- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Уникална атмосфера на тоя стадион, обаче не става само с публика , трябва и да се уцелва вратата от време на време...
Добър мач, заслужаваше си ходенето.
Айде да минава утрешната последна смяна за седмицата и да се видим.
И после в събота се прибирам да се гушкам с бебка.
А другата седмица ще ми разкажат играта с тия 4 дневни и 1 нощна, ама ...работа, кво да праиш
Удивително как някакви си един-двама човека могат да те откажат от нещо, което някога си обожавал...
Както и да е.
Той е в някакво супер добро настроение тази вечер. Толкова добро, че чак дразни.Заразно е обаче.
пп: mahjooooong е супер зарибяващата игра... отвратително! играя от цял час...
още една бърза седмица в списъка , което е добре от една страна.
мана мана.
в някакъв затворен цикъл съм..колко скучно.
Динамично ми е и разнообразно. И хубаво. Много хубаво.![]()
Вече официално мразя 14-о число на месеца.......................Баси тези хора не могат ли поне един месец да пратят фактурите навреме !..................
Четях си стари смси и попаднах на две0три от нея.Кодовите ни думички,закачките и шегите,дето само ние си разбираме и само ние си се смеем,необходимостта от това да я чуя поне веднъж на ден.тя ми беше по-близка от сестра.Обичах я като роднина и правех невъзможното за нея.Имах опора ,когато ми е тежко.Имах човек,който ще се радва и скача заедно с мен.Имаше на кого да се обадя в 2 през нощта,когато ме налегнат духовете от миналото или просто когато не мога да заспя.не ни бяха нужни думи,за да се разберем.И въпреки това използвахме много думи и те никога не ни бяха достатъчни.Времето с нея летеше и вярвах че съм намерила истински приятел /след зва неуспешни опита с една завиждаща и една меко казано шизофреничка/.Уви,такъв ми бил късмета-знаех че като се появи човек,който ще обича и той ще държи на нея аз ще остана на второ място,но...май второто място беше прекалено високо.После заминахме за Америка.Отидохме като сестри,върнахме се като непознати.добре че беше той да ме извади от депресията тогава.той ми даде и силата да й откажа да й простя почти година по-късно,когато ми се замоли със сълзи на очи всичко да стане като преди.Опитах се,не може да ме обвини в това.Но та си тръгна и ...това беше.Не е честно само аз да чакам.И колкото и да ми се къса сърцето и да ми липсва онова време...за мен тя вече не съществува.веднъж ми се стори че я видях и цялата изтръпнах.Косата ми побеля за секунди,сърцето ми спря.фалшива тревога.Добре че все е някъде в чужбина,че...липсва ми онова време.няма никой да може да я замести,но това не значи че може да се върне в живота ми.
Истинският приятел е този, който не се налага да наричаш приятел.
Ужасно...пак отнесох с глава вратата на мотрисата...
И аз имах една такава приятелка. Още много я обичам и изтръпвам, когато я видя.
Но знам, че тя не ми е била истинска приятелка, въпреки, че аз я имах за такава.
Затова я премахнах от живота си и вече я изтрих от живота си.
Добре, съм, имам някакви неща да върша, иначе съм супер.
Снощи ми беше хубаво, от доста време не бях излизала.
Май ми е време за някоя дискотека.
станах в 8 и реших да си правя домашни хлебчета ;3 фитнес инструкторът ми ще е много горд с мен, ако види произведението ми http://prikachi.com/images/909/7157909I.jpg и още по-радостен, ако разбере, че е попаднало в стомаха ми... <3 :Д след малко ще водя куч да му махнат останалите шевове, а после малко релакс + четене на разни нещица за неделя, докато си пия чайче. довечера мотаене с познати + билярд/караоке. грее Слънчице, но не е жега- хубаво ми е! (((((:
Чудесно ми е. Вкъщи съм,времето е хубаво , настроението ми е супер!
maDamn
пфф, пак май се разболявам, отвратително е на фона на прекрасното време, ще хапна и ще се оправям да излизам...дано нещо интересно има тази вечер, че иначе ще изкарам отново цял уикенд вкъщи болна...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Колко много планове имаме за бъдещето ни, постепенно всичко ще стане една прекрасна реалност, но както всичко друго изисква жертви, важното в случая е, че наистина си заслужава... Обичам го, обичам нас, времето е прекрасно, настроението ми се оправи благодарение на Него![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Толкова зле и отпаднала след тренировка не съм се чувствала. А дори не си направих всички упражнения О.о.
Като парцал ми е едно такова... и слънце няма, ураганните ветрове се върнаха с пълна сила
Искам да се заровя и да спя, ама вместо това ще ходя на лекции пак.
Но довечера ще си поръчам пица, и без това съм си самичка вкъщи, мога да си угодя на това желание![]()
Разума надделява над мечтите.
Не искам неееее искаммммм да заминава . Побърквам се при мисълта ,че няма да го видя 6 месеца .
Несигурно ми е, кофти ми е. Много е гадно да имаш съмнения относно нещо. Абе.. искам както преди!
Дроб съм. Разходчицата днеска беше чук. И откога не бях ходила в стария град. Дано за утре се заформи някаква гребничка през деня, ще съм ааадски доволна. А и тая вечер определено ще спя добре. Т'кова ми се. Много!
Няма нищо по-хубаво от това, човек да се занимава с хобитата си, а ако изкарва пари от тях - безценно!
Нямам търпение да дойде другата седмица, да си поръчам материалите и да започна с изработката на дървото :3 И за 3D оригамите трябва да намеря време, че съм обещала три доста големи неща за подаръци ...
Дано моя се навие на акъла ми да ми помага със сгъването, нали все мрънка, че иска да ми помага![]()
Както и да е ... Денят беше супер - слънчево, топло, а утре сутрин заминавам за неговия градНямам търпение да го видя! Липсва ми ужасно много де'а ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Смачкана и много самотна, добре че поне времето беше хубаво днес, но въпреки това съм пълен хаос и съм в тъпа депресия.
Днес ми е ужасно....тъкмо ми беше поразминало и сега пак. Липсва ми, ужасно много ми липсва. В 23 ч. от денонощието той ми е в главата. Изобщо не е честно. Имам чувството, че скоро няма да ми минеее![]()
Абе, какво съм седнала да се ядосвам. Свърши вече, хахах, за мен си остава разочарованието и чувството на неудовлетвореност. Утре е нов ден.
Сдухах се. Мразя да ми се развалят плановете, да ми попарват ентусиазма или да се чувствам нахална, а в момента са и трите накуп. Еми, като е така, няма да пиша аз първа следващия път и ще чакам да ми предложат нещо. И не отидох на бокс, щото се чувствам уморена и няма да е пълноценно. ОФ.
И имам 5-6-часова лекция в събота, оф. Вярно, че тематиката е вълнуваща, ама все пак... събота?! Поне след това ще полежим на тревата и ще се насладим на готиното слънчице.
Гадно ПМС. Поне да се ядосвах, по-вълнуващо е, пък аз се сдухвам.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-14-2014 на 18:52