- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Супер се чувствам.След един един заминавам за Германия, а тази вечер ни чака як запой с приятелите за чао.![]()
![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Деня ми мина добре:
станах рано, бягах, направих си упражненията сутринта, хапнах, ходих до университета, печах се на слънчице, бях обградена с приятни хора, хапвах с приятна компания на приятно място и имахме интересен разговор, видях приятни хора, говорихме си, заредиха ме положително, гледахме мач под слънчевите лъчисмяхме се.. времето мина бързо, не мога да се оплача.
И въпреки всичко пак ми е страшно празно, страшно празнооо,
докато стоях в лекция и само като си припомних и очите ми се напълниха със сълзи,
знам че трябва да спра да плача и да не ми пука,
но нищо не ме радва така, как да се откажа,
липсва ми,.......
той сам каза, че иска да му пиша от време на време да се сещам за него....
обаче нещо ме спира, искам той да се сеща, имаме голяма гордост и двамата, която не ни позволява да върнем някъде от където сме си тръгнали вече....това е проблема според мен.
той да ме търси, като преди, той ме заряза не аз него...но въпреки това ми идва да отида до тях и да му се хвърля отгоре и да си поговорим приятелски, както преди (не беше приятелски,но все пак :д)
Последно редактирано от Wwwooow : 03-24-2014 на 15:36
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Той те е зарязал, но той иска ти да му пишеш?!
Сериозно? Що за садизъм, що за безочие?!
Кураж ти пожелавам иначе!
Добре ми е, като никога бях суперсъсредоточена в лекциите. Барем взема и да загрявам по статистика, ехеее, цена няма да имам. Отивам сега да ме изпотят едно хубаво и после на рожден ден! Нямам търпение за пътешествийцето. Мухих.
Леко и позитивно ми е. Хубав не натоварващ понеделник. Дано и остатъкът от седмицата е такъв.
Раздвоението ми си остава. Не знам какво искам.
Но знам какво не искам. И това е нещо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
не е зле , не е зле , но може и още.
искам да изям цялото сладко на света , а не трябва.
Лелеее колко яка психоложка имаме..Нищо не можела да направи..Йее..^^ И не е като да се случваш за пръв път..
Цял ден бях суууупер сдухана..Много тъпо ми стана като разбрах, а още по-тъпо ми стана като разбрах за каква ситуация става въпрос..Бива ли да има такова сходство?
Мех колко яко момче си имам..Чакам го да се прибере, да го видя как е..![]()
Чувствам се скапана...
Навън вали и гърми, студено ми е, след малко си взимам душ, хващам си книжката и ще го спя най-вероятно, а утре в 6 трябва да съм готов картоф...
maDamn
Есето е написано, даже и презентацията за Четвъртък е готова. След 30 минути и той свършва с неговите задължения и сядаме да гледаме Breaking Bad![]()
http://www.youtube.com/watch?v=5yYS6D-C3ew как да стане
ох, много искамискам да ми се подредят нещата
https://www.youtube.com/watch?v=g1o9yCuiraw Всеки път като пусна началото се пръсвам от смях![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не беше лош ден. За утре не очаквам нещо по-различно. Просто да ми минат сряда, петък и събота както трябва и ще съм на седмото небе. Знам, че за една година имам развитие, знам, че мога доста повече... просто ми е напрегнато и се притеснявам да не се издъня. Трябва да се справя. Просто да не му мисля толкова и това е.
Толкова е прекрасен! <333 Адски съм щастлива, че ми сее случи.. направо така като се държи.. полудявам м м м! Ултра ми е влюбеноо оо
Въобще не знам как се чувствам. В смисъл, че всичките ми възприятия са до такава степен притъпени, че дори не ми пука особено. Трябва ми ударна доза сън. И повече кафе. Всъщност - много кафе.
Писна ми да ми дават курсови с материал, който не сме взимали.
От къде да знам аз как да го сглобя всичкото тва чудо
Баси тъпото, направо пак не знам къде се намирам - 3 часа минава, от 4 дни я мъча тая курсова, знам основните неща, ама как да ги "споя" , та да заработи тъпото чудо както трябва. 'Щото ако не ги събера всички мънички тъпички детайлчета, които ми липсват, програмата хич няма и да тръгне. ПФУ!
Направо ми идва да се гръмна и да се приключва, баси тъпотията.
Защо,за Бога,съм будна 1 час преди алармата си?
maDamn
Просто съм му ужасно ядосана . До тук ми дойде да се бие за щяло и нещяло .
много яко , наспах се.
хубав дъжд , уби жегата.
Идва ми в къщата, в 5 сутринта и си позволява да ми повишава тон и да ми вика и да ми държи сметка, коя си мисли че е ?
![]()
Мразя зъболекари.
Чувствам се добре, и си готвя, спанак с оризЕЦслед това, може и нещо друго да измайсторя.
https://imgflip.com/gif/7qh0s
Все се питам, дали ще хвърка ако е на 6, това е на 5, и после го намалих на 4.
Последно редактирано от G3GaSa : 03-25-2014 на 12:22
Бате, писна ми, аре да излизат тия резултати. Много повече от това, дали ще съм вътре отсега, ще станат ясни. Оф, деба, защо подходящите хора трябва да живеят в други градове, защо просто, т'ва е страшна ебавка... пространствена малоумщина..
Обидената и ядосана жена е способна на всякакви действие , само не и на логични такива. Ходи ми се до Пловдив.
Тва гърло ми проваля всичко . Трудно ми е да си почивам и релаксирам не знам как да го правя.
Дано утре съм добре пия разни антибиотици и трябва да се оправя.Задължително.