- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Е, това моето вече си е пълна лудост, дори не мога да го опиша. Всеки ден си повтарям едно и също и всеки ден се започва старата песен на нов глас... докога?
Няма друг като него!
Чувствам се голяма късметлийка! Особено пък днес...
Изнервен, тъжен, смазан и още много.... Днес ми се очертаваше добър ден ама....винаги има кой да ти прецака деня...А накрая си се редяха... Нашите ми говорят как трябва да мисля за бъдещето, сега ми излиза шанс да започна стаж и работа която да ми харесва и да ми е интересна, но няма да изкарам пари лятото, но те ми викат ад си бачкам на златните...Аз мисля как да си уредя професия, те дай на златните пак...И догодина пак на златните, и догодина пак и докато се усетя, съм 30 годишен сервитьор на златните....Мечтата ми...
И сериала ми днеска тъпа серия, любимката ми напусна сериала :/ Тъпня... И за финал, се разболявам...боли ме гърлото, утре ще съм....мармалад....супер бе супер, просто изслушвам още една песен и си лягам...
>>DjBelev<<
Заспало макло, имам упражнение, най-накрая. Да видим за какво иде реч и после почивка. След това - мачА утре си отивам вкъщи,нянянян!
![]()
maDamn
Надявам се в САЩ всичко да мине добре . Хубавото е че полета ми е чак в 2 часа и успях да ида да едната тренировка по гимнастика .
Положението в Украйна хич не върви на добре.
Той успя да ми скапе ентусиазма като ме върна на земята.набързо така.Не е времето за смяна на работата,макар че той не разбира колко ми е тежко сега.да,не съм толкоз натоварена с работа,но не само съм си сритала дипломата и разума,ами даже съм ги заплюла,стъпкала,сритала и заровила толкова дълбоко че ако сме в анимационен филм определено върхът им щеше да се появи в Китай.Да,оная работа не е сигурна.да,могат да не ми платят нещата,които съм предала.да,ще работя самичка вкъщи и всичко ще зависи от това колко мога да мисля.но ще мисля.няма да съм под постоянно наблюдение къде съм и какво ям.И сега нямам заплата.шансът да спечеля от тото-то е по-голям от този да си взема заплатата за февруари преди юли.И съм на ръба да застрелям някой /ако бяхме в Америка заради тоя пост щях да съм 5 години в затвора хаха/
Математиката ще ме довърши.
Имам още 53 дни да си напъна мозъчните клетки максимално. И това също ще ме довърши.
Мех.
//обратно към ученето.
Naive, ще си формулирам правилно мислите по някое време и ще ти драсна ферман.
Вчера открих сезона на тичането за тази година. Опитва се да се обажда малко мускулна треска по бедрата и корема.
Весело ми е, наградих се с малко козметика- скромно, но от сърце и точно според нуждите ми. Тъкмо тази сутрин празната опаковка от душ гел замина в кофата и на вратата се позвъни за поръчката ми отпреди 10 дни.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И ще стане още по-лошо ако на 16ти референдума се проведе,още по-лошо ако се гласува за отцепване от Украйна на Крим и присъединяването му към Русия и още по-лошо ако една седмица след това Русия приеме да присъедини Крим.
Дори във Facebook започна да се пише в разни статтии,че преди бая време някой бил казал,че падне ли Крим щяла да настъпи Трета Световна Война,която щяла да започне някъде до края на 2014 година започвайки първо с обикновенни оръжия,после с биологични и накрая с ядрени.Щяла да приключи към 2024, а до 2016 Европа почти щяла да се обезлюди. Доколко има вероятност този сценарии да се случи и доколко е смукан от пръстите не знам.
Факт е обаче, че и Русия и САЩ са започнали мащабни учения,които трябвало да се правят на тези дати с огромно количество техника,оръжия и войници(засега май просто си мерят на кой му е по-голям).Във вчерашното обучение на САЩ даже са се включили и Румъния и България, а все повече американска теника и войници се насочват в региона.Вчера даже през Босфора и Дарданелите в Черно море уж за обучение е дошъл някакъв супер мощен,боен американски самолетоносач.Много руска техника и войници също се разполагат по Крим и около него както и в Черно Море.САЩ наскоро откриха още една своя база в Румъния на около 500км от Крим, А Беларус са позволили руски полети във въздушното им пространство както и разпложението там на много руска техника и войници. Та не знам в крайна сметка накъде ще отидат нещата.
