- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
казановамен
анархимен може да ти даде некой и друг съвет
не забравяй с кой ходи
Слънчицееее. Алкажният ми мейт ме оставя да се давя сама в бутилката. Това е цяла ера, която си отива... Буу хуу! Която някой ден ще си отиде. Довечера ш' бъде зверско!![]()
Някойтам, съвсем сериозно трябва да промениш нещо. Тези дисфункционални автоматични мисли и неадаптивни предположения и всякакви там негативни идеи НЕ влияят добре. Не искам да ти се меся, просто добронамерен съвет.
По темата: скапах се от работа и уни тази седмица. Не ми се мисли за следващата. Искам reload.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Честит имен ден на всички именници, Тори - честит ти рожден ден на теб.
Много хубав ден. Слънчево и без вятър, най-накрая.
Вече толкова съм се филмирала, че ги сънувам тея неща в Game of Thrones style.Съвсем съм изперкала.
Сега трябва да впрегна съквартирантите да поизчистим и после вече сядам да уча, нях.
Добре съм, но мамка му защооооо, повечето пъти откликвам на желанието, а не на това което по дяволите трябва да направя- а именно да стоя настрани и просто да оставям всяка мисъл да си тече, без да я доближавам емоционално... пххххх
всичко ще свърши ...
не искам,но причината си е в мен,когато надмогна страховете си тогава ще стане.
за пореден път ще пропусна нещо,което не трябва ама така е.
всичко ще бъде наред за него ,знам го
Опитвам се да се фокусирам в/у хубавите неща в живота си, като например: купих си зверски уникалните обувки, всичките рокли ми седят идеално, получих възмездие/има карма, има за кого да мисля.
Но пък съм фрустрирана като цяло и от всичко. И дебела. Баси.
По-вкусни тулумбички не съм яла през живота си.
Мисля наистина да го послушам и да си направя списък с нещата, които искам да правим, когато се прибере. Толкова ми е мил и прекрасен, каза ми, че сутринта си е гушкал възглавницата и си е представял, че гушка мен. :33
А другото ми съкровище съвсем скоро ще казва "мама", как да не се разтопи човек...
Честито на всички празнуващи и специално на tori & AnarchyBoy.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
pandabear, много як аватар
Значии, днес бЕх продуктивен. Утре ставам рано за лекции и ш'си ебе мамата цел ден. 10 без 10 е а аз си лягам. Лека.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Risk it all or forget about it..
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Току що си погледнах проектите.
Жална ми майка.
Реве ми се, ама по-добре да ги почвам. За пореден път се убеждавам как нямам абсолютни никакви time management skills.
Благодаря на всички ви.
Ох, прекрасно мина всичко! Почерпихме се и си тръгнаха като нормалните хора - сиреч на по два крака само. Кой да знае, че съм такава добра домакиня и организатор. Довечера ще спя спокойно, много спокойно. Утре всички ще отидем на училище на време, ще сме в кондиция и всичко ще е наред. Възможно най-добрия сценарий беше правилен. :333 Много си се радвам на мечочето от мечочето и довечера ще се гушна в него и ще спя така, щото съм яка.
нищо не направих днес, а трябваще да уча много.
ЗАЩО МИ СЕ ГУБИ КЪСМЕТА ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ?!
Последно редактирано от stynioo : 04-13-2014 на 20:09