.
Затворена тема
Страница 179 от 195 ПървиПърви ... 79129169175176177178179180181182183189 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 451 до 4 475 от общо 4861
    Мега фен Аватара на an7raks
    Спи ми се дзверски и говоря глупости повече от обикновено...

Мега фен Аватара на tori
    Днес излязох от вкъщи. НАПРЕДЪК. Говорих с хора. ДРАСВАЙТЕ! Аз... такова... то... Абе нямам идея кво, мина ми и вече не съм му сърдита, щото да. Беше приятно да го видя, поне две седмици минаха от последния път и филмите за ланкане бяха много, само време не ни стигна. Дано идеята да си стане както я планираме и да успеем да се съберем, щото отдавна не е правено.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Малко се обидих като се нацупи, защото се опитах да му покажа нещо мило, а още повече като каза, че влизам тук заради нещо започващо с *, но все пак не смятам да го правя на въпрос. Мисля, че е по-добре така.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Отвикнал съм от този климат и всеки път като се прибера жегата и влажния въздух стабилно ме морят. Ще ми трябват 2-3 дни да се ре-аклиматизирам.

Очертава се интересна седмица.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    продуктивен ден си беше днес, вдъхновена и плодотворна по дизайнерски си бях.
    че и на мани й хареса банера ♥☼ това си е постижение. познавам я от 2-3 дни, а вече успявам да й нацеля вкуса. чак се възгордях в един момент, ама бързо ми мина, хахаха:ДДД
    ще ми се по-скоро да се оправи времето. ще ми се планина, палатка и хамак!

Мега фен Аватара на Blab
    доволно нахранена и не толкова доволно уморена.
    време е да ми се случват хубави неща.
    да, това.

Мрaзя я,крaй твa беше
    Не стaвa зa мaйкa,спирaм всякaкви отношения с нея
    Писнa ми дa ми трови животa.Дa плaчa зaрaди нея

Супер фен Аватара на leadyflame
    Еми, нямам късмет и това е.....

Супер фен Аватара на mayaaa
    Мале, какъв филм бяхме във вторник! Една дума - епично!
    Вчера ме бяха налегнали някакви мисли посред нощта, ама до такава степен да не знам как се чувствам не ми се е случвало. Ама буквално да не знам. Просто абсолютна каша, нито да ми е гадно, нито да ми е радостно, нито просто да ми е безразлично, защото си усещах някакво напрежение, въпреки че го игнорирах в началото. Нооо да кажем, че е било страничен ефект от деня. Пък и си поопресних мислите. Абе, положително си извлякох от ситуацията. Сетих се за него, навих се да му звънна (и толкова се изкушавах да го направя веднага, т.е. към 3 през нощта, но поне сподавих на време тези желания ). И да, поне знам, че просто е било недоразумение, а на мен какви ми се въртяха в главата вече. Само си се чудя от к'ъв зор не му се обадих по-рано, той телефонът не хапе, ама айде, по-добре късно отколкото никога. Иии нямам търпение да се върне, та да се видим и да си почина мааалко от всичко.
    Бях сигурна, че те ще ми пишат. Ама май по-добре така, че "страничните ефекти" нещо не ме кефят. Точно сега искам ума си бистър и без летаргични и меланхолични настроения.
    А с него трябва да поговоря сериозно, репертоар си измислих даже, сега само трябва да се навия да му го кажа, все пак не мога вечно да го игнорирам. И с другия трябва да си говоря, колкото и далечни да ми се струват вече събитията и да не ми се занимава, но трябва. Пф, ама поне да знаех кога се връща, пък то така... -.-
    Последно редактирано от mayaaa : 08-01-2014 на 22:21

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Бях права за предчувствието - никога не подценявайте 6-тото чувство на една жена.

Бясна съм му, бих го утрепала ако нямахме кръвна връзка.

Звъня ми 100 пъти, благодарна съм за загрижеността. Утре ще се видим и ще му кажа квото е станало.

