- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Днес беше приятен ден. Пълен релакс. И малко шопинг терапия :Д Не е истина колко хубави магазини можеш да откриеш далеч от родното си място, искам и в София!!!
Ох, притеснено ми е за тоя човек. Изчезна, просто изчезна. Искам да знам как е, какво се случва с него, а единственият начин да разбера това е чрез комуникацията ни във Фейсбук. А пък от месец и половина не е влизал на линия, даже се принудих да му пиша, но изобщо нито го е видял, нито нищо. И да, малко го stalk-вам, но наистина имам причина.
Вярно, че наистина се чувствах наранена преди (гордост, гордост), обаче никой не заслужава това, което му се случва, мамка му. А аз нямам никаква информация за него, дали е добре, дали е зле, гррр. Искам да е добре. Обмислях вариант да пиша на приятелката му (не я познавам, ама...), но ми се струва малко странно. Пък и знам ли дали й е казал (едва ли крие от нея, но все пак...). Ох, не знам... Посъветвайте меее! Твърде weird ли е...
Последно редактирано от JustaLittleKid : 04-08-2014 на 18:37
Много ми е сънено и ретардско. Цял ден не знам кво ми се прави и кво искам, вървя като призрак, препъвам се. Имам малко бед хеър дей и ми е студено, момчето ми ми липсва, щото го видях само за един час и ми е уморено. След малко се буфвам да спя.
malko sym piqn
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Тъпа история
Не знам как имам силите да се опитвам да съм позитивна напоследък
А той реално иска да го мразя явно
Тъпо ми е едно такова
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Не съм доволна от себе си.... Но иначе добре се чувствам. Пред себе си и пред хората трябва да съм по-открита, може би така ще се оправям с чувствата, към които не знам как да реагирам.
Ах да и повечко акъл си пожелавам за напред... а дано :Д
С три букви : З Л Е
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Доста често го имам това чувство.Обичам големите компании и купоните до зори,но винаги след това имам нужда от поне един ден,в който да не съществувам.Просто един ден,в който всички,включително и аз,забравяме че съществувам,забравяме какво съм правила,как изглеждам и въобще все едно не съм се раждала.Да имам време да проумея глупостта си и да събера сили да се справя с нея.И после пак наново.
Вчера една муха се опитваше да влезе в чаша със сок.гонех я,но тя все се въртеше около нея и все се мъчеше да влезе.по-късно видях че тя е успяла да влезе и да се удави в сока.каква метафора-това,което искаме,може да ни убие.заслужава ли си?
не ме тресе депресията.добре ,де,може би малко.Просто съм на прага на големи решения,които ще променят живота ми и това малко ме плаши.Едно е да искаш силно промяна,друго е да направиш първата крачка.Всичко ново е страшно,знам,и този страх не ме е отказал да го направя.Просто не искам пак да се разочаровам.Но това е живота-по-добре да направя нещо ново и да се разочаровам /или да съм много впечатлена/,отколкото да си седя на едно място и да се самосъжалявам вовеки.Стискайте ми палци да се махна от тази безперспективна и неплатена работа и да намеря нещо,което ще ме прави щастлива.
Днес ми е много хубавко, засега всичко върви повече от добре.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
хохохо, най-после нещо по-различно. най-после заобикалящият ме свят започна да ме трогва. корема ми се е свил на топка. оообичам! чувствам се изпълнена с енергия и позитивизъм. време е за училище. не искам да свършва, мамка му. налегнала ме е няква носталгия по изминалите години. бяха противоречиви и все пак хубави.вече не съм толкова убедена, че ако имах възможността да се върна назад, бих го направила. научих си добре уроците.
You can't find the right roads when the streets are paved.
Месецът върви добре, надявам се към края да стане още по-хубав. Толкова планове имам, ИСКАМ да се случат... ох, ще видим.
Е са я втасах.. Как да фък да го направя това за петък, то ми трябва поне седмица..
