- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Мда, тук сякаш ми е по лесно да си излея какво ми е на душата отколкото да го споделям на конкретен човек, верояността сякаш да излезна криворазбрана е по-малка.
Много съм изтощена, мисля наистина да послушам съвета му и да отида на кино уикенда, малко да ми се разсее главичката. Толкова ми е миличък, каза ми и да си купя нещотото, което най-много ми се хапва и така съм щяла поне малко да се разсея, толкова добре ме познава, страхотен, разбира се понякога и много ме ядосва, но истината е една, той е най-голямата ми опора.
Последно редактирано от TheDevilInMe : 04-03-2014 на 14:05
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Изморена съм, спи ми се, не ми се учи, не ми се работи, просто искам един ден да се наспя, тоест да стана след 6:30. Боли ме всичко. Утре съм на работа, а Арон няма да е там, няма да има кой да ми бере цветенца.
И на всичкото отгоре, някой ми спойлна финалът на Breaking Bad![]()
Отчааааааааааааяна. И май изглеждам още по-отчаяно. Shit.
доста по-добре съм, вчера тия хубави новини компенсираха ужаса от 1ви..
и все пак още на моменти си ме тресе, особено като разбрах, че и едно момче дето завърши скоро е загинало с мотор..
а той ми ги пише толкова мили неща, от толкова дълго време не съм чувала подобни, че сега ме е страх, че веднага ще му падна.. пфф. "i fall in love with words, not with people"
http://instagram.com/p/mU8nP6pHpf/#
Ей така.
Ще ми мине, ще ми мине.
Какво е това сега?! Глупости.
Последно редактирано от JustaLittleKid : 04-03-2014 на 18:49
Защо няма един свестен доктор в нашия град?!
Празно ми е. Разбита съм. Чувствам се ужасно предадена отново и се питам кога ще обърна тази проклета страница от живота си.. не издържам, не знам какво да правя... пие ми се, утре ще го бъде вече. Ако трябва сама ще остана на бара, ама ще пия и ще забравя поне за момента.
Ооо... ей, това е да се изправиш срещу любимия си човек. Да му кажеш, че ще продължиш без него... но пък то си личи, че не е същата. Не падам от Марс, че да знам какво означава това. Следват доста интересни месеци, в които ще се усъвършенствам още повече. И някой слънчев ден, така казват, любовта отново ще ме огрее. Жалко, че не си вярвам в момента на това, което пиша.
Доволен. Печалбите от спортни залози винаги са добре дошли.![]()
Welcome to the Jungle...
Бившият ми пак почна с тормоза...боклук.
И тази чешма в банята, като я чувам как капе, имам чувството, че отмерва останалите ми секунди живот.
А утре пак съм на работа, но така не ми се спи....
Поне вечеряхме в най-романтичната лятна градинка, само да беше и по-топло...
^ аре стига ено и също дъвка, бах му пичката лелина
чувствувам се пян
Ми темата е дневник, не мисля че ти преча с каквото и да е.
И като 60 процента от съществената част от деня ми минават в работа, какво друго да кажа?
Ето, пак отивам в студиото, поне днес ще бъде по-забавничко с новият ни модел.
Пък довечера си обещавам да си се поглезя малко, т.к. от доста време нямам възможност..
йейее
^ кво се впечатляваш.
Събудих се с отвратително главоболие. Малките ми куклички си заминаха за Монтана, а другата седмица по тва време ще са вече в Америка :/ Вече ми липсват...
Иначе ми е някакво хубаво. Мамето утре има рожден ден ,йей! А сега в хубавото време просто искам малко разходка и среща с дружки.
maDamn
Не мога вече, отказвам се. Да върви по дяволите.
Официално си търся нов мъж. Да е над 24, да употребява алкохол и да не е девствен. От София. Все един ще намеря до края на месеца...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да те жадувам, а ти все повече да се отдалечаваш...
