- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
[предполагаем спойлер]
Еееееееееее, аз все се надявах да им се случи нещо хубаво. Горките хорица колко изстрадахаИ не знам що реших, че им предлагаха човешко месо
Много ми напомни т'ва на играта TWD, в единия епизод там пак някакви такива филми забъркани имаше
[/предполагаем спойлер]
хм, осъзнах, че съм адски НЕамбициозна. някво не ме вълнуват тия работи, не искам куп пари, успешна работа, огромна къща , лъскава кола и тн.. и колкото и другите да си мислят и да ми казват, че тва е временно, тва е щото съм малка и бла бла.. аз си се чувствам отвътре такава и такава ще си остана през целия ми живот.
Добре, не разбирам.
Как може да нямам една толкова близка приятелка, с която да споделя даже такива дребни неща като момче, което ми е направило впечатление и т.н. и да очаквам наистина заинтересован отговор на това, което съм казала. Супер тъпо.
Изглеждаше ми страшно позитивен човек, даже не мога да повярвам на нещата, които чета в тази тема
Аз.. ох, разбита съм психически. Защо хората са толкова неуважителни и неблагодарни; не разбират какво им се говори и дори да си подходил добронамерено към тях са толкова нагли и направо ти се качват на главата. Не знам вече аз ли съм различната или просто не съм сред правилните хора. Не мога да давам непрекъснато шансове на всеки и да не виждам никакво старание за промяна. Трудно ми е![]()
Приятно ми е сега, с мацките сме си се събрали вкъщи и ми е чудесно
Иначе днес цял ден пътувам напред-назад,след тва по университети. Поне се видях с колегите, такива са милинки душички.
Иии те така.Чудесничко ми е .
Видях днес едно момче в автобуса,някакъв адски сладък, много чаровен, ама беше разстроен, беше плакал...стана ми супер гадно, имах лепка за хладилник с едно смайли и без да види го пъхнах в джоба на якето му...аз съм изрод.![]()
maDamn
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Доста по-добре след като се фокусирах върху хубавите неща, които не са никак малко. Хубавко ми е като съм с позитивна нагласа, някакси и нещата вървят по-гладко мда. Ииии май няма да се окаже толкова изморителен ден, колкото си мислех.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
^
#yolo
Тццтцтцтцт т'ва момче така и не си каза зодията :/
Но, не ще се предам![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ииии одъртех...Преди се радвах като дойде днешния ден, но всъщност вътрешно сега не ми е до празнуване...Не съм постигнал почти нищо от това което се надявах да постигна, което не ме кара да се веселя..Но пък веднъж в годината е първи април, ще трябва да се веселя какво да се прави![]()
>>DjBelev<<
хах, и ти ли си роден на първи април, баси вица ;д мислих, че съм само аз
утре трябва да ставаааам , а не искааам.
някак си ми е хубаво..сигурно сутринта няма да е така.
Утре ме чака адски дълъг ден, въобще не искам да си помислям как ще се чувствам вечерта.
Тръпки ме побиват.
По-бързо да минава обаче, че да се наспя. Сега от яд и напрежение не мога да мигна.
Трябва да спя! Не мога да се понасям така. Нощем не спя, а "сутрин" ставам по никое време...
И да, вече официално се убедих, че ще си остана с права коса още дъъълго време и никога няма да се къдря!Е, поне направих опит за промяна, нищо, че е неуспешен.
Чакам си официалните резултатиии. Знам, че съм се справила добре, знам, че минавам нататък, но ги искам! ВЕДНАГА! Искам да видя на кое място минавам, кои други минават, а-у.
И при него искам, ама няма да стане.![]()
П.П. Накрая ще ме накарате да гледам WD.![]()
Усещам една грозна безкрайност . Ден 6 е а ми липсва още по силно
HIMYM fuckfuckfuckfuck ей така.
maDamn
I was legend...wait for it....dary! Не мога да повярвам че свърши!Сега вече хептен няма за какво да се радвам че идва понеделник.Fuck
всичко се срива.И аз се сринах.На работа и то.Ама как като се използват такива кофти техники за въздействие "Искаш да е на твоето или искаш еди кой си да е жив".Е така като поставите въпроса...
Не е честно спрямо мен.Ясно ми е че звуча като егоист-човека е зле и има нужда от нашата помощ и подкрепа.Ама какъв е тоя въпрос от типа "звъня да ви се оплача и да ви накарам да се чувствате зле че не помагате"Ясно е че помогнем с каквото можем.Но и аз не съм той.наясно ми е че иска да ни накара да се чувстваме зле че сме далече и не сме й до полата та да ни контролира повече.писна ми все аз да съм лоша.
поревах си хубаво.Изкарах акъла на колегите,защото се тресях от нерви.Ама няма как.След всичко ,което ми се събра тия месеци.той ще им даде едно 80 процента от нашите спестявания и пак оставаме без дрехи,обувки и ограничен бюджет за манджа.мамка му!
Въздушен градски транспорт тръгва в София от 10 април
Хеликоптери ще превозват гражданите от крайните квартали до центъра на столицата за броени минути
http://www.vesti.bg/bulgaria/vyzdush...mentsContainer
Хайде да им е честит на софианци новият градски транспорт...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!