- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Генчо (не знам защо в някои отношения са го нарочили за антагонист, много добре може да замести тоя кретен Тино), Мира, Цеков, Пешева и сестрата на Тино, Филип и Боби с малко корекции
чудя се какво ли ще направи Кадиев следващия епизод
НО: ха, жълт гребен, за първи път си купувам в такъв цвят
Нямам време да живея общо взето.Имам тоооооооооолкова много да свърша,а не ме пускат от работата.Такава работа си поръчах-такава и получих.Явно наистина трябва да се внимава какво си пожелава човек.Парите са добри,работата е интересна.Но заема 16 часа от денонощието ми и това ме измъчва.Не мога да се предам лесно,защото това е което исках и чаках с години...И като споменах предаване-диетата от диетоложката се оказа пълен провал.Аз й казвам че не ми понасят картофите /киселини/ и плодове и зеленчуци на гладно /колит/ ,а тя ми изписа ден само на 1,5 кг диня и на следващия ден само салати.Умрях от болки и глад.Нямам нерви да отслабвам вече.Омръзна ми да ям това,което не обичам.Омръзна ми да гледам само как хората ядат това,което обичам,а аз едва преглъщам поредната пилешка пържола на скара със салата.От тая работа нямам и време за тренировки.Да не говорим че нямах цикъл месеци и това ме убива малко по малко...Ама няма кой да ме чуе.Всеки си дава експертното мнение какво да ям и че трябвало да отслабна.Thanks,Captain Obvious! Сама си знам какво да правя.Просто нямам вяра,сили и нерви вече
Ох мале, както не се бях ядосвала скоро...
Ще им се стъжни живота на тези доктори утре. Днес ми падна пердето, утре направо ще видим кой кого. Трябваше много по- рано да си отворя устата, но все излизаше нещо по- важно.
Не може аз в продължение на два месеца всяка седмица по два-три пъти да съм при тях. Ей така, щото си нямам друга работа. В най- лъскавата и скъпа клиника в града, само ми се мазнят всеки път, модерна техника ала-бала - въобще не ме трогват. Това, че са ми объркали антибиотика и диагнозата, следователно цялата терапия, е тяхна грешка. И всеки път да ми увъртат като питам за причините, хич не е нормално. Няма да им вадя думите с ченгел от устата. Те са длъжни да ми дадат информация. Преди малко изчетох стотици страници Patientenrechte in Deutschland, утре ще им цитирам дословно.
Пфффф, хич не ми се празнува. Понякога намирам рождените дни за огромна досада.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Боли ме езика/гърлото/венците, не мога да определя, искам да се наспя.
остава ми 1 ден работа, 2 дни почивка, 3 дни работа и към морето. Щастие.
В четвъртък ще изчистя, най-накрая, като хората, само да не ми се наложи да е с ден по-рано. Ще видим, хмм.
Пак съм си самичка и ми е много хубаво, цял живот така, дай Боже
много ми е яко да си живея почти сама, не се съобразявам с никакви претенции и пр., правя си каквото си искам :Д
А сега си лягам, защото съм безкрайно уморена. Лека нощ!![]()
Ебати, от час се мъча с точно два документа и не разбирам кое къде да напиша. С тази френска документация трябва да си правист, за да им разбереш формулярите.
Още сутринта отивам да ги попитам дали правилно съм ги попълна и да им ги дам. И после ме чакат две банки. Даже не смятам да лягам тази вечер.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
не е нищо особено, ама става за убиване на вр
преди като беше нашумяло, бях във възторг :Д:Д
гледам го чат-пат, някой епизод като хвана
допадаха ми ани и тино, ама вече са ми тъпи
пешева и цеков са много готини и забавни и пешева е много секси :д
и някои от песничките им са симпатични
днешния епизод хванах и таз ани като се припозна в баща си се разплаках![]()
Последно редактирано от galaxy29 : 08-06-2014 на 00:09
Това беше изненадващо. Много даже.
Сега лягам да спя, дано да има някаква промяна.
Ще говорим пак евентуално утре или поне до края на тая седмица.
