.
Затворена тема
Страница 50 от 195 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100150 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 4861
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Оо, успях да вмъкна епизодчето на GoT между лекциите.

Харесвам!
    Ба, аз го изгледах до 20-тата минута в библиотеката, после се прибрах и интернетът ми отказа да съдейства...
    Еми, така е, защо в библиотеката тегля за 1 минута точно, егати, не е за учене направено там :д

Густо ми е. Имах планове да се пека край реката утре, пък то май щяло да е 10 градуса. Няма нищо, ще нагласим нещата, така че прекарването да е приятно.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    твърде извратено, твърде много табута за една нощ. още не мога да се отърся. кошмарите не спират да ме преследват.

изморена съм, спи ми се, но имам задачки. :/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дъждовно и мрачно, и перфектно за гушкане. Прочитам учебниците, правя няколко тестове и се омитам към него, да ме гушка цяла нощ. Бррр.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Странно. Невероятно е колко може да се превърже човек към дете в рамките на едва ден-два. Малчото ми липсва ужасно...

Мега фен Аватара на xoxi
    Не може един ден да е слънчево и топло, на другия вятър да те повдига от земята и да ти треперят чак костите от студ. А после пак да е слънчево...
    Не може.

JustaLittleKid
    Guest
    Днес ако не се изпокарам с някого, няма кога...
    Нервно ми е.

anonymous708973
    Guest
    Отделете 5 минути да прочетете за този абсурден зоопарк и за отношението към животните в него:
    http://higherperspective.com/2014/04...utm_source=ETT

След това още 3 минути да подпишете петиция, с която да се затвори:
    http://www.change.org/petitions/dr-s...e-surabaya-zoo

Благодаря ви!

По темата: добре ми е, излитам да пазарувам и ще пека брауни после!

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Новият ми съквартирант не разбира от намеци.
    Искам да ме остави на мира.
    Оценявам всичко, което прави, но не, мерси.
    Пфф.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    На моменти наистина имам усещането,че съм като коминочистач за хората търсещи любовта,че даже и на думи не вярвайки в нея и обеждавайки ме че не съществува завъртяли се около мен.Демек на късмет. Не един път или два пъти вече.Средно до около година две любовта ги грабва.Не моята де...нечия друга.

Иначе си ми продължава поредицата от странни сънища.Днес пък пиех яко в някаква стая,че дори и родитeлите ми в разни моменти се мяркаха.Паралелно на това ходех през някакъв коридор в някаква лаборатория да давам акъл как съвместно с някакви учени да направим изкуствен интелект и да го интeгрираме във флашка.И ту на едното място ту на другото като от алкохола се опиянявах все повече и повече.В един момент се върнах в стаята с алкохола през коридора залитайки здраво та чак едвам нацелвах вратите и щях да си потроша главата.Трябваше да се върна още един път в лабораторията.В стаята обаче като ме видяха хората в какво състояние съм се докарал двама трима ме хванаха и колко и да упорствах макар,че ми беше трудно ме завлякоха да си легна и се събудих,чак на другият ден с мисълта,че е трябвало вчера да отида до лабораторията.След това се събудих.Ма поне усещането беше що годе може да се каже хубаво.

x7aZzy може пък да е хвърлил око на новата си съквартирантка
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-15-2014 на 10:05
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Дааам продължават да се отклоняват брутално от книгите.
    Интересното е че самият автор е режисирал епизода.Според мен много добре се получи,макар че в книгите е описано много по-добре.Но няма филм или сериал,който да е по-добър от книгата.Освен "Здрач"-и двете са еднакви бози хаха

Евала на Jack Gleeson или там както се пишеше.направо се ужасих като го видях.Знаех какво следва,но играта беше много добра.Става интересно.Не е случайно че сериала е подновен за цели 2 сезона.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ебати и експертките се навъдиха напоследък
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4032489
    Въппрсната дама е само на 20 години,но вече и е ясен светът и всички мъже в него
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на mayaaa
    'Баси драмите около мене. И се чувствам толкова... и аз не знам. Все едно съм аз сама в центъра и някакви групи от хора със своите си проблеми около мене, а аз трябва на всеки да помагам и всеки да разбирам. И точно в този момент се чувствам толкова сама и самотна, че няма на къде. И не говорим за приятели, за щастие хората, които трябва да изслушам, биха ме изслушали, но друг е въпроса аз какво бих искала да им кажа. Има неща/чувства/усещания, които се опитвам да скрия дори и от себе си. И понякога успявам, за малко даже и изчезват, но нали ме връхлитат отново.. И пак и пак, все едно и също, като порочен кръг.
    Айде, излях си душата, някак ме връхлетя всичко изведнъж, но до тук. След малко отивам на тренировка и се надявам да оставя емоциите си в тежестите, както става винаги, когато отида там с разбъркани мисли и чувства. Влизам в залата и все едно напускам света за малко. Още една от причините, заради които обичам това място.

