.
Затворена тема
Страница 178 от 195 ПървиПърви ... 78128168174175176177178179180181182188 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 426 до 4 450 от общо 4861
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    SpiritInBlack, готово :р

Тъпо, боли ме гърло някакво, сама съм, криво ми е. Исках компания, пиеше ми се, тоя дъжд развали всичко, ама кво да се прави.
    Тъпо ми е, тъпо, тъпо, тъпо. Надявах се тук да се почувствам по-добре, ама уви. И съм гладна, а нямам нищо за ядене. Не искам да ходя до магазина, ще лягам.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на galaxy29
    трябва да ставам в 8, три часа, ама пък за щастие ;д

В момента е 8 и не съм лягала. Боли ме някъде от 5 вече много. Чувствам се толкова ужасно и му мрънкам, а преди това мрънках и на друг. Просто не искам да мисля вече, искам да рева докато спре да ме боли и заспя.
    Нещо е пристигнало и трябва да си го взема днес, дори не знам кое от всички неща. Може би единственото хубаво нещо, за което се сещам сега.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tori
    Кгато се събудиш и той ти е оспамил фейсбука. 200+ километра, а може и ми показва, че ме обича така, както никой друг не е. Много искам да ми е тук, на една ръка разстояние, и да го гушкам и мачкам. Да усещам присъствието му до мен. А аз снощи дори не успях да му кажа „Лека нощ“, защото заспах - с какво съм го заслужила? Нали не е нужно да плащам за всичкото това щастие? Нали завинаги ще останем влюбени? Нали... никога няма да съм сама поради някаква причина?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Хм... За пореден път разбирам каква добра актриса съм. Да се чувстваш така, сякаш си способна да го убиеш, а в същото време да демонстрираш добро настроение и разбиране... Ама си обещах никакви излишни нерви и драми повече. Не бях drama queen, няма и да стана, въпреки че натам се бях насочила. Ще си се върна пак на старата позиция, бях си голям пич и не мрънках никога. Е, това не значи, че ще спра да си мрънкам в тая тема, де. То иначе няма къде другаде.
    Купих си уникални неща и съм доволна. Пътуването за уикенда се очертава забавно, партито - също. Бях поспряла с тия неща, но...и това ще променя. Бях забравила, че съм забавна и лъчезарна и, че винаги съм душата на компанията. Вече нямам търпение да тръгнеееем. Като си познавам хората, с които ще ходя, знам, че ще е много яко. Поне се надявам, де. Дано не се прецака нещо.
    I`m trying to make your dreams come true...

Петък, не ми се работи, братовчедката ме зарадва, като каза че другата седмица ще ни дойде на гости Утре ще се пие с брата, ........ абе очертават се много интересни седмици

Една приятелка се върна от Англия, един приятел се прибира от София утре, събираме се малко по малко

Мега фен Аватара на Colouring
    Днес е толкова тъжен ден! Първи! Скръбно тъжен. А аз само се ядосвам заради моя глупак. Tъжна съм не за това, за което трябва да ми е тъжно, сиреч този ден за мен, а за няк'ви пълни глупости. Знам, че ще се сдобрим, знам, че е за ден-два най-много, обаче... няма пък да съм първа отново. Ще чакам той да ме потърси, той да ми се извини (да, да.. от мъртвец писмо по-добре), той.. Ебаси, не мисля, че overreact-вам чак толкова.

Кaк можaх дa стaнa толковa късно голям срaм 11 е.
    Отново ме очaквa хубaв ден,прекрaсно ми е в неговaтa къщa ухaе ми нa него и е ужaсно възбуждaщо.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Вече няма да подценявам предчувствието си, знаех си че ще стане нещо и то е станало точно тогава, като го почувствах. Егати.. никакво съвпадение не е, ама ще кажеш съм знаела. Интересно ми е дали ще ми каже какво точно е станало. Днес се връща и мда.. Ще бъде много тъпо ако излъже.
    Днес пък тя заминава, ще ми бъде тъжно. Ще си направим поне едно #селфи, хаха. <3
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    Така ми чете мислите и желанията, че е напълно плашещо! Изпитвам желание да легна по гръб, да навиря крайници във всички посоки и да се оставя да ме галят по коремчето и зад ушите, честно.

Обядвам набързо вкусотийка и захващам пак ученето! После една тренировка и вечерта се проскам да чета с чувство за изпълнен дълг!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Юли месец свърши. Сега се надявам и Август месец да вземе да свърши много бързо и безаварийно.А след това...след това мисля че наистина вече идва времето да достигна и крайната точка на коридора (метафора от един мой сън) и каквото е писано туй ще стане.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на paradosou
    Nah. Психологията е супер необятна наука. Самопредизвиквам се да навляза истински в нея!

