- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Събудих се твърде рано и света е ужасен. Искам разтривка, защото се чувствам прегазена с валяк. И кафе с нея, защото това е специален акт на любов между двете ни. Иначе се чувствам добре, даже много. Има един човек, от когото не очаквах нищо, но получих безрезервна подкрепа и ако не беше той вчера и оная вечер, нямаше да се чувствам така добре в кожата си. Чакам филмите вече.
Денят започна обещаващо. Даже учудващо добре, свърших си една част от задачките, пофлиртувах...
Но ме гризе чувство за вина. Може би не постъпих правилно спрямо него. Заслужава си го, но не беше честно все пак. Чувствам се все едно аз съм го предала, а не той мен.![]()
Абе, свършило е вече. И да се чувствам гузна, и да не се, връщане назад няма. Теглила съм чертата вече веднъж, да съм мислила навреме, път назад нямам...
Тъкмо свикнах да чувствам тези 3-4 часа сън достатъчни, а точно днес реших да се отнеса в почти полудневен сън... Събудих се с адското главоболие като награда, че най-накрая се наспах като бял човек. От 2 месеца не бях спала така, направо се размазах.Той е приготвил кафенце и сандвичи с три вида сирена <33 Денят ми започва от обяд и започва прекрасно!!!
Той пък ако си мисли че ми пука че не си говорим .Снощи прекали и въобще не му останах длъжна . Днес ще си почина достадобре седмицата беше отвратителна но се надявам на един прекрасен уикенд.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 08-08-2014 на 12:32
NambyPamby, липсваха ми постовете ти.
Вчера говорихме с него. Очаквах, че ще се разсърди, но реално не изглеждаше баш така. Пита ме дали я мразя, казах, че посто не я харесвам, защото не е мой тип човек, но това не означава, че не се радвам, че те си прекарват добре. Хаха, колко съм либерална само. Ако не го уважавах толкова, въпреки че е пълен глупак що се отнася до нея, изобщо нямаше да ги мисля такива тактични обяснения. Не очаквах отговора му, мислех, че просто ще ми се сопне и ще си тръгне.
Новото момиче на работа изглежда ок, дано не е някаква откачалка и тя, като оная другата. Днес ми е първата смяна с нея (с откачалката) и не знам как ще издържа. Че и с М. Не мога ли да си карам смените с Д., вече се разбираме толкова добре с него. Тъпото е, че знам, че е забранена територия, ама как ме влече, баси.![]()
Усещам пълния игнор от вкъщи, ама явно така ще е вече.
Женската невменяемост на моменти ми идва в повече.
Welcome to the Jungle...
сънувах такива реалистични гадости, че още са ми в главата, грр. иначе.. не ми е тъжно, дори не съм плакала днес, не знам дали съзнанието ми не блокира случките от последните 2 дни или просто явно не е било толкова сложно, колкото съм го изкарвала.. набухаха се с курабийки и фрешчета, хубаво ми е :3
Дано да ми се получи яденето, че после няма кой да го яде.Стискам палци.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Няма да ми се получи почивката. Ама поне работата е готина, дано поне той си почина и изкара добре.Тя също.
Бръм.
Корема ме боли нещо,ама това е поправимо.
maDamn
Прикипява ми вече от глупавите квартири, страшна приятелка е да ми подлива вода и да ме върти, все едно не си спомням аз какво съм я питала.
Ееее, толкова добре почнах тренировката, пък завърши като пълен провал. Кръвното ли ми падна, какво се случи, мамицата му?! Изкарах 2 упражнения полу мъртва, зарязах последните две и някак допълзях до нас. Сега най-накрая започвам да се съживявам малко по малко. Пфф, яд ме е, ама много!
Може да пиша и още някакви простотии днес, но първо търпеливо ще си връщам живата в тялото.Изпих около 1 литър айрян, не знам защо, бях жадна, но това беше една изключително тъпа идея, защото сега едвам гледам задължителната пържола след тренировка. Много ми се иска да я зарежа в хладилника, но какво да правя, трябва да се угоявам.
Пък и ако наистина ми е паднало кръвното, то определено трябва да ям сега. Айде, ще се натъпча някак и си тегля Silent Hill настанена на някое меко и удобно място!!
Аз... уплашена съм, а дори не знам коя е жената. Дано е добре, защото този звук никак не звучеше като да е жива. Сякаш блока падна или някой събори секция/библиотека/гардероб/етц. на земята. Прозвуча стряскащо и пет секунди след това момчето беше пред асансьора и дрънчеше вратата. Казаха, че са го видели да се превива, може и той да е отнесъл любовта на родителите си. Абе дано всичко е наред просто, нищо че не ги познавам.
Освен това две от приятелките ми се скараха, защото едната защитаваше вече бившият ми приятел, а другата беше зад гърба ми каквото и да става. Сега си чакам да бъда напсувана.
Толкова много прекрасни двойки се изпокараха и разделиха, че не е истина. Не знам какво се е случило между тях, за едните не искам и да знам, но все пак се чувствам ужасно гадно. След толкова много щастие от тяхна страна и след толкова много "Той е човекът за мен" /мда, познавам само женските, мда/ съм удивена. Не мисля, че В. трябваше да взема това решение, но все пак нейна си работа. Надявам се и двете да са щастливи и Д. се надявам да е щастлив, макар че съм сигурна, че ще се съберат!
П.С.: Видях, че има една полуфорумна двойка, която съвпада на инициалите по-горе. Не говоря за вас!Макар че и за вас пасва горе-долу.
![]()
Не го разбирам какво се занимава с мен нали си има приятелка що вече не ме остави на мира .
Защо има малки слънчогледови семки сред големите, тровят ми живота
2 години и половина хвърлени на вятъра, но можеше и по-зле да е. Все си казвам, че няма толкова да се доверявам на хората и все така става.
Днес за малко и пак да ме отнесат и пак нямаше да е моя вина. Стоя си аз на червено и чакам, а онзи отзад се засилил и в последният момент започна да намаля, само с вдлъбнатина се разминах, но все пак повиках полиция. Като му е толкова акъла да пише СМС-и докато кара, нека сега плаща глоби. Аз не мога на всеки 6 месеца да си сменям колата заради някакви некадърници.
Ха, не си падам по гърба. Браво на мен. Влачих се като пребито псе, ревах, виках си, но все пак не направих каквото исках. И сега съм доволна, не знам. Някак е залъгах, което е много добре. Започвам да си изграждам самоконтрол, което е възможно най-добрата част от Промяната. Така се искам и занапред.