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отделете 5 минути да прочетете за този абсурден зоопарк и за отношението към животните в него:

Ужас... Софийският зоопарк е направо рай в сравнение с този. Ужас. Горките животинки Подписах петицията! Дано наистина да се направи нещо...

По темата: страшно много мразя разни неща да ми развалят настроението, особено когато най-сетне съм се почувствала добре. Тъкмо ми беше станало едно такова... приятничко и ведричко... и бааам, пак изпитвам онези гадни потискащи чувства. Няма пък да им се дам!

Вярно, че много от мечтите и... хм, желанията ми никога няма да се сбъднат, но все пак успявам да реализирам поне част от онези, които мога. Жалко е, че не успях да изживея толкова много неща, които исках да ми се случат, тъжно е, че животът ми през тези уж най-хубави ученически години беше... прекалено различен от това, което си представях. За пореден път не се справих блестящо с намирането на приятели, чудя се дали има хора, които просто са предопределени за твои приятели и поради тази причина не успяваш да задържиш другите? Това не знам, но със сигурност знам, че няма нужда да се боря за хора, които не ме оценяват, и да се чувствам гадно поради тази причина. Ще се опитам да запазя тези... някакви никакви отношения с тях, ей така от време на време да ни е забавно евентуално... и толкоз. И ще се надявам в Холандия да имам по-голям късмет. Обаче няма да очаквам големи неща, защото по този начин е толкова лесно да се разочароваш. Писна ми се да чувствам разочарована. К-р-а-й.

Сега разбирам защо се чувствам толкова добре, когато не мечтая. Имах един период, в който наистина не очаквах нищо, не исках нищо и никого. Очевидно сега трябва да постъпя по същия начин и с приятели, и с любов, и с всичко. Каквото-такова. Може би някой ден...

Добре, че изгледах серията преди да влезна да чета тук

Остават само още няколко седмици и след това се надявам поне Май месец да ми е свободен, понеже малко труден ми дойде този семестър. И ме питат дали ще записвам и лятото, разбира се че не, така или иначе ми остава само още една година до дипломирането. Като цяло бързо мина това време.

anonymous895156
    Guest

Благодаря ви!
    Мерси, че го сподели.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Въппрсната дама е само на 20 години,но вече и е ясен светът и всички мъже в него
    Джентълмен и воин... Таз газ ли е пила?
    И не знаех, че "ниво, класа и обноски" се придобиват в казармата.

Густо. Пека си браунито, като е такъв заплес и отменя уговорки, той няма да го опита. Тамън повече за нас, хахаха.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Брех, каква е тая муджахидинка? Очаквам скоро да я видим опасната с шашки динамит и с детонатора в ръка на летището/гарата/метрото.

И не знаех, че "ниво, класа и обноски" се придобиват в казармата.
    Е как, не си ли забелязала колко интелигентни, духовно богати и високо образовани са военните?
    Welcome to the Jungle...

anonymous895156
    Guest
    хахахахаха

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Е как, не си ли забелязала колко интелигентни, духовно богати и високо образовани са военните?
    Щях да се напишкам, честно!

Пия бира по обяд. Защото мога. После ме чака клетъчна. И искам да се наспя най-накрая.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    2 устни изпита днес - check. Много съм доволна, съвсем скоро отиваме на заслужена почивка с него и нямам търпение да си го гледам по цял ден.

До един!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Полицаи, военни и СОТаджии, една вечна интелектуална надпревара.

Добре съм, но схемата започва да се усложнява и сигурно пак ще трябва да се правя на Астор.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на shmatarok

Благодаря ви!

По темата: добре ми е, излитам да пазарувам и ще пека брауни после!
    Ужас. Подписах, дано да има ефект.

Он:
    Тоя графичен дизайн може да си гледа работата. 12 скици да им предавам, с 4 снимки и отделно да им правя и сайт. ОФ! И това трябва да го направя до другата седмица, за да може във вторник да ми кажат става ли, не става ли и да имам още седмица да го оправя.
    Повече ме притеснява обаче курсовата по 2Д графики, много голяма са я направили и не съм много очарована, че пак не ми дадоха feedback и не знам какво съм направила на предишната и как да го развия. Изобщо съм очарована от липсата на feedback, тея лектори какво правят по цял ден, хем не сме от най-големите курсове, хем пак нищо не правят. Много им се дразня вече. А такъв feedback съм им приготвила за края на годината, че свят ще им се завие.

Ох, много е миличък. Бях му ядосана няколко дни, днес решил да иде да ми купи от любимия чипс. Не знам дали да го приемам като символ на извинение/помирение или опит да ме умори по-бързо, но съм доволна.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Не знам, някакво никакво... мда... поне ми дойдоха паричките, много съм доволна за което.
    Липсва ми, ама тва е положението. Колкото и да го мъдря не намирам друго решение на ситуацията...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Полицаи, военни и СОТаджии, една вечна интелектуална надпревара.

НЕ МОГА!

Повече от фен
    Не искам почивни дни, не, не, не!
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си