- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Просто капитулирах... Е такава тренировка не ми се беше случвала. Направих една голяма (в сравнение с това, което трябва да бъде) почивка след третото упражнение, за да успея да си довърша крака, а до корем не можех и да си помисля да стигна. Не съм сигурна на физическото ми състояние ли се дължи (което нещо не ми се струва особено добро), прекалих ли с тежестите или просто липсата на храна (почти, де) си е казала думата. Е, да се надяваме, че ще съм наградена с една добра мускулна.
Поне състоянието ми на Drama Queen се изпари. Не се харесвам такава, не е в мой стил да драматизирам.
Днес просто не ми е ден. Предимно дреболии, но как пък всички неща решиха да се прецакат днес. А преди обед си бях толкова добре. Wtf...
Тъжно ми е...
C'est la vie.
Толкова малко ми трябва, за да ми е готино :Д :Д
Мразя като съм болна и от нищо не ми минава, някой да се оплаква от нещо, което ще му мине с един Аулин.
Като не съм спала цяла нощ, за разлика от някой, на другия ден той да се оплаква, че е изморен.
Като съм била цял ден на работа, а някой е лежал в леглото, да се оплаква , че му е изморено и скучно.
Ебати неблагодарните и неоценяващи нищо хора.
Искам да ми минава настинката.
А онези двете змии в работа ще ги пребия. Едната първо говори за мен сякаш не съм в заседателната зала и аз, колко и била пречела на работата ''тая'' , щото разбираш ли, тя говорела немски...да й еба 10-тте изречения, и аз от утре го проговарям в такъв случай.
А другата истеричка-2 месеца отпуска заради ''нерви'' и накрая идва, правилата са променени, тя неразбрала и седии крещи на всички как ако не сме се съобразили с нея щяла да напусне. Само че на никой не му пука . Модели бол.
Чудя се за какво живея от време на време.
Искам да се прибера за няколко дни и да се разкарам от лудницата. И да се видим.
А той не може да излиза-следователно утре цял ден в леглото. Супер.
От няколко дни насам се чувствам готино, някак си доволна от себе си... време му беше :P Доволнаа съм и че за днес свърших малко полезни дейности... хихих. И се надявам да си легна по-рано днес преди 12.30![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
I just wanna die...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Баща ми има рожден ден и се обади само на приятеля ми да го покани довечера. Мен лееко ме пропусна. Трябваше аз да се обадя и да питам може ли и аз да дойда.Весело ми започва срядата. След малко излизаме за подарък. Много ми е празнично!!! ^^
Хубаво ми е! Не съвсем хубаво хубаво, но достатъчно хубаво, за да се чувствам добре
Реших да пропусна училището, станах в 11:00 ч. и сега си хапвам "Belvita" и пия кафе. И да се похваля! Стана много хубаво кафе, разбрах къде греша при пускането на кафемашината. И вече ще пия само хубаво кафее ^^ И си сложих съвсем малко захар, горчиво май ми харесва повече. <3
Днес планувам да направя някои полезни неща, като например да погледна задачите по математика (утре ще правя някакво контролно, което съм изпуснала, казаха, че учителят е направил по-гадни версии, как да стане :Д) и да напиша докладите за PTPI, да ъпдейтна малко Фейсбук страничката. И евентуално да потренирам, ако не ме домързи :Д Определено се чувствам по-добре, когато не пия кока-кола, не ям шоколад и разни неща от сорта на чипс - особено вечерно време. Има надежда!
И тъй... реших, че някои неща просто не си струват нервите. Близнаците (фотографите ни за випускника) добре че се съгласиха снощи да отменят снимките за днес. Сега ще изцикля в групата на класа, как може да пропуснем такъв страхотен ден за снимки! Толкова много ме е яд, хехе. Абе, просто ми е хубаво.![]()
Начиии всичко си дойде на мястото. И причината за провалената тренировка, и променливо драматичното настроение... Лошата страна на това да си момиче, к'во да се прави.
Иначе съм си добре, карахме по-малко часове и ще имам време за доооста неща. Ляля.
Това може и да го казах в минал пост, но си взех визитка на масажиста от фитнеса.Какво пък, защо да не се възползвам и от други функции на залата?