Много ми е тежко. Оказва се, че уикенда ми ще е свободен. Тази вечер ще се понапия, мда.
Добро утро. След половината проспат ден, предполагам че се чувствам супер. Винаги съм обичала мързеливите, пролетни утрини. Жалко, че нямам компания за кафе. Момчето ми ще се смъкне по някое време и така. Смятам днес да поуча мааааалко ама ще видим. По някоето време може да попиша, ако имам вътък де. Ама ми е хубаво.
Петък......, много гадни две седмици бяха, но май се вижда светлинка в тунелаЗаспало ми е някакво, ама може би заради бухтите, които бяха приготвили за закуска
иначе в това хубаво време съм затворен в офиса.
Айде да идва шефа и да ме пуска да си ходя
![]()
Доста познато.Пред непознатият човек нямаш притеснение,че ще започне да те вижда в по-лоша светлина,че ще започне да те съжалява,да му се чувстваш задължен по някакъв начин,който те ограничава спрямо него,да се чувстваш зависим и по ниско т.н. и т.н Та дори и страх да не се отдръпне от теб заради проявените слабости.Докато при непознат човек въобще не ти пука. С него така и така само за момента се разминавате.
Това беше култова обява като за сайт за запознаства. Малко ми напомня на онази реклама на базар.бг дето онази продава мъжа си на някаква друга жена
Иначе при мен все едно и също.Не е станало нещо кой знае колко различно.Нормално как иначе. И да,днес ми е десетият ден, в който си капя капки в очите и се мажа и си слагам гореща вода за по 15 минути.Утре вече поне капките ги намалявам от 4 пъти на 3 пъти.След още 5 дни на два пъти и след още 5 на 1 път.И ако накрая пак се наложи да ме режат ще и таковам таковалото на цялата схема...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Хаха и аз това си помислих..
Да се оправяш между другото..;д
По темата: Смеха е хубаво нещо, ей! Още една хубава нощ..И онази илюзия пак я имаше..;33 Чувствам се като първолаче на първия учебен ден.."А още колко нощи ще има като снощи"..;3 Ляляляляляляляля..Не ми пука, официално ме имате за луда!
![]()
Как не те е срам, да го наричаш боклук човека, бе... Пари ти даваше, премести се заради теб в София, какво ли не направи, а ти се скъса да се ебеш напред-назад, с разни рандъми, той човека ти даваше пари да можеш да си водиш жалкия "софийски" живот, щото дошла селянката от селото у големото село и ае живот не видяла, та за т'ва се разцепи да му изневеряваш, докато човека по цял ден работеше, за да ти изхрани дебелия задник, докато ти си отваряш краката пред всеки и ся да го наричаш боклук? Толкова ли си безочлива? Срам нямаш ли? Ако не беше той, нямаше да си студентка даже, щото той ти плати и семестрите и пари ти даваше, а ти к'во? Само зад гърба му, мизерия след мизерия... И ся "боклук" бил, моето момиче, ако някой в тая ситуация може да се определи като боклук, то това си ти..
А пича дет беше с теб е по-скоро балък, но не и боклук.
Аман от отрепки.
По темата: Деня мина странно, хиляди събуждания а аз искам само да си поспя деа.... Поне си говорихме с нея до не знам кога.. ;3 Такава ми е прекрасница..
Нещо ми е хейтърско.. може да го духате.. ;С
Някойтам да се оправя по-бързо... А Алис в студентски град ли ги търсиш тези?
Ох яко ми е иначе.. слушам си музичка, а ся влизам да се къпя - щото аз як.. ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Уча, прибирам се, хвърлям си душ и излизам с момичетата.Кеф.
Стари песни <33 Поп, поп-рок, хард рок... Малее!
Свалил е над 500 песни от замунда и цял ден подлудихме съседите със стари хитове, да видят те какво е хубава музика!
Щастливо ми е!
Музика, животните, той и аз... перфектно... ммм!