*сън*
като беше първият сезон го следях редовнодаже като правиха концерт в подлеза ходих като първата фенка да избухвам ахах Тино е пич, майка ми му е преподавала, иначе тая Ани ме дразни. Пешева е голям образ, както и Цеков
ох, сега се събуждам, тъпча се пак с филийка и излизам с женските от вкъщи до мола, белким се разсея. игнорирам го тоя гъз, написа ми пет романа с обяснения и извинения, звъня ми, ама.. не знам дали чувствам нещо. вчера пророних сълзичка-две, ама днес дори и това не става.. хм
Днес съм такова слънчице, нищо не може да ми помрачи настроението! :д
Ще го изям, как може да е тооооолкова прекрасен?!! Опасявах се да не си излея пасивната агресия върху него, а осъзнах, че се усмихвам още преди да си е включил камерата.
Чудно ми е, бе.
Хайде сега бодро при науките!
Време е да се мобилизирам и да си подредя нещата.
Welcome to the Jungle...
На мен пък ми се струва, че последнияt сезон е най-успешнияT досега и най-хубавото е че е българска продукция, дори и нещо да и понакуцва.
Много ми е добре, свърших си всичките задължения, изкъпах си се, сега си хапвам пюренцето доволно, само ми се щеше да бях спала тая нощ, но какво да се прави, беше ме обзела някаква странна щастлива еуфория и си писах цяла нощ с нея, явно съм се била заблудила, че ми се сърди или просто и е минало нинам![]()
Последно редактирано от TheDevilInMe : 08-06-2014 на 10:40
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Как можах да си шибна така главата, сега цял ден ще ме боли.![]()
![]()
Поне съм доволна от себе си, най-после дойде редът на сериала и на книгата.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Чувствам се твърде сънена, за да е истина. Боли ме всичко и всичко ми пречи. Мразя така... Сега цял ден ще съм неадекватна.
Трябва да ходя на тренировка, а така ме мързи, майкоооооо...
Днес поне сме по лесната програма, няма да се прибирам на четири крака до нас.
2 часа стана, аз още кафе не съм си направила и съответно още ми е сънено и непрекъснато хвърлям влажни погледи към леглото. Явно ще си пия съживителния елексир по пътя.
Нещата не отиват на добре .Не предполагат че положението е толкова зле ,много по зле от предният път .Чувствам се психически натоварена от сега ,просто много ама много е страшно .
Душевен оргазъм изпитвам. AMD ебаха майката на Нвидиа с великата и CUDA на Siggraph. Както предвиждах преди 2-3 години, ще се намерят умни програмисти, които да предпочетат OpenCL и това ще бъде край за Cuda.
куч се влоши следователно хич не ми е добре и на мен. цяла нощ не съм спала, а и бях сама с него. обаждам се в Централна ветеринарна те ми казват, че по това време на нощта взимат по 50 лева само за преглед. и, ако човек не разполага с тях на мига, к'во става? гледа как се мъчи животинчето му ли? боклуци. треперя цялата. направих каквото можах, за да смекча болката му. след малко тръгваме към личния му доктор. моля се да не е много сериозно.
Последно редактирано от papugai : 08-06-2014 на 12:41
Лежа си, свита в точка, и се опитвам да се правя, че не ме боли. Така ми се иска наистина да не боли... Понякога мразя, че съм се родила женско, бахти. Мечето цял ден седя и го чакам да ми се появи на линия, кой го знае къде се е запилял говедото недно. Снощи ме разтопи, разнежи и... изчезна. Как го искам тук, само за мен, само за още половин месец, не е ясно на никого. Искам да си го гушкам, ве! Не искам да му пиша във скайп/фейсбук и да си пращаме мечета. Не искам да се натъжава, че е на 574524566 хиляди километра от мен. Искам го бе! ИСКАМ ГО ТУК!
Имам чувството, че момчето ми нещо не ме разбира какво му говоря тези дни. Нужно е постоянно да пояснявам, обяснявам, разяснявам... Къде отиде разбирането с половин дума? И него си искам тук, стига с тия снимки в месинджъра и изписани глупости. Искам да спя в ръцете му и да сънувам прекрасности.
Хора, дайте няк'ъв добре зареден руски торент сайт, че се опитвам да си намеря едни филмчета, а не ми се получава много добре.
//времето навън ми харесва.