![]()
Голяяям мързел е тая седмица, но мисля, че имам право...добре ми е, май накрая ще е както трябва всичко...обичам живота...(:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначалният шок от няколко отказали да дойдат на сватбата се изпари след като разбрах че Христо ще идва.От доста време не съм го виждала и много ми се иска да сподели този ден с мен.С нас ,де.Хаха все забравям че тая сватба не е само моя.Имам преблеми и ме е страх.Всяка двойка има проблеми,но сега,точно преди сватбата,и с целия тоя стрес покрай организацията и работата вече всичко ми се вижда двойно по-сложно и страшно.Имаме още да узряваме,ясно ми е.Н есе женим,защото сме достатъчно зрели че да се обявим за завършено семейство.женим се,защото се обичаме,искаме да сме винаги заедно и искаме всеки да го знае.С този брак полагаме основите на едно бъдещо,здраво семейство.Или само така се успокоявам....
Имам нужда от alone time.Омръзнала ми е вече тая работа.В понеделник сме на работа и просто....тия шефове се гаврят вече с нас.Колежката ще им вари и боядисва яйца и ще прави козунаци.Оффф много се дразня.Знам че е така в частни фирми,но ние сме човешки същества с достойнство. Щом се стигна една гостенка,чакаща да влезе при управителя,да отбележи че той ме кара да правя разни неща само за да ме тормози и да се докаже колко е велик....
Боже, какво забърках във фурната :Д Дано е вкусно, че не ми се мисли!
Преговарям си материала, пия чай и ми е доволно. Междувременно, кулинарства в кухнята. :Д Кеф.
Уф, надула съм се като плондер. Отказвам да се претегля, 'щото ще ми стане лошо от резултата.
Мусайбе. Ма ня'а. Тъпо.
Чудя се дали изобщо да си давам труда да звъня... Или просто да си изляза с новата мръвка, барем малко цуни-гуни ударя.![]()
Тия пари направо хвърчат, за няколко дена 140 лв... а реално супер малко неща съм купила с тях, нямам търпение да дойде неделя и да идем на гости на другите роднини, пък и ще се разсея и разнообразя. Поръчах и козуначетата, мммм.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Мисля, че се движа горе-долу добре. Решила съм днес да се занимавам с другата курсова, че се оказа, че трябва да я предам по-рано от всичко останало. Имам да довърша две огромни упражнения, за да видя в какво се състои материята, после я атакувам.
Преди това обаче смятам да се мъча да готвя. Пожелайте ми успех.![]()
Скучно ми е ... :X цял ден вали и умирам от тъпотия . Постоянно мисля за понеделник (дербито) . Не се търпи това чакане , което е още по-изнервящо ... аре да идва тоя понеделник вече , че се побърквам . Толко много ми се ходи на мач и не знамполудявамееееее , ние сме армейците !
Изморена-Психически и физически.
А децата са най-прекрасното нещо, те ти дават сили да живееш, те са глътката свеж въздух.. Зареди ме доста +-телно дано по-често да се виждаме да възобновим взаимоотношенията си <3
иии тези дни, идващите ме радват..
А как трябва да се мотивирам яката..не е истина,
как трябва да се стегна и да почвам да уча с най-лудото темпо,
а в оставащото ми свободно време да спортувам до изтощаване..за да не мога да мисля за
.......него, глупака, който не се сеща за мен, а аз не спрам да мисля за него и ако си мисли, че ми е минало и съм забравила за него... НЕ СЪМ !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ии отново се чувствам сякаш ще си изпровръщам душата всеки момент.. "думите изграждат и думите събарят, уж са просто думи, в един момент цветя са, в друг - куршуми".. тва, че имаме биологична връзка не и дава правото да ми контролира живота и да осъжда всяка моя постъпка, която правя без нейно Величество да разреши.. една шибана раница, а тя направи от мухата слон и ме изкара битник, който си общува с наркомани хуахуаха искам да почна работа, да си събера парички и да се изнеса най-накрая..
^тая песен беше мнооогоо готина.
Понякога се замислям, как ли щяха да бъдат нещата, ако си казвах всичко...Примерно когато някой ми липсва да отида при него и да му кажа ,,Еййй слушай малкооо ;д Страшно много ми липсваш, не издържам вече, искам да те видя''
дали тогава нещата ще бъдат различни..не е ли по-добре всичко да се знае, да няма гордост в такива ситуации.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...