- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Спи ми се дзверски и говоря глупости повече от обикновено...
Днес излязох от вкъщи. НАПРЕДЪК. Говорих с хора. ДРАСВАЙТЕ! Аз... такова... то... Абе нямам идея кво, мина ми и вече не съм му сърдита, щото да. Беше приятно да го видя, поне две седмици минаха от последния път и филмите за ланкане бяха много, само време не ни стигна. Дано идеята да си стане както я планираме и да успеем да се съберем, щото отдавна не е правено.
Малко се обидих като се нацупи, защото се опитах да му покажа нещо мило, а още повече като каза, че влизам тук заради нещо започващо с *, но все пак не смятам да го правя на въпрос. Мисля, че е по-добре така.
Отвикнал съм от този климат и всеки път като се прибера жегата и влажния въздух стабилно ме морят. Ще ми трябват 2-3 дни да се ре-аклиматизирам.
Очертава се интересна седмица.
Welcome to the Jungle...
продуктивен ден си беше днес, вдъхновена и плодотворна по дизайнерски си бях.
че и на мани й хареса банера ♥☼ това си е постижение. познавам я от 2-3 дни, а вече успявам да й нацеля вкуса. чак се възгордях в един момент, ама бързо ми мина, хахаха:ДДД
ще ми се по-скоро да се оправи времето. ще ми се планина, палатка и хамак!
доволно нахранена и не толкова доволно уморена.
време е да ми се случват хубави неща.
да, това.
Мрaзя я,крaй твa беше
Не стaвa зa мaйкa,спирaм всякaкви отношения с нея
Писнa ми дa ми трови животa.Дa плaчa зaрaди нея
Мале, какъв филм бяхме във вторник!Една дума - епично!
Вчера ме бяха налегнали някакви мисли посред нощта, ама до такава степен да не знам как се чувствам не ми се е случвало. Ама буквално да не знам.Просто абсолютна каша, нито да ми е гадно, нито да ми е радостно, нито просто да ми е безразлично, защото си усещах някакво напрежение, въпреки че го игнорирах в началото. Нооо да кажем, че е било страничен ефект от деня. Пък и си поопресних мислите. Абе, положително си извлякох от ситуацията. Сетих се за него, навих се да му звънна (и толкова се изкушавах да го направя веднага, т.е. към 3 през нощта, но поне сподавих на време тези желания
). И да, поне знам, че просто е било недоразумение, а на мен какви ми се въртяха в главата вече. Само си се чудя от к'ъв зор не му се обадих по-рано, той телефонът не хапе, ама айде, по-добре късно отколкото никога. Иии нямам търпение да се върне, та да се видим и да си почина мааалко от всичко.
Бях сигурна, че те ще ми пишат. Ама май по-добре така, че "страничните ефекти" нещо не ме кефят.Точно сега искам ума си бистър и без летаргични и меланхолични настроения.
А с него трябва да поговоря сериозно, репертоар си измислих даже, сега само трябва да се навия да му го кажа, все пак не мога вечно да го игнорирам. И с другия трябва да си говоря, колкото и далечни да ми се струват вече събитията и да не ми се занимава, но трябва. Пф, ама поне да знаех кога се връща, пък то така... -.-
Последно редактирано от mayaaa : 08-01-2014 на 22:21
Бях права за предчувствието - никога не подценявайте 6-тото чувство на една жена.
Бясна съм му, бих го утрепала ако нямахме кръвна връзка.
Звъня ми 100 пъти, благодарна съм за загрижеността. Утре ще се видим и ще му кажа квото е станало.
Супер яката вечер, пиянства, запознанства, бъзици - е това ми трябваше!
*сън*
Пийнах си порядъчно, омесих няколко вида алкохол, но въпреки това не ми липсва, дори на полупияна глава. Изумена съм от себе си, най-сетне здрав разум. Мисля да похапна нещо сладко и после да спя, че стана късно. Утре трябва да стана по-навреме да си оправя ноктите, че на нищо вече не приличат. И да не забравя да пия хапче преди лягане, че утре не искам пак да мразя света заради лошия махмурлук.