//А, и определено е приятно да си преглеждаш старите вече позабравени текстови файлове. Натъкнах се на страшни попадения .

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Не мога да повярвам, че ще съм шаферка. Странно ми е, но се радвам.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ей в такива моменти осъзнавам колко е яко да живееш сам!
    Приключвам с тортата за закуска и изчезвам на работа. Последен ден!

пффффф пак жълт код, 89 литра не е зле...ако наистина утре се оправи а другата седмица пак стане лошо страаашен рожден ден ще бъде

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    трябва да престана да мисля. явно е вредно. имам нужда от водка. от солидно количество водка. отвратителната ми памет не помни кога за последно съм се отпускала благодарение на вълшебната течност. и сееексс. неделя ( :

Супер фен Аватара на Jaune
    :ОООО

Мега фен Аватара на babity
    Баси, надебеляла съм. Човек два дни да яде и на третия вече трупа. Възмутена съм!

Супер много ми се спинка. Ама първо да ме... и после.
    Мно'о ги мразя тия хави с мъкненето на багаж. Пак съм кат' охлюв, а уж отивам да пийнем по нещо.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Какъв е шансът веднъж да тръгна за Бургас и да попадна точно на него? Като видях регистрацията на колата, си помислих, че може да е той, но не очаквах наистина да е. Малко странно ми се стори, че дори не ме отрази, макар че и аз не го отразих особено. Всъщност не съм сигурна дали въобще ме позна, след като се боядисах изглеждам много по-различно.

"Утре идват К. и майка му. Ще ме карат да ходим на плааааж..". Хаха милият. Ако не ми беше брат и не го познавах, щях да го съжаля. Толкова се радвам, че мога да си го виждам всеки ден отново. Мрънкалото ми то. <3

Мега фен Аватара на Colouring
    Поуспокоих се. Сутринта ми беше доста криво, но след това малко по малко ми се оправи горе-долу настроението. С него също се изясних. За толкова много време сме се карали супер малко пъти, даже караници не мога да ги нарека, а дребни свади. Ама като ми кипне, хич не пестя, особено като знам, че аз съм правата. Той обаче го дава едно спокойно и лежерно.. Нищо, всичко си е наред сега. Само дето днеска няма да се видим, а ще излезна с една съученичка.
    Иначе честит ви интернационален ден на бирата. Аз мисля да празнувам.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    държи се като лято
    ходи като дъжд
    а как само танцува

разпиляна в дните си
    и в косите си
    и няма часовник
    календар или фиба
    които да я променят

държи се като лято
    и нямаш място
    с облаците си
    до нея.
    (Августин Господинов)

Всичко е чудесно, подрежда се идеално, толкова съм щастлива. <3 Но ми стана много тъжно, че не сподели радостта ми. Че очаквах едно, а получих друго. Нищо. Време е да се излекувам. И да се науча как се живее без него.
    Животът е прекрасен и имам повод да празнувам. Друг път ще тъгувам и друг път ще се наплача. Сега ще се уча да съм щастлива.

anonymous708973
    Guest
    Бяга ми таз поезия нещо. Наречете ме прагматична, ама как една фиба ще те промени, никак не ми е ясно. :д

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Понякога този въпрос много ме затруднява. Бах му и женската природа.
    Не знам как се чувствам, но поне знам какво ми се прави - играе ми се монополи.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на Dagichka
    цял ден с нееея, с моята половинка! <3 обичам го тва същество, като заговори за нещо с тия ококорени сиво-зелени-сиви очи направо ми пълни душата! толкова е.. непосредствена, истинска :Д написах и писмото и го скрих под бюрото и, дано само го намери.
    все още ми е доста.. тъпо, че той не се сеща за мен, но вече.. започва да ми става все тая (досега да се бях панирала, че кво ли не му се е случило и затова не пише, но трети път да му звъня от скрити номера за да видя жив ли е, умрял ли е- не!)
    нов месец е, нов откъс от време, пък ще видим какво ще ми поднесе

Стара, чувствам се стара, къде отидоха последните 2-3 години. Сякаш наскоро бях на записване в училище, взех си програмата за срока... и сега изведнъж са минали 3 години и брат ми вече е 9ти клас, днес бях с него да се записва. За първи път влезнах в сградата, откакто съм завършила. Всичко е както преди, но и е толкова променено. Бившите ми учители все още ме помнят
    Липсва ми това време, но не и ставането в 5:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си