Отделно имам супер много за учене, тоя семестър ще изпусна един изпит, но се надявам на поправка/ликвидация да си го дръпна, не ми се влачи.. деба..
Паникьосах се, пък и с това изтегляне на изпитите по рано ми се еба майката.. Отделно ми е няк'во шитаво странно, искам да ритам, да крещя, е така да си го изкарам на нещо, а пък тя толкова ми липсва, че не е истина.. Сутринта в 280 си мислех колко много ми липсва и колко много я обичам.. Толкова е мила и сладка, а аз се държа като задник понякога и не мога да й обърна внимание като хората, но това е само временно след 30 дни ще има цялото ми внимание насочено само към нея...Обичам я..
Много ми е тегаво имам нужда от подкрепа за да се справя, с тоо шит дет ми е на главата...
Изморен и гладен.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Прекрасно, но малко ми е самотно.
Сутринта излязох на разходка с
Нарочно се отбих до там за да я видя, и този път ме попита от къде съмразменихме няколко приказки
и ми е много хубаво, определено съм направил добро впечатление.
Потърсих дали някъде има тенис кортове, но нищо не открих.
За утре съм планирал да се отдалеча малко по-нататък, в някои от другите квартали, дано по-скоро срещна и сънародници.
чувствам се притисната и ядосана.
защо трябва да ми правят такива номера всички ?
да ми се правят на жертви и т.н. все аз трябва да съм виновна,
писна ми да се съобразявам с всички ...
просто психически изморена съм
Днес ни казаха, че на изпита по езикова култура успеваемостта е около 10 % другите го влачат и минават когато професора реши.. Една "кака" от горните курсове вика, споко не сте тъпи, просто професора е мега заядлив... Колкото и да учите това се взима на късмет.. Иначе другите изпити, където имам шанс да си ги взема, даже имам надежда пак за шестици, като първия семестър..
А и си изтеглих изпитите по-рано, което ми ебава майката, щото се счупвам от писане и учене.. но си заслужава де.. ;3![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Бях забравил какво е чувството от завършване на интересна книга. Онзи миг, в който се надигам, сядам по турски и света спира за миг. Магията беше в страниците и страниците бяха магия.
Eзикова култура на български?
Знам, че половината са неграмотни, ама това е просто смешно.
Да не говорим, че съм виждала материалите, които се правят в клас. Пълен смях са, нищо впечатляващо трудно.
По темата: Добре ми е, малко мързеливо, отнема време да вляза в релси, но нищо. Чакам нашите да ми пуснат колетче, обичам да получавам неща!! :Д
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-09-2014 на 15:53
На български да.. нали ще се водя филолог след време, трябва да се правим, че знаем български..
Всъщност изпита не е труден, колкото професора е гаден, а нали знаеш, че ако професора реши да се заяжда и всичко да си знаеш, пак го духаш... Ако ти покажа само една задача от това, което ще е на изпита...
Фразеологизми.. (той ни даде 1/4) от тях и само 1 час не можах да им напиша значенията (копирайки от интернет/ демек по-бързо отколкото да ги пиша всяко едно-по-едно) А трябва да измислиш изречение със всяко/ произхода им и още няк'ва задача и това е само 1/3-та от изпита и все пак не е толкова труден, колкото тоя се заяжда за няк'ви незначителни грешки... Поне, че ще ни пусна с речници на изпита.. та пак е някаква помощ..
Auriss, повече няма да го бъде, писна ми да се занимавам с хора живеещи за форумната аудитория, които казват, каквото и когато им падне, с цел да се "издигнат" в йерархията тук.![]()
Dr. Gregory House
Обичам да развалям всичко..Добре, какво ми става за Бога? Толкова ли не мога да помисля малко преди да кажа нещо или да избухна? Явно не мога..
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...51085889_n.jpg Мда..
Покажи на професора някой твой пост от форума и ще те пусне без изпит.
Dr. Gregory House