Още не мога да се нарадвам за ви'ШУтУ. Поне знам, че е възможно най-доброто за мен, точно каквото и където исках. Най-сетне и за мен лятото започва.![]()
Искам нова работа.
И да заспя.
Всичките са супер сладки, да видим дали ще се получи нещо.
3 часа е, пълна съм с енергия, а трябва да стана в 7, мамка му. Не трябваше да пия Редбул по никое време, сега ще си будувам сама.
Пускам 7 години в Тибет, да видим Брад Пит какви ги е вършил на млади години,,
Искам нова работа.
И да заспя.
Всичките са супер сладки, да видим дали ще се получи нещо.
3 часа е, пълна съм с енергия, а трябва да стана в 7, мамка му. Не трябваше да пия Редбул по никое време, сега ще си будувам сама.
Пускам 7 години в Тибет, да видим Брад Пит какви ги е вършил на млади години,,
Толкова съмнения... Пълна съм с емоции. Една много силна вечер. Затвърди точно толкова, колкото разклати. Все едно си видях бъдещето. Кофти равносметка. Броус бифор хоус не е завинаги, както нищо друго в живота. Скоро ще трябва да избера, отдалече така, нищо че е рано... Скоро, но с времето си. Сега отказвам да мисля задълбочено. Искам само да усещам. Поне до края на лятото. Не искам да ме пуска. И на първо четене е много добро стечение на обстоятелствата. В момента бих искала само да спя в ръцете му.
Часът е 4 без 20, на работа съм след има няма 3 часа. В главата ми е мисловъртеж, много рязко откликвам, после съжалявам. Отношение... къде остана то!? Защо променят се така нещата, аз ли ги усещам интензивно, къде е мястото ми и има ли там отделено такова... Емоционалната отдалеченост- трън в палеца, вървиш ама накуцваш, болезнени стъпки. Трудно вадяем... как да е, утре след смяната ще го ударя на почивка, малко море да видя, бири студени, аромат на пясък и глъчка от весели хора.
Май вчера не съм била само аз с философските размисли над живота посред нощ!
Добро утро! Аз вече се изкъпах , сега ще пия едно бързо кафе и отивам на работа, че едната се успала и ме искали по-рано. Няма да си давам много зор де, но ще видим.
Какъв е шансът да ме събудят в 8:30 сутринта в събота? Дори не знаех, че има някой, който да работи по това време тук. Уф, лягам отново. Пак ми е зле и ме боли.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
навън е слънчево и приятно, така че и аз съм добре :3
как може да сънувам такива работи, че и толкова реални хаха сякаш усетих целувката, беше пфффф. ама кой ли беше тоз?
май полудявам просто, доволно при това :д дано майка ми се оправи, неприятно е така, та и точно ден преди рождения и ден.. вчера се освиних със сладко и ми стана виновно за тялото ми, утре май пак ще се повтори същото, слаба воля имам..
и не само за сладкото, като се замисля за него и..
Започват да ме завладяват някакви кофти мисли, трябва да се поразведря.
Welcome to the Jungle...
Пак ядове от сутринта. Да му таковам таковата. Омръзна ми от досадни, нечистоплътни и нехигиенични колеги. Омръзна ми! Веднъж да ѝ се наложи да си изчисти мястото и ще ми омрънка света. Че и блъска чаши, ще счупи нещо още малко. Много ме изнерви, следващият път ще ѝ е последен..
Последно редактирано от Lilanda : 08-02-2014 на 20:53
Изнервена. И уплашена. И от двете, по много. Дано довечера се получат нещата.
Добро утро. Ама кое му е доброто? Спах десет часа и се чувствам прегазена с шибан танк, всичко ме боли и ми е изтръпнало. До сега трябваше да спре да ръчка тая ръка, стига вече... Обмислям да се върна за още малко в леглото и да се правя, че не съм ставала.
Снощи беше много яко с тия светкавици. Ние сме се събрали в парка, а около нас всичко гърми и трещи. Иначе доволно късно се прибрах, хубаво, че той ме изпрати, че ми падна ченето на какво бях свидетел почти пред нас. Леле, ужас, 'баси квартала!
Днеска пак е мрачно. Чудя се какви филми да тегля, че довечера ще си правим маратон.