Иначе за довечера Само Лудогорец.Тия Валенсия малко надуто го карат и все едно са си дошли да се поразходят,но дано след мача са като насрани, а стадиона да изригне.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Примерно 1:0 или 0:0 тук
и 1:1 2:2 3:3 там
Много ще е добро.
А е интересен и мача Базел среду Ред Бул Залзбург,че Базел се оказаха голям препъни камък за Лудогорец,но пък Залзбург са единственият отбор досега дори без равенство.Само победи от началото и то често с много.Даже и Аякс го усетиха и в двата им мача.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-13-2014 на 12:17
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ти се надяваш на победа?
Все си мисля,че на лудите им беше дотук. Ще съм доволна и на Х ... Валенсия са си много силен тим, по-силен от Лацио.
maDamn
Ама предпоследният мач паднаха даже от Райо Валекано, които са предпоследни в Испания.Та не се знае в каква форма и кондиция ще са, а поне по видяното от вчера адски подценяват Лудогорец.Пък и 0:0 тук ще си е един доста добър резултат за класиране напред. Иначе те след жребият 95% ит хората не им даваха никакъв шанс и срещу Лацио. Все пак както се казва топката е кръгла и е в женски род и дано големият късмет на Лудогорец да сработи в тоя мач.Пък и ще имат зад гърба си около 41 000 човека публикаИ Славия са ги отстранявали в далечното минало, а ЦСКА за малко не са могли.
![]()
топката е кръгла и е в женски род
да картотекират митьо пищова и бием
Ааа, ще полудея, как може до толкова да не мога да се организирам. Тая тренировка с инструктор трябваше да я направя преди един месец. Вече имам чувството, че много яко ми изостава горната част на тялото. Просто не мога да го карам с мижавите упражнения от старата тренировка. Не, не, не. Утре ТРЯБВА да се разбера с треньора си.
Какви са тия сънища дето ги сънувам напоследък. От гадни, по-гадни. Не се филмирам и не вярвам в някакви простотии, ама ми е неприятно да сънувам такива неща за близки хора. ;/
Заспало ми е няк'во. Пак направих глупост. Искам да ми олекне и утре да си направя голяаама, чудесна разходчица.
Нервно ми е, пари ми под дупето. Много си го слагам, а не трябва. Разходих се, направих си кефа с две от трите женски, с които се разбирам, кафенце, едно-друго. Към събота ми се очертава някъф рожден ден, дано мацката се справи добре с организирането и няма изцепки, щото да. Най-малко от нея очаквам пендари и пияни, гнусни говеда, но да видим. Надявам се да няма нужда да си тръгвам по-рано от предвиденото, щото ще повърна. Освен тва лакътя пак нещо се обажда и то със бахмааму и силната болка за стара контузия, което хич не ме радва. Усещам как съм бая променена от преди година и горница и ми е някво такова яко. :3 И обичам кайве! И чай! Особено ако чайчето е направено от приятеля ми. :3
пак се изложих,повече едва ли ще ме потърси
карък съм и това е
Паднахме брутаааално!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
днес беше ползотворен ден: много ефикасна тренировка, концентрация при писане/четене, в бъдещaтa работa ме харесаха и в нас свърших доста полезни неща. доволна съм от себе си. не съм вярвала, че ще го кажа, но явно съм имала нужда да ми вкарат малко акъл в главицата, макар и с помощта на малко болезнени истини (((:
Бясна съм.
Щото не може 1 месец да се мотаем с тоя проект, накрая аз и още едно момиче да свършим почти всичко, да отделя два следобеда и две вечери да вися до никое време, за да направя хартиения носител и презентацията, и накрая НИКОЙ да отбележи усилията ми, а да почнат да предлагат разни малоумни идеи и да го украсяват излишно. Ми, хубаво, както искат. Да се бяха сетили преди да започна да го правя, а не 2 часа преди да го представяме. Да бяха направили нещо и ТЕ. Все тая, да правят каквото искат. Все ми е едно.