Супер яката вечер, пиянства, запознанства, бъзици - е това ми трябваше!
    *сън*

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Пийнах си порядъчно, омесих няколко вида алкохол, но въпреки това не ми липсва, дори на полупияна глава. Изумена съм от себе си, най-сетне здрав разум. Мисля да похапна нещо сладко и после да спя, че стана късно. Утре трябва да стана по-навреме да си оправя ноктите, че на нищо вече не приличат. И да не забравя да пия хапче преди лягане, че утре не искам пак да мразя света заради лошия махмурлук.
    Още не мога да се нарадвам за ви'ШУтУ. Поне знам, че е възможно най-доброто за мен, точно каквото и където исках. Най-сетне и за мен лятото започва.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Искам нова работа.
    И да заспя.
    Всичките са супер сладки, да видим дали ще се получи нещо.
    3 часа е, пълна съм с енергия, а трябва да стана в 7, мамка му. Не трябваше да пия Редбул по никое време, сега ще си будувам сама.
    Пускам 7 години в Тибет, да видим Брад Пит какви ги е вършил на млади години,,
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Heaven
    Искам нова работа.
    И да заспя.
    Всичките са супер сладки, да видим дали ще се получи нещо.
    3 часа е, пълна съм с енергия, а трябва да стана в 7, мамка му. Не трябваше да пия Редбул по никое време, сега ще си будувам сама.
    Пускам 7 години в Тибет, да видим Брад Пит какви ги е вършил на млади години,,

Мега фен Аватара на babity
    Толкова съмнения... Пълна съм с емоции. Една много силна вечер. Затвърди точно толкова, колкото разклати. Все едно си видях бъдещето. Кофти равносметка. Броус бифор хоус не е завинаги, както нищо друго в живота. Скоро ще трябва да избера, отдалече така, нищо че е рано... Скоро, но с времето си. Сега отказвам да мисля задълбочено. Искам само да усещам. Поне до края на лятото. Не искам да ме пуска. И на първо четене е много добро стечение на обстоятелствата. В момента бих искала само да спя в ръцете му.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Часът е 4 без 20, на работа съм след има няма 3 часа. В главата ми е мисловъртеж, много рязко откликвам, после съжалявам. Отношение... къде остана то!? Защо променят се така нещата, аз ли ги усещам интензивно, къде е мястото ми и има ли там отделено такова... Емоционалната отдалеченост- трън в палеца, вървиш ама накуцваш, болезнени стъпки. Трудно вадяем... как да е, утре след смяната ще го ударя на почивка, малко море да видя, бири студени, аромат на пясък и глъчка от весели хора.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    трябва да ставам в 8, три часа, ама пък за щастие ;д
    същото, но в 9 и този път наистина, вчера отложих до 11, че да имам шест часа сън :д
    оф, кога ще си оправиш режима, съсухрен домат такъв

Град
    Heaven
    Май вчера не съм била само аз с философските размисли над живота посред нощ!
    Добро утро! Аз вече се изкъпах , сега ще пия едно бързо кафе и отивам на работа, че едната се успала и ме искали по-рано. Няма да си давам много зор де, но ще видим.

Сaмо месец остaнa..

Какъв е шансът да ме събудят в 8:30 сутринта в събота? Дори не знаех, че има някой, който да работи по това време тук. Уф, лягам отново. Пак ми е зле и ме боли.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Dagichka
    навън е слънчево и приятно, така че и аз съм добре :3
    как може да сънувам такива работи, че и толкова реални хаха сякаш усетих целувката, беше пфффф. ама кой ли беше тоз?
    май полудявам просто, доволно при това :д дано майка ми се оправи, неприятно е така, та и точно ден преди рождения и ден.. вчера се освиних със сладко и ми стана виновно за тялото ми, утре май пак ще се повтори същото, слаба воля имам..
    и не само за сладкото, като се замисля за него и..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Започват да ме завладяват някакви кофти мисли, трябва да се поразведря.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Пак ядове от сутринта. Да му таковам таковата. Омръзна ми от досадни, нечистоплътни и нехигиенични колеги. Омръзна ми! Веднъж да ѝ се наложи да си изчисти мястото и ще ми омрънка света. Че и блъска чаши, ще счупи нещо още малко. Много ме изнерви, следващият път ще ѝ е последен..
    Последно редактирано от Lilanda : 08-02-2014 на 20:53

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изнервена. И уплашена. И от двете, по много. Дано довечера се получат нещата.

Мега фен Аватара на tori
    Добро утро. Ама кое му е доброто? Спах десет часа и се чувствам прегазена с шибан танк, всичко ме боли и ми е изтръпнало. До сега трябваше да спре да ръчка тая ръка, стига вече... Обмислям да се върна за още малко в леглото и да се правя, че не съм ставала.

Мега фен Аватара на Colouring
    Снощи беше много яко с тия светкавици. Ние сме се събрали в парка, а около нас всичко гърми и трещи. Иначе доволно късно се прибрах, хубаво, че той ме изпрати, че ми падна ченето на какво бях свидетел почти пред нас. Леле, ужас, 'баси квартала!
    Днеска пак е мрачно. Чудя се какви филми да тегля, че довечера ще си правим маратон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си