
Да попечем дупетата, да пием коктейли, да си лафим по женски и да простеем - нищо не звучи по-добре! ^^
имам нужда да ги видя вече, да полафим както ние си можем. да хапнем цаца, да пием бира, да останем понощите на домашно плодово вино и сирене с подправки. те са единственото приятелско семейство, което не ме натоварва и много ми липсват.
развивам си теории какво е щастието и много се радвам, че си го имам и мога да го наблюдавам. :3 густо ми е на душицата.
преди няколко дни пак спасихме 3 заешки живота и дано няма повече проблеми с малките. направо изтръпвам, все на мен се случва да трябва да лекувам животни, meh. не може ли да са си щастливи, скокливи, игриви и безпроблемни? нищо, това ми дава поле за изява в новия блог.
бтв, някой тук да си води блог?
Вчера се наревах, днес ми се очертава женска вечер с едната хАверха и кафе с Кафето ми. И двете ги обичам мега много, не знам. Надявам се да мога да си попиша както си му е реда, че вече ставам нахална и да.
Правя си закуска и кафе, после душ, да събера багажа и се прибирам.
Обнадеждено ми е, че ще се видим, но не съм супер ентусиазирана.
Оставям чувствата си тук, до следващият път. Което няма да е скоро. Йей.
12 дни до началото